2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12905105 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı doganay

Bence Senol Gunes, Quaresma'nin alinmasini istemiyor.
Yetenegi ve kalitesine lafim olmaz ama  oyuncu aliniyorlen karakterede bakilir diyor.

Çevrimdışı aspireless

Senol harbiden tek doğru secim arkadaş adamin konuşması bile olce tarta. Ama q7 net bir sekilde söyledi istemediği ni elimizdekiler oyleyse onlarida gonderirim dedi yoksa benmi oyle anladim.

Çevrimiçi Necmi

Quaresmayı itibarsızlaştrmak ve ona HAKARET etmek çok doğru Bi Hareket ama dimi @Abdullah
kimse onu itibarsızlaştırmıyorki adamın zaten itibarı yok kendi itibarının içine kendi ediyor kimseninde
bir şey yapmasına gerek yok @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı TALAT

Quaresmayı itibarsızlaştrmak ve ona HAKARET etmek çok doğru Bi Hareket ama dimi @Abdullah

insanların anlamadığı daha önce bu takıma zarar vermiş bir adamı senin neredeyse beşiktaşın üstünde görmen ve her ne olursa olsun takımda olsun demen. ayrıca 32 yaşına kadar değişmemiş adamı da karakter olarak gelişmiştir o diyerek topyekün savunman.

geçenlerde kendin dedin porto neden bırakmak istiyor diye sorduğumda; sporting hocasını çok övmüş ondan takımdan ayırma kararı almışlar diye. senin dediğin doğru ise böyle bir adamı beşiktaşa yakıştırabiliyor musun? yok doğru değilse tekrar soruyorum. madem geçen sene iyi performans gösterdi, karakteri gelişti. porto neden bu adamı bırakıyor
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Abdullah

meseleyi anlamadin herhalde burda durup durup uslup deniyorsa sende uslubua dikkat edeceksin bende buradaki seviye bu olmamali soylenecek cok sey varda neyse
Ya siz şunu anlamıyorsunuz ki ben bu adama hakaret niteliğinde soytarı demiyorum.  :ok: Adamın saha içerisinde yaptıkları hareketler yapmaya çalışıpta yapamadığı hareketler soytarılıktan öte şeyler değil. Adama soytarı dememi niye olarak hakaret algılıyorsunuz adamın sahada oynamaya çalıştığı şey futbol değil yaptıkları bir soytarının gösterisinden ibaret.  :eyes

Çevrimdışı MUSTAFA_

Senol harbiden tek doğru secim arkadaş adamin konuşması bile olce tarta. Ama q7 net bir sekilde söyledi istemediği ni elimizdekiler oyleyse onlarida gonderirim dedi yoksa benmi oyle anladim.
Aynen öyle sorun çıkartacak adamı getirmem sorun çıkaranı gönderirim  dedi net olarak

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Gorgaze

Yönetim Şenol hocayı almakla taraftara ve kendine iyilik yaptı ama quaresma olayında bu geçerli değil yakarlar kendilerini ..

Daha adam gelmeden herkes topu birbirine atıyor gelince ne olacak diyoruz en başından beri?
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı murat_

Quaresma şu anda Beşiktaşın oyuncusu değil ihtimaller üzerine konuşulmaz Beşiktaşa imza attığı gün
bizim oyuncumuzdur ve sahip çıkarız ama şu anda hiç kimseye ihtimal üzerinden uyarı veremeyiz.
Mustafa Pektemekle bir tutma sakın Pektemek sırtında şu an bizim formamızı taşıyan bir oyuncu ve
kesinlikle gereken saygıyı hak ediyor.  @Yunus Emre Dökmeci

@Necmi abi ben bole anliyorum bu mesajini uslup onemli deyil besiktas formasi giymeyen adama hakaret edebilirsiniz burda besiktasin transfer gundeminde olan adama hertürlü hakaret edilebilir bu mesaji sakliyorum cunkü bundan sonra bende transfer gundemimizde olan adama hakaret edebilirim ara ara kimse mesajimida silmesin uyaridada bulunmasin bi zahmet bide burda ozellikle sen uslup uslup derken bunu normal karsilamanda tuhaf @Necmi abi

Çevrimdışı Abdullah

kimse onu itibarsızlaştırmıyorki adamın zaten itibarı yok kendi itibarının içine kendi ediyor kimseninde
bir şey yapmasına gerek yok @Yunus Emre Dökmeci
aklın yolu bir  :bandit:

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Quaresma her türlü faydalı olur kaybedecek hiçbir şeyimiz yok...Benim korktuğum asıl quaresmacılar. Eğer kendilerine mukayet olmazlarsa takımın ayarını bozarlar. Antrenamana gidip sadece quaresma için bağırıp 2 hareketinde erimeler, topla buluştuğu anda bağırmalar, statta yaptığı her harekette abartılı tepkiler takımı bozacak şey budur bence quaresma değil.

Tabi önce Balazsı almaları lazım. Töreyle birlikte kanatlar taş gibi olur. Ama mali duruma göre forvete ndoyeden daha iyi adam almak için töre iyi fiyata satılabilir.

Çevrimdışı Abdullah

insanların anlamadığı daha önce bu takıma zarar vermiş bir adamı senin neredeyse beşiktaşın üstünde görmen ve her ne olursa olsun takımda olsun demen. ayrıca 32 yaşına kadar değişmemiş adamı da karakter olarak gelişmiştir o diyerek topyekün savunman.

geçenlerde kendin dedin porto neden bırakmak istiyor diye sorduğumda; sporting hocasını çok övmüş ondan takımdan ayırma kararı almışlar diye. senin dediğin doğru ise böyle bir adamı beşiktaşa yakıştırabiliyor musun? yok doğru değilse tekrar soruyorum. madem geçen sene iyi performans gösterdi, karakteri gelişti. porto neden bu adamı bırakıyor
uğraşma abi adam dünyanın en iyi kanadı onlara göre ne desen bahane hazır  :evillol:

Çevrimdışı guney_k

Şenol hocanın tercihi Dzsudzsak bence, umarım gelir

Çevrimdışı serdart

Şenol hoca q7 yi istemiyor. Söylemleri ve mimiklerinden öyle anlaşılıyor. Başına bela almak istemiyor. Bunu da söyledi zaten sorunlu, takımın huzurunu kaçıracak hiç bir futbolcuyu, yıldız  da olsa istemediğini söyledi. Haklı. O kadar takım olmaya çalış gelsin biri bozsun. yaptığı çalışmayı çöpe atsın.

Ha buna rağmen yönetim q7 yi alırsa kimse neden q7 oynamıyor demesin. Demek ki şenol hoca biletini kesti yine oyuncu sorumsuz ve huzursuzluk yaratıyor. Ama öyle bi durumda şenol hoca hedef tahtasına girer q7 sevdalıları yüzünden. Ben açıkcası gelmseini istemem. Değişmedi, değişmeyecek.

3-4 hafta önceki portekiz-italya hazırlık maçını izleyin q7 nin yaptıklarına bi bakın. ben böyle sorumsuz bi oyuncu görmedim. adam sıfırdan şut atmaya, her topta alıp adamın içinden geçmeye çalışmakla uğraşıyor. topu kaptırıncada bırakıyor. "yaa o hazırlık maçı ondan öyle şeyapmıştır" diyen olacaksa hiç demesin. tartışma çıkar.

Çevrimdışı TALAT

Quaresma her türlü faydalı olur kaybedecek hiçbir şeyimiz yok...Benim korktuğum asıl quaresmacılar. Eğer kendilerine mukayet olmazlarsa takımın ayarını bozarlar. Antrenamana gidip sadece quaresma için bağırıp 2 hareketinde erimeler, topla buluştuğu anda bağırmalar, statta yaptığı her harekette abartılı tepkiler takımı bozacak şey budur bence quaresma değil.

Tabi önce Balazsı almaları lazım. Töreyle birlikte kanatlar taş gibi olur. Ama mali duruma göre forvete ndoyeden daha iyi adam almak için töre iyi fiyata satılabilir.

quaresmanın ya da quaresmacıların takımı bozmaları geçen geldiğine göre daha kolay. takım bu sefer çok genç ve bu genç oyuncular böyle şeylerden çok çabuk etkilenebilir

Çevrimdışı Gorgaze

Bizim transfere değil camiaya ihtiyacımız var bir olmaya camiayı kenetlemeye çaba sarfeden  isim Senol Gunes.

Diğer tarafta da sürecin başından beri ismi geçtiğinde bile camiayı ikiye bölen bir quaresma !
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Şenol hoca:

-GÜZEL BİR ÇALIŞMA GEÇİRİYORUZ-

"Burada her şey güzel gidiyor. Güzel bir çalışma geçiriyoruz. Zaman zaman toplantılar yaparak neleri isteyip, istemediğimizi konuşuyoruz. Sakatların düzeldiği bir kamp dönemine geçtik. Geçen sene zaten takım olarak zaman zaman iyi maçlar çıkardılar. Biz tecrübeyi katarak bunun üstüne çıkmak istiyoruz"

-İLK GÜNDEN BU YANA ANALİZ YAPTIK-

"Bursa'dan ayrılana kadar onların başarısı için çalıştık. Buraya geldiğim ilk günden bu yana analiz yaptık ve çalışmaya başladık. Biz eksik olan kısımları daha fazla işleyeceğiz. Üst seviye bir takım. Kaliteli oyuncular var. Takım olarak neler yapacağımızı paylaşmazsak, sıkıntı yaşarız. O yüzden istediklerimizi, istemediklerimizi oyuncularımız ile paylaşıyoruz. Oyuncuların hepsinin yetenekleri var ama bu yetenekleri takım olarak destek vererek sağlamalılar. Değişen, gelişen ve yarışmada önde olan bir takım istiyoruz. Bu kamp bunun alt yapısı olacak"

-STOPERE VE FORVETE TRANSFER YAPTIKTAN SONRA...-

"5 tane genç oyuncumuzu kadroya kattık. Kampın ilk döneminde bazı oyuncularımız yoktu. Sayısal olarak baktığımızda 27 oyuncuyuz. Her mevkiiye iki oyuncu oturtabilirsek iyi olur. 25 civarında oyuncu sayısı düşünüyoruz. Aldığımız oyuncuların 1-2 mevkide oynaması benim için idealdir. Dışarıdan baktığınızda takımı fakrklı, içeride farklı görürsünüz. Sağ taraftaki sayısal eksikliği hallettik, stopere ve forvete birer oyuncu aldıktan sonra arayışlar devam edecek"

-HERKES İŞİNİ YAPMALI-

"Yeteneği olan oyuncuların karakterlerini güçlü hale çevirdiğimizde gelişim göstereceklerdir. Daha önce başarı varsa o tamamen kendilerine aittir. Neyi istediğimi ve neyi istemediğimi söylerim. Çünkü beraber iş yapıyoruz. Beşiktaş'ın başarısı için katkı yapacak her oyuncuyu desteklemeliyiz. Bizi taşıyan oyuncuyu biz de taşıyacağız. Herkes işini iyi yapmalı ve kendi ile gurur duymalı."

-BÜTÜN DÜŞÜNCELERİMİ PAYLAŞIRIM-

"Bazen oyuncular da soruyorum. Oyunculara "kendi açısından değerlendirip eleştirebilirsin" diyorum. Herkes ellerinden geldiğince katkı yapmaya çalışıyor. Şartlar olmadığı için Bilic ile ayrılındı. Biz ondan sonra yapılanmaya devam ediyoruz. Bu kulüpte bir yönetim kurulu var. Biz teknik adamlarız. Bazen bize fazla yüklenildiği kanaatindeyim. Yönetimler, hocalara destek olur, hocalar da oyunculara destek olur. Bütün düşüncelerimi yönetimle paylaşıp ona göre karar alırız. Karar yönetimin ve başkanındır. Sahadaki kararı ise oyuncular verir. O kararı ise oyunculara biz veriyoruz. Bu şekilde eleştiri ve övgüler oyuncuları da beni de etkiler. Kültür farkıdır bu. Oyuncular içi şunu yapmaya çalışıyorum. Kulüpte teknik adam kadar sorumluyum. Oyuncuların en iyisinin olmasını isterim. Her konuda. Ses getiren bir takımın oyuncularını isterim. Onlara da en iyi koşulların sağlanmasını isterim. Onlara en iyi koşulları verip en iyi performansı almak istiyoruz. Onları küçük sebeplerden dolayı küstürmek onları futboldan soğutur. Olmazsa olmazları yerine oturtturmak gerekir"

-QUARESMA'NIN GELMESİNE "HAYIR" DEMEM-

"Quaresma teknik olarak yetenekli bir oyuncu. Sakatlığı yoksa oyuncu olarak yetenekli bir oyuncu. Hiç bir antrenör de olumsuz bir şey demez. Karakter olarak takımı benimsemesi, arkadaş ilişkileri, taraftar ilişkileri takıma zarar verecek durumdaysa bunu kabul etmem mümkün değil. Hiçbir oyuncuda buna izin vermem. O yüzden bir şey diyemiyorum. Kulüp, Başkan ve Yönetim kurulu bunu biliyor. Transfer yapılırken teknik, idari ve sosyal hayatına bakılır. Oyuncu iyi para alır ve bir anda çekip gidebilir. Eldeki oyuncular da böyle futbolcular varsa düzeltmeye çalışırım. Düzeltemezsem gider. Her oyuncuya katkı yapmak isterim. Bu konuştuklarım genel bir değerlendirmedir. Yönetimsel bir olumsuzluk yoksa gelmesine hayır demem"

-N'DOYE DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ OYUNCULARDAN BİRİ-

"N'Doye düşündüğümüz oyunculardan bir tanesi. Demba Ba'nın bıraktığı izler ve başarılar ortada. Gelecek her oyuncu tartışmaya açık olacak. Bunu ekonomik olarak en aza indirmek bizi zorlaştırıyor. Van Persie gibi isimlerin ardından bu tip oyuncuların adı anılması sıkıntı oluyor. Netice olmadan konuşmayı doğru bulmuyorum"

-EN İYİ KİMSE O OYNAYACAK-

"Beşiktaş'ın birinci kalecisine kaleciler karar verecek. Hangisi iyiyse o olacak. Üçü de şanslı. Sezon başında hepsini göreceğiz ve en iyisi kimse o oynayacak. Kalecinin yerli olmasından yanayım"

-ŞAMPİYONLUK AÇIKLAMASI-

"Şampiyonluk ben de gördüm. Baktığımız zaman Beşiktaş'ın tarihinde önemli şampiyonlukları var. Beşiktaş şampiyonluk yarışında olacaktır. Bizim yapmamız gereken şampiyonluğun bize gelmesini sağlamak. O yüzden güzel futbol oynamalıyız. Bu sene diğer takımlar da transferler yapıyorlar. Her takımın şampiyonluk şansı var. Biz yarışı önde bitirmek için olağanüstü çalışma yapıyoruz. "

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

nereden biliyorsun q7 yi Beşiktaş ın ustunde gordugumu  :alala:
bu forumdaki bir çok kişi beni tanır tanışmışlıgım ve beraber maç izledigim insanlar var onlara sorabilirsin nasıl bir Beşiktaşlı oldugumu ve hiç bir futbolcu ve yoneticiyi Beşiktaş ın uzerinde gormedgimi
aslolan Beşiktaştır ben q7 edilen hakaretler ve sozlerden dolayı bu kadar savunuyorum biraz daha normal eleştirilse bende boyle tepkiler vermem :ok: :ok:
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2015, 16:15:12 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı talha

quaresmanın ya da quaresmacıların takımı bozmaları geçen geldiğine göre daha kolay. takım bu sefer çok genç ve bu genç oyuncular böyle şeylerden çok çabuk etkilenebilir
Aynen öyle

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ersoy

Şenol Hoca'nın Quaresmayı istemediği bariz ortada.Adam üstü kapalı bu adamın önceden yaptıkları şeyler ortada takım uyumunu bozacaksa gelmesin diyor.Tabi topu da yönetime attı yönetim düşünür bu konuları gibisinden.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı talha

bu forumdaki bir çok kişi beni tanır tanışmışlıgım ve beraber maç izledigim insanlar var onlara sorabilirsin nasıl bir Beşiktaşlı oldugumu ve hiç bir futbolcu ve yoneticiyi
Sana bir soru o zaman Şenol hoca getirmeyin dese ve alınmasa Şenol hocaya karşı tutumun ne olacak

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı murat_

Aynen öyle

:evillol: :evillol: Q7 geldiginde ozellikle sen hala takibimdesin mesajlarini unutmassin insallah bende bol bol gulmeye devam edecem ama bakalim sen sözünün arkasinda duracakmisin  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

1 Haftadır içim dısım  Qauresma oldu arakdaş..

Dzudzsak  - N'Doye    Douglas - Rodolfo  alınsın  transferi kapatsınlar macera aramasınlar..

Qauresmada  Bonservisini alsın kendisi 600 bine  imza atsın  rotasoyna  girer falan adam olur belki oynar. Ben yetenkerini tartısmam bile  ama beynini kullanmıyor bu adam. bu Allah vergisi yetenege bu kadar ihanet eder bi insan.

Çevrimdışı Ersoy

İyi veya kötü KAP istiyoruz KAP.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Gittiği her takımdan kovulmuş hatta bir arap kulübünden bile kovulmuş adamı ben daha nasıl itibarsızlaştırabilirim ki.  :kop: :kop:

Bunu anlatmaya çalışıyoruz. Yahu biz bu adamı serbest bıraktık, bir tane Avrupa kulübü istemedi. Sağa sola para saçan Araplar bile bonservis parası vermeden aldılar ama onlar da 6 ayda kovdular. Bizim burada söyleyeceğimiz hiçbir kelime bu adamın kendi kendine yaptıklarından daha fazla itibarsızlaştıramaz.

Yahu adamın geleceği zaten az çok belli olmuş, onu kabullendik mecburen. Bari para vermeyelim diyoruz, hayır verelim diyorlar. Siz Beşiktaş'ın iyiliği mi düşünüyorsunuz Quaresma'nın Porto'nun cebine girecek parayı mı, ben anlayamadım.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı TALAT

bu forumdaki bir çok kişi beni tanır tanışmışlıgım ve beraber maç izledigim insanlar var onlara sorabilirsin nasıl bir Beşiktaşlı oldugumu ve hiç bir futbolcu ve yoneticiyi
[/quo

kimsenin beşiktaşlılığını sorgulamam fakat takıma zarar vereceği neredeyse garanti olan (geçmişte yaptı), nasıl zarar vereceği söylenen nedenlerin hiçbirini sorgulamaman ve kabul etmemen bana quaresmayı beşiktaşın üstünde gördüğünü düşündürtür.