2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12903719 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Abdullah

Şimdi diyorlar ya haketmiyorsa formayı almasın sezon içinde de Quaresma dururken olcay oynatıyor diyecekler :D ben tüm olacakları baştan aşağı görüyorum

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ohoo daha neler olacak abi olcaya şenol hocaya küfür kıyamet  :bandit:

Çevrimdışı mert_

Her zamanki gibi abi Douglas ve Rhodolfo yu bir kez daha transfer ettik  :evillol: ha bu arada soytarıya da bonservis ödeyecekmişiz  :D
quaresmaya mı?:) yok artık :)

Çevrimdışı canU

selam kara kartallar var mı transfer? :)
Valla abi duyun bile yok 😔

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kesinlikle Değilim Abi
Quaresma yı seven Gelmesini isteyen ve Faydalı olacağını düşünen Buyuk Beşiktaş Taraftarıyım :ok:
Ben Quaresmayı eleştrenlere karlı asla bu kadar sert değildim , Ne zamanki Eleştiriler HAKARETE dönüştü işte ozaman benimde uslubum Serleşti ve Aşırı derecede Savunmaya başladım...
Gerekirse Yedek kalsın Hıcaya twoki gosteririsem Allah Belamı versin , Adam gibi oynayacaksa Formayı giysşn bütün temennim bu !
Eğer Formayı haketmeyip çalışmazsa oynamasın ben Şenol hocaya asla sovmem ve suçlamam
Benim Savunmamdaki amaç Düzeldiğini düşünmem zira Hiçbir disiplinsiz futbolcu Porto Gibi bir takımda Bir sezonda Tam 43 Maça çıkamaz :busted_cop:
Yine Bazı maçlarını takip ettim degişim var Bizdeki gibi Bencil değil bazen kendisini kaybedip Bencillik yapıyor ama çok az Takımına bayağı katkısı olmuş gayette takıma faydalı oynamış pas verip alıyor hareketleniyor....
Bu yüzden gelmesini istedim yoksa Duzuyzsak da gelse farketmez Aslolan Beşiktaştır
Dedigim gibi Bu kadar sert değildim Eleştiriler HAKARETE donuşunce benimde uslubum sertleşti Abi @bleartomcat
@Abdullah @talha
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mert_

Abi beklemeyince daha güzel 0 beklenti gelirse sürpriz olsun :)
aynen onur :D cumaya kadar gelir her halde bir kap:)

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Delgado daha 32 yaşındaymış bence asıl peşinden ağlamamız gereken bu adam 2 sene daha her türlü oynar :D

Bu arada kariyerinde hala tek kırmızı kartı var o da gs derbisinde bizim eyyamcı cüneytten.

Çevrimdışı mert_

Valla abi duyun bile yok 😔
bu kadar sessizlik kap'ın habercisi bence :halay:

Çevrimdışı Ersoy

Çok vasat geçiyor gün.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Delgado daha 32 yaşındaymış bence asıl peşinden ağlamamız gereken bu adam 2 sene daha her türlü oynar :D

Bu arada kariyerinde hala tek kırmızı kartı var o da gs derbisinde bizim eyyamcı cüneytten.
Su adami zorla 10 numara yaptik, eger forvet oynatsaydik, hala bizim forvetimizdi iddia ediyorum.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Bertug

@mechulhaberci: Q7 ve Chelsea kabul ederse Remy dışında birkaç vasat isimle görüşüyorlar.Scout ekibi video ve makale tarıyor internetten. İşin özeti budur.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"İBRAHİM KETEN ‏@ibrahim_keten  2 dk.2 dakika önce
Quaresma ile 2 yıllık anlaşma sağlandı. Maç başı ücretleriyle birlikte yıllık 1.5 milyon euro kazanacak. Güzel iş oldu bence hayırlı olsun."
Kimdir bu?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TALAT

Su adami zorla 10 numara yaptik, eger forvet oynatsaydik, hala bizim forvetimizdi iddia ediyorum.

abi adama paranın para olduğu zamanda 7 milyon euro verdik. bence verdiğimiz parayı çıkartamadık. forvette oynasa 10 numarada beşiktaşın oyuncusu değil bence
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Bertug

@mechulhaberci: Transferden gelen Demba BA'dan 7M Nakit(+ 6M seneye)+Atınç'tan 5M Eur toplam = 12M Eur nakit var.8M Eur Stada kalan 4M Eur transfere.

Çevrimdışı Abdullah

quaresmaya mı?:) yok artık :)
Valla abi sadece isteseler iyi serdara bile verdik koca Q7 ye verilmeyecek mi diyen bile oldu yani

Muhabir : Hocam Camianın İçinden Olmamanıza rağmen Çok seviliyorsunuz ??
Şenol Guneş : Biz Halkın içinden geliyoruz , Biz çArşı dan geliyoruz , çArşı Halktır bizde Halkız !! :claps: :claps: :claps:
Ayrıca Ünal AysalıN , Fatih terime Elaman demesi Haftalarca konuşulmuşken, Şenol Hoca Hepimiz Beşiktaşın Elemanıyız dedi !
Ben takımın Patronu değilim , Başkanda Değil , Ben teknik patronum , Kulübün sahibi Ben defilim , Başkanda değil, Beşiktaşın sahibi Taraftardır :claps: :claps:
Biz bu Adamı Nasıl sevmeyelim......
Helal Olsun Adam gibi Adam Şenol Guneş
İyiki Bizim Teknik direktorumuzsun..

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah @talha
Quaresmayı istemiyor ve bu kadar sert tepki veriyor oluşumun şahsım adına sebepleri şunlar;

-Bakın bu adam akıllanmıştır portoda düzgün oynadı diyorsunuz ama portoda buradaki gibi bu adama adeta tapan bir güruh yok.

-Bu adam gelir gelmez bu kitleler yüzünden bu adam yine o eski şımarık, takım arkadaşları umurunda olmayan, diğer takım oyuncularını futboldan soğutan bir kimliğe bürünecek yeniden.

-Diyeceksiniz ki taraftar da akıllandı yapmaz ama yanılıyorsunuz daha adam gelmeden pankartlar hazırlamaya başladılar yine 7 numarayı versin diye Töre'ye mesajlar atılmaya başlandı, Şenol hoca veto ederse istifa etsin bu kulübün sahibi taraftardır diyen kitleler ortaya çıkmaya başladı.

-Saf, temiz duygularıyla bu adamın faydalı olacağını düşünerek isteyen kardeşlerim, abilerim olabilir lakin olmayacak bu adam lütfen biraz büyük resme bakıp görün bu gerçekleri.

-Bu adamı isteyen kitlenin birçoğu bu takımın başarısını değil kendi keyfini, ortamlarda arkadaşlarına bak nasıl belini kırdı geçen sizin oyuncunun diyerek hava atmak arzusunda isteyen oyuncular.

-Kimsenin Beşiktaşlılığını sorgulamak gibi bir amacım yok haddime de değil zaten ama maalesef ki gerçekler böyle bunu kendileri gösteriyor bizlere zaten.

-Geçen sene bu takım şampiyonluk yolunda 2bin kişi önünde oynayarak harcanırken bu soytarı geldiği takdirde passolig boykotunu falan bırakıp o stadı dolduracaklar bundan eminim çünkü bu adamlar takımı desteklemeye değil o şovu izlemeye gelecekler.

-Bakın size bir şey daha söyleyeyim diyorsunuz ya yedekte olcay duracağına bu adam dursun katkısı olur diyen, bu adam yedek durduğu her dk tribünden bu adamın adını bağıracaklar sahadaki oyuncun da kulübedeki teknik direktörün de baskı altına girecek.

Lütfen bunları görün bir daha düşünün.  :)
@Yunus Emre Dökmeci

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi ben bole anliyorum bu mesajini uslup onemli deyil besiktas formasi giymeyen adama hakaret edebilirsiniz burda besiktasin transfer gundeminde olan adama hertürlü hakaret edilebilir bu mesaji sakliyorum cunkü bundan sonra bende transfer gundemimizde olan adama hakaret edebilirim ara ara kimse mesajimida silmesin uyaridada bulunmasin bi zahmet bide burda ozellikle sen uslup uslup derken bunu normal karsilamanda tuhaf @Necmi abi
bu oyuncu takımın kazanmasını düşünmeyen tek amaca sahada şov yapmak ve tribüne oynamak olan bir oyuncuysa
bunun başka bir kelime tabiri yok bu bir alınmamasına yönelik eleştiridir. yoksa kimse şahsına hakaret etmiyor. Ama Beşiktaş formasını giydiği
gün Beşiktaşın oyuncusudur. Diğer taraftan burda her adı geçen oyuncu için kullanılan kelimelere yasak getirsek forumda yazı yazacak adam
bulamayız. oynadığı futbol soytarılıktır bu oyuncu kazma bu adam çöp gibi tabirler bize ait olmayan oyuncu için kullanılmasında nasıl bir sakınca var
sözler şahsına değil futboluna yapılıyor ama diğer taraftan bizim oyuncumuz olmadığı halde mesela Melo için it denirse buna izin verilmez.
sirk oyuncusu tabirini biz kendi haber sitemizdede kullandık bunun şahsa dönük hakaret olduğunu düşünsek zaten kullanmayız. Sadece oynadığı
futbolun amacının kazanmaya değil gösteriye dönük olduğunu belirtmek için kullanılmış bir tabir. evet sırf taraftara hoş görüneceğim diye
trivella veya rabona yapıp pozisyonu harcarsa buna soytarılık denir @murat_

Çevrimiçi Necmi

Neyse arkadaşlar Quaresma hayırlı olsun artık bizim oyuncumuz ve her türlü eleştiri artık üslup gözetilerek yapılsın
kesin cezaya tabi olacaktır.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Şimdi diyorlar ya haketmiyorsa formayı almasın sezon içinde de Quaresma dururken olcay oynatıyor diyecekler :D ben tüm olacakları baştan aşağı görüyorum

Hala Olcay hala Olcay. Olcay Besiktas'in 11 oyuncusu olamaz. Bu kadar kisa ve net. Adam yavas, fizigi zayif, teknigi vasat, son vuruslari vasat, hava toplarinda yok. Almanya'da belli bir futbol alt yapisi almis, bam-gum oynanan TSL'de onun ekmegini yiyor. Olcay ancak yedek olabilir, o da disiplinli oldugundan ve yedekligi sorun etmeyeceginden. Olcay Quaresma'yi kesecek kadar iyi olsa zaten Tore orneginde oldugu gibi Avrupa kuluplerinden teklif gelirdi. Dogru duzgun forma giymemis Atinc'i gorup 5 milyon euroya veren adamlar uc sezondur 11'de oynayan Olcay'a ilgi bile gostermiyor, ilginc degil mi?

Çevrimdışı canU

https://twitter.com/TMortimerFtbl/status/620502445089632257

Oo jew-jack duyumu alırım bi dal. Adam macar duyumcu sevdim bu işi menajerinin bir arkadaşından aldım haberi diyor haydi bakalım. Töreyi yollayacaklarsa gelmesin o ayrı mevzu da yollamadan alsınlar iki kanat coşsun.

Çevrimdışı aHmEt-eReN

basında yönetimin anlaştığı ve her ab sözleşme imzalanacağı söylenen DAME N'DOYE yerine premier lig den alınabilecek bize daha uygun isimler var:

GABRİEL AGBONLAHOR-28
PAPİSS DEMBA CİSSE-30
GRAZİANO PELLE - 29
ROBERTO SOLDADO-30
VİCTOR ANİCHEBE-31
MAME DİOUF - 27
MAROUNE CHAMAKH-31
AROUNA KONE - 31

bu isimler den biri olamaz mı?
İKİ BÜYÜK DEĞİL TEK BÜYÜK...

Çevrimdışı talha

Quaresma imzasıyla kaybettiği camia imzasıyla kazanmaya çalıştığı camiadan daha büyüktür. Olay o kadar rezil ki resmen kazananı yok

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

@Yunus Emre Dökmeci
İşte bende diyorum ki Bunları söylemek için erken , Geçmişle yargılamamak lazım , Duzelmiş bir görüntü sergiliyor bu Şekilde de başarılı olur diyorum...
Bi gelsin oynasın , Aynı şeyleri yaparsa en başta ben tepki koyarım , Quaresmayı seviyorum ama Quaresmacı ve quaresmasporlu değilim BEŞİKTAŞlıyım :ok:
Daha öncede defalarca Söyledim asla 7 Numara Gokhandan alınıp Ona verilmemeli , Aşırı üzerine düşülmemeli ki Hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını Anlasın !!
Eğer disiplinsizlik yaparsa Sonuna kadar Şenol hocanın Arkasında olurum ve desteklerim...
Ki zaten Sozleşmesinde FESİH maddedi olacakmış , Adam kendisine guvenmese Bu Maddeyi koydururmu sozleşmeye ????
Başkanın İngilterede olduğunu duyup kendisi gitmiş İngiltereye ve Başkana Yalvarmış ne olur beni alın bütün şartlarınızı kabul ediyorum bonservisimide ben halledecegim diye ...
Bu yüzden 2.ci bi Şansı Hak ediyor , Serdar hakediyorsa oda hakediyor..ç
Alacakkarına karşılık bonservisini isteyecekmiş...
Ve Maç başılar da dahil 1,5 milyon alacakmış Yıllık çok makul bence....
Herkes 1,3 + Maç başılarla 2 yi bulur diyordu ama öyle değilmiş...
@Abdullah
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2015, 17:35:18 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı canU

Neyse arkadaşlar Quaresma hayırlı olsun artık bizim oyuncumuz ve her türlü eleştiri artık üslup gözetilerek yapılsın
kesin cezaya tabi olacaktır.

Abi yapma kesinleşti mi? Macarla ilgili var mı birşey biliyor musun?