2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12898009 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

ysariusta

• Ziyaretçi

Valla kim şikayet etti bilmem ancak şikayet edilen konularıda burada ortaya dökeceksiniz işimiz var..

Ayrıca insanlar burada cevap verince, boşuna kızmayın.

Beşiktaşın oyuncularına "çöp" dediğiniz zaman sorun oluyor

bir hafta sonra muhtemelen kampa gelecek adam için "soytarı" demek çok yakışıksız ve adaletsiz bir durumdur..

Quaresmanın gelmesini çok çok isteyen onlarca belkide burada yüzlerce üye vardır, ve sizin bu ettiğiniz hakaret o insanların canını sıkar, en yakın zamanda karşılık vermek için sırada bekler. Bilginiz olsun sonra o adamlara burada boşuna kızmayın..

İmam Osurursa Cemaatin ne yapacağını hepimiz biliyoruz..

Valla Volkan ne desem bilemedim şimdi. Eskiden oyuncumuz mu yoksa bizim en önemli maçımızdan evvel kasti kart gören adam mı? Sakatım diye aylarca gelmeyen adam mı? Takım falan umursamayan adam mı? Evet çok yetenekli evet taraftar çok sevdi ama ilk protesto yapıldığında taraftara tüküren adam mı?  O kendini Beşiktaş'ın sahibi sanan Başkan'ın oyuncağıydı. O nedenle de benim gözümde de bir soytarıdır. Kraldan başkasına hatta krala da faydası olmayan bir soytarıdır. Benim ağzımdan oynayan herhangi bir oyuncuya hakarethamiz laf duydun mu? Şikayet edilen konuları dökmüyorum sadece laf oraya geldi ondan söyledim. Benim kusursuz olduğumu da söylediğimi hatırlamıyorum. Varsa bir kusur düzeltiriz.

Çevrimdışı aspireless

Neye göre Ba'dan daha iyi futbolcudur? Somut verilere dayandırarak açıklayabilir misiniz?  :)
Daha iyi veya daha kötü degil artıları var eksileri var. Ayni tip oyuncular bu adam demba nin ilk yaridaki durumu gbi formda olursa basarili olur demba nin ikinci yaridaki hali gibi form tutamazsa basarisiz olur. Ikiside bu lig icin kalburusti adamlar ikiside ayni yas ikiside hava toplarinda iyi ndoye bir tik daha hizli demba bir tik daha bitirici. Milli takimda da sow la birlekte birbirlrinin alternatifleri.

Çevrimdışı Renton

NTV Spor açın Övünç Şenol Güneş röportajı yapıyor.
Onemli yerleri soyler misin stajdayim izleyemiyorum :D
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şöyle bir kadro cokmu garip olur ? Yorumlarsanız iyi olur.

Remy

Dzsudszak - Gökhan - Quaresma

Sosa - Tolgay

Motta - Ersan - Douglas - Beck

Tolga
Tolga hariç Muhteşem bir kadro olur :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Abdullah

Töre hakkında ne düşünüyorsun sence töre parası ödenmediği için oynamadı diye formasına ihanet etmiş sayılır mı, üstelik şampiyonluğa o kadar yakınken?
Adam kulüp doktorunun açıklamasına göre o haftalarda sakattı  :D ki bu durum profesyonel futbolda gayet olağan karşılanacak bir durum biz alışık olmayabiliriz veya formaya ihanet gibi gelebilir fakat adamın maaşını ödemezsen o da oynamıyorum diyebilir eğer bunu disiplinsizlik olarak görüyorsan kadro dışı bırakırsın var mı böyle bir durum şu an bakıyoruz yok demek ki teknik heyet veya yönetim bu konuda futbolcuda bir sorun görmemişler ki böyle bir durumu gerek görmemişler.  :)

Çevrimdışı Fatih_

Adam bir ayda yaşlanmış resmen

Çevrimdışı Ersoy

Onemli yerleri soyler misin stajdayim izleyemiyorum :D

Menşınlarım şuan kamp dönemi iyi gidiyor diyor. :tabe:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı beshicktush

Gerçekçi olmamız gerekirse bu takıma 2 tane kaliteli stoper,bir tane önlibero,sol açık,forvet ve kaleci transferleri şart.Ayrıca orta sahanın daha sağlam olması ve tolgaydan maximum fayda almamız için tolgayın mevkisi aşağıdaki bölge olmalı.

-----------------TRANSFER------------------

BECK-----TRANSFER-----TRANSFER----TOSIC

------------TRANSFER-----ATIBA-------------
--------------------TOLGAY--------------------

TÖRE----------------------------------TRANSFER

-------------------TRANSFER-------------------

Çevrimdışı Fr1xsivE

Tolga hariç Muhteşem bir kadro olur :ok:

Kaleye zaten öylesine yazdım tolgayı 3 üde birbirinden farksız benim icin
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Abdullah

Ah şu Balotelli gelsede şenlik yeri olsa buralar

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen gelsin balotelli. Forvetse forvet hırssa hırs ruh herşey var adamda.  :bandit: Yıldız meraklılarına da yıldız işte.  :eyes

Çevrimdışı Scout

Kod |Seç|
Kadro 1 (3-5-2)
Günay
Franco Douglas Ersan
Atiba Oğuzhan Tolgay
Töre Dzudzsak
Mustafa Remy
Kod |Seç|
Kadro 2 (4-2-3-1)
Cenk
Beck Douglas Tosic Motta
Oğuzhan Tolgay
Kerim/Töre Sosa Quaresma/Dzudzsak
Cenk
Kod |Seç|
Kadro 3 (4-3-2-1)
Günay
Beck Franco Milosevic Tosic
Atiba Oğuzhan Tolgay
Töre Dzudzsak
Remy
Kadrolarım Bunlar
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2015, 15:36:08 Scout ]
Pika Pika

Çevrimdışı BavyeraKartali

Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı Abdullah

Valla Volkan ne desem bilemedim şimdi. Eskiden oyuncumuz mu yoksa bizim en önemli maçımızdan evvel kasti kart gören adam mı? Sakatım diye aylarca gelmeyen adam mı? Takım falan umursamayan adam mı? Evet çok yetenekli evet taraftar çok sevdi ama ilk protesto yapıldığında taraftara tüküren adam mı?  O kendini Beşiktaş'ın sahibi sanan Başkan'ın oyuncağıydı. O nedenle de benim gözümde de bir soytarıdır. Kraldan başkasına hatta krala da faydası olmayan bir soytarıdır. Benim ağzımdan oynayan herhangi bir oyuncuya hakarethamiz laf duydun mu? Şikayet edilen konuları dökmüyorum sadece laf oraya geldi ondan söyledim. Benim kusursuz olduğumu da söylediğimi hatırlamıyorum. Varsa bir kusur düzeltiriz.
:claps: :claps:

Çevrimdışı Abdullah

Daha iyi veya daha kötü degil artıları var eksileri var. Ayni tip oyuncular bu adam demba nin ilk yaridaki durumu gbi formda olursa basarili olur demba nin ikinci yaridaki hali gibi form tutamazsa basarisiz olur. Ikiside bu lig icin kalburusti adamlar ikiside ayni yas ikiside hava toplarinda iyi ndoye bir tik daha hizli demba bir tik daha bitirici. Milli takimda da sow la birlekte birbirlrinin alternatifleri.
Benim için de tabii ki durum aşağı yukarı böyle ama arkadaş daha iyi dediği için neye göre daha iyiymiş merak ettim bu yüzden sordum.  :) Ayrıca kağıt üstünde Ba daha büyük futbolcudur daha iyidir daha net bir isimdir.  :ok:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şenol Hoca konuşurken ben yoruluyorum yav :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı BavyeraKartali

Bos bir yorum ! Okumak icin harcadigim zamana yazik !!
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Valla kim şikayet etti bilmem ancak şikayet edilen konularıda burada ortaya dökeceksiniz işimiz var..

bir hafta sonra muhtemelen kampa gelecek adam için "soytarı" demek çok yakışıksız ve adaletsiz bir durumdur..

Quaresmanın gelmesini çok çok isteyen onlarca belkide burada yüzlerce üye vardır, ve sizin bu ettiğiniz hakaret o insanların canını sıkar, en yakın zamanda karşılık vermek için sırada bekler. Bilginiz olsun sonra o adamlara burada boşuna kızmayın..

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı murat_

:claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimiçi Samet Ç

Şu Q7 tartışması ne zaman bitecek ?

Çevrimdışı msezer

Ben birinin çıkıp da o rezillik değildir dediğini duymadım. Sen nereden çıkarttın? Kötü örnek olayı iyi göstermek için örnek olabilir mi ya.

Geldiği Günden bu yana beğenmiyorum
Sebepleri : Aldığı topları Geri pas ve Yan pas yapmaktan başka yaptığı hiç bir şey yok , Ha birde her maç Boşu boşuna 11 Km Koşarak Maçın en çok koşan oyuncusu oluyor :bandit:
Birde Topu ayagından çıkarmıyor ısrarla , Maçları izle 2-3 kişi baskı yaptığı zaman anında panikliyor ve kaptırıyor Topu , Sırf bu hatasından dolayı Yani kaptırdığı toplardan dolayı Tonla Pozisyon verdik kalemizde...
Bence de hangi hoca gelirse gelsin kadroya ilk yazacağı isim Veli olur. Fenerde Topal neyse Beşiktaş'ta da Veli odur. Rakipten top çalar orta sahada rakiple korakor mücadele eder. Top rakipteyken eli belinde izlemez. 11 tane veliyle de 11 Quarezma ile de futbol oynanmaz. Denge işidir futbol.

Çevrimdışı murat_

O soytarının daha önce bu şanlı formayı giymesi bir hatadır tekrar giydirilecek olması da rezaletten öte bir olaydır. Mevcut durumda soytarından farksız olan bir şahsiyete soytarı dememe kimse HAKARET diyemez  :bandit:

ben senin bu mesajini moderatore rapor ettim ama bakan arkadas herhaqlde gelir bize firca kayar demin yonetici bir arkadasin ettigi gibi kac gundur dikkat ediyorum her mesajinda adama soytari deyip duruyorsun muhtemelen bu hafta kampa katilacak besiktas formasi daha onceden giymis ve yine giyecek olan adamdan de keramettir sana ses eden yonetici arkadas yok buradaki uslup bumu bizde beyenmedigimiz adamlara soytari diyemi hitap edelim ayiptir artik

Çevrimdışı talha

Valla yeni uyandım bir de Quaresma denen adama bonservis vereceğimizi duydum ve bunu savunan taraftarı da gördüm ya.  Beşiktaş ın parası değerli diyen nara atanlar artık bana samimi gelmeyecek Quaresma da buraya bonservis verilerek adımını atarsa Fikret Orman yok forma almıyorlar yok kombine almıyorlar diye kimseyi eleştirme zahmetine girmesin

Çünkü eminim benim gibi milyon taraftar bu kepazelik ten dolayı daha bırak alışverişi maçların etrafından bile geçmeyecek

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı can1903

Ya ALLAH aşkına birisi durdursun şu Quaresma konusunu ya. Tamam gelirse gelir gelmezse gelmez başka bişey konuşalım.  :s20:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı msezer

Şöyle bir kadro cokmu garip olur ? Yorumlarsanız iyi olur.

Remy

Dzsudszak - Gökhan - Quaresma

Sosa - Tolgay

Motta - Ersan - Douglas - Beck

Tolga
Orta saha çok dirençsiz olur bence. Çok atar belki ama çok da gol yer