2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12898022 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı canU

Hangi REZİLLİK !
ANTEP e Bedavaya gönderip , 2 milyon € Bonservis odeyerek geri aldığımız Serdarı hatırlatayım bende size :akuma:

Ben birinin çıkıp da o rezillik değildir dediğini duymadım. Sen nereden çıkarttın? Kötü örnek olayı iyi göstermek için örnek olabilir mi ya.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Takımın Dinamosu son haftalarda onun olmadığı bariz ortadaydı bana kalırsa ama tabii kimsenin hayatına kimse karışamaz  :lol: :lol:
Geldiği Günden bu yana beğenmiyorum
Sebepleri : Aldığı topları Geri pas ve Yan pas yapmaktan başka yaptığı hiç bir şey yok , Ha birde her maç Boşu boşuna 11 Km Koşarak Maçın en çok koşan oyuncusu oluyor :bandit:
Birde Topu ayagından çıkarmıyor ısrarla , Maçları izle 2-3 kişi baskı yaptığı zaman anında panikliyor ve kaptırıyor Topu , Sırf bu hatasından dolayı Yani kaptırdığı toplardan dolayı Tonla Pozisyon verdik kalemizde...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Ben birinin çıkıp da o rezillik değildir dediğini duymadım. Sen nereden çıkarttın? Kötü örnek olayı iyi göstermek için örnek olabilir mi ya.
Fakat Bu Rezilliktir diyenide Gündeme getirenide Görmedim hiç :eyes

Çevrimdışı Kadir G.

Gökhanı gönderip quaresmaya geçmek=son model spor arabadan inip eşeğe binmek

Gökhan da satılırsa yine aynı kişiler gelecek çok iyi forvet falan mı bekliyorsunuz? Uçacak o para.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vay anasını.. 2000'e az kalmış :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Douglas Silva vs Napoli

2014/2015

Douglas Final performansı  :dry:

Çevrimdışı ebabil

bugün de kap kacak yok  :bawling:

Çevrimdışı KAP

500 sayfada 1 transfer yapılıyor galiba bu ara kap gelebilir  :lol:
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Ersoy

2014/2015 sezonu transfer konusuna baktım 963 sayfa da kalmış.Üyeler mi arttı yoksa bu transfer döneminin bu kadar çileli geçmesinden dolayı mı arttı anlamadım. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı GökhanG

Quaresma ve ducadjjfgk gelip Gökhan töre gidecekse gelmesinler.

Ikisi de Gökhan kadar fayda sağlamaz söyliyim.

Olması gereken : duadjddk - töre

Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı Savaş

Allah aşkına alıp gelsinler şu Macar'ı artık.

Ben raket gibi ayağı olan adam izlemeyi özledim. Frikiklerde heyecanlanmayı özledim. Vurduğunu sokan adam izlemeyi özledim. Düzgün orta açan adam görmeyi özledim.

Gel be Macar be! Gel be! :super:

Çevrimdışı aspireless

Serdar olayi farkliydi sag bek lazimdi yabancı siniri nedeniyle iki alternatif vardi veysel ile serdar. Serdar cok gelmek istiyor du ve antepte iyi de oynuyordu veysele gore bence de daha iyi.1.7. Alindi gunu kurtarnak icin o gerekiyor du. Rezillik falan degil diger alternatif i de gs aldi oda mi rezillik

Çevrimdışı Türkay

Tolgay

Töre Sosa Macar Q7

X

Olsa nasıl olur?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Volkan Başaran

3 defa tirivela deneyip 1 0 yenildiğimiz maçı unutamam. Beşiktaşın galibiyeti falan umrunda değil bu soytarının. Bir de şunu söylemek istiyorum halen kontratlı oyuncularımıza neler deniyor kimsenin gıkı çıkmıyor biri gitmiş Q7 için soytarı dendi diye şikayet etmiş. Önce takımımıza sahip çıkın beyler. Beşiktaş burası. Kimsenin menfaati kişisel hırsı ego tatmini önemli değil.

Valla kim şikayet etti bilmem ancak şikayet edilen konularıda burada ortaya dökeceksiniz işimiz var..

Ayrıca insanlar burada cevap verince, boşuna kızmayın.

Beşiktaşın oyuncularına "çöp" dediğiniz zaman sorun oluyor

bir hafta sonra muhtemelen kampa gelecek adam için "soytarı" demek çok yakışıksız ve adaletsiz bir durumdur..

Quaresmanın gelmesini çok çok isteyen onlarca belkide burada yüzlerce üye vardır, ve sizin bu ettiğiniz hakaret o insanların canını sıkar, en yakın zamanda karşılık vermek için sırada bekler. Bilginiz olsun sonra o adamlara burada boşuna kızmayın..

İmam Osurursa Cemaatin ne yapacağını hepimiz biliyoruz..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hangi REZİLLİK !
ANTEP e Bedavaya gönderip , 2 milyon € Bonservis odeyerek geri aldığımız Serdarı hatırlatayım bende size :akuma:
2 si de rezillik. Bir tanesinin yapılması diğerini haklı çıkarmıyor. Adama 1,3 milyon euro ödenmeyecek ayrıca sadece maç başı ücretleri primleri vs derken 2 milyon euroyu geçecek o para. Quaresma lafı çıktığından beri burada kötülemediğin aşağılamadığın şu an bu takımın fubolcusu olan ne adam kaldı ne de bu forumda insan. Ne sevgiymiş arkadaş..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı canU

Serdar olayi farkliydi sag bek lazimdi yabancı siniri nedeniyle iki alternatif vardi veysel ile serdar. Serdar cok gelmek istiyor du ve antepte iyi de oynuyordu veysele gore bence de daha iyi.1.7. Alindi gunu kurtarnak icin o gerekiyor du. Rezillik falan degil diger alternatif i de gs aldi oda mi rezillik

Ben rezillik demedim rezillik olarak bunu örnek gösterip Q7 transferi okadar da kmtü değil demeye getirdi. Ben de buna rezillik diyorsan kötü örnek, örnek olamaz dedim.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Hangi REZİLLİK !

Serdar'ın iki kez bonservis ödenerek alınması nasıl rezillikse bu da aynı işte.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Onur Can

Geldiği Günden bu yana beğenmiyorum
Sebepleri : Aldığı topları Geri pas ve Yan pas yapmaktan başka yaptığı hiç bir şey yok , Ha birde her maç Boşu boşuna 11 Km Koşarak Maçın en çok koşan oyuncusu oluyor :bandit:
Birde Topu ayagından çıkarmıyor ısrarla , Maçları izle 2-3 kişi baskı yaptığı zaman anında panikliyor ve kaptırıyor Topu , Sırf bu hatasından dolayı Yani kaptırdığı toplardan dolayı Tonla Pozisyon verdik kalemizde...

Fakat Veli'nin görevi bu olmamali zaten. O Bilic'in hatasi. Takim ilerideyken geride bekleyip olasi kontralari kesmek olsun, top rakipteyken pres yapmak olsun, kesicilik görevinde üst üst klas bir oyuncu. Ondan pas yapmasini beklersen zaten görevi yanlis demektir. Senol hoca'nin sisteminde çok ofansif oynayacagimizdan geride bir kesici olarak oynayan bir Veli'nin ne kadar iyi bir oyuncu oldugunu hepimiz görecegiz. Zaten oyununun ofansif yani da güçlü olsa, pas yapabilse Besiktas'ta oynamazdi.

Çevrimdışı Ersoy

Tolgay

Töre Sosa Macar Q7

X

Olsa nasıl olur?

Macar o bölgede oynar mı ?
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Türkay

Macar o bölgede oynar mı ?

Oynayabiliyor diye biliyorum  :)
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

2 si de rezillik. Bir tanesinin yapılması diğerini haklı çıkarmıyor. Adama 1,3 milyon euro ödenmeyecek ayrıca sadece maç başı ücretleri primleri vs derken 2 milyon euroyu geçecek o para. Quaresma lafı çıktığından beri burada kötülemediğin aşağılamadığın şu an bu takımın fubolcusu olan ne adam kaldı ne de bu forumda insan. Ne sevgiymiş arkadaş..
İletilerim ortaya çıkarılabilir Ben yuzleşmeye hazırım !
Kime Hakaret etmişiim Abi , Kimi aşağılamışım Lafı ortay atıp gitme Kanıtın varsa söyle bunları !
Kimseye Hakaret etmedim kimseyide Aşagılamadım ! Böyle bir Yapım yok zaten...
Q7 haberleri çıktı çıkalı Adama etmediğiniz HAKARET Kalmadı , Ne zaman savunsak zorunuza Gitti HAKARET etmeye devam ettiniz , Lütfen önce AYNAya bakın ondan sonra tekrar konuşalım :ok: :ok:

Çevrimdışı Abdullah

Burada hiç bir Beşiktaşlı oyuncuya laf soylenmiyor , Soyletmiyorsunuz ama kendiniz Daha önce Beşiktaş forması giymiş ve şuanda da Giymek üzere olan Futbolcuya HAKARET ediyorsunuz , Bu nasıl bir ÇELİŞKİ ???????
PEKTEMEKE KAZMA dedim diye forumdan atılıyordum az daha ona binaen yazdım @Yunus Abi
NOT : PEKTEMEK örnek vermek için yazdım şuan bilinçli olarak yazmadım KAZMA Sözünü :ok:
O soytarının daha önce bu şanlı formayı giymesi bir hatadır tekrar giydirilecek olması da rezaletten öte bir olaydır. Mevcut durumda soytarından farksız olan bir şahsiyete soytarı dememe kimse HAKARET diyemez  :bandit: 

Çevrimdışı can1903

Quaresma'yı istiyenede laf anlatamıyoruz. Quaresmayı istemiyenede. Nötr olun kardeşim  :sevinc
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

AŞAGILAMAK Ve HAKARET etmek başka şey , ELEŞTİRMEK başka Şey!!
Ben eleştiriyorum , Şuan eleştirdigim fıtbolcuların %90 nını bütün FORUM eleştiriyor ...
Yakışmıyor abi sana ben Kimseye HAKARET etmedim kimseyide AŞAGILAMAdım...

Çevrimdışı Abdullah

Portoda Kazandığı Para verilecekmiş yani 1.3 milyon € , Quaresma gibi bi oyuncu için gayet makul bir ücret bu :ok: Bonservisine takılmış Şimdide Forum ahalisi , 800.000 € verilecek , Yahu Biz Antepe bedava verdigimiz Serdara 2 milyon € Bonservis verip geri aldık , 800.000 € nedir !!!
Sakın bana çok demeyin senede 6 Maç oynayıp 8 Ay hastanede yatan futbolcumuzun kazandığı parayı yazarım buraya :akuma: :akuma:
Ya sen değil miydin daha iki gün önce bonservissiz olacaksa gelsin Beşiktaşın menfaatini düşünüyorum diyen. Adamın gelmesi için ne olsa kabul edeceksiniz bu nasıl bir bağlılıktır çözemedim.  :bandit: