2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12902177 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mert_

Burasi evet bi tartışma platformu ama bu BESİKTAS ın büyüklüğünün tartisilacagi anlami taşımaz..

onu daha önceki uyarı mesajında belirttik zaten onur :)

Çevrimdışı Mehmet K

Kokorin nasıl olur sizce forvete? İzleyen var mı bu çocuğu? Ben Son vuruşlarını çok beğeniyorum yakalayınca affetmeyenlerden.

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar ne olursa olsun Bjk her zaman büyüktür.

Bu konuyu tartışmaya açarak kulübümüze haksızlık etmeyelim.

Rakiplerimizin gerisinde kaldık son 10 yılda fakat 90'lı yıllarda da Fb gerideydi.

Bu durumu düzeltmek bizim elimizde tabi.

Ayrıca daha şimdiden 3. olduk demek doğru değil.

Yapılması gündemde olan transferlerden bende memnun değilm fakat sezon başlamadan kim ne yapar bilemeyiz.

Sezon başlayıp ilerlediğinde ak ve kara ortaya çıkacaktır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ersoy

Kokorin nasıl olur sizce forvete? İzleyen var mı bu çocuğu? Ben Son vuruşlarını çok beğeniyorum yakalayınca affetmeyenlerden.
İzlemedim ama kariyeri düşüşte gibi.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı atalay

Mesajin adresi benim galiba, lakin "oyuncuya sallarken" ne demek? Remy hicbir zaman tek santrofor'da basarili olmadi.

Loic Remy Newcastle'a gittiginde ilk 5 macinda 5 gol atti, bunlarin iki Hull City, biri Everton, ve iki tane Cardiff'e karsi.
Remy bunun ardindan 15 macta sadece 5 gol atabildi. Bunun sebebi ne saniyorsun? Pardew'in Loic Remy'i o 15 maclik donemde tek santrofor oynatmasindan kaynaklandi. Newcastle'da attigi gollere bakarsan bircogu Cisse'le oynarken atildi. Hull'e attigi 2 gol Cisse'nin yaninda, Everton'a attigi 4 gol Cisse'nin yaninda, Chelsea'ye attigi gol Cisse'nin yaninda.

"Remy nasil tek santrofor oynayamaz, salliyorsun" diyenler. Remy 2013/2014 sezonun ortasina kadar tek santrofor oynadigi maclarda, korner/penalty haric 1 gol'u yok. Tottenham/Norwich/Stoke maclarinda yaninda Shola ile birlikte oynaryken atti. Bunun yani 5 tek santrofor ciktigi macta o donemde sadece 1 gol atabildi.

Remy kesinlikle tek santroforda basarili olmadi. Ne Newcastle'da, nede Newcastle'dan once. Sol kanattan gelisen ataklarda etkili olabilen bir futbolcu, ama ucta oynadigi surecte basarisiz bir tablo ciziyor. Remy o oyuna yatkin degil, sirti kaleye donuk oynayabilen bir oyuncu da degil.

Gecen de dedim, Remy-Tosun 4-4-2 olabilir, veya ligimizin kalitesizliginden burda basarili olabilir, ama normal sartlarda Remy asla tek santrofor'da basarili bir futbolcu degil. Bunun sallamakla alakasi yok, mac izleyin ve istatistiklere bakin yeter.

Kendini yorma.

Remy'in ileri uçta tek başına oynayamayacağını 2 haftadır anlatamadım.

Bırak öyle bilsinler.  :eyes

İdeal mevkisi sol kanat/forvettir. @Mehmet57
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2015, 02:07:58 atalay ]

Çevrimdışı Ayberk

Bu sıcaklarda taraftar için kulübün önüne lütfen bir KAP bırakın
bir kap bile kesmeyecek anlaşılan birkaç kap lazım
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı mert_

Arkadaşlar ne olursa olsun Bjk her zaman büyüktür.

Bu konuyu tartışmaya açarak kulübümüze haksızlık etmeyelim.

Rakiplerimizin gerisinde kaldık son 10 yılda fakat 90'lı yıllarda da Fb gerideydi.

Bu durumu düzeltmek bizim elimizde tabi.

Ayrıca daha şimdiden 3. olduk demek doğru değil.

Yapılması gündemde olqn transferlerden bende memnun değilm fakat sezon başlamadan kim ne yapar bilemeyiz.

Sezon başlayıp ilerlediğinde ak ve kara ortaya çıkacaktır.
@Tolga şahsen ben yapılanlardan daha çok eksik olan bölgelerimize yapılmayan transferlerden rahatsızım, o bölgelere kaliteyi yükseltecek transferler yapılmadığı sürece aynı sıkıntıları yaşayacağız.  bu ayrı bir şey diğer ifadeler ayrı.

Çevrimdışı aa1903

burada aleyhte yazılan çoğu şey eleştiri olarak değil tamamen yerme olarak yapılıyor. bak dikkat et yazılanlara. daha yeni konuşuldu, NDoye alınabilir diyenler vardı, adı çıkar çıkmaz hemen yerin dibine sokulmaya başlandı. hemen Yönetim gitsin﹗ sesleri, yok taraftar gelir kongre basarmış, biri diyo bundan sonra alayınıza rest çekiyorum vs  bazı arkadaşlarımızın da dediği gibi ortada fol yo yumurta yok , birşeyler ne bitmiş ne başlamış, takım sahaya çıkmamış ama moraller yerlerde, sürekli fb ile kıyaslanma, yok başkan çıksın açıklama yapsın, daima bir eziklik duygusu. bu kadar karalar bağlamaya ne gerek var. sanki 2. lig takımı ile çıkacağız sahaya

abi ben o tip yazılar yazmadım. ama çok geniş bir kitleyi kapsayan hakaret geldi ki bu beni de kapsıyordu. onun üzerine sinirle bir iki cevap yazdım. ben kötü niyetle olmadıktan sonra, katılmasam bile, aşırı dozda eleştirinin ve hatta yermenin, koşulsuz destekten daha faydalı olduğunu düşünüyorum. kötü niyet olmadıktan sonra isteyen istediğini yazsın. adam 5 yanlış şey söyler ama 1 doğru söyler belki hiçbirimizin aklına gelmemiş şeydir o dediği şey. benim yaşıtlarım veya benden küçükler az şampiyonluk gördüler. yılların birikimi var. beşiktaşlıyız diye taştan yapılma değiliz. bazı arkadaşlar anlık duygusal tepkilerle abartılı tepkiler verebiliyorlar, bu da normaldir.

Çevrimdışı Mehmet K

İzlemedim ama kariyeri düşüşte gibi.

Düşüşte olmasa zaten şu an biz alabilecek kapasitede olmazdık. Tek korkum rus futbolcular yurtdışında uyum sorunu yaşıyorlar yoksa oyuncu çok yetenekli ve daha 24 yaşında.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 02:08:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arkadaşlar;

Hepinizi anlıyorum fazlaca gerginsiniz. Şu son 1 haftadan beri ben de böyleyim bu yüzden sizleri de çok sıkmadım.

Ancak bu sefer fazla açıldk ve uslup çok fazla bozuldu bu da şuan buraya yakışmıyor. O yüzden eleştirileri artık daha tutarlı yapın.

5. oluruz 10. oluruz, devamlı capsler filan kaliteyi düşürmeyelim.

Herkes düşüncesini ifade etsin, ve ederken seçtiği kelimleri düşünsün öyle yazsın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Arkadaşlar;

Hepinizi anlıyorum fazlaca gerginsiniz. Şu son 1 haftadan beri ben de böyleyim bu yüzden sizleri de çok sıkmadım.

Ancak bu sefer fazla açıldk ve uslup çok fazla bozuldu bu da şuan buraya yakışmıyor. O yüzden eleştirileri artık daha tutarlı yapın.

5. oluruz 10. oluruz, devamlı capsler filan kaliteyi düşürmeyelim.

Herkes düşüncesini ifade etsin, ve ederken seçtiği kelimleri düşünsün öyle yazsın.

gelecek on seneden ümidim yok çağrı.

bak ne kadar yalın sade, kimseyi kırmadan sadece kendi fikrimi ifade ediyorum.

Çevrimdışı Savaş

her sene ayni seyleri yasamaktan skldm hocam genel tabloya bakinca bir takim neden bu kadar rakiplerinden kopar insanin inanasi gelmiyor ben sahsen besiktas uzerinde kirli ellerin olduguna inaniyorum bunu gunumz icin soylemiyrm yanlis anlasilmasin yani bir takim dusunun ihtiyaci olan transferleri yapamiyor, yapmiyor yada yaptirmiyolar..
Bizim ülkemizde başkanlık koltuğu futbol yönetmek için değil tamamen statü sahibi olmak için kullanılıyor. Beşiktaş'ın Başkanı imzası statünün kralı. Bu sebepledir ki gelenin kolay kolay gitmemesi ve bu statü altında ego tatmin etmesi. Olay bi yerde kulüp yönetmekten çıkıp toplum içinde saygınlık görme ve ego tatmin etmeye geliyor. İşte bu aşamada yanlışlar başlıyor ve işı sadece yönetmek olmalı olanlar futbolcu transfer etmeye başlıyor. Bunu geçmiş dönemde çok gördük şimdide yavaş yavaş görmeye başlıyoruz. Futbol, futbolu bilenlerin Yönetim,  yönetmeyi bilenlerin olmalı. Yönetici kişiler futbol işlerine karışmaya devam ettikleri sürece bu düzen devam edecektir bu ülkede. Önce düşünce yapısının değiştirilmesi lazım kökten ki başarı gelsin.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yarın Douglas kap bildirimi gelir. Hayırlı olsun.

Çevrimdışı Mehmet K

Hangisi abi?

Çevrimdışı safa burak

Gs haftalardir niasseyi getirmek icin ugrasiyor ama dogru biz bu kadroyla 5. Olsak iyi degil mi

Çevrimdışı Ersoy

Gs haftalardir niasseyi getirmek icin ugrasiyor ama dogru biz bu kadroyla 5. Olsak iyi degil mi
Gundemimizde bile değil dediler.

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Necmi

bundan sonra Beşiktaşın büyüklüğüne yakışır mesajlar atın burda ezik mesajları kimse okumak zorunda değil
Burası Beşiktaş forumu ve burda yazılan her yazı Beşiktaşın büyüklüğüne gölge düşürmeyecek şekilde olacak
ve bundan sonra Beşiktaş üçüncü oldu vs gibi tabirler kullanıldığında mesaj silinecek ve Beşiktaşın büyüklüğüne yakışır
yazı yazmakta ısrar edenler forumdan atılacak
önce nerde yazdığınızı hatırlayın burasını başka yerlerdeki ergen muhabbetleriyle karıştırmayın eleştirmeninde bir
sınırı var Beşiktaş bu ülkenin en büyük kulübüdür. bunu kafanıza kazıyın şundan bile çıkarım yapamıyorsunuz sürekli
birbirleriyle didişirler ama nedense hep bizim yolumuzu kesmek isterler bunun için kolayca birleşirler neden acaba
önce bunu kendinize sorun büyüklük öyle federasyon hakem desteğiyle şampiyon olmakla olunmuyor.

Çevrimdışı Kutay

kesin gelir mi emin misin abi
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 02:12:51
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı bence rakipler saygı duymuyor çekinmiyor olayı çok da doğru değil. geçen sene e.şehirin bizim karşımızda oynadığı formasyona bak bir de gese karşısında oynadığı formasyona. o dediğin sezon içindeki durumunla alakalıdır. eğer iyi oynuyorsan ona göre sahaya çıkar rakipler geçen sezonlara göre değil :)

Yok @mert kcptl abi en basiti Beşiktaş son 20 yılda evinde galibiyet oranı %55 lerde. Fenerin 85 lerde.

Bu bile rakip sahaya çıktığında psikolojik faktör ne olsa kaybedeceğim diye.

Bazı şeyler sezonluk düzelmiyor. Devamlı teknik direktör dğişiyor yanlış ama diyelim ki değişti.

Yine de aynı mantıkta adam gelmeli. Yani bu takıma dominant futbol oynatmayn bir adam bile gelmemeli ki iç saha kültürü kazansın takım tekrardan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı JoseDemba

@KurnazErsin  5 dk.5 dakika önce
@ftblflzf @karayii Beşiktaş oyuncu ile nerdeyse iki misli maaşa anlaştı. Dinamo'yu da bitirirler artık.
@cansunali29
@firatgunayer 2side gelecek..   Macar  :sevinc  :ishock:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

kesin gelir mi emin misin abi

Yüksek ihtimal. Douglas ile başlar bu hafta.

Çevrimdışı TALAT

Bizim ülkemizde başkanlık koltuğu futbol yönetmek için değil tamamen statü sahibi olmak için kullanılıyor. Beşiktaş'ın Başkanı imzası statünün kralı. Bu sebepledir ki gelenin kolay kolay gitmemesi ve bu statü altında ego tatmin etmesi. Olay bi yerde kulüp yönetmekten çıkıp toplum içinde saygınlık görme ve ego tatmin etmeye geliyor. İşte bu aşamada yanlışlar başlıyor ve işı sadece yönetmek olmalı olanlar futbolcu transfer etmeye başlıyor. Bunu geçmiş dönemde çok gördük şimdide yavaş yavaş görmeye başlıyoruz. Futbol, futbolu bilenlerin Yönetim,  yönetmeyi bilenlerin olmalı. Yönetici kişiler futbol işlerine karışmaya devam ettikleri sürece bu düzen devam edecektir bu ülkede. Önce düşünce yapısının değiştirilmesi lazım kökten ki başarı gelsin.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mesela bu yönetimin belki de yaptığı en iyi şey. kırdırılacak gelirlerin maksimum süresinin seçildiği süre kadar olması maddesidir. daha önceden gördük. gelenler sırf taraftara iyi görünmek için 10 senelik gelirleri kırdırıp geleceğimizi temlik altına aldılar.

bu bile ülkedeki kulüp yönetiminin ne olduğunu gösterir. adam kendi şirketine 2500tl maaşla adam bakıyorsa bunu 2000tl'ye halletmeye çalışır ama kulüplerin malı deniz yemeyen d.muz durumu oldukça ne biz ne de diğer takımlarımız bu borç batağından ve dolayısıyla avrupa ile olan maddi farktan kurtulamayız
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Tolga

@Tolga şahsen ben yapılanlardan daha çok eksik olan bölgelerimize yapılmayan transferlerden rahatsızım, o bölgelere kaliteyi yükseltecek transferler yapılmadığı sürece aynı sıkıntıları yaşayacağız.  bu ayrı bir şey diğer ifadeler ayrı.
Abi çok fazla mevkiye takviye şart zaten ama bazı bölgelere takviye yapılmayacaksa takviye yapılacak olan bölgelere iyi transferleryapılmalı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı aspireless

Hamza hoca istemedigi halde podolskiyi aldi taraftarin gazi icin niasseyi aciklamaya korkuyorlar. biz 2. Ligden solbek ortaya jem karaca forvete niasseyi alsaydik ne konusulurdu burda acaba.

Çevrimdışı atalay

Şimdiden şunu söyleyeyim; önde, takım boyu kısa bir oyun düzeninde oynarsak Douglas oldukça kötü bir transfer.

Derin savunmada oldukça büyük zaafları var iken savunma arkası toplarda benzer hatalar affedilemez.

Dediğim gibi gelirse nedenlerini yazar; detaylı bir analiz yaparım.