Remy tek forvet neden zorlansın? Hani zorlanabilir belki de oyuncuya sallarken nedenini de söyleyin. Bu adam costanın yokluğunda yerini gayet iyi doldurdu taraftar beğendi siz neye göre beğenmiyorsunuz. Onu geçtim ndoye denen adam daha gelmeden savunmaya geçenler toz kondurmayanlar diğerlerini asmaya kesmeye gerek yok.
Mesajin adresi benim galiba, lakin "oyuncuya sallarken" ne demek? Remy hicbir zaman tek santrofor'da basarili olmadi.
Loic Remy Newcastle'a gittiginde ilk 5 macinda 5 gol atti, bunlarin iki Hull City, biri Everton, ve iki tane Cardiff'e karsi.
Remy bunun ardindan 15 macta sadece 5 gol atabildi. Bunun sebebi ne saniyorsun? Pardew'in Loic Remy'i o 15 maclik donemde tek santrofor oynatmasindan kaynaklandi. Newcastle'da attigi gollere bakarsan bircogu Cisse'le oynarken atildi. Hull'e attigi 2 gol Cisse'nin yaninda, Everton'a attigi 4 gol Cisse'nin yaninda, Chelsea'ye attigi gol Cisse'nin yaninda.
"Remy nasil tek santrofor oynayamaz, salliyorsun" diyenler. Remy 2013/2014 sezonun ortasina kadar tek santrofor oynadigi maclarda, korner/penalty haric 1 gol'u yok. Tottenham/Norwich/Stoke maclarinda yaninda Shola ile birlikte oynaryken atti. Bunun yani 5 tek santrofor ciktigi macta o donemde sadece 1 gol atabildi.
Remy kesinlikle tek santroforda basarili olmadi. Ne Newcastle'da, nede Newcastle'dan once. Sol kanattan gelisen ataklarda etkili olabilen bir futbolcu, ama ucta oynadigi surecte basarisiz bir tablo ciziyor. Remy o oyuna yatkin degil, sirti kaleye donuk oynayabilen bir oyuncu da degil.
Gecen de dedim, Remy-Tosun 4-4-2 olabilir, veya ligimizin kalitesizliginden burda basarili olabilir, ama normal sartlarda Remy asla tek santrofor'da basarili bir futbolcu degil. Bunun sallamakla alakasi yok, mac izleyin ve istatistiklere bakin yeter.