2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12903634 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mert_

kimse olayları yanlış noktalara çekip işi birilerini savunma ya da savumama noktasına getirmesin!

1- Beşiktaş'ın büyüklüğü kesinlikle tartışma konusu değildir.

2- Beşiktaş'ımızın eksikleri, ihtiyaçları, transfer anlamında atılan adımların doğruluğu yanlışlığı, alınan oyuncuların bizi hedefe götürüp göremeyeceği güzel güzel konuşulur ama bu yapılırken objektifim hesabı sürekli renkli güzellemesi yapılırsa bunun bir cevabı elbette olur.

gayet açık :)

Çevrimdışı talha

Harbiden Llorente gibi bir isim orada dururken neden yönelmiyoruz

Şenol hocanın dediği herşey var bu adam da. Ayrıca Cenk ile de ikili oynarlar. Tek de oynar ortalama olarak 15 inde görür.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ersoy

İçimden geçen de Q7 ve Ndoye nin olmayacağını söylüyor.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ferdi1903

Uefa Kupasında Yılın 11'ine seçilen Dnipro'nun Stoperi Douglas Yarın sabah İstanbul'a gelip Sağlık Kontrolünden geçecek ..
1 Senelik Kiralık olarak gelecek 500.000 Euro Kiralama bedeli verilecek .. Satın Alma Opsiyonu 5.5 Milyon euro

nekadar dogru bilmiyorum, kaynak forza

Çevrimdışı aa1903

İçimden geçen de Q7 ve Ndoye nin olmayacağını söylüyor.

geçen sene gomis'e razıyken ba gelmişti. benim de tek tutunduğum nokta orası.

Çevrimdışı Kadir G.

Bu douglası neden kiralıyor ki dnipro?

Çevrimdışı anilsevim

Eleştirinin bi ayarı olur. Ben çok gördüm burda, adam diyoki, q7 ve dzsudzak ın geleceğini duyan olcay şimdiden ölmüşmüş, altına da foto koyuyo bayılan adam. Ya adama saygın yoksa armaya saygın olur. Oynamış oynamamış iyidir kötüdür, şuan kampta beşiktaş için çalışıp terleyen bi kadro var, burda daha gelme ihtimali olan veya olmayan elin adamını kullanarak kendi topçunu yerin dibine batırıyosun. Kendine saygısı olmayan başarı da beklemesin benim kanaatim budur. Ozellikle son 2-3 gündür sürekli kadromuzdaki oyuncuları yerme var. Az saygılı olalım ya.
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Fatih Berker

Douglas Silva gelsin ya Rhodolfo'dan iyidir.

Çevrimdışı ayayhan

Adam Moustafa ‏@AdamMousKF  · 4 dk.4 dakika önce 
Dame N'Doye for €3.9m after selling Demba Ba for €13m. Very good business for Beşiktaş. #BJK #Karakartal

adamlar bizden farklı görüyor bizim işi

Çevrimdışı Ayberk

abi ben diyorum ki n'doye kötü transfer. oradan birisi atlıyor, "bir b.k anlamıyorsunuz." beşiktaş'ı küçük takım yaptınız gibi alakasız şeyler söylüyor. ben de diyorum ki liverpool ingiltere'nin en büyük takımı, ama adamlar çatır çatır eleştiri yapıyor, büyüklüklerinden ne kaybediyorlar diyorum. sen bana onlardan bize ne diyorsun. ne cevap verebilirim ki sana?
burada aleyhte yazılan çoğu şey eleştiri olarak değil tamamen yerme olarak yapılıyor. bak dikkat et yazılanlara. daha yeni konuşuldu, NDoye alınabilir diyenler vardı, adı çıkar çıkmaz hemen yerin dibine sokulmaya başlandı. hemen Yönetim gitsin﹗ sesleri, yok taraftar gelir kongre basarmış, biri diyo bundan sonra alayınıza rest çekiyorum vs  bazı arkadaşlarımızın da dediği gibi ortada fol yo yumurta yok , birşeyler ne bitmiş ne başlamış, takım sahaya çıkmamış ama moraller yerlerde, sürekli fb ile kıyaslanma, yok başkan çıksın açıklama yapsın, daima bir eziklik duygusu. bu kadar karalar bağlamaya ne gerek var. sanki 2. lig takımı ile çıkacağız sahaya
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı ALDENYX

Douglas Silva gelsin ya Rhodolfo'dan iyidir.

bence rhodolfoda gelecek ..inşalllah...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Haldun

Douglas gelmis a spor

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Bu sıcaklarda taraftar için kulübün önüne lütfen bir KAP bırakın
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Fatih Berker

bence rhodolfoda gelecek ..inşalllah...
Diğer stoper kiralanır o da Toloi bence.

Çevrimdışı Paletli Vinç

Sorun sadece kadro mu ? Yıldızları doldursak nolur camia bu haldeyken çok bölündük ve çok saygısız tartışmalar oluyor beşiktaş üzerinden prim yapmaya çalışanlar sürekli artıyor tribünde birlik yok beşiktaş kaptanını yuhalıyan adam stattan elini kolunu sallayarak çıkmamalı sahada yürüyen topçu tribünden korkmalı hani takım çıkarken konfetiler atan tribün resimlerimiz varya o günler gibi olmalıyız zaten bizim 100.yıl Hariç kadromuz ne zaman rakiplerimizden iyi oldu ki. Artık yeni statta tribünlere Süleyman Seba,Optik Başkan,Şeref bey gibi isimler verilip zihinlerimize Hatırlatma mı yapılmalı bir çare bulunmalı şampiyonluk için değil şerefi için oynayan beşiktaşız biz 

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ertan Süzgün ‏@ertansuzgun  3 sa.3 saat önce
Beşiktaş'ta Dzsudzsak, Quaresma ve N'Doye transferleri 2-3 güne açıklanabilir. Quaresma ve Dzsudzsak bitti kulüpleri bekleniyor.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı asi_kartal

Bunun sebebi uzun sure futboldan anlamayan adamlar tarafından yönetilmemiz. Fikret Orman geldiğinde yapilan yapilanmadan cok umitliydim lakin kendisi de değişmeye başladı. Bu durum futboldan anlayan birinin başa gelmediği sürece de değişmez kardeşim yapıcak birşey yok. Seninle aynı şeyleri düşünüyoruz fakat burdaki karamsarlık çok fazla. Evet yapılanmamız yok, evet bir plan da yok. Fakat bu takımı olabildiğince küçük görmeyi de gerektirmez. Önce biz kendi takımımıza saygı duymalıyız ki başkaları da bize duysun. Demek istediklerimin özeti bu.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
her sene ayni seyleri yasamaktan skldm hocam genel tabloya bakinca bir takim neden bu kadar rakiplerinden kopar insanin inanasi gelmiyor ben sahsen besiktas uzerinde kirli ellerin olduguna inaniyorum bunu gunumz icin soylemiyrm yanlis anlasilmasin yani bir takim dusunun ihtiyaci olan transferleri yapamiyor, yapmiyor yada yaptirmiyolar..
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı ALDENYX

zaten douglas kiralık..kiralık olduğu için bir stoperdaha bekliyorum...fronco yada miloseviç den biri yada ikiside gidebilir...(şenol güneşin yorumundan )
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı mert_

karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde tartışmaya engel olacak mesajlar silindi. fikirlerimizi birilerine laf sokar gibi değil de her zaman olduğu gibi kendi görüşlerimizi ortaya koyacak şekilde yazarsak her zamanki gibi sağlıklı bir sohbet akışı olur.

Çevrimdışı Kadir G.

İki stoper kiralanmaz alacaklarsa diğeri bonservisli olur.

Çevrimdışı Alper1903

Hala da umut ediyorum yav. Çıkıp bir santrafor gelecek diye. N'doye'yle bütün bir sezonu geçirmek intihar.
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2015, 02:01:06 GordonFreeman ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde tartışmaya engel olacak mesajlar silindi. fikirlerimizi birilerine laf sokar gibi değil de her zaman olduğu gibi kendi görüşlerimizi ortaya koyacak şekilde yazarsak her zamanki gibi sağlıklı bir sohbet akışı olur.
Burasi evet bi tartışma platformu ama bu BESİKTAS ın büyüklüğünün tartisilacagi anlami taşımaz..

Çevrimdışı TALAT

İki stoper kiralanmaz alacaklarsa diğeri bonservisli olur.

douglasta muhtemelen sosa gibi bir şey düşünüyorlar. yoksa 25 yaşında uefada final oynamış ilk 11 adamını kiralamazlar diye düşünüyorum
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Ersoy

Kap gelsin bizde rahatlayalım iyi veya kötü kadro sekillensin de.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Mehmet57

Remy tek forvet neden zorlansın? Hani zorlanabilir belki de oyuncuya sallarken nedenini de söyleyin. Bu adam costanın yokluğunda yerini gayet iyi doldurdu taraftar beğendi siz neye göre beğenmiyorsunuz. Onu geçtim ndoye denen adam daha gelmeden savunmaya geçenler toz kondurmayanlar diğerlerini asmaya kesmeye gerek yok.

Mesajin adresi benim galiba, lakin "oyuncuya sallarken" ne demek? Remy hicbir zaman tek santrofor'da basarili olmadi.

Loic Remy Newcastle'a gittiginde ilk 5 macinda 5 gol atti, bunlarin iki Hull City, biri Everton, ve iki tane Cardiff'e karsi.
Remy bunun ardindan 15 macta sadece 5 gol atabildi. Bunun sebebi ne saniyorsun? Pardew'in Loic Remy'i o 15 maclik donemde tek santrofor oynatmasindan kaynaklandi. Newcastle'da attigi gollere bakarsan bircogu Cisse'le oynarken atildi. Hull'e attigi 2 gol Cisse'nin yaninda, Everton'a attigi 4 gol Cisse'nin yaninda, Chelsea'ye attigi gol Cisse'nin yaninda.

"Remy nasil tek santrofor oynayamaz, salliyorsun" diyenler. Remy 2013/2014 sezonun ortasina kadar tek santrofor oynadigi maclarda, korner/penalty haric 1 gol'u yok. Tottenham/Norwich/Stoke maclarinda yaninda Shola ile birlikte oynaryken atti. Bunun yani 5 tek santrofor ciktigi macta o donemde sadece 1 gol atabildi.

Remy kesinlikle tek santroforda basarili olmadi. Ne Newcastle'da, nede Newcastle'dan once. Sol kanattan gelisen ataklarda etkili olabilen bir futbolcu, ama ucta oynadigi surecte basarisiz bir tablo ciziyor. Remy o oyuna yatkin degil, sirti kaleye donuk oynayabilen bir oyuncu da degil.

Gecen de dedim, Remy-Tosun 4-4-2 olabilir, veya ligimizin kalitesizliginden burda basarili olabilir, ama normal sartlarda Remy asla tek santrofor'da basarili bir futbolcu degil. Bunun sallamakla alakasi yok, mac izleyin ve istatistiklere bakin yeter.