2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896145 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

@atakankurt2  13 sn.14 saniye önce
Beşiktaş Balázs Dzsudzsák ile de her konuda anlaştı. Hiç bir pürüz yok.Ya  Dzsudzsák alınacak ya da Q7. Şenol hoca Dzsudzsák'a daha sıcak
Atakan'a inanmak isterim ama maalesef inanamıyorum.

Çevrimdışı Hasan Akten

Quaresma'nın ardından Dzsudzsak'ın da alınacağını öğrenen Olcay Şahan :evillol:

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı ender

Ben size bir şey söyleyeyim de bence Dzsudzsak gelecekse Töre'nin yerine gelecek gibi ama inşallah öyle olmaz.

ALDIKLARI ÜCRETE BAKARSAK OLMAZ O İŞ DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Çevrimdışı İrfan

Gol sayısına neden bu kadar takılıyorsunuz?

Önemli olan yüzdedir. 20 tane kaçırıp 1 tane atması değildir.

N'doye kötü oyuncu değil. Ancak çok acayip goller de kaçırabilen bir oyuncu. O yüzden tam Fernandao benzetmesi yaptım.

Oyun aklı son derece kısıtlı Ba'nın altında. Yaratamaz sadece yaratırsan içeri atmaya çalışır.

Yani 5 üzerinden 3'lük idare edecek forvet tipi bu. Bunu bu kadar kolay niye kabul ediyorsunuz?

Baksınlar. Düny üzerinden bundan iyi bir sürü adam var hemen kabul etmenin anlamı var mı sadece idare edecek adamı? Fark yarataması lazım.

Yaratmayacak Cenk ve Ömer zaten götürür bizi.

Çağrıya katılıyorum..

Eğer şampiyonluğa oynayacaksa bir takım bazı mevkilerinin fark yaratması gereklidir hatta zorunludur.

Bunlardan da 1-Forvet 2-Kaleci 3- Orta saha'daki sorumluluk yüklediğin adam...

Geçen sene

1-Ba 2-Tolga 3-Sosa

1-Emenike 2-Volkan 3-Emre yada Topal (Normalde Diegodur ama geçen sene nezdinde konuşuyorum)

1-Burak 2-Muslera 3-Sneijder

fener 1 numaraya RVP monteledi 2 numara için Volkan hala standart üstü bir adam 3 numarada Diego ve zaman zaman bence Nani izleyeceğiz.

gs'de ekip değişmedi ve şöyle bir durum var gs'nin en kelle 3 adamı zaten bunlar dikkat ederseniz.

Bizde kelli felli bir Ba vardı ki sattık, Sosa da Sneijder ayarında değil ama doğru geometride onun %80'i kadar katkı verebilecek bir oyuncu ve kabul edilebilir. Kale mevzusuna girmiyorum zaten.

Toparlarsak,

gs aynı seviyede, fb kalitesini baya baya yukarı taşıdı... Eee biz elimizdeki tek "değer"i verdik yerine bir alt model alacağız görünüşe göre...

Allahtan reva mı bu bizim çektiğimiz abi ya vallahi sinirlerim bozuluyor hayır mübarek gün... Sen 18 Milyon € bütçen varsa ve dediğin gibi planlı gidiyorsan gidip Arsenal'a çöküp Ospinayı çekeceksin kiralık miralık elinde paran var yani.

Remy'i ikna edip koyacaksın. Yoksa taraftar zıplar kardeşim. 10 sene sonra forvet gibi forvet izlemişiz onu da satıp yerine bi aşşasını koyup hadi stada dersen millet burun kıvırır kimse kusura bakmasın.

O stadı açacaksan N'Doye'yle filan açamazsın yani. Ben iyi kötü oyuncu mevzunu yapmıyorum.. FARK YARATACAK futbolcu mevzusundayım.
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2015, 17:51:46 İrfan ]
We are Electric..!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 17:48:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@atakankurt2  13 sn.14 saniye önce
Beşiktaş Balázs Dzsudzsák ile de her konuda anlaştı. Hiç bir pürüz yok.Ya  Dzsudzsák alınacak ya da Q7. Şenol hoca Dzsudzsák'a daha sıcak

Daha dün Quaresma gelmiyor diyip tweetini kaldıran arkadaş değil mi bu?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Bizim muhabirler Di Marzio'yu duyunca hemen start veriyorlar.  :kop:

Çevrimdışı Kadir G.

Balasz gelsin hem beyaz forma alıp hem de cucak yazdırabilirim gözü kararttım yeter ki gelsin.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 17:49:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Quaresma'nın ardından Dzsudzsak'ın da alınacağını öğrenen Olcay Şahan :evillol:

:kop: :kop: :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Kimse yanlış anlamasında bundan sonra transfer konuşmak bana gereksiz geliyor. Quaresma'yla görüşülmesi bile belli etti ki yönetim bu seneyi geçiş senesi olarak görüyor. Şampiyonluk hedefi veya inancı yok, kulüpte şampiyonluk kelimesini dahi dillendiren yok, bari Quaresma'yı alalım da bu geçiş senesinde eleştirilerin sesini kısalım diye düşünüyorlar herhalde.

Zaten en kötü 3. oluruz, bari çok para harcanmasın. Forvete 3 milyona N'Doye gelsin, solda 1.5 milyona Q7 gelsin, stopere Porto'nun B takımından birini kiralayalım. Seneye yeniden yapılanırız nasılsa...
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 17:51:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Dame N'Doye gayet bizim isimizi gorecek bir forvet, Senol Hoca'nin tarifine de uygun.

Sirf piyasada RVP, Lukaku gibi olmayacagi bastan belli adamlarin isimleri dolandi diye simdi millet burun kiviriyor.

N'Doye tam bizim ligimizde is yapacak turden bir oyuncu. Belki cok teknik, cok klas degil ama ayni tarzda olan Fernandao gecen sene 22 gol atti. (Demba Ba 18 gol)

Gecen sene Sosa'ya Tolgay'a, evvelki sene Atiba'ya burun kiviranlar simdi bu oyunculari yere gore sigdiramiyor.

Artik su yildiz muhabbetini bir kenara birakalim. Yildiz kovalamak Fener'in isidir, Beşiktaş'in degil. Bunlar hep Yildirim Demiroren ve Serdal Adali'nin doneminden kalma kotu huylar.

Doğrudur katılıyorum yıldıza gerek yok.

İyice tarasınlar bir ton adam var bulamazlarsa en son ihtimal alırlar N'doye'u. Hoş bu taramanın geçen ay bitmiş ve en az 10 opsiyon olması gerekirdi o ayrı.

Ba'dan sonra bitirebilen ama temiz ve kendinden emin vuruş yapmayan oyuncuyu taraftar sindiremez. Onu gördük çünkü artık sakin temiz ve ne yaptığpını bilerek vurdu.

N'doye böyle bir oyuncu değil. Top tekniği zayıf bir oyuncu. Son vuruşları daha temiz olanını araştırmalılar bulamazlarsa imzalanır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ayberk

Dame N'Doye gayet bizim isimizi gorecek bir forvet, Senol Hoca'nin tarifine de uygun.

Sirf piyasada RVP, Lukaku gibi olmayacagi bastan belli adamlarin isimleri dolandi diye simdi millet burun kiviriyor.

N'Doye tam bizim ligimizde is yapacak turden bir oyuncu. Belki cok teknik, cok klas degil ama ayni tarzda olan Fernandao gecen sene 22 gol atti. (Demba Ba 18 gol)

Gecen sene Sosa'ya Tolgay'a, evvelki sene Atiba'ya burun kiviranlar simdi bu oyunculari yere gore sigdiramiyor.

Artik su yildiz muhabbetini bir kenara birakalim. Yildiz kovalamak Fener'in isidir, Beşiktaş'in degil. Bunlar hep Yildirim Demiroren ve Serdal Adali'nin doneminden kalma kotu huylar.
şu adam gelse 2. yarıdaki Ba dan çok daha fazla iş yapar. Ba 'da 2. yarıda hırstan eser yoktu, maçlara fair play için çıkıyor gibiydi. 31 yaşında 13 milyona satıldı kıymete bindi
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı talha

Samet katılır hale geldim bence bunların niyeti bizi üçüncü bile yapmamak Bursa bile bizden iyi forvet getirdi takıma :D

Bir de beğenenler var ya çıldıracağım. Onsekiz peşin para harcama imkanın var getirdiğin adama bak

Ulan arjantinde şöyle elini dolandırsan bundan daha iyilerine denk gelirsin
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı safa burak

O degil de neredeyse tum spor muhabirleri(ismail er, hakan gundogar, sedar saridag, atakan kurt, firat gunayer...) baskan cok buyuk yildizla imza asamasinda, mitroglu gelecek yildizin yedeginin yedegi olur gibi bir ton aciklama yapti. Millet resmen bizimle dalga geciyor ya salak yerine koyuluyoruz. Pompala taraftari pompala sonra quaresma al ndoye al kongrede gider yap hicbir sey olmamis gibi devam et.
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2015, 18:00:18 Çağrı ]

Çevrimdışı İrfan

İyice tarasınlar bir ton adam var bulamazlarsa en son ihtimal alırlar N'doye'u. Hoş bu taramanın geçen ay bitmiş ve en az 10 opsiyon olması gerekirdi o ayrı.

Ba'dan sonra bitirebilen ama temiz ve kendinden emin vuruş yapmayan oyuncuyu taraftar sindiremez. Onu gördük çünkü artık sakin temiz ve ne yaptığpını bilerek vurdu.

N'doye böyle bir oyuncu değil. Top tekniği zayıf bir oyuncu. Son vuruşları daha temiz olanını araştırmalılar bulamazlarsa imzalanır.

Kardeşim o kadar tanıma da gerek yok Emenike level bir adam bu kadar net basit ve örneğini izlediğimiz bir adam N'Doye... Ha zorlasak 1 beden büyüğü belki çıkar o da zor bence..
We are Electric..!

Çevrimdışı Savaş

Bu bizim muhabirlerin bisi bildiği yok he :D  Disardan gördüğünü kopyala yapıştır biraz kendinden biseyler koy hop tamam :D Bir de bunlar tüm gün Beşiktaşımla, beleşe geziyolar ülke ülke, bir de üstüne para alıyorlar.  Hayat bunlara güzel he :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hasan Akten

Yalnız bu Di Marzio konu Beşiktaş olunca fena sallıyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Yönetimin bence bu seneki hedefi beşincilik. Adamlar o kadar emin ki önümüzdeki sene yapılacak olan seçimden galip çıkacaklarına bunu bile göze alabiliyorlar.

Çevrimdışı murat

Siyah-Beyazlılar’ın transfer gündemindeki Dinamo Moskova’nın Macar sol kanadı Dzsudzsak için taraftarları heyecanlandıracak bir haber geldi. Oyuncunun menajeri Mithat Halis, “Sözleşmesi 6 ay sonra bitiyor. Dinamo Moskova, Avrupa’dan men cezası aldı. Oyuncu bu yüzden sözleşme yenilemek istemiyor. Beşiktaş’a gelmek istediğini söyledi. Oyuncuyla anlaşılırsa kulüple uygun fiyata el sıkışılır” dedi.

cnnturk

Çevrimdışı F1903

Ben zaten zaman cok daraldigi icin ve elimizdeki kisitli maddi imkanlardan dolayi N'Doye tercihini mantikli buluyorum.

Normalde olmasi gereken dedigin gibi Ba'nin alternatifi arayisina cok daha onceden baslanilmasi ve uygun bir adayin coktan takima kazandirilmasiydi.

Ne yazik ki planlama konusunda cok sikintisi var yonetimin. Futbolcunun maliyetinde indirim saglayacagiz derken o adamin kampa zamaninda katilmasinin ve takima adapte olmasinin onemini kavrayamiyorlar.

Takim ilk kamp donemini bitirmek uzereyken ve liglerin baslamasina 1 ay kalmisken ben uygun bir rakama daha iyi bir forvet bulacaklarina inanmadigim icin mevcut sartlarda N'Doye ismine sicak bakiyorum.

Çevrimdışı Ayberk

Siyah-Beyazlılar’ın transfer gündemindeki Dinamo Moskova’nın Macar sol kanadı Dzsudzsak için taraftarları heyecanlandıracak bir haber geldi. Oyuncunun menajeri Mithat Halis, “Sözleşmesi 6 ay sonra bitiyor. Dinamo Moskova, Avrupa’dan men cezası aldı. Oyuncu bu yüzden sözleşme yenilemek istemiyor. Beşiktaş’a gelmek istediğini söyledi. Oyuncuyla anlaşılırsa kulüple uygun fiyata el sıkışılır” dedi.

cnnturk
dünkü haber bu
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Savaş

Allah'a şükür bugün de Dzsudzsak'la anlaştık.  Bi an bugünü boş gecicez diye korktuydum. Adamla her gün anlaşıyoruz :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 18:03:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Usluba dikkat edin arkadaşlar.

Bu kaç oldu sabahtan beri işlem mi yapalım illa siliyoruz uyarıyoruz devam ediyorsunuz biz de gerginiz bizi de yormayın dikkat edin yazdıklarınıza.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı altan0348

fikret orman son zamanlardaki açıklamalarıyla  hedeflerinin şampiyonluk olmadığını belli etmiştir. stad yeni sezona yetişmiyor, ikinci yarıya bile yetişmeyecek. rvp diyor gidiyor kimsenin adını bile bilmediğimiz adamlar söyleniyor. ligin başlamasına 1 ay gibi bir süre kaldı, stoper gelmedi, ön libero gelmedi, sol kanat -forvet gelmedi, solbek kapalı kutu... ben tüm umudumu yitirmek üzereyim. geçen sene bundan daha ümitliydim ama bu sene tecrübe ettik artık..alıştık yalan dolan beyanlara. kimseyi kandıramıyorlar.

Çevrimdışı murat

dünkü haber bu
ben bugün gördüm.başkan tok alıcı muamelesi yapıyor olabilir.yada fiyat çok tuzlu gelmişte olabilir.