Gol sayısına neden bu kadar takılıyorsunuz?
Önemli olan yüzdedir. 20 tane kaçırıp 1 tane atması değildir.
N'doye kötü oyuncu değil. Ancak çok acayip goller de kaçırabilen bir oyuncu. O yüzden tam Fernandao benzetmesi yaptım.
Oyun aklı son derece kısıtlı Ba'nın altında. Yaratamaz sadece yaratırsan içeri atmaya çalışır.
Yani 5 üzerinden 3'lük idare edecek forvet tipi bu. Bunu bu kadar kolay niye kabul ediyorsunuz?
Baksınlar. Düny üzerinden bundan iyi bir sürü adam var hemen kabul etmenin anlamı var mı sadece idare edecek adamı? Fark yarataması lazım.
Yaratmayacak Cenk ve Ömer zaten götürür bizi.
Çağrıya katılıyorum..
Eğer şampiyonluğa oynayacaksa bir takım bazı mevkilerinin fark yaratması gereklidir hatta zorunludur.
Bunlardan da 1-Forvet 2-Kaleci 3- Orta saha'daki sorumluluk yüklediğin adam...
Geçen sene
1-Ba 2-Tolga 3-Sosa
1-Emenike 2-Volkan 3-Emre yada Topal (Normalde Diegodur ama geçen sene nezdinde konuşuyorum)
1-Burak 2-Muslera 3-Sneijder
fener 1 numaraya RVP monteledi 2 numara için Volkan hala standart üstü bir adam 3 numarada Diego ve zaman zaman bence Nani izleyeceğiz.
gs'de ekip değişmedi ve şöyle bir durum var gs'nin en kelle 3 adamı zaten bunlar dikkat ederseniz.
Bizde kelli felli bir Ba vardı ki sattık, Sosa da Sneijder ayarında değil ama doğru geometride onun %80'i kadar katkı verebilecek bir oyuncu ve kabul edilebilir. Kale mevzusuna girmiyorum zaten.
Toparlarsak,
gs aynı seviyede, fb kalitesini baya baya yukarı taşıdı... Eee biz elimizdeki tek "değer"i verdik yerine bir alt model alacağız görünüşe göre...
Allahtan reva mı bu bizim çektiğimiz abi ya vallahi sinirlerim bozuluyor hayır mübarek gün... Sen 18 Milyon € bütçen varsa ve dediğin gibi planlı gidiyorsan gidip Arsenal'a çöküp Ospinayı çekeceksin kiralık miralık elinde paran var yani.
Remy'i ikna edip koyacaksın. Yoksa taraftar zıplar kardeşim. 10 sene sonra forvet gibi forvet izlemişiz onu da satıp yerine bi aşşasını koyup hadi stada dersen millet burun kıvırır kimse kusura bakmasın.
O stadı açacaksan N'Doye'yle filan açamazsın yani. Ben iyi kötü oyuncu mevzunu yapmıyorum.. FARK YARATACAK futbolcu mevzusundayım.