2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895524 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı F1903

Samet katılır hale geldim bence bunların niyeti bizi üçüncü bile yapmamak Bursa bile bizden iyi forvet getirdi takıma :D

Bir de beğenenler var ya çıldıracağım. Onsekiz peşin para harcama imkanın var getirdiğin adama bak

Ulan arjantinde şöyle elini dolandırsan bundan daha iyilerine denk gelirsin

18 milyon pesin para harcama imkani filan yok. Israrla kendimizi kandiriyoruz. Daha bugun bircok kaynakta geciyor yaklasik 9 milyon Euro ile futbolcularin uzun suredir birikmis alacaklarinin odendigi. Yani muhtemelen o paranin onemli bir kismi borc odemesi ve stad insaatina kaydirilacak.

Tahmin ediyorum yonetim tamamlamayi dusundugu 3 transferi toplam 10 milyon Euro'yu asmayacak sekilde bitirme derdinde. (4m€ Rhodolfo, 3m€ Dzsudzsak, 3m€ N'Doye gibi)

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Ayberk

ben bugün gördüm.başkan tok alıcı muamelesi yapıyor olabilir.yada fiyat çok tuzlu gelmişte olabilir.
dinamo sözleşme yenilemek için diretiyor, en son verdikleri teklif 3.2 avro idi, 19 milyona aldıklarını bırakmak istemiyorlar kolay kolay
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı aspireless

Yönetimin bence bu seneki hedefi beşincilik. Adamlar o kadar emin ki önümüzdeki sene yapılacak olan seçimden galip çıkacaklarına bunu bile göze alabiliyorlar.
Bence tek hedefleri sampoyonluk o yüzden sakin bir sekilde eksikleri tamamliyorlar bek gibi stoper gibi. ha her taraftarin kafasinda bir isim var o  almayinca yönetime sallaniyor mebizim bu formun favorisi balasz.

Çevrimdışı Kadir G.

18 milyon pesin para harcama imkani filan yok. Israrla kendimizi kandiriyoruz. Daha bugun bircok kaynakta geciyor yaklasik 9 milyon Euro ile futbolcularin uzun suredir birikmis alacaklarinin odendigi. Yani muhtemelen o paranin onemli bir kismi borc odemesi ve stad insaatina kaydirilacak.

Tahmin ediyorum yonetim tamamlamayi dusundugu 3 transferi toplam 10 milyon Euro'yu asmayacak sekilde bitirme derdinde. (4m€ Rhodolfo, 3m€ Dzsudzsak, 3m€ N'Doye gibi)

Yahu ödemelere gitse ne olacak? Futbolcu satmak sadece para için değil cezadan dolayı harcama imkanımız olması içindi. Şimdi hiç harcamasan bile 3 yıl sonra yine 18 milyon hakkımız olacak.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 18:09:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
dinamo sözleşme yenilemek için diretiyor, en son verdikleri teklif 3.2 avro idi, 19 milyona aldıklarını bırakmak istemiyorlar kolay kolay

Oyuncunun menajeri Beşiktaş'a gelmek istiyor diye açıklama yaptı Dinamo'nun ne verdiğinin bir önemi yok oyuncuya.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı altan0348

şenol güneş'e acıyorum. bu adama bu kadar acı çektirmeye kimsenin hakkı yok. şampiyonluk kaçarsa 1. sorumlusu fikret orman'dır.  işin hiç kolay değil be hocam!!

Çevrimiçi Samet Ç

Bence tek hedefleri sampoyonluk o yüzden sakin bir sekilde eksikleri tamamliyorlar bek gibi stoper gibi. ha her taraftarin kafasinda bir isim var o  almayinca yönetime sallaniyor mebizim bu formun favorisi balasz.
:ok:

Çevrimdışı canU

Siyah-Beyazlılar’ın transfer gündemindeki Dinamo Moskova’nın Macar sol kanadı Dzsudzsak için taraftarları heyecanlandıracak bir haber geldi. Oyuncunun menajeri Mithat Halis, “Sözleşmesi 6 ay sonra bitiyor. Dinamo Moskova, Avrupa’dan men cezası aldı. Oyuncu bu yüzden sözleşme yenilemek istemiyor. Beşiktaş’a gelmek istediğini söyledi. Oyuncuyla anlaşılırsa kulüple uygun fiyata el sıkışılır” dedi.

cnnturk

Mithatcım sen şöyle kenara geç de ertan göksumuz komisyona konsun adamın paraya ihtiyacı var.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 18:11:06
  • Beşiktaş / Bodrum

Sakince :D

Ona yavaş yavaş diyelim bence zira pek sakin gözükmüyorlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Yav 18 sanmışsın dana uefa o kadar harcaya bilirsin diyor yok bu parayı nereye harcadın diye sormaz taksit yap onu yap bunu yap
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TALAT

Yahu ödemelere gitse ne olacak? Futbolcu satmak sadece para için değil cezadan dolayı harcama imkanımız olması içindi. Şimdi hiç harcamasan bile 3 yıl sonra yine 18 milyon hakkımız olacak.

malesef öyle değil. her sezon kendi içerisinde değerlendiriliyor. eğer satış yaptığın rakamı kullanmazsan bir sonraki sezon da onu kullandım diyemiyorsun. uefa her sene sıfırdan araştıyor seni
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Ayberk

Oyuncunun menajeri Beşiktaş'a gelmek istiyor diye açıklama yaptı Dinamo'nun ne verdiğinin bir önemi yok oyuncuya.
Dinamo ile bonservis konusunda anlaşmaları gerekiyor
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 18:13:27
  • Beşiktaş / Bodrum
malesef öyle değil. her sezon kendi içerisinde değerlendiriliyor. eğer satış yaptığın rakamı kullanmazsan bir sonraki sezon da onu kullandım diyemiyorsun. uefa her sene sıfırdan araştıyor seni

Bu konu da emin değiliz sordum teyit edemedim.

Kulübün genel bütçesi için durum bu.

Ama transfer'de artıda bitirme durumunda aynısı söz konusu mu belli değil henüz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 18:14:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Dinamo ile bonservis konusunda anlaşmaları gerekiyor

Tamam ben de onu diyorum o yüzden Dinamo'nun oyuncuya ne verdiğinin bir önemi yok. Sözleşme uzatmak istiyor olmasının da önemi yok.

Oyuncu ayrılmak istiyorsa ya şimdi çıkaracak elinden ya Aralık'ta oyuncu kendi çıkacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı canU

Şöyle ki bu sezon başı ve devre arası 18 milyon hakkımız var bir sonraki sezon başında tekar hak sıfırlanıyor yeni adam satmak zorundayız oyüzden bu sezon 18 in tamammı şimdi ya da devre arası harcanır diye düşünüyorum.  Ayrıca uefanın bu sınırlaması eğer geri kalan kurallara uyarsak 2017-2018 senesinde kalkıyor.

Çevrimdışı Ersoy

Düşünsene ansızın bir Zudzak Kap'ı geliyor,çıldırırsın.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf

Orta saha ve sol kanat alacaksak N'doye çok iş yapar. Tek başına skor yükünü taşıyamaz ama arkasındaki oyuncular içeri giren tipte olursa en çok işimizi görecek forvetlerden olur. Benim asıl istediğim orta saha ve sol kanat,hücumdaki verimsizliğimizin asıl nedeni Veli ve Atiba'nın tek yönlü olması ve Olcay'ın oyun anlamındaki yetersizliği. Bu iki mevkiyi Cucak,Veloso ayarındaki futbolcularla tamamlarsak N'doye hatta Cenk bile yeter bize.

Çevrimdışı canU

Bu konu da emin değiliz sordum teyit edemedim.

Kulübün genel bütçesi için durum bu.

Ama transfer'de artıda bitirme durumunda aynısı söz konusu mu belli değil henüz.

Kapa yapılan bildirimde her sezon için oyuncu şatış - oyuncu alışın pozitif olması deniyor yani sezonluk bakıyorlar o bildirime göre

Çevrimdışı talha

Ertan a söyleyeyim bizimkilere çakabileceği bir oyuncu daha var defansa onu da getirsin trible duble yapsın reis içine oturmuştur defans çakamadı :)
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TURKahvesi

:kop: :kop:

Bütün sırrı bozdun ya!
komisyon alırsan herkese benden arpalar diyecekmisin @Çağrı  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 18:19:52
  • Beşiktaş / Bodrum
komisyon alırsan herkese benden arpalar diyecekmisin @Çağrı  :evillol:

Golleri ve asistleri paylaşırsınız  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sosyalkartal

Dudşakıda alacaz quaresmayıda alacaz remyide sabret  :ishock:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dudşakıda alacaz quaresmayıda alacaz remyide sabret  :ishock:
Duyumcumuz geldi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı sosyalkartal

Remy ve Kulübüyle her konuda anlaştık ama bekletiliyor başkan sır gibi bir operasyon yönetiyor
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..