2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895282 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Ba'yı satıp Rvp için uğraşıp arkasından N'Doye'yi alırsa tepki olur tabi.

Her yerde Ba kadar hatta daha iyisi gelecek diyip N'Doye gelirse tepki olur tabi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Macar olursa Q7 olmaz.
Q7'yi bekletiyorlar işte.Macar'ın gelme ihtimali olmasa bugün kap gelirdi Q7'nin.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 17:18:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Haydi, haydi!

Dzsudzsak'tan komisyonu alacaksın.  :evillol:

:kop: :kop:

Bütün sırrı bozdun ya!
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ayberk

Mantık her yazılanın alınması değil.

4 milyona sen Rhodolfo kovalarken başkasının Schar'ı alması.

Sen 3 milyon Doye alırken bedavaya Guidetti'nin imza atması.

Daha sayayım mı yoksa mantık burada işlemiyor mu?
Alınabileceklerin arasında en iyisi tercih hakkımız kalmadı artık.
ben de eldeki imkanlar dahilinde olanların alınmasından yanayım. Popülizm yapmanın bir faydası yok
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Ersoy

Q7 olursa bildirilir bugün Kap'a.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı can1903

Töre out - Q7 - Dzsudzsak in yapmasınlar.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Giray Burak

Moruk değil başka argolarla girsem daha iyi olcak, buraya dalga geçmek için geldim. 20-30 dk dir buradayım şu yorumları görünce gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Büyük Beşiktaş takımının böyle tarafları olduğu sürece sırtımız yere gelmez :)

....
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2015, 17:23:58 Giray Burak ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 17:20:45
  • Beşiktaş / Bodrum
ben de eldeki imkanlar dahilinde olanların alınmasından yanayım. Popülizm yapmanın bir faydası yok

Popüliz 4 milon euroya Rhodolfo yerine neden Schar'ı almaya çalışmadın demek mi?

Popülizm ne demek sahi kelime anlamanı mı biliyor musunuz?

İsmini 10 kişiden 8'inin bilmediği adamı yazmak değildir popülizm. John Terry'i alın demektir. Tutarlı ve mantıklı konuşalım yoksa anlamı olmuyor.

Lakin bir de biat etmek vardıri Bir de onun anlamına bakın. Onu yapmanın hiç anlamı yok.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Quaresma hayırlı olsun.

Dsuduzsak ile beraber gelmez.

Çevrimdışı aspireless

Ndoye yi begenmeyen bir arkadaşım  nedenini soyleyebilirmi güçsüz demeyin güçlü. hava toplarinda etkisiz demeyin etkili. Hiz dersen demba dan da bi tik hizlidir. bitiricilk dersen gol ortalamasi  milli takim dahil hic de düşük degil. Mücadele de eder. Bir tane tutarli neden var mi benim bilmedigim.

Çevrimdışı atalay

Tino Costa gelse de bizde 3-5 alsak.  :D

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada Di Marzio'da Dzudzsak'ı kulübü bırakmıyor diye yazmış herhalde.

Çevrimdışı cursedofdragon

Balázs Dzsudzsák

Ricardo Qauresma

2'sinide dene tarafını seç  :icool: :D

Çevrimdışı Türker

Forever Balotelli (!)

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Di Marzio , Cavanda da yazdı bişey olmaz.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Tino Costa gelse de bizde 3-5 alsak.  :D
:icool: Bizi de görürsün artık :evillol:

Çevrimdışı Ozan E.

Dzudzsak ve Quaresma ikisi birden gelirse Töre'yi mi göndereceğiz?

Çevrimdışı Giray Burak

Forever Balotelli (!)

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:biggrinking: :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı İrfan

Ndoye yi begenmeyen bir arkadaşım  nedenini soyleyebilirmi güçsüz demeyin güçlü. hava toplarinda etkisiz demeyin etkili. Hiz dersen demba dan da bi tik hizlidir. bitiricilk dersen gol ortalamasi  milli takim dahil hic de düşük degil. Mücadele de eder. Bir tane tutarli neden var mi benim bilmedigim.

Hocam N'Doye'de değil ki sıkıntı...

Yönetimin Demba'yı sattık daha iyisini alacağız ve daha 24 saat önce RVP olmayabilir ama onun ayarında oyuncu alacağız demeçleri ile taraftara beklentiyi pompalayıp böyle bir forvetle anlaşması...

We are Electric..!

Çevrimiçi Samet Ç

Di Marzio , Cavanda da yazdı bişey olmaz.
Dahası da var Kaboul-Gomez-Astori'yi de yazdı bu adam.

Çevrimdışı Ergin1903

İkisi birden gelmez arkadaslar. Görünen o ki Q7 gelecek. Zemin hazirlandi resmen.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 17:26:21
  • Beşiktaş / Bodrum

Gol sayısına neden bu kadar takılıyorsunuz?

Önemli olan yüzdedir. 20 tane kaçırıp 1 tane atması değildir.

N'doye kötü oyuncu değil. Ancak çok acayip goller de kaçırabilen bir oyuncu. O yüzden tam Fernandao benzetmesi yaptım.

Oyun aklı son derece kısıtlı Ba'nın altında. Yaratamaz sadece yaratırsan içeri atmaya çalışır.

Yani 5 üzerinden 3'lük idare edecek forvet tipi bu. Bunu bu kadar kolay niye kabul ediyorsunuz?

Baksınlar. Düny üzerinden bundan iyi bir sürü adam var hemen kabul etmenin anlamı var mı sadece idare edecek adamı? Fark yarataması lazım.

Yaratmayacak Cenk ve Ömer zaten götürür bizi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Dahası da var Kaboul-Gomez-Astori'yi de yazdı bu adam.
Kulübü de bırakmak istemiyor yazmış

Çevrimdışı Ayberk

Popüliz 4 milon euroya Rhodolfo yerine neden Schar'ı almaya çalışmadın demek mi?

Popülizm ne demek sahi kelime anlamanı mı biliyor musunuz?

İsmini 10 kişiden 8'inin bilmediği adamı yazmak değildir popülizm. John Terry'i alın demektir. Tutarlı ve mantıklı konuşalım yoksa anlamı olmuyor.

Lakin bir de biat etmek vardıri Bir de onun anlamına bakın. Onu yapmanın hiç anlamı yok.
kimse transfer yapmayacağız demiyor, aksine en az 2 tane yapılacak deniyor, doğmamış çocuğa don biçiliyor. öyle bir konuşuluyor ki sanki adamlar yan gelip yatıyor hiç bir şey yapmıyor, barcelona gibi bütçen var kullanmıyorsun, rvp için 27 milyonlar konuşuluyor, odan sonra niye NDoye geldiki hani yıldız deniyor, gözgöre göre lades demek , birilerine hoş  görünmek için transfer mi yapılacak. daha önce yapıldı da ne oldu, geldi mi başarı yoksa şimdi cefası mı çekiliyor. işte bunları bile bile körüklemek popülizm dir
Beşiktaş tek, siz hepiniz