2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12861498 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Valla abi kusura bakma da Quaresma 32 yasinda Olcay 28. Olcay'i satmak istesek kimse almaz, Avrupa'da genclere daha cok sans veriyorlar dolayisiyla 32-33 yasina gelmis adamlarin kulup bulamamasi (ozellikle disiplinli ciddi profesyonel degilse) normal. 500 veren cikmaz diyorsun, valla Mustafa Pektemek'e 2.5 milyon verenler varken Quaresma'ya 5 veren de ciksa sasirmam ama zaten gidip de YD kontratiyla alalim diyen olmadi. Ha performansa gelirsek:

Quaresma Besiktas performansi: 73 mac    18 gol   27 asist

Olcay Besiktas performansi:      121 mac    28 gol   26 asist

Kimin daha iyi futbolcu oldugu net ortada. Kaldi ki Quaresma bu performansi futboldan anlamayan Samet Aybaba, yardimci antrenor Carvalhal zamaninda bugunkunden kotu bir takimda gosterdi. Bilic'in elinde olsaydi cok daha iyi olacagindan suphem yok. Ersan'a 5 milyon veriyorlarsa hemen satalim. Bir de genc demek ne zamandir kotu bir sey haberim yok, ben de sana gore gencim, istersen genc de gucenecek bir laf degil kufur degil.
genç demek kötü değil ama kimin dediğine bağlı şimdi yaşın belli değilki
şimdi 18 yaşında birine genç diyorsun yaşın 19 sa seni odunla döverim :D
senin yazına karşı yazdım o yazıyı olcayla Q7 karşılaştırmışsın birbirlerine yakın istatislik
ama yakın olmayan bir şey var aldıkları para olcayın 3-4 katına mâl olmuş bir oyuncu en az iki katı performans vermesi
gerekir verebilirmi ben söyleyeyim dört katıda verir ama bunu vermesi için önce iş ahlakı olacak
Q7 de bu yok sorun burda

Çevrimdışı alimm

başkanın alacağı bu q7 yeni kasaymış eskisi kadar fazla yakmazmış onun için tercih ediyormuş f.orman  :-)

Bu arada balotelli candır...

:-))
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Tugay

3-4 tane sağlam bilgi veren twitter adresine baktım yazdıkları çok uyuşuyor ama iki ihtimal var

1.Herkes çok fena trolleniyor

2.Kimse trollenmiyor.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

genç demek kötü değil ama kimin dediğine bağlı şimdi yaşın belli değilki
şimdi 18 yaşında birine genç diyorsun yaşın 19 sa seni odunla döverim :D
senin yazına karşı yazdım o yazıyı olcayla Q7 karşılaştırmışsın birbirlerine yakın istatislik
ama yakın olmayan bir şey var aldıkları para olcayın 3-4 katına mâl olmuş bir oyuncu en az iki katı performans vermesi
gerekir verebilirmi ben söyleyeyim dört katıda verir ama bunu vermesi için önce iş ahlakı olacak
Q7 de bu yok sorun burda

Yasim 31. Abi iyi de gidip YD dunyanin parasini verip adamlari goklere cikartip getirdiyse futbolcunun sucu degil ki. Neticede bugun Quaresma gelip Porto'da oynadigi para civarinda oynarsa bunun gecmiste geldiginde cok para aldi diye buna karsi cikmanin manasi yok o giden para geri gelmeyecek bir sekilde. Bir de Olcay o istatistikleri 120 uzeri macta yapti Quaresma 70. Adam geldiginde taraftar cok simartti gormemisin oglu olmus, tutmus .... misali. Bizim milletin huyu bu her onune geleni tepesine cikariyor, sonra bu adam neden simardi diyor. Ustune bir de hocalikla alakasi olmayan karizma 0 Samet, Carvalhal gibi hocalarla her mac dayak yedi bu adam (acin bakin, adam oynadigi her mac dayak yedi orada yonetimin cikip sindirmesi lazim hakemleri). Buna ragmen 70 macta 18 gol 27 asistle oynamis ve yaninda oynayan adam Demba Ba degil Almeida, Edu (gordugum en kazma forvet) vs. adamlardi.

32 yasina gelmis, 2 sezon daha oynar. Bonservis de yok alinabilecek bir risk. Duszdzak diyorlar, hem bonservisi var, oynadigi en buyuk takim PSV, yasi da 29. Buna gidip 3.5 milyon euro gibi bir maas vermek cok daha buyuk hata olur. Quaresma da her turlu Olcay'dan iyi oynar. Hele ki ileride saglam bir forvet olursa masrafindan cok daha fazla katki saglar bize. Duzsdzak'a o parayi verene kadar gidip Remy + Dszudzsak gibi bir sey yerine Ibrahimovic + Quaresma kombosu bizi sampiyon yapar (Ibra'yi ikna etmek imkansiza yakin da, yani o parayi bir super forvet almak icin kullanabiliriz anlaminda, zira Quaresma dusuk maliyetli olacak).

Çevrimdışı yavvuzz

Q7 yi getirip Besiktasimi uzmesinler . Fikret baskan bu yanlisi yaparsa bir daha toparlayamaz , okuyorsa buralari bilgisi olsun . Sonun baslangicidir bu .

Çevrimdışı Metin

Eğer macar alınamıyorsa ve başka kanat oyuncusu gündemlerinde yoksa olcay yerine quaresmayı makul bir ücret alması kaydıyla tercih ederim.Çünkü macar her açıdan quaresmadan daha kompakt bir oyuncu ve oyun profilimize daha uygun bir isim.Ancak taraftarın bir kısmı quaresmayı istiyor diye onlara futboldan anlamıyorsun,futbol bilgin bu kadar işte tarzı söylemler hiç hoş değil.@Kadir Güney okuduğum yorumlarında yukarıda yazdığım söylemlerin var kendinde bu hakkı nereden buluyorsun.Sonuçta burası Beşiktaş forumu ve isteyen herkes kendi fikrini belirtebilir.Üstün futbol bilgini kendine sakla lütfen,mesela bende quaresmanın en son seçenekse gelsin isterim bu kendi şahsi fikrim.Camia olarak bütünleşip,birlik olmamız gerekirken sen ve senin gibi karşısındaki insanın fikrine dahi tahammül edemeyenler yüzünden bir oyuncunun takıma transfer olasılığı bile taraftarı ikiye bölmüş durumda...

Çevrimdışı kry83

Arkadaşlar Şenol Güneş'in basın toplantısı yok sadece 16 da lig tv ye özel röportaj var

Çevrimdışı ozan062

quaresma adıyla youtubeda en cok izlenen videoyu paylasıyorum izninizle

bu adamı alıyoz genclerrr

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

ysariusta

• Ziyaretçi

Yasim 31. Abi iyi de gidip YD dunyanin parasini verip adamlari goklere cikartip getirdiyse futbolcunun sucu degil ki. Neticede bugun Quaresma gelip Porto'da oynadigi para civarinda oynarsa bunun gecmiste geldiginde cok para aldi diye buna karsi cikmanin manasi yok o giden para geri gelmeyecek bir sekilde. Bir de Olcay o istatistikleri 120 uzeri macta yapti Quaresma 70. Adam geldiginde taraftar cok simartti gormemisin oglu olmus, tutmus .... misali. Bizim milletin huyu bu her onune geleni tepesine cikariyor, sonra bu adam neden simardi diyor. Ustune bir de hocalikla alakasi olmayan karizma 0 Samet, Carvalhal gibi hocalarla her mac dayak yedi bu adam (acin bakin, adam oynadigi her mac dayak yedi orada yonetimin cikip sindirmesi lazim hakemleri). Buna ragmen 70 macta 18 gol 27 asistle oynamis ve yaninda oynayan adam Demba Ba degil Almeida, Edu (gordugum en kazma forvet) vs. adamlardi.

32 yasina gelmis, 2 sezon daha oynar. Bonservis de yok alinabilecek bir risk. Duszdzak diyorlar, hem bonservisi var, oynadigi en buyuk takim PSV, yasi da 29. Buna gidip 3.5 milyon euro gibi bir maas vermek cok daha buyuk hata olur. Quaresma da her turlu Olcay'dan iyi oynar. Hele ki ileride saglam bir forvet olursa masrafindan cok daha fazla katki saglar bize. Duzsdzak'a o parayi verene kadar gidip Remy + Dszudzsak gibi bir sey yerine Ibrahimovic + Quaresma kombosu bizi sampiyon yapar (Ibra'yi ikna etmek imkansiza yakin da, yani o parayi bir super forvet almak icin kullanabiliriz anlaminda, zira Quaresma dusuk maliyetli olacak).
Quaresma Portekiz de Luis Figo tarafından veliaht olarak lanse edildi. Ancak adam çingene. Kimseyi incitmek için söylemiyorum. Çingeneler çok tatlı insanlar. Müzik dans eğlence. Tüm bunları her bireyi taşır. Genetik işte. Ama böyle futbolcu olmuyor. Biz şımartmadık adamı. Adam zaten disiplinsiz. İlki hata olur ikincisi enayilik

ysariusta

• Ziyaretçi

Biz bu filmi gördük ozan. Onbeş sene öncesinin videosu bu.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Olcay savunma yapmiyor. O yuzden arkasinda oynayanlar surekli olduklarindan kotu gorunuyor. Bos bos kosmakla savunma olmuyor, zaten o fizik gucuyle savunma yapamamasi da normal. Dsudzdzak Quaresma'dan iyiyse ancak biraz daha iyi olabilir. 3 kati fazla para edecek kadar iyi degil, adam 88 macta 13 gol atmis o da Rus liginde. Quaresma Porto'da 61 macta 20 gol atmis ki bunun 15'i Samp. Ligi o maclarda da 7 golu var. Dsuzdzak Dinamo Moskova'yla Avrupa'da 17 maca cikmis 0 golu var. Hangisi iyi bilmem, ama Dsuzdzsak'in pek bir fazlasi olmadigi da belli.

Son olarak, evet, futbol cok da beyinle oynanan bir oyun degil. Hem cok zeki hem cok yetenekli adami almaya da zaten Besiktas'in parasi yetmez. Gokhan Tore cok mu akliyla oynuyor? Ama fizigi cok guclu teknigi iyi, ciger var. Cikip takir takir oynuyor.
Dzutzsak la yatıp Dzutzsakla kalkanlar , Şu istatistiklerden sonra ne diyecekler acaba çok merak ediyorum
Dınyanın en iyi futbolcusu ilam ettiriniz adamı , 88 maçta 13 Gol atmış bu adama Yıllık 3 milyon € + 4 milyon € da bonservis verilir mi ??? Biraz mantıklı olmakta fayda var :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı brkntcnr

Dzutzsak la yatıp Dzutzsakla kalkanlar , Şu istatistiklerden sonra ne diyecekler acaba çok merak ediyorum
Dınyanın en iyi futbolcusu ilam ettiriniz adamı , 88 maçta 13 Gol atmış bu adama Yıllık 3 milyon € + 4 milyon € da bonservis verilir mi ??? Biraz mantıklı olmakta fayda var :bandit:
25 tane de asisti var yalnız hocam. Onları da es geçmeyelim.

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada günaydın herkese bu Ceo olayı doğru mu bilgisi olan varsa bizi de bilgilendirebilir mi lütfen?  :)

Çevrimdışı ozan062

yıldızmı almak istiyoruz

su videoda kareye girenlerden birini alalım.... lazım

Çevrimdışı ozan062

Biz bu filmi gördük ozan. Onbeş sene öncesinin videosu bu.

zaten onu gostermek amaclı koydum.. o zaman birseyler ifade ediyordu olmadı sonunu getiremedi ve bize tekrar geliyor
demekki bu oyle bir yetenekki hatta oyuncuya öyle bir değer varki tekrar geri donmesini gerektiren oalylar gelişiyor...

ve nedense onu ayrıstırma cabaları var bosverin tadına varın niyetim bu nasılsa senol gunes onu kadro dısı bırakır yani öyle dokunulmucak bir adam olmayacak eskisi gibi

o sebeble keyfine varın su transferin

25 tane de asisti var yalnız hocam. Onları da es geçmeyelim.
4 milyon bonservsis + Yıllık en az 3 milyon € + Maç başın degermi ???
Çok fazla maliyeti var akıl kârı değil Dzutzsakı almak !
88 Maç 13 Gol 25 Asist yapmış bir adam için gerçekten çok fazla
Quaresmanın porto daki İstatistigi çok daha yüksek olduğu gibi maliyeti 4/1 i bile değil
Az mantık lütfen...

Çevrimdışı ALI RIZA

Bütün gün dışarıdaydım, yaklaşık 80 sayfa yazı okuyup ancak ulaşabildim son sayfaya.

Şimdi mesajlarını alıntıladığım arkadaş kusura bakmasın ama, hani Q7 gelsin, en kötü yedek kulübesinde otursun deniyor ya, bakın daha adam gelmeden bile mevcut oyuncularımızı küçümsemeler, "Töre o formayı Q7'ye verecek"ler başlamış.

Onun mevkisinde, arkasında, yanında oynayan tüm futbolcuların, yedek bırakan hocanın bu taraftardan çekeceği var. Antalya'ya Akhisar'a jeneriklik gol attığında "Vay be gördün mü Quaresma'yı", takım başarısız olduğunda "arkasında Tosic, yanında Veli varken Q7 ne yapsın?", oynatmadığında "Şenol Güneş istifa", Olcay, Kerim bir hata yaptıklarında Quareeeesmaaa Quareeeesmaaa...

Tamam gelsin Porto'dan aldığı 600 bin Euro'ya oynasın diyorsun, ona bile itiraz ediyorlar "Pektemek 1.5 alıyorken Quaresma da en az 1.5 almalı" diye. Quaresma'nın cebine girecek olan parayı kulübün kasasından çıkandan daha çok düşünenlerle nasıl Beşiktaş'ın iyiliğini tartışacağız?
Kusura bakmam :D İyi Örnek mi Kötü örnek mi anlamadım  :alala: @tristam
Q7 giyeceği forma önemli değil 1-99 arasında giysin Sonucta BJK forması...!
Takımda 1 çürük halka varsa o halka tüm takımı etkiler hepsi kendi alanında iyi olmalı devşirme sistemi olmamalı...!
Pektemeğe 1.7 verirsen Gelecek olanlar kat kat hesabını ister...! 1.7' lik ne yaptı dersin..!

Çevrimdışı uğur07

Nerede besiktas icin sikintili bi durum var oradasin, o kadar vizyon, yildiz, bilimsellik, ya senol gunes olur mu bilic tu kaka, cenk tosun niye bu kadar maas aliyor, bilic niye baskanin karsisinda sakiz cignemis, ondan sonra bu adami aliyoruz gencler,

alin hayrini gorun, querasma topla oynar, diger futbolcular ve bizde izler sonra yine 5, oluruz, artik benimde pek hevesim kalmadi bu kitle besiktasliysa

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Deniz

Rvp geliyormus bugun
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Quaresmanın porto daki İstatistigi çok daha yüksek olduğu gibi maliyeti 4/1 i bile değil
Az mantık lütfen...
Emrecim al sen bununla oyna:

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı brkntcnr

Az mantık lütfen...
Yav abicim Dzsudzsak ın piyasa değeri en az 10m. Quaresma ?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Renton

Oyuncular kim bilmiyorum ama hollanda ligi zaten skor yapmak icin var cok rahat gol bulunuyor kriter degil ki bu
See you in another life,brother.

Çevrimdışı brkntcnr

Dzsudzsak > 5x Quaresma

Dzutzsak D.moskova : 88 Maç 13 Gol
Quaresma Porto : 61 Maç 20 Gol
Dzutzssak : 4 Milyon bonservis + 3 milyon Yıllık ücret + Maç başı ile 1 Yıllık maliyeti TAm 8 Milyon €
Quaresma : O Bonservis + 1 Milyon net maaş + Maç başı ile 1,5 milyon € Maaliyet
Hani Dzuzsakı isteyenler Beşiktaşı düşünüyor , q7 iseyenlerde Beşiktaş düşmanı ya oyuzden yazıyorum bunları
Buyrun hadi ....

Çevrimdışı brkntcnr

Dzutzsak D.moskova : 88 Maç 13 Gol
Quaresma Porto : 61 Maç 20 Gol
Dzutzssak : 4 Milyon bonservis + 3 milyon Yıllık ücret + Maç başı ile 1 Yıllık maliyeti TAm 8 Milyon €
Quaresma : O Bonservis + 1 Milyon net maaş + Maç başı ile 1,5 milyon € Maaliyet
Hani Dzuzsakı isteyenler Beşiktaşı düşünüyor , q7 iseyenlerde Beşiktaş düşmanı ya oyuzden yazıyorum bunları
Buyrun hadi ....
4 m bonservis 3 m yıllık falan nası bilebiliyorsun ki bunları? Bu adam max. 5 milyon maliyetle gelir. Ayrıca dzsudzsak ı satmak istesen 10-15 m piyasası var quaresma yı kime satacaksın?