2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12861164 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tugay

PSG 5.5M'den satışa sundu. Sırf vergi+maaşından kurtulmak için. :busted_cop:

Biliyorum ama milan'a vermedi.milan'ın bütçesi 250 milyon euro.
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2015, 04:18:49 Tugay ]

Çevrimdışı Ersoy

İyi geceler herkese. Bol Kap'lı bir gün olur inşallah.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı talha

Biliyorum ama milan'a vermedi.

Milan bonservisini alsın nolacak İbra gitmiyor oraya. Adamlar peşinde 1 ay dolandı.  :lol: Baktılar olmuyor Bacca'yı aldılar.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TØLGA

16:00mis.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16.sıffir sıffir
eyvallah istermisiniz şenol güneş q7'yi ben istediğim için değil taraftar istediği için alınıyor diye açıklama yapsın birde  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

eyvallah istermisiniz şenol güneş q7'yi ben istediğim için değil taraftar istediği için alınıyor diye açıklama yapsın birde  :biggrinking:

öyle birşey derse sonu istifa ile biter yanlız.  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

öyle birşey derse sonu istifa ile biter yanlız.  :evillol:
hayvan gibi şiyy yapıyonuz yaa diyip yapabilir  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

Hatta söyleyeyim çok yüksek ihtimal M.Un yolcusu olabilir reuuzzz  :evillol:

Çevrimdışı Türkay

Beklentiyi biz büyütüyoruz ha başka kimse değil.

Daha 2-3 hafta öncesine kadar herkes Mbokani'de hem fikirdi. Şimdi Remy'i beğenmiyoruz  :ebebe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı küfeki

KAP a bak
Beşiktaş, transferi için futbolcu Zlatan İbrahimoviç ve klübü PSG ile görüşmelere başlamıştır.
Ben net 2 gün ağlarım, kartal yuvasını mesken edinir forma alıcam diye kapısında uyurum. Renklilerin kendine gelmesi şubatı martı bulur. Aziz 2 hafta ayık gezmez. Alacaklarsa boyle alsınlar, başka türlü bu transfer dönemi ve stad lansmanı sönük olur.
Herkese saygılar
Hayırlı sabahlar

Çevrimdışı Paolo Maldini

İbra milan için bayağı fedakarlık yaptı.Milan 6.5 milyon veriyor.Adam kesinlikle bize gelmez.Milana geri dönme düşüncesi sırf bunun için geçen hafta dohaya gidip psgli yöneticiyle görüştü.

Milanın forveti var(Bacca,Adriano) ama adamların kafasında şöyle bir taktiksel düşüncede var.

--------------Bacca-L.Adriano
-----------------------Ibra----------

Yani ibra giderse bu takım milan olur.

Çevrimdışı TØLGA

Beklentiyi biz büyütüyoruz ha başka kimse değil.

Daha 2-3 hafta öncesine kadar herkes Mbokani'de hem fikirdi. Şimdi Remy'i beğenmiyoruz  :ebebe:
valla istediklerini getirsinler kardeşim bu saatten sonra seçimi bekliyorum ben seneye çok hareketli geçicek
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Balotelli candir gelsin q7 onun kafasina keser ortayi o da dizer golleri. Balotelliye golcu değil diyen futboldan anlamiyordur. NET!!! :bandit: adama disiplinsiz diyebilirsiniz ama yeteneksiz golcü değil diyemezsiniz!!! :bandit:

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Bazi arkadaslar oyle bir yaziyorlar ki sanki kulup Ronaldo'yu alma niyetinde biz de inadina Quaresma diyoruz. Bir milyon euro + mac basi, bonservisi de olmadan gelecekse buyursun gelsin Quaresma ama Fener Nani'ye kulubu tapuladi diye gidip dunyanin parasina Dsuzdzak'i almanin manasi yok. Ha ote yandan bir de Olcay Quaresma'dan iyidir deyip ustune futbol bildigini iddia eden adamlar var ki onlara diyecek bir sey zaten yok. Olcay kosamaz, calim atamaz, driplingi yoktur, savunmada yoktur (Quaresma'ya savunma yapmiyor diyorlar da ondan soyluyorum), hava toplarinda etkisizdir, fizigi zayiftir, duran top da kullanamaz. Yok Quaresma'da beyin yokmus bilmem neymis, beyin de olsa zaten Real Madrid'de olurdu, futbol da cok beyinle oynanan bir oyun degil sanki profesor transfer ediyoruz. Ha yok dusuk maliyetle gelmiyor mu, o zaman yerine baskasi dusunulur, ancak gidip de Dsudzdak'a 3-4 milyon euro vermektense 1-1.5 milyon maliyetle bedava Quaresma tercih edilir. Neticede aralarinda cok fark oldugunu zannetmiyorum, Dsuzdszak Rus takiminda 88 macta 13 gol atmis, Quaresma'nin sadece gecen sene Porto'da attigi gol 10 (37 macta bunun 9 maci da Samp. Ligi). Her sey bir yana senin kanadinda Olcay oynuyor yahu. Sizin bu futboldan anlamayan mentaliteniz yuzunden Veli, Ersan, Ismail, Mustafa, Olcay gibi adamlarla doldu Besiktas.
ben diyorum olcay Q7 den on defa daha iyi oyuncudur. Defans yapmıyor diyorsan demekki seyretmemişsin
çok daha fazla Beşiktaşa katkı vermiştir. onuda geçtim iyi kötü tartışmayada gerek yok Beşiktaş için oynuyor
şovmenlik yapmıyor Q7 de futbol soytarısıdır sahaya maç kazanmak için değil şov yapmak için çıkıyor.
keşke o yeteneklerini bu sefer takım için gösterse ama yok adamın son seçeneği sadece kıyak emeklilik istiyor
yoksa bırak 1-1.5 milyonu 500 veren bile çıkmaz neyin tartışmasını yapıyoruzki adam arap takımından kovuldu
ötesi yok bir arap takımından dahamı alt seviyedeyizde koşturacağız onu almak için beğenmediğin ersana 5 M
veriyor takımlar milletin futbol bilgisini ölçecek terazinmi var birde insanlara genç falan diye hitap ediyorsunda
yaşını yazda bilelim abimi diyeceğiz @BesiktasTaraftari sende Q7 ye futbolcu dedin ya üstünden futbol bilgisi taşıyor

Çevrimdışı Türkay

Balotelli candir gelsin q7 onun kafasina keser ortayi o da dizer golleri. Balotelliye golcu değil diyen futboldan anlamiyordur. NET!!! :bandit: adama disiplinsiz diyebilirsiniz ama yeteneksiz golcü değil diyemezsiniz!!! :bandit:

:kop: :kop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kadir G.

:)

Çevrimdışı TØLGA

:D :D :D :D
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2015, 04:33:46 TØLGA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Q7 istemeyenlere inat Olcay şahan

Elinde bu var malesef...! İsterseniz İsmailde var...! fark edermi ? Yada transferin var mı  :alala: :alala:
Yok mu o zaman Olcay istemeye devam edersin...!

Q7 benci diyorsunuz ya Kerim ondan 10 kat daha bencil...! Kerim top ezmekten yaptıgı bişe yok...! Ama Kerim Q7 Töre aynı anda saha da ise rakip paket olur rahat adam geçer topu boş adama atarlar...!

Bütün gün dışarıdaydım, yaklaşık 80 sayfa yazı okuyup ancak ulaşabildim son sayfaya.

Şimdi mesajlarını alıntıladığım arkadaş kusura bakmasın ama, hani Q7 gelsin, en kötü yedek kulübesinde otursun deniyor ya, bakın daha adam gelmeden bile mevcut oyuncularımızı küçümsemeler, "Töre o formayı Q7'ye verecek"ler başlamış.

Onun mevkisinde, arkasında, yanında oynayan tüm futbolcuların, yedek bırakan hocanın bu taraftardan çekeceği var. Antalya'ya Akhisar'a jeneriklik gol attığında "Vay be gördün mü Quaresma'yı", takım başarısız olduğunda "arkasında Tosic, yanında Veli varken Q7 ne yapsın?", oynatmadığında "Şenol Güneş istifa", Olcay, Kerim bir hata yaptıklarında Quareeeesmaaa Quareeeesmaaa...

Tamam gelsin Porto'dan aldığı 600 bin Euro'ya oynasın diyorsun, ona bile itiraz ediyorlar "Pektemek 1.5 alıyorken Quaresma da en az 1.5 almalı" diye. Quaresma'nın cebine girecek olan parayı kulübün kasasından çıkandan daha çok düşünenlerle nasıl Beşiktaş'ın iyiliğini tartışacağız?
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

ben diyorum olcay Q7 den on defa daha iyi oyuncudur. Defans yapmıyor diyorsan demekki seyretmemişsin
çok daha fazla Beşiktaşa katkı vermiştir. onuda geçtim iyi kötü tartışmayada gerek yok Beşiktaş için oynuyor
şovmenlik yapmıyor Q7 de futbol soytarısıdır sahaya maç kazanmak için değil şov yapmak için çıkıyor.
keşke o yeteneklerini bu sefer takım için gösterse ama yok adamın son seçeneği sadece kıyak emeklilik istiyor
yoksa bırak 1-1.5 milyonu 500 veren bile çıkmaz neyin tartışmasını yapıyoruzki adam arap takımından kovuldu
ötesi yok bir arap takımından dahamı alt seviyedeyizde koşturacağız onu almak için beğenmediğin ersana 5 M
veriyor takımlar milletin futbol bilgisini ölçecek terazinmi var birde insanlara genç falan diye hitap ediyorsunda
yaşını yazda bilelim abimi diyeceğiz @BesiktasTaraftari sende Q7 ye futbolcu dedin ya üstünden futbol bilgisi taşıyor

Valla abi kusura bakma da Quaresma 32 yasinda Olcay 28. Olcay'i satmak istesek kimse almaz, Avrupa'da genclere daha cok sans veriyorlar dolayisiyla 32-33 yasina gelmis adamlarin kulup bulamamasi (ozellikle disiplinli ciddi profesyonel degilse) normal. 500 veren cikmaz diyorsun, valla Mustafa Pektemek'e 2.5 milyon verenler varken Quaresma'ya 5 veren de ciksa sasirmam ama zaten gidip de YD kontratiyla alalim diyen olmadi. Ha performansa gelirsek:

Quaresma Besiktas performansi: 73 mac    18 gol   27 asist

Olcay Besiktas performansi:      121 mac    28 gol   26 asist

Kimin daha iyi futbolcu oldugu net ortada. Kaldi ki Quaresma bu performansi futboldan anlamayan Samet Aybaba, yardimci antrenor Carvalhal zamaninda bugunkunden kotu bir takimda gosterdi. Bilic'in elinde olsaydi cok daha iyi olacagindan suphem yok. Ersan'a 5 milyon veriyorlarsa hemen satalim. Bir de genc demek ne zamandir kotu bir sey haberim yok, ben de sana gore gencim, istersen genc de gucenecek bir laf degil kufur degil.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi ağabey yeni gördüm.

Töre, şu ligin en iyi kanat oyuncusudur.

Bu kadar fazla topla oynamasının ve top ezmesinin kendisi dışında, en önemli sebebi Bilic'tir.

Geçen sene o kadar Töre'nin bire birlerine kaldı ki oyun ve alternatifsiz bir oyunda Töre oyunu zorlamak zorunda kaldı.

+ Compact oyunda haddinden fazla mesafeleri kullandırttı ve oyuncu winger gibi tüm sahayı katetmek zorunda kaldı.

Maçlar spontane oynanmıyor; bunun maç önü hazırlığı var. Töre'yi bilen rakipler yardım savunması getirip, ikili sıkıştırınca artı olarak takım arkadaşları oyun opsiyonu yaratamayınca Töre dışında hücum organizasyonları tıkanıyor.

Yoksa Töre bir kanat oyuncusun sahip olması gereken temel becerilere sahip. Daha rolleri eşit dağıtılan bir oyun düzeninde Töre çok iş yapar.

Dezavantajları yok mu?

Elbette var. Mesela kutuya girmez, sızmaları denemez, çalım repertuarını daha geniş tutmak zorunda.(Kanat oyuncusunun olmazsa; olmazıdır) Belkide en önemlisi oyununu daha basitleştirmek zorunda ve daha fazla çizgiye inmek zorunda.

+Karar verme mekanizmasını ve oyun görüşünü geliştirmeli. Ki bu giderek gelişiyor.

Yoksa top saklama becerisi, oyun geçişleri, dribbling becerisi, fiziksel üstünlüğü, savunma becerisi, taktiksel sadakati, alan oyunu becerisi gayet iyi.

Not: Töre gibi oyuncular "unorthhodox wingers" gibi kullandıkları için en çok beklenen şeyi yani içeri katedip şut atmayı yapmalılar.

Lakin bunun içinde arkadaşlarının ona bu alanı yaratmaları lazım. Gökhan, Beck gibi topu oyuna doğru sokan, pası verdiği zaman doğru yere koşular yapan bir bek ile oynadığı zaman performansı daha da artar.

Senin için bu kadar yazı yazdım. Gerçi 10 parmak yazdım ama olsun.  :D

*Mesajı sana yazdım ama Töre'yi olduğundan daha az bulan herkes içinde geçerli olsun madem.

*Buna eklenebilecek daha onlarca parametre var.
@atalay ben Töre kötü oyuncu demiyorumki :D
bir kanat oyuncusunun en önemli özelliği çizgiye inip orta kesmektir ben Törede hiç görmedim
kutuya girdiğinide hatırlamıyorum biri çizgilere yaklaşmasın diye yemin ettirmiş herhalde :kop:
onun arkasında kimin bek olduğunun bir önemi yok o ayağına top aldığında gider boşa çıkan beki
görmez serdar koşularının yarısını onun yüzünden boşa yapıyor hiç bir hücum varyasyonu olmadığı için
artık defanslar ezberledi
ha tartışmasız doğuştan yetenekli mükemmel adam geçiyor defans niteliğide mükemmel ama gel görkü sonuca gitmesi
sıfıra yakın adam geçti diye kimseye puan vermiyorlar ne kadar iyi oyuncu olduğun eğer hücum oyuncusuysan gole yaptığın katkıyla ölçülür
aksi durumda Pektemek neden eleştiriliyor nihayetinde onunda gol dışında katkısı çok iyi hatta bencilde değil
ilk geldiğine göre şu an çok daha ileri seviyede belki gelecekte çok daha üst seviye olacak gelişiyor
ama kesinlikle şu an yeterli değil benim Töre ile ilgili eleştirilerim oyuncu kalitesiyle alakalı değil

Çevrimdışı talha

Valla abi kusura bakma da Quaresma 32 yasinda Olcay 28. Olcay'i satmak istesek kimse almaz, Avrupa'da genclere daha cok sans veriyorlar dolayisiyla 32-33 yasina gelmis adamlarin kulup bulamamasi (ozellikle disiplinli ciddi profesyonel degilse) normal. 500 veren cikmaz diyorsun, valla Mustafa Pektemek'e 2.5 milyon verenler varken Quaresma'ya 5 veren de ciksa sasirmam ama zaten gidip de YD kontratiyla alalim diyen olmadi. Ha performansa gelirsek:

Quaresma Besiktas performansi: 73 mac    18 gol   27 asist

Olcay Besiktas performansi:      121 mac    28 gol   26 asist

Kimin daha iyi futbolcu oldugu net ortada. Kaldi ki Quaresma bu performansi futboldan anlamayan Samet Aybaba, yardimci antrenor Carvalhal zamaninda bugunkunden kotu bir takimda gosterdi. Bilic'in elinde olsaydi cok daha iyi olacagindan suphem yok. Ersan'a 5 milyon veriyorlarsa hemen satalim. Bir de genc demek ne zamandir kotu bir sey haberim yok, ben de sana gore gencim, istersen genc de gucenecek bir laf degil kufur degil.

Olcay'a teklif vardı.  :evillol:

@atalay ben Töre kötü oyuncu demiyorumki :D
bir kanat oyuncusunun en önemli özelliği çizgiye inip orta kesmektir ben Törede hiç görmedim
kutuya girdiğinide hatırlamıyorum biri çizgilere yaklaşmasın diye yemin ettirmiş herhalde :kop:
onun arkasında kimin bek olduğunun bir önemi yok o ayağına top aldığında gider boşa çıkan beki
görmez serdar koşularının yarısını onun yüzünden boşa yapıyor hiç bir hücum varyasyonu olmadığı için
artık defanslar ezberledi
ha tartışmasız doğuştan yetenekli mükemmel adam geçiyor defans niteliğide mükemmel ama gel görkü sonuca gitmesi
sıfıra yakın adam geçti diye kimseye puan vermiyorlar ne kadar iyi oyuncu olduğun eğer hücum oyuncusuysan gole yaptığın katkıyla ölçülür
aksi durumda Pektemek neden eleştiriliyor nihayetinde onunda gol dışında katkısı çok iyi hatta bencilde değil
ilk geldiğine göre şu an çok daha ileri seviyede belki gelecekte çok daha üst seviye olacak gelişiyor
ama kesinlikle şu an yeterli değil benim Töre ile ilgili eleştirilerim oyuncu kalitesiyle alakalı değil

Girip orta acamaz cunku ters kanatta oynuyor ilerde de tek forvet var. Pektemek'in elestirilme nedeni gol atamamasi degil kabiliyetsizligi ve sakarligi. Surekli top eziyor, pas yuzdesi dusuk, top kontrolu kotu, son vuruslari yok. Neden bu adamin Besiktas'ta oldugunu bir Allah'in kulu aciklayamaz. GS ya da FB'den birinde olsa simdiye coktan Anadolu'ya postalanmisti. Sakatliklari da cok fedakarliktan degil, sakarligindan kaynaklaniyor yoksa bundan cok daha teknik, hizli adamlara bir sey olmuyor da neden Mustafa zirt pirt kolunu kafasini kiriyor aciklamasi yok.

Olcay'a teklif vardı.  :evillol:

Hani nerede? Pektemek'i de Fener aliyordu tam kontrat imzalayacagi siralar. Olcay'i 5 milyona satabilirsek opup basiniza koyun, ha satamayiz orasi ayri.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Allahım yarın sabah foruma geldiğimde "Q"lu bişey görmeyim artık Ya Rabbim :pray: :pray:

:biggrinking: :biggrinking:

Edit: Hayırlı zabahlar forum :uyucam:
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2015, 05:02:37 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Abdullah

Allahım yarın sabah foruma geldiğimde "Q"lu bişey görmeyim artık Ya Rabbim ray: ray:

:biggrinking: :biggrinking:
  qlu bi şey görürsen sende balotelliye yürü trolu trolle :evillol:

Çevrimdışı sağduyu

KAP a bak
Beşiktaş, transferi için futbolcu Zlatan İbrahimoviç ve klübü PSG ile görüşmelere başlamıştır.
Ben net 2 gün ağlarım, kartal yuvasını mesken edinir forma alıcam diye kapısında uyurum. Renklilerin kendine gelmesi şubatı martı bulur. Aziz 2 hafta ayık gezmez. Alacaklarsa boyle alsınlar, başka türlü bu transfer dönemi ve stad lansmanı sönük olur.
Herkese saygılar
Hayırlı sabahlar
:lol:  :claps:
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.