@Necmi ağabey yeni gördüm.
Töre, şu ligin en iyi kanat oyuncusudur.
Bu kadar fazla topla oynamasının ve top ezmesinin kendisi dışında, en önemli sebebi Bilic'tir.
Geçen sene o kadar Töre'nin bire birlerine kaldı ki oyun ve alternatifsiz bir oyunda Töre oyunu zorlamak zorunda kaldı.
+ Compact oyunda haddinden fazla mesafeleri kullandırttı ve oyuncu winger gibi tüm sahayı katetmek zorunda kaldı.
Maçlar spontane oynanmıyor; bunun maç önü hazırlığı var. Töre'yi bilen rakipler yardım savunması getirip, ikili sıkıştırınca artı olarak takım arkadaşları oyun opsiyonu yaratamayınca Töre dışında hücum organizasyonları tıkanıyor.
Yoksa Töre bir kanat oyuncusun sahip olması gereken temel becerilere sahip. Daha rolleri eşit dağıtılan bir oyun düzeninde Töre çok iş yapar.
Dezavantajları yok mu?
Elbette var. Mesela kutuya girmez, sızmaları denemez, çalım repertuarını daha geniş tutmak zorunda.(Kanat oyuncusunun olmazsa; olmazıdır) Belkide en önemlisi oyununu daha basitleştirmek zorunda ve daha fazla çizgiye inmek zorunda.
+Karar verme mekanizmasını ve oyun görüşünü geliştirmeli. Ki bu giderek gelişiyor.
Yoksa top saklama becerisi, oyun geçişleri, dribbling becerisi, fiziksel üstünlüğü, savunma becerisi, taktiksel sadakati, alan oyunu becerisi gayet iyi.
Not: Töre gibi oyuncular "unorthhodox wingers" gibi kullandıkları için en çok beklenen şeyi yani içeri katedip şut atmayı yapmalılar.
Lakin bunun içinde arkadaşlarının ona bu alanı yaratmaları lazım. Gökhan, Beck gibi topu oyuna doğru sokan, pası verdiği zaman doğru yere koşular yapan bir bek ile oynadığı zaman performansı daha da artar.
Senin için bu kadar yazı yazdım. Gerçi 10 parmak yazdım ama olsun. 
*Mesajı sana yazdım ama Töre'yi olduğundan daha az bulan herkes içinde geçerli olsun madem.
*Buna eklenebilecek daha onlarca parametre var.
@atalay ben Töre kötü oyuncu demiyorumki

bir kanat oyuncusunun en önemli özelliği çizgiye inip orta kesmektir ben Törede hiç görmedim
kutuya girdiğinide hatırlamıyorum biri çizgilere yaklaşmasın diye yemin ettirmiş herhalde

onun arkasında kimin bek olduğunun bir önemi yok o ayağına top aldığında gider boşa çıkan beki
görmez serdar koşularının yarısını onun yüzünden boşa yapıyor hiç bir hücum varyasyonu olmadığı için
artık defanslar ezberledi
ha tartışmasız doğuştan yetenekli mükemmel adam geçiyor defans niteliğide mükemmel ama gel görkü sonuca gitmesi
sıfıra yakın adam geçti diye kimseye puan vermiyorlar ne kadar iyi oyuncu olduğun eğer hücum oyuncusuysan gole yaptığın katkıyla ölçülür
aksi durumda Pektemek neden eleştiriliyor nihayetinde onunda gol dışında katkısı çok iyi hatta bencilde değil
ilk geldiğine göre şu an çok daha ileri seviyede belki gelecekte çok daha üst seviye olacak gelişiyor
ama kesinlikle şu an yeterli değil benim Töre ile ilgili eleştirilerim oyuncu kalitesiyle alakalı değil