2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12862029 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ayberk

Arkadaşlar Dzsudzsak ile ilgili bilgi vermek gerekirse, kolay bir transfer değil, Beşiktaş tarafından falan bekletilmiyor.  futbolcu 19 milyon € ya transfer edildi. Dinamonun 4 yıllık cezasından dolayı Beşiktaş'a gitmeye sıcak baktığı söyleniyor. senelik  2.6 € alıyor, Dinamo tarafından son verilen teklif 3.2 € yani bizim bu fiyatın üstüne çıkmamız lazım. yüksek bonservisli transferinden dolayı kulübü sözleşme uzatmada diretiyor. kulüp başkanı Boris Rotenberg bir oligark ve güçlü bir iş adamı. haberde futbolcunun Beşiktaş'a gelmek istemesinin dışında, sözleşme uzatımı için uygun bir zemin sağlandığını söylüyor (son paragraf)
http://ibuprog.com/index.php/sportnews/18603
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Türkay

Bence dogru soyluyor cunku fikret orman bugun stoper icin brezilyali dedi, rhodolfo defteride kapandigina gore gundemde bir tek david braz kaliyor. Scout ekibi yine haril haril calismis masallah 28 yasinda oyuncuyu bulmuslar. Ayrica adamin sozlesmesi 1 ocakta bitiyor burda da bir öluculuk seziyorum. Tamam eyvallah maddi sikintimiz buyuk de 18 milyon euro para aldin oyuncu satisindan. Bari parayi hayirli bir yere harcayin be arkadas. Basketbolun parasi stada gitti futbolunki gitmesin bari

Yoo Douglas Teixeria ve Douglas Silva da var Brezilyalı.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Fatih Berker

Mechul Haberci ‏@mechulhaberci 37 dk.37 dakika önce
Dzeko, Lukaku nasıl bir kafa yaşıyorsunuz arkadaş? Orman mı salmış bu haberleri? Remy ile anlaşma aşamasındayız. Az kaldı.

Meçhul bu aralar formunda.Diyorsa doğrudur.

Çevrimdışı Kadir G.

Bazi arkadaslar oyle bir yaziyorlar ki sanki kulup Ronaldo'yu alma niyetinde biz de inadina Quaresma diyoruz. Bir milyon euro + mac basi, bonservisi de olmadan gelecekse buyursun gelsin Quaresma ama Fener Nani'ye kulubu tapuladi diye gidip dunyanin parasina Dsuzdzak'i almanin manasi yok. Ha ote yandan bir de Olcay Quaresma'dan iyidir deyip ustune futbol bildigini iddia eden adamlar var ki onlara diyecek bir sey zaten yok. Olcay kosamaz, calim atamaz, driplingi yoktur, savunmada yoktur (Quaresma'ya savunma yapmiyor diyorlar da ondan soyluyorum), hava toplarinda etkisizdir, fizigi zayiftir, duran top da kullanamaz. Yok Quaresma'da beyin yokmus bilmem neymis, beyin de olsa zaten Real Madrid'de olurdu, futbol da cok beyinle oynanan bir oyun degil sanki profesor transfer ediyoruz. Ha yok dusuk maliyetle gelmiyor mu, o zaman yerine baskasi dusunulur, ancak gidip de Dsudzdak'a 3-4 milyon euro vermektense 1-1.5 milyon maliyetle bedava Quaresma tercih edilir. Neticede aralarinda cok fark oldugunu zannetmiyorum, Dsuzdszak Rus takiminda 88 macta 13 gol atmis, Quaresma'nin sadece gecen sene Porto'da attigi gol 10 (37 macta bunun 9 maci da Samp. Ligi). Her sey bir yana senin kanadinda Olcay oynuyor yahu. Sizin bu futboldan anlamayan mentaliteniz yuzunden Veli, Ersan, Ismail, Mustafa, Olcay gibi adamlarla doldu Besiktas.

Olcayın savunması yoktan sonrasını okumalı mıyız?

Çevrimdışı talha

Adamın birşey bildiği yok.Kafasına göre toparlıyor etraftan yazıyor. Olmayacağına emin olduğu isimleri kesin söylüyor. Mesela Dzeko Konop. Biliyor çünkü olmaz.

Adam RVP'de patladı mesela teklif yok dedi ama tekfli varmış. Twitlerini hemen silmiş mesela.

Remy'de olmayacak. Onları da silecek. Eğer çok fena patlarsa hesabı donduruyor. Mesela geçen sene öyle bir patlamıştı ki. Yüzü olmadı 1 sene girmeye.  :kop: :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Renton

Bence dogru soyluyor cunku fikret orman bugun stoper icin brezilyali dedi, rhodolfo defteride kapandigina gore gundemde bir tek david braz kaliyor. Scout ekibi yine haril haril calismis masallah 28 yasinda oyuncuyu bulmuslar. Ayrica adamin sozlesmesi 1 ocakta bitiyor burda da bir öluculuk seziyorum. Tamam eyvallah maddi sikintimiz buyuk de 18 milyon euro para aldin oyuncu satisindan. Bari parayi hayirli bir yere harcayin be arkadas. Basketbolun parasi stada gitti futbolunki gitmesin bari

Stoperden sol aciktan parayi kısıyoruz bu duruma gore stat+forvet+ borc odemesi olarak kullanilir gelen para forvet dunya capinda olsun bari marketing acisindan pazarda canli kalalim reklam + forma falan olaylari elimizdeki kadro cok kotu degil zaten
See you in another life,brother.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Pektemek gol mu demek? Soyleyecegin bir fikrin varsa soyle, yoksa bos sallamanin geregi yok genc.

Çevrimiçi Samet Ç

Adamın birşey bildiği yok.Kafasına göre toparlıyor etraftan yazıyor. Olmayacağına emin olduğu isimleri kesin söylüyor. Mesela Dzeko Konop. Biliyor çünkü olmaz.

Adam RVP'de patladı mesela teklif yok dedi ama tekfli varmış. Twitlerini hemen silmiş mesela.

Remy'de olmayacak. Onları da silecek. Eğer çok fena patlarsa hesabı donduruyor. Mesela geçen sene öyle bir patlamıştı ki. Yüzü olmadı 1 sene girmeye.  :kop: :kop:
  :D

Çevrimdışı Renton

Olcaya dikkat et bilincli savunma yaptigi yok sadece kondisyonu kosu mesafesi saglam kosuyor ama kanadindan cok acik veriyor her turlu q7 den cok savunma yapar

Çevrimdışı Tolga

Bazi arkadaslar oyle bir yaziyorlar ki sanki kulup Ronaldo'yu alma niyetinde biz de inadina Quaresma diyoruz. Bir milyon euro + mac basi, bonservisi de olmadan gelecekse buyursun gelsin Quaresma ama Fener Nani'ye kulubu tapuladi diye gidip dunyanin parasina Dsuzdzak'i almanin manasi yok. Ha ote yandan bir de Olcay Quaresma'dan iyidir deyip ustune futbol bildigini iddia eden adamlar var ki onlara diyecek bir sey zaten yok. Olcay kosamaz, calim atamaz, driplingi yoktur, savunmada yoktur (Quaresma'ya savunma yapmiyor diyorlar da ondan soyluyorum), hava toplarinda etkisizdir, fizigi zayiftir, duran top da kullanamaz. Yok Quaresma'da beyin yokmus bilmem neymis, beyin de olsa zaten Real Madrid'de olurdu, futbol da cok beyinle oynanan bir oyun degil sanki profesor transfer ediyoruz. Ha yok dusuk maliyetle gelmiyor mu, o zaman yerine baskasi dusunulur, ancak gidip de Dsudzdak'a 3-4 milyon euro vermektense 1-1.5 milyon maliyetle bedava Quaresma tercih edilir. Neticede aralarinda cok fark oldugunu zannetmiyorum, Dsuzdszak Rus takiminda 88 macta 13 gol atmis, Quaresma'nin sadece gecen sene Porto'da attigi gol 10 (37 macta bunun 9 maci da Samp. Ligi). Her sey bir yana senin kanadinda Olcay oynuyor yahu. Sizin bu futboldan anlamayan mentaliteniz yuzunden Veli, Ersan, Ismail, Mustafa, Olcay gibi adamlarla doldu Besiktas.
Yazını okurken yoruldum.

Olcay savunma yapmıyor,

Dsuduzsak ile Quaresma aynı seviyedeler,

Futbol akılla mı oynanır.

Bu yazdıklarından emin misin.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı forzatunga

Fikret Orman ve duyumculardaki haftaya,hafta başı fetişi
Hayır neden hafta
Tarikat mısınız
Kod mu bu?

:lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Kadir G.

Pektemek gol mu demek? Soyleyecegin bir fikrin varsa soyle, yoksa bos sallamanin geregi yok genc.

Demagoji yapma şimdi pektemek yazan olmadı. Fikrimi yazdım senin için tekrarlamayacağım. Boş sallayan sen oluyorsun quaresma sevginden ne diyeceğini şaşırmışsın. :) ha birde genç yazacağına yaşını yaz da ona göre hitap al.

Çevrimdışı fore_kazık

bence okumalısın çünkü doğru. olcayın savunması yok. koşmak savunma yapmak anlamına gelmiyor.

Çevrimdışı küfeki

Şahsi fikrimi söylücem, ben de beklentideyim çok. Seviyoruz klübümüzü. Benim mantığım q7 mama olarak verildi diyor, herkes önünde bu mamayla oyalanırken büyük iş bitirebilirler bence. Ha sonra q7 yi alır almaz orası taraftarın tepkisine göre sekillenir. Mantık olarak bu stada birini mevbur getirecekler, remy 10 bumara topçu ama stad için lansman için marka biri lazım, o yüzden bence işin içinde iş var. Yaparlarsa sevinçten kudururum, olmazsa bişey hep destek tam destek, aşk bu tutulduk bi kere

Çevrimdışı talha

bence okumalısın çünkü doğru. olcayın savunması yok. koşmak savunma yapmak anlamına gelmiyor.
Beyler saçmalamayın Olcay koştuğundan dolayı savunma yapmıyor. Adamın presi iyidir. Birilerini yücelteceksiniz diye size 3 yıldır iyi kötü emek veren oyuncularınızı yermeyin.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şahsi fikrimi söylücem, ben de beklentideyim çok. Seviyoruz klübümüzü. Benim mantığım q7 mama olarak verildi diyor, herkes önünde bu mamayla oyalanırken büyük iş bitirebilirler bence. Ha sonra q7 yi alır almaz orası taraftarın tepkisine göre sekillenir. Mantık olarak bu stada birini mevbur getirecekler, remy 10 bumara topçu ama stad için lansman için marka biri lazım, o yüzden bence işin içinde iş var. Yaparlarsa sevinçten kudururum, olmazsa bişey hep destek tam destek, aşk bu tutulduk bi kere

İsim belli mi peki? Piyasada ne kadar adam varsa konuştuk da çünkü :D

Bony, Lukaku, Dzeko, İbrahmovic...
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kadir G.

Beyler saçmalamayın Olcay koştuğundan dolayı savunma yapmıyor. Adamın presi iyidir. Birilerini yücelteceksiniz diye size 3 yıldır iyi kötü emek veren oyuncularınızı yermeyin.

Boşver adam yeteneksizde olsa derbide oynamamak için bilerek kırmızı yemedi 90 metre deparını atıp 90+ da tek derbi galibiyetini aldı. Ama şovmen değil yaranamaz.

Çevrimdışı küfeki

İbra deniyor. Gerçekten bu mevzu için tr ceosu falan değil, genel ceo parise gitmiş bugün. Becerirlermi becerirler abİ. Adam gidiyom der gider. Bence hallolmucak iş değil. Boyle bi marka lazım

Çevrimdışı Ersoy

Yaşını göremedim ama abi diye hitap edeyim şimdiden.Bence de öyle hatta öyle bir yemdir ki bu Londra ya bile çağrıldı. Macar bitebilir.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Yazını okurken yoruldum.

Olcay savunma yapmıyor,

Dsuduzsak ile Quaresma aynı seviyedeler,

Futbol akılla mı oynanır.

Bu yazdıklarından emin misin.

Olcay savunma yapmiyor. O yuzden arkasinda oynayanlar surekli olduklarindan kotu gorunuyor. Bos bos kosmakla savunma olmuyor, zaten o fizik gucuyle savunma yapamamasi da normal. Dsudzdzak Quaresma'dan iyiyse ancak biraz daha iyi olabilir. 3 kati fazla para edecek kadar iyi degil, adam 88 macta 13 gol atmis o da Rus liginde. Quaresma Porto'da 61 macta 20 gol atmis ki bunun 15'i Samp. Ligi o maclarda da 7 golu var. Dsuzdzak Dinamo Moskova'yla Avrupa'da 17 maca cikmis 0 golu var. Hangisi iyi bilmem, ama Dsuzdzsak'in pek bir fazlasi olmadigi da belli.

Son olarak, evet, futbol cok da beyinle oynanan bir oyun degil. Hem cok zeki hem cok yetenekli adami almaya da zaten Besiktas'in parasi yetmez. Gokhan Tore cok mu akliyla oynuyor? Ama fizigi cok guclu teknigi iyi, ciger var. Cikip takir takir oynuyor.

Çevrimdışı Renton

Pres baska savunma baska savunmasi gercekten yok ama presi iyi.Yaptigi pres ve kararliligi vazgecmeyisi sayesinde kac gol atmisizdir sonuna kadar kovaliyor pozisyonu standart 10/10 tabela yapar sakatlik yasamaz 800 bin euroya daha ne bulunabilir olcayi kimse kotuleyemez

Çevrimdışı talha

İbra deniyor. Gerçekten bu mevzu için tr ceosu falan değil, genel ceo parise gitmiş bugün. Becerirlermi becerirler abİ. Adam gidiyom der gider. Bence hallolmucak iş değil. Boyle bi marka lazım

İbra'yı Milan oynatamadı yerinden biz nasıl oynatacaz geçiniz. :lol:

Boşver adam yeteneksizde olsa derbide oynamamak için bilerek kırmızı yemedi 90 metre deparını atıp 90+ da tek derbi galibiyetini aldı. Ama şovmen değil yaranamaz.

Olcay yeteneksiz, kimse tamamen yararsiz demedi. Fakat Besiktas'ta en fazla yedek olmasi gereken bir adam. O gole bakarsan ben de sana Avrupa liginde kacirdigi kac tane yuzde yuzluk pozisyon sayarim, Olcay'a ragmen o kadar ilerledik UEFA'da. Kaldi ki derbilerde de sahada yoktu, bir gol atmasi bu gercegi degistirmiyor.

Çevrimdışı Renton

İbra'yı Milan oynatamadı yerinden biz nasıl oynatacaz geçiniz.
Yeni bir heyecan arasa zlatan gelse ne guzel olurdu :D

Çevrimdışı küfeki

Benim umut etmemdeki tek unsur vodafone, bize kalsa zaten olcak iş değil