2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12881727 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Savaş

Taraftarı yıldırma politikasi yapıyor bence yönetim :D süründürüp süründürüp en sonunda herkesi kabul ettirtcekler bize :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 12:42:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
alınması istenilen futbolcuların değerleri çok yüksek. büyük hedeflerde büyük risk de vardır, gerçekleşme ihtimali olduğu gibi gerçekleşmeme ihtimali de var. burada bahsi geçen fiyatlar 2 - 3 milyonlar değil. kaldı ki bu rakamlar bile bizi yorar

Kimsenin o büyük hedefleri istediği yok asıl sıkıntı burada.

Kimse dev filan beklemiyor.

Dzsduzsak, Douglas, Fer, Zapata, Guidetti bunlar büyük hedefler değil.

Bunlar bu parayla fazla fazla yapılabilecek hedefler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 12:45:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Daha kötüsünü söyleyeyim bakın forveti getireceğiz diye diğer bölgelere bakmıyorlar şuan.

1 hafta sonra forvet stoper sol kanat gelir bu kez yana yakıla ortasaha arayacaklar şuan bakmadıkları için.

Ya git konuş hemen Leroy Fer ile neyi bekliyorsun. Git kiralık teklif et dene en azından.

Ne bu önce forvet ve stoper saçmalığı. Hepsine ihtiyacın var senin hepsiyle konuşacaksın aynı anda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Kimsenin o büyük hedefleri istediği yok asıl sıkıntı burada.

Kimse dev filan beklemiyor.

Dzsduzsak, Douglas, Fer, Zapata, Guidetti bunlar büyük hedefler değil.

Bunlar bu parayla fazla fazla yapılabilecek hedefler.

Abi Guidetti hala boşta mı ? Şu forumdan birisi başkana haber ulaştırsın alalım şu adamı.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Alparslan

Temmuz'un 11'i gelmiş, ilk kamp bitecek, daha önce ilgilendiği tüm adamlardan vazgeçmiş bir yönetim var.

O yönetimin hep övündüğü bir scout ekibi ve 18 milyon euro parası var.

Ama o yönetim Persie, Mitro ve Remy'i alamadığı için ibreyi Adebayor'a döndürecek kadar mükemmel tercihler yapıyor.

Yapmayın artık gerçekten. Kabuk etmesini bilin ortada plansızlık var diyin.Alternatif nsaıl bulunamaz diyin.

Her pozisyona en az 10 alternatif belirlemeliydi scout ekibi diyin.

Oyuncular kampa yetişmeliydi diyin.

Diyin çünkü demezseniz, bundan 2 sene sonra demediğiniz her şey için kendinizi suçlayacaksınız.
Çağrı bu yönetimin plansızlığı gün be gün ortadaydı. Ben bu yüzden Demba satılmasını hiç istemedim. Kedi olalı ancak bir fare tutulmuştu. Oda elden kaçtı. Şimdi onuda çok arayacağız. Planı olan bir kere net olur. Ondan bundan vazgeçmez. Anlaştığı adamı gerçeten anlaşmışsa bekletmez. En son q7 olayı artık benim midemi bulandırdı. Rakiplerin ne aldığı umurumda değil. Ama onlar alırken bizimkilerde onun 3-4 tık altını sadece geçmişte adı vardı diye alırlarsa isyan ederim burdan haklı olarak. Seneye bu plansızlıkla 3.lük bile hayal. Hala RVP hayali kuruyorlar. Adamlar bildirmiş bu saatten sonra bırakırlarmı.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

@Armağan Bozkurt  Lukaku için sponsor para vermez. Ama ibra için verir. Lukaku geleceğin forveti ama ibra dünyaca tanınmış bir fenomen. Adamlar forvetin iyisine değil tanınmışına yatırım yapar. Reklam yüzü olarak kullanacak. Bundan da doğal bir şey olamaz.
Ben hibe etsinler demiyorum yalnız. Hem kendi isimlerini kullanacaklar, reklam yüzü olacak, hem de geri ödemelerini alacaklar.

hibe olması başka birşey, yatırım başka birşey. Lukaku en az RVP hatta daha fazla sükse yapar.

Ama tekrar ediyorum, ihtimal verdiğimden konuşmuyorum, ama en azından bir para yatırılacaksa sponsorlar tarafından daha genç yıldızlar tercih edilmeli.

Çevrimdışı Tolga

Abi Guidetti hala boşta mı ? Şu forumdan birisi başkana haber ulaştırsın alalım şu adamı.
Hala boşta ama yüksek ihtimalle Celta Vigo'ya imza atacak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Alparslan

Ben hibe etsinler demiyorum yalnız. Hem kendi isimlerini kullanacaklar, reklam yüzü olacak, hem de geri ödemelerini alacaklar.

hibe olması başka birşey, yatırım başka birşey. Lukaku en az RVP hatta daha fazla sükse yapar.

Ama tekrar ediyorum, ihtimal verdiğimden konuşmuyorum, ama en azından bir para yatırılacaksa sponsorlar tarafından daha genç yıldızlar tercih edilmeli.
@Armağan Bozkurt genç yıldızlar parasınıda versen bu ligi tercih etmez. Lukaku neden buraya gelsin. Sence geçerli bir neden varmı onun için. EPL de oynamak varken ileride en büyük takımlara gitmesi muhtemelken neden gelsin. Ben gelmezdim. Enayimiyim geleyim. BEn ibra olsun demiyorum ama olursada hayır demem. Ayrıca Lukaku gelirse siz seneye hemen çine satalım falan dersiniz:))

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 12:49:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Konuşabileceğin oyuncu bile yok etrafta;

Hangi cesaret ile Dzsdudzsak ve Douglas'ı bekletebiliyorsun sen?

Bir rest yersen ne olacak halin?

Bakın daha dillenmeye başlamadı yakında Albayrak 31 Ağustos'a kadar süre var demeye başlayacak göreceksiniz.

İşin kötüsü burada da bunu kabullendirmeye çalışanlar var.

Neymiş transfer bu kadar kolaymışmış. İşini bilene her şey kolay. Parayı savur demiyoruz biz.

Saçmasapan Konoyplanka Persie peşinde koşacağına iş yap diyoruz başından beri.

1 ay Ukraynalı peşindeyken kaç kez yazdık burada Dzsdudzsak'ı al bununla uğraşacağına diye o zaman gündemde bile yoktu.

Ne oldu? Adam Sevilla'ya imzaladı gittin anca jeton düştü o zaman konuşmaya başladın. Bu kadar da olmaz ayıp bu kadarı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Doğuhan

Rvp de yatti anlasilan cucaktan da umut yok yapmayalim transfer falan stadi yetistirsinler en yakin zamana yeni gelecek yonetim de sportif direktorle beraber dogru isleri yapsin mevcutla olcak is degil

Guidetti hala boşta.

Zambrano hala boşta

Ezeqiel hala boşta

Bakary sako hala boşta

Romero hala boşta

Osvaldo boşta

hatırladıklarım ve faydası olabilecek isimler bunlar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 12:51:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Guidetti hala boşta.

Zambrano hala boşta

Ezeqiel hala boşta

Bakary sako hala boşta

Romero hala boşta

Osvaldo boşta

hatırladıklarım ve faydası olabilecek isimler bunlar.

Osvaldo ve fayda mı  :lol:

Aman Armağan elin kaydı bence onu yazarken sil hemen sil  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ayberk

Konuşabileceğin oyuncu bile yok etrafta;

Hangi cesaret ile Dzsdudzsak ve Douglas'ı bekletebiliyorsun sen?

Bir rest yersen ne olacak halin?

Bakın daha dillenmeye başlamadı yakında Albayrak 31 Ağustos'a kadar süre var demeye başlayacak göreceksiniz.

İşin kötüsü burada da bunu kabullendirmeye çalışanlar var.

Neymiş transfer bu kadar kolaymışmış. İşini bilene her şey kolay. Parayı savur demiyoruz biz.

Saçmasapan Konoyplanka Persie peşinde koşacağına iş yap diyoruz başından beri.

1 ay Ukraynalı peşindeyken kaç kez yazdık burada Dzsdudzsak'ı al bununla uğraşacağına diye o zaman gündemde bile yoktu.

Ne oldu? Adam Sevilla'ya imzaladı gittin anca jeton düştü o zaman konuşmaya başladın. Bu kadar da olmaz ayıp bu kadarı.
Dzsdudzsak ve Douglas ın maliyetleri belli mi? Dinamo nun istediği bonservis belli mi? anlaşılmış mı?
Beşiktaş tek, siz hepiniz

@Alparslan Tek sebepleri para olur. orada 4 alıyorsa 6 vereceksin. 5 alıyorsa 8 vereceksin. Başka birşey de gelmiyor aklıma  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 12:54:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Dzsdudzsak ve Douglas ın maliyetleri belli mi? Dinamo nun istediği bonservis belli mi? anlaşılmış mı?

Douglas'ı ağır diye bekletiyorlarmış.

Dzsduzsak ile ise anlaşıldığına ama bekletildiğine dair 1. ağızdan aldık bilgiyi. ''Önce forvet'' diyor birisi.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Osvaldo ve fayda mı  :lol:

Aman Armağan elin kaydı bence onu yazarken sil hemen sil  :D

yoklukta gideri var ama çağrı öyle deme.

Şimdi nasıl sola Balazs ı istiyoruz, olmadı en kötü sako gelsin diyoruz o hesap.  :lol:

Çevrimdışı Ayberk

Dzsduzsak ile ise anlaşıldığına ama bekletildiğine dair 1. ağızdan aldık bilgiyi. ''Önce forvet'' diyor birisi.
Dzsduzsak menejerinden açıklamalar var bugün, Beşiktaşa gitmek istiyor diyor
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 12:56:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Bursaspor ile sözleşmesi sona eren Arjantinli orta saha oyuncusu Fernando Belluschi, Meksika’ya transfer oldu.

Arjantinli orta saha oyuncusu Fernando Belluschi, Meksika ekiplerinden Cruz Azul ile sözleşme imzaladı.

Al ortasaha lazımken bu da gitti. Allah hepimize sabır versin bu transfer döneminde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Kızmamak elde değil.

Anlaştığın adamı ne diye bekletirsin anlamıyorum.

Galiba Quaresma'nın durumuna göre hareket edecekler.

Ben balazs yerinde olsam siz kimsiniz ki beni bekletiyorsunuz derim ya en kötü kendi kulubüyle anlaşır adam..

Hakkaten düşünsenize, biz kimiz ya.. Kendi ligimizde bile yerimiz gerilerde kalmış, kalkıp böyle adam yakalıyorsun ama bekle diyorsun. yazık.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 12:58:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Dzsduzsak menejerinden açıklamalar var bugün, Beşiktaşa gitmek istiyor diyor

Benim zaten anlamadığım.

Al Dzsdudzsak ve Douglas'ı biraz olsun hem kafan rahatlasın, hem 1 hafta süre kazan taraftarın gözünde.

Hem de Şenol hoca taşları yerine koysun. Neyi bekliyorsun neden bekliyorsun kimse anlamıyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Easthanbool

1.ağız dediğiniz Başkan, Erdal Torunoğulları ya da ANÇ Olmalı herhalde yoksa onların dışında kimse 1. ağız olamaz
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 12:59:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Kızmamak elde değil.

Anlaştığın adamı ne diye bekletirsin anlamıyorum.

Galiba Quaresma'nın durumuna göre hareket edecekler.

Ben bir şey diyim mi bir şey düşünüyorum umarım öyle değildir.

Dzsudzsak istediyse 2.5 filan bunlar sırf yıllığını düşürmezsen Quaresma'yı alırız bak diye rest bile çekiyor olabilirler 200-300 bin için.

Bu adamı kaçırırsak eğer asıl o zaman ateş gibi yanacak taraftar. Ondan sonra Quaresma'yı da getirsen ilk maçta olay çıkar Arena'da.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 13:00:57
  • Beşiktaş / Bodrum
yoklukta gideri var ama çağrı öyle deme.

Şimdi nasıl sola Balazs ı istiyoruz, olmadı en kötü sako gelsin diyoruz o hesap.  :lol:

Almeida'dan beter o yav.

Aman adamı Maçka parkına kadar kovalarız daha ilk maçında  :lol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ben bir şey diyim mi bir şey düşünüyorum umarım öyle değildir.

Dzsudzsak istediyse 2.5 filan bunlar sırf yıllığını düşürmezsen Quaresma'yı alırız bak diye rest bile çekiyor olabilirler 200-300 bin için.

Bu adamı kaçırırsak eğer asıl o zaman ateş gibi yanacak taraftar. Ondan sonra Quaresma'yı da getirsen ilk maçta olay çıkar Arena'da.
Olur mu olur hiç şaşırmam yani.