2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12873536 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ergin1903

Bu serdar SARIDAG'ın  bahsettigi adam Dzeko mu Lukaku mu ? ADam beck transferini bildigi için bir ihtimal dedikleri dogrudur diye dusunuyor insan.

Çevrimdışı Türkay

Fb bizi UEFA sıralamasında geçmiş.

28. Galatasaray
51.Trabzonspor
63. Fenerbahçe
66. Beşiktaş
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Ergin1903

A. Madrid Carrasco'yu 20 m €'ya almis. Bu durumda Töre bir yere gidemez.

Çevrimdışı Ayberk

bu benim en hassas olduğum konudur dün  kaç mesaj silindiğinin yada kaç üyelik sonlandırıldığını biliyormusun
bırak yönetimi Aziz Yıldırımada küfür ettirmem ben o nedenle yersiz bir eleştiri küfür edeceğim demekle küfür etmek aynı şey değildir.
sert eleştiride olacaktır olmalıdırda ama küfür kabul edilmez burda küfürü bırak alaycı üslübü bile gördüğünde
Moderatöre rapor et tuşunu kullanacaksın biz her mesajı göremeyiz gözümüzden kaçar ama sen kimseye ayar vermeye kalkma
buna hakkında yok karşındakininede sana laf söyleme hakkını veriyorsun ben futbol başlıklarına pek müdahale etmem hele çağrının konunun
içinde olduğu bir olaya kesinlikle müdahale etmem ama beni bile rahatsız etti üslübun müdahale etme gereği duydum @Ayberk
Mesajları ne kadar geriye dönük okudunuz bilmiyorum ama kimseye ayar verme gibi bir niyetim olmadı. dikkat edebildiyseniz asla bir fikir tartışmasına girmedim, yapılan bir işin ya da transferin eleştirisinin yanında ya da karşısında yer almadım. bütünlüğün ele alınmasından yana oldum hep. bir resme bakarken onu, içindeki tek bir nesne ile değil tamamıyla görmek gerekir. cımbızla çekilenlerden sonra, bütünlük anlamını yitirir.  Ben ve benim gibi düşünen bir çok kişi burada üyelik açarken tartışma seviyesinin diğer yerlerde olduğundan daha fazla korunduğu kıstasını görerek ve severek üye oldu, gözlemim bu şekilde. eğer bir makamdaki kişiler her seferinde, ilgili ilgisiz bütün haberlerde, beceriksiz, yeteneksiz, bilgisiz, vizyonsuz olarak itham ediliyorsa ve bu kişiler benim de içinde olduğum bir camianın başındaki kişiler ise buna karşı tepki oluşturmam, bir ayar vermek niyeti ile değil, o makama karşı etik değerlerin çiğnenmesinin kendi adıma yakışıksız kaçtığını sindiremediğimden dolayıdır. yoksa isimler geçer gider ama değerler kalıcıdır. bu sayfaları okuyan binlerce kişiye karşı, tavırlarımızın ve davranışlarımızın daha olgun ve örnek teşkil edecek şekilde olması gerektiğini düşünüyorum @Necmi Abi . şimdiye kadar canımız çok yandı, sahip olduklarımızı bir anda silip atmanın acısını çok çektik ve kabul edelim ki rekabet etme gücümüz de azaldı. şimdi bir sinerji yakaladık, toparlanma sürecine girmek üzereyiz, fevri davranıp elimizin tersi ile itmek yerine birlik olup, aklımızı kullanıp daha fazla sahip çıkmalıyız. amacımız bu olmalı. Saygılar
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Forumda yazılanlara göre sol açık için en çok istenen futbolcular
1- Dzsudzsak
2- Susak
3- Cucak
4- Macar
5- Dudak
6- Balasz

O zaman yönetimin bu altılıdan birini acilen transfer etmesi lazım  :icool:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Douglas gelsin.

Dzsudzsak gelsin.

Toloi, Remy ve Fer kiralık gelsin.

Bonservisiyle bir kaleci al. Transferi kapat al sana rota.
Dikkat edersen Douglas ve toloi olmuyor yazdım Abi gelmiyorlar işte mutlaka bi sıkıntı çıkıyor...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı canU

Serdar sarıdağ uydur çmuyorsa kimki bu? Bunların dediklerive dev demeleri aklıma ibrayı getiriyor boşuna umut pompalıyor. Çok zor değil imkansız yazması lazım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 21:12:00
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Dikkat edersen Douglas ve toloi olmuyor yazdım Abi gelmiyorlar işte mutlaka bi sıkıntı çıkıyor...

Douglas'ta sıkıntı yok.

Rhodolfo'ya yöneldiler neden bilmiyorum.

O olmadı artık Douglas olur muhtemelen.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tugay

Yıllık 10 milyon kabul edilmemiş   :lol:

Çevrimdışı aa1903

Bu serdar SARIDAG'ın  bahsettigi adam Dzeko mu Lukaku mu ? ADam beck transferini bildigi için bir ihtimal dedikleri dogrudur diye dusunuyor insan.

dediklerine bakılırsa o isim ancak ibrahimovic'tir. ne dzeko ne lukaku o kadar abartılacak isimler değil. iki isimden biri gelirse ben havalara uçarım o ayrı konu.

Çevrimiçi Samet Ç

Adama yıllık 10 vermişler kabul etmemiş bizde herhalde yıllık 15 vereceğiz.  :lol:

Çevrimdışı Kadir G.

dediklerine bakılırsa o isim ancak ibrahimovic'tir. ne dzeko ne lukaku o kadar abartılacak isimler değil. iki isimden biri gelirse ben havalara uçarım o ayrı konu.

Lukaku mu abartılacak isim değil :) takımın yarısını satsak yine alamayız lukakuyu nasıl öyle düşündün?

Çevrimdışı canU

Yav kardeşim önce bir eksikleri gedikleri kapatın sonra koşun yıldız peşinde tamam seçim var anladık da arma için hareket edin. Bitir önce 4-5 transferini sonra git 15 milyon euro senelik verip adam getirmeye çalış fantezilere gir.

Çevrimdışı Çağatay

Forumda yazılanlara göre sol açık için en çok istenen futbolcular
1- Dzsudzsak
2- Susak
3- Cucak
4- Macar
5- Dudak
6- Balasz

O zaman yönetimin bu altılıdan birini acilen transfer etmesi lazım  :icool:

Hangisi olursa olsun farketmez :D
solda fark yaratsinda yeterki
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mert_

@Yunus Emre Dökmeci bu arkadaşla bağlantın var mı kartal kardeşim? :)

Çevrimiçi Samet Ç

Şu adamı biri durdursun  :lol:

Çevrimdışı talha

Şu adamı biri durdursun  :lol:

Aldı ya gazı tövbe est...
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı brkntcnr

Beyler bence gelmesi gereken mevkiler ve özellikleri şöyle olmalı.

İlk etapta ;
**20 civarı sallayacak bir santrafor. ( Rvp gibi isimli olursa Forma reklam vs bonusu olur ama öncelik sahada katkı).

** Kemikkıran rakip korkutacak lider bir kule stoper.

** Kule stoperin yanına ayağı düzgün teknik oyunun kurulmasını başlatan bir stoper.

** Minimum 10/10 istatistik yapabilecek bir sol kanat. (Artık balazs mı q7 mi olur bilemem 10/10 yapsın oyun tıkandığında iş yapsın yeter.)

Bu transferleri yaptıktan sonra bi tane iyi bi kaleci bir de velinin durumuna göre iki yönlü bir orta sahan olur. Taş gibi takım yapmış olursun.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

İSMAİL ER ‏@ismailer_  12 dk.12 dakika önce
Trabzonsporlu Erkan Zengin, İsveç milli takımından arkadaşı İbrahimoviç'in gelebileceğini söyledi

Air İsmail uçuşa geçmiş yine  :lol:

İşin kötü yanı buna inanan var.  :)

Ulan Galliani 1 aydır İbrahimovic'in totosunun dibinden ayrılmıyor o getiremedi de biz getireceğiz.  :D

Çevrimdışı debreli

Herkese merhaba forumun mudavımıyım. ılk yorumum q7 e nasıpmıs. q7 gelecegını yada getırılecegını hıc sanmıyorum ama gelırse artıları eksılerını ıkı ye katlar tabı benım yorumlamam :)
Beşiktaş bir kulüp bir semt adından ibaret değildir beşiktaş bi ruhtur bi yaşam biçimidir

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ne berbat bir gün arkadaş ne berbat..

Töreyi satabileceğimiz tek şans vardı elimizde kaçırdık. Daha da bi cacık olmayacak ondan.

Rhodolfodan vazgeçip, sezonların yarısını sakat geçiren ve hali hazırda sakat olan vlaara yönelmek.

Ben hakikaten hiç iyi değilim, sinirden kendime zarar vereceğim, psikolojim bozuldu.