bu benim en hassas olduğum konudur dün kaç mesaj silindiğinin yada kaç üyelik sonlandırıldığını biliyormusun
bırak yönetimi Aziz Yıldırımada küfür ettirmem ben o nedenle yersiz bir eleştiri küfür edeceğim demekle küfür etmek aynı şey değildir.
sert eleştiride olacaktır olmalıdırda ama küfür kabul edilmez burda küfürü bırak alaycı üslübü bile gördüğünde
Moderatöre rapor et tuşunu kullanacaksın biz her mesajı göremeyiz gözümüzden kaçar ama sen kimseye ayar vermeye kalkma
buna hakkında yok karşındakininede sana laf söyleme hakkını veriyorsun ben futbol başlıklarına pek müdahale etmem hele çağrının konunun
içinde olduğu bir olaya kesinlikle müdahale etmem ama beni bile rahatsız etti üslübun müdahale etme gereği duydum @Ayberk
Mesajları ne kadar geriye dönük okudunuz bilmiyorum ama kimseye ayar verme gibi bir niyetim olmadı. dikkat edebildiyseniz asla bir fikir tartışmasına girmedim, yapılan bir işin ya da transferin eleştirisinin yanında ya da karşısında yer almadım. bütünlüğün ele alınmasından yana oldum hep. bir resme bakarken onu, içindeki tek bir nesne ile değil tamamıyla görmek gerekir. cımbızla çekilenlerden sonra, bütünlük anlamını yitirir. Ben ve benim gibi düşünen bir çok kişi burada üyelik açarken tartışma seviyesinin diğer yerlerde olduğundan daha fazla korunduğu kıstasını görerek ve severek üye oldu, gözlemim bu şekilde. eğer bir makamdaki kişiler her seferinde, ilgili ilgisiz bütün haberlerde, beceriksiz, yeteneksiz, bilgisiz, vizyonsuz olarak itham ediliyorsa ve bu kişiler benim de içinde olduğum bir camianın başındaki kişiler ise buna karşı tepki oluşturmam, bir ayar vermek niyeti ile değil, o makama karşı etik değerlerin çiğnenmesinin kendi adıma yakışıksız kaçtığını sindiremediğimden dolayıdır. yoksa isimler geçer gider ama değerler kalıcıdır. bu sayfaları okuyan binlerce kişiye karşı, tavırlarımızın ve davranışlarımızın daha olgun ve örnek teşkil edecek şekilde olması gerektiğini düşünüyorum
@Necmi Abi . şimdiye kadar canımız çok yandı, sahip olduklarımızı bir anda silip atmanın acısını çok çektik ve kabul edelim ki rekabet etme gücümüz de azaldı. şimdi bir sinerji yakaladık, toparlanma sürecine girmek üzereyiz, fevri davranıp elimizin tersi ile itmek yerine birlik olup, aklımızı kullanıp daha fazla sahip çıkmalıyız. amacımız bu olmalı. Saygılar