2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12870567 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hicks

2 Side en çok istediğim futbolcular umarım olur :ok:
Şimdi Kronik sakat diyecekler Vlaara ama bugüne kadar Gündeme gelenlerin hiç birisi Vlaatr kadar iyi değil NET !

Sakat da olsa Messi Messi'dir değil mi? Sakat adam ne kadar kaliteli olursa olsun sakattır. Bu kulübün sokağa atacak parası yok beyler kendinize gelin...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimiçi Samet Ç

Şimdi Kronik sakat diyecekler Vlaara ama bugüne kadar Gündeme gelenlerin hiç birisi Vlaatr kadar iyi değil NET !
Yanlış adamları istiyorsun sene sonu kafanı çok duvarlara vuracaksın ben şimdi susuyorum bu adamlar olur da gelirse sene sonu konuşacağım. Son lafım bu.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tamam bir şeyi istiyorsunuz ama biraz mantıklı olun yahu. Muhabbete bak, Q7 geldi de alacağı ücret eksik kaldı. 600.000'e oynayan 32 yaşındaki adama 1.5m. neden verilsin? Hem size ne O'nun kazanacağı paradan, birilerinden az birilerinden fazla sizi neden ilgilendiriyor? Abiniz mi? Babanız mı? Yeri geliyor canımdan çok sevdiğim Beişktaş'ım diyorsunuz, bu paralar Beşiktaş'ımın parası değil mi? Bu Q7 sevgisi gerçekten hastalıklı bir hal almış...
Abi anlamadığınız olay burası Türkiye !!
Yurt dışımdan helen oyuncu Turkiyede orada aldıgından daha fazlasını alır bunherzaçan böyle olmuştur
Aynı şekilde burada yüksek ucret alam hiçbir futbolcuda yurt dışında o paraları alamazzzzzzzz !!
Mesela Veli , Pektemek 400.000 den fazla alamaz hiçbir Avrupa takımında bunu hiç düşünmüyorsunuz ve desteksiz sallıyorsunuz :eyes
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

Adam kronik sakatsa iyi olsa ne olur ?

Çevrimdışı Kadir G.

900 bin fazlasını sen öde demiyorum realist bir istek olacak: quaresma gelirse gidip tüm maaşını kartal yuvasında harcayıp faturasını buraya koyabilir misin?

Buna cevap ver önce 1.5 u gözünü kırpmadan verebiliyorsun.

Çevrimiçi Samet Ç

Guidetti Celta Vigo ile anlaşmış herhalde.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 20:36:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yurt dışımdan helen oyuncu Turkiyede orada aldıgından daha fazlasını alır bunherzaçan böyle olmuştur
Aynı şekilde burada yüksek ucret alam hiçbir futbolcuda yurt dışında o paraları alamazzzzzzzz !!
Mesela Veli , Pektemek 400.000 den fazla alamaz hiçbir Avrupa takımında bunu hiç düşünmüyorsunuz ve desteksiz sallıyorsunuz :eyes

Hani oyuncu kendi yalvarıyordu?

Dediğin şey bizim gel diye dil döktüğümüz oyuncular için geçerli.

Kendi istiyorsa neden 32 yaşında adama Türkiye diye 1.5 milyon verilsin?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 20:37:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Dzsudzsak

Kaderabek

Schar

Douglas

Taş gibi takım olacaktık 12 milyon euroya taş.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı BlackEagle1989

su yonetim 4 tane transfer yapicak cok mu zorr  Yildiz, bomba, deprem, sok istemiyoruz..

Rhodolfo, douglas, macar, remy.. al olmadi kirala kapatt

Vallaha ne cilemiz varmis kardesim..

Çevrimdışı FedericoGiunti

Bugün fakire ve garibana para verdim dedim ki dua edinde kürezma gelmesin. Kürezma gelmesin diye teravihte hocayada dua ettirecem.
BEŞİKTAŞK

Hani oyuncu kendi yalvarıyordu?

Dediğin şey bizim gel diye dil döktüğümüz oyuncular için geçerli.

Kendi istiyorsa neden 32 yaşında adama Türkiye diye 1.5 milyon verilsin?
Bu oyuncu Q7 se verilir, 3 Yıl önce 3,7 alıyordu bu adam !
Herşeyi geçtim 32 Yaşımda diyorsun , Yahu Beli , Ersan Pektemek onlar bu adamdan küçük ama ondan daha fazla kazanacaklar gulermisin Aglarmısın :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

Q7 - Vlaar falan gelirse bir sene boyunca Beşiktaş'ın batışını izleyeceğiz. Dram budur. Bıktım artık şu kulübün başına planlı programlı bir adam gelmeyecek hiçbir zaman herhalde.

Çevrimdışı atalay

Beni kimin "tükürdüğünü yalayacağı" kimin mental problemleri olduğu ilgilendirmez.

Quaresma neden olmaz! Teknik açıdan açıklayayım.

Öncelikle geçen yıl Bilic'ten kalan kümülatif oyun, kompakt oyun yapısı ve pozisyona göre alan savunması konusunda Quaresma iş yapmaz.

Zira onda taktiksel sadakat denilen şey yok.

Ayrıca Q7; sırtını çizgiye dayayarak oynayan, sızmaları denemeyen ve kutuya girmekten kaçınan bir kanat oyuncusu.

Yüksek topta, ön - arka direk koşularında zaten göremeyiz.

Bekini kovalamaz; gölge presi dahi yapmaz. Arkasında da ona pozisyon hazırlayacak bir kanat beki yok.

Set oyunlarında da çok bir numarası olmadığını ayrıca sezonda 10; 10 yapmayacağını düşünürsek.

Sol kanat planlamasında ihtiyaç yok demektir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 20:40:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada yine planlama açısından örnek.

Atiba ile uzattık değil mi?

Aynı paranın yarısına çift yönlü ortasaha oyuncu Barreto free olarak Sampdoria'ya gitti.

Artık böyle yazayım ki kalan ile kaçan belli olsun.

http://www.transfermarkt.com.tr/edgar-barreto/profil/spieler/16120
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hicks

Önce saygı... Desteksiz sallayan, düşünmeyen biri varsa o ben değilim... Sorun bu zaten adamı kimse istemiyor, kulübü serbest bırakıyor, başka hiç bir yere gidemez, dolayısı ile o paraları vermenin en ufak bir mantığı yok...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı FedericoGiunti

1800 sayfa olmuş konuşulmadık futbolcu konuşulmadık transfer kalmadı ama bu olcayı isteyen çıkmadı arkadaş. 1800 sayfada tek mesaj olmazmı olcay gidiyor diye.
BEŞİKTAŞK

Douglas olmuyor , Rodolfho olmuyor , Toloi olmuyor , Vlaar kronik sakat, Q7 Sorunlu
Peki kim gelsin Futbol Profesorleri ????

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 20:42:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu oyuncu Q7 se verilir, 3 Yıl önce 3,7 alıyordu bu adam !
Herşeyi geçtim 32 Yaşımda diyorsun , Yahu Beli , Ersan Pektemek onlar bu adamdan küçük ama ondan daha fazla kazanacaklar gulermisin Aglarmısın :bandit:

Çünkü onlar bu takıma 4 yıl emek verdiler. Her şeyden önce vefa gösterin.

Bana ne 3.7'sinden almış zamanında gitmiş en son 500'e oynadı. Madem yalvarıyor al işte aynı para.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 20:43:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Douglas olmuyor , Rodolfho olmuyor , Toloi olmuyor , Vlaar kronik sakat, Q7 Sorunlu
Peki kim gelsin Futbol Profesorleri ????

Douglas gelsin.

Dzsudzsak gelsin.

Toloi, Remy ve Fer kiralık gelsin.

Bonservisiyle bir kaleci al. Transferi kapat al sana rota.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Vlaar hala sakat bunu ikinci kez yazıyorum. Bu adamı sakat olduğunu bile bile gidip alırlarsa yazıklar olsun.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Veli
Atiba
Necip
Tolgay

Gibi orta sahası olan takımın başarılı olma sansi yok boşuna hayal kurmayin.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi Samet Ç

Bu akşam Ali Ece Ntvspor'a çıkacak mı acaba ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 20:55:22
  • Beşiktaş / Bodrum
00.39'daki abi ben olmak istiyorum.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

@Çağrı cım gününde misin kardeşim, bir şey hatırlatacam :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 21:01:45
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı cım gününde misin kardeşim, bir şey hatırlatacam :)

Çok ters zamanlarda geliyorsun abi :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli