2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12873148 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Töre-Olcay-Kerim ve gelirse Dsudzsak ile 4 kanat oluyor zaten.

Quaresma'yı alıp rotasyon oyuncusu yapmaya gerek var mı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bizim kadar Sakat veren başka takım varmı ??
Her 2 kanadında birer yedegi mutlaka olmalı bence @Tolga_
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Renton

Cucak gelirse alinmaz zaten q7 kanada 2 transfer yapacak durumda degiliz
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Necmi

Benim yazdıklarımın kimin gelip kimin gideceği ile ilgili zerre kadar ilgisi yok. iyi transfer de olabilir kötü transfer de çıkabilir sonucu. burada amaç önemli. kimse zararına transfer yapmak istemez özellikle de böyle bir dönemde. her çıkan haberi baz alıp bir makamın başındaki kişilere karşı küçültücü ifadeler kullanılmamalı. özellikle Beşiktaş Kulübünün başındaki kişiler ise. maksatlı ifadelerden elden geldiğince kaçınılması taraftarıyım hürmet ve tansiyon açısından. önce saygı korunsun sonra istendiği karar eleştirilsin, bundan doğal bir şey yok @Necmi Abi
bu benim en hassas olduğum konudur dün  kaç mesaj silindiğinin yada kaç üyelik sonlandırıldığını biliyormusun
bırak yönetimi Aziz Yıldırımada küfür ettirmem ben o nedenle yersiz bir eleştiri küfür edeceğim demekle küfür etmek aynı şey değildir.
sert eleştiride olacaktır olmalıdırda ama küfür kabul edilmez burda küfürü bırak alaycı üslübü bile gördüğünde
Moderatöre rapor et tuşunu kullanacaksın biz her mesajı göremeyiz gözümüzden kaçar ama sen kimseye ayar vermeye kalkma
buna hakkında yok karşındakininede sana laf söyleme hakkını veriyorsun ben futbol başlıklarına pek müdahale etmem hele çağrının konunun
içinde olduğu bir olaya kesinlikle müdahale etmem ama beni bile rahatsız etti üslübun müdahale etme gereği duydum @Ayberk

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 20:17:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bakın Scouting budur.

17 yaşında 1. ligde 3 gol 2 asist yapan 18 yaşında 1.89 boyunda Brezilyalıyı 2 milyona almaktır.

http://www.transfermarkt.com.tr/joelinton/profil/spieler/333241

Devamlı  Fikret Demire'i övüp Cavanda Tosic Vlaar Persie Quaresma değildir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bizim kadar Sakat veren başka takım varmı ??
Her 2 kanadında birer yedegi mutlaka olmalı bence @Tolga_
Dikkat edersen 4 oyuncu yazdım oraya.

Töre-Kerim

Dsuduzsak-Olcay

Quaresma'ya falan gerek yok.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

İyice öldürdün adamı
Gelsin Serdardan , Veliden , Pedrodan , Olcaydan , Ersandan daha az paraya oynasım diyorsun, Afedersin ama komik oluyorsun @Kadir Güney

Çevrimdışı Kadir G.

Yahu harbiden Boş konuşuyorsun!!
1,5 milyona Bu kalitede oynayacak başka bir Kanat oyuncusu bulabilir misin ???

Asıl sen boştan öte saçmalıyorsun kaç gündür. Bir adamı takımın üstünde görüyorsun bunu yazınca da Beşiktaşlılığa sığınıyorsun. Yazdığın mesajlar birer gün arayla çelişiyor çünkü sadece gazla hareket ediyorsun bilgiyle değil. Sorun bulup bulmamam değil dışarda 600 bine oynayan adama 1.5 milyonu kendi cebinden verir gibi helal ediyorsun. Bak burası futbol kulübü sirk değil. Buranın başarılı olması için akıllı adamların yönetmesi kadar akıllı futbolcuya da ihtiyaç var quaresma onlardan biri değil.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 20:20:20
  • Beşiktaş / Bodrum

http://www.transfermarkt.com.tr/mohamed-elyounoussi/leistungsdaten/spieler/186644

Bulurum sen yeter ki iste ve bağlanma körü körüne adama.

Bir de hangi kalite? Kalite ise neden Porto serbest bırakıyor.

Al sana 500 bin euroya oynayacak çocuk.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Yahu adam beni alın diye yalvarıyor , 4 Kez mesaj göndermiş , Her turlu maddeyi kabul etmiş , Fesih maddesi dahil , Yedek kalmayı bile göze almış !!
Demekki birşeyleri degiştirmek istiyor, Son şansı olduğunu biliyor ve aynı hataları yapmayacagına dair söz veriyor adam daha ne yapsın size yaranması için ?? @Anıl
Bence Bu kadar maddeyi kabul edip yalvarıyorsa beni alın diye , Artık eski hatalarını tekrarlamayacak ve futboluna odaklanacak demektir , Bu açıdan bakınca Bu adam Gelsin kesinlikle Gelsin !!!
@Çağrı @Anıl
Maaş da İyi 1,5 Butçeyi zorlamaz , Adam Ersan efendi ve Sezonun 8 Ayını hastanede geçiren Pektemekten daha az alacak :biggrinking:
Ya bana niye yaransın ki sanki ben alıcam adamı. Öyle bi anlatıyosun ki sanki bire bir kendisiyle görüştün. Ben eminim ki saydığın çoğu maddeyi de kabul falan etmemiştir. Adam tabi yalvarıcak gelmiş 32 yaşına, 1.5 milyon euro para kim verir ona. Ayrıca Portoya 600 bin euroya gitmesini biliyo bize niye 1.5 fiyat çekiyo ? Madem o kadar istekli, sadece futbol oynamaya geliyo 600 bin euro+maç başı 15 bin euroya gelsin. Ne 1.5 milyonu

Çevrimdışı Kadir G.

İyice öldürdün adamı
Gelsin Serdardan , Veliden , Pedrodan , Olcaydan , Ersandan daha az paraya oynasım diyorsun, Afedersin ama komik oluyorsun @Kadir Güney

Mesajların dh daki renkli troller kadar rahatsız edici seviyede bir insan bir şeyi savunuyorsa somut verilerle gelecek. Şimdi bunu yazdım da umarım "afedersin"

Çevrimdışı JoseDemba

@necdetyildirim  5 sn.5 saniye önce
Vlaar pazartesi Quaresma  sali gunu aciklanir Bu adama güveniyorum ben  :ok:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Mesajların dh daki renkli troller kadar rahatsız edici seviyede bir insan bir şeyi savunuyorsa somut verilerle gelecek. Şimdi bunu yazdım da umarım "afedersin"
Seviyenin duşuklugunu gormek istiyorsan kendi.iletilerini bi gözden geçir derim :eyes

Çevrimdışı talha

https://twitter.com/mechulhaberci/status/619547323652304896

bu bana yeter işte tek sevindiğim noktadır

senol gunese karsı alerjimde reforma gidiyorum artık

Ozan gözün seveyim sen yapma bari. Bu adamdan hayır gelmez. Enayi arıyor kendine. Porto'da baktı yol alacam kendimi bari ş enayilerin kucağına atayım gözüyle bakıyor.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tugay

Ciddi ciddi soruyorum biz ne zaman transfer yapacağız ?

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Hayırdır sinirler yatışmış forumda.Hahaha her gün aynı şey oluyor psikoloji kalmadı.

Çevrimdışı talha

Ciddi ciddi soruyorum biz ne zaman transfer yapacağız ?

Ertan biriyle anlaşınca yapacaz.

Ertan 2 aydır 4 tane adamı kovalıyor bir tanesi kendi adına bağladığı an biz de. Aha buaraya yaıyorum

Çevrimdışı aspireless

Sistem istiyorsunuz süreklilik istiyosunuz. üç yıl once bir takim kuruldu. Her yil üstüne koyan genc bir takim potansiyel lerinin yarisiyla sampiyon olacaklardi. Cenk ozi kerim.. eksik yerlere takviyede yapiliyor. simdide takim tekrar değişsin diyosunuz. Stat bitmedi diye elestriliyolar 3 kez mühürlendi hafriyat bir yil sürdü ben şahidim sabahlara kadar kamyon kamyon bitmedi ki eskiler baslamayi bile becerememisti. Transferden bahsediliyo 35 yaşindaki gutinin gelisini alkisladi bu taraftar. Töre giderse q7 olur diyenler var olcayi hemen sildiniz zaten atiba yaşlı diyenler başlamış formda.  Paftan gelen orta saha olan necip silinmiş hemde sag bekte ve stoperde kötü oynadi diye veli ikinci yari sakat diye kötü olmuş. Bana göre buyuk başarı parasizlilta stat yapilanma genc oyinculara donus ama hemen gitsin deniliyor yönetim ...Taraftar sistem istemiyosa nasil uzun vadeli plan olabilir ki.

Çevrimdışı Kadir G.

Seviyenin duşuklugunu gormek istiyorsan kendi.iletilerini bi gözden geçir derim :eyes

:)

900 bin fazlasını sen öde demiyorum realist yazacağım quaresma gelirse gidip tüm maaşını kartal yuvasında harcayıp faturasını buraya koyabilir misin?
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2015, 20:32:09 Kadir Güney ]

@necdetyildirim  5 sn.5 saniye önce
Vlaar pazartesi Quaresma  sali gunu aciklanir Bu adama güveniyorum ben  :ok:
2 Side en çok istediğim futbolcular umarım olur :ok:
Şimdi Kronik sakat diyecekler Vlaara ama bugüne kadar Gündeme gelenlerin hiç birisi Vlaatr kadar iyi değil NET !

Çevrimdışı Hicks

Tamam bir şeyi istiyorsunuz ama biraz mantıklı olun yahu. Muhabbete bak, Q7 geldi de alacağı ücret eksik kaldı. 600.000'e oynayan 32 yaşındaki adama 1.5m. neden verilsin? Hem size ne O'nun kazanacağı paradan, birilerinden az birilerinden fazla sizi neden ilgilendiriyor? Abiniz mi? Babanız mı? Yeri geliyor canımdan çok sevdiğim Beişktaş'ım diyorsunuz, bu paralar Beşiktaş'ımın parası değil mi? Bu Q7 sevgisi gerçekten hastalıklı bir hal almış...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı talha

Bu arada Quaresma 500bin'e oynayacaksa gelsin.

Kendisi Porto'da kalırsa onu bile alamayacak kendi bile biliyor.

1.2 -1.5 bunları alacak ne verdi de bunları öneriyoruz.

Bu şebeğe bu kadar parayı vereceğime gider Hakim'i getiririm. Hİç olmazsa ne vereceğini az buz bilirim.
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2015, 20:33:37 Çağrı ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 20:33:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Sistem istiyorsunuz süreklilik istiyosunuz. üç yıl once bir takim kuruldu. Her yil üstüne koyan genc bir takim potansiyel lerinin yarisiyla sampiyon olacaklardi. Cenk ozi kerim.. eksik yerlere takviyede yapiliyor. simdide takim tekrar değişsin diyosunuz. Stat bitmedi diye elestriliyolar 3 kez mühürlendi hafriyat bir yil sürdü ben şahidim sabahlara kadar kamyon kamyon bitmedi ki eskiler baslamayi bile becerememisti. Transferden bahsediliyo 35 yaşindaki gutinin gelisini alkisladi bu taraftar. Töre giderse q7 olur diyenler var olcayi hemen sildiniz zaten atiba yaşlı diyenler başlamış formda.  Paftan gelen orta saha olan necip silinmiş hemde sag bekte ve stoperde kötü oynadi diye veli ikinci yari sakat diye kötü olmuş. Bana göre buyuk başarı parasizlilta stat yapilanma genc oyinculara donus ama hemen gitsin deniliyor yönetim ...Taraftar sistem istemiyosa nasil uzun vadeli plan olabilir ki.

Bunların hiçbiri değil aslında.

21 milyon euro bütçe oluştu. O bütçeyi kullanma parıltısı gösterememesi tek sorun.

Hepsi bu. Bunu 1 ay önce de yazdım ben güvenmiyprum doğru kullanılacağına bu paranın diye.

Korktuğumuz başımıza geliyor başka hiçbir şeye kızdıpım yok kendi adıma.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

En çok istenilen futbolcuların biri bitmiş diğeri 2. gökhan zan. Lafa gelince futbol bilgisi üst düzey. Yersen. :)

Çevrimiçi Necmi

şaka yapıyorsun her halde 500 bile etmez kaldıki elimizde her topu kendine isteyen aldımı yapışan
takıma fren görevi gören bir tane oyuncumuz var ikincisi karın ağrıtır.
Benim düşüncem gönderiliş şekline üzüldüm haketmemişti ama onu o şekilde gönderen bir yönetim bir daha
geri alamaz bu sefer herkes bunun hesabını soracaktır. Madem neden gönderdin bunun açıklamasını yapacaklar aldıkları anda
sorun oynaması oynamaması değil belkide çok iyi oynayacaktır ama takım üzerinde çok kötü etkisi olacak buda belli bir şey
onu almak yürüyen tekere çomak sokmaktır. aldık işte kanat oyuncusu diyip işi bitirmelerine kimse razı olmaz.