hangisi top oynadı guti karıdan kızdan kafasını kaldırdı mı ? Kendini dünya yıldızı zanneden fernandes top oynadı mı ? Rüzgarın oğlu diye aldığımız simao top oynadı mı ? Yada ayağını kullanma özürlüsü almeida top oynadı mı ? Süper akıllı davranan sensin guti,simao,almeida varmış.2-3 senede çok güzel bir kadro oturttu sosa olsun töre olsun takımın defansı kötüydü onuda bu sene biraz daha iyileştirmeye çalışıyoruz sağda töre sürekli çalışırken ortada sosa arı gibi çalışırken forvet çalışırken sol kanatta çalım atamayan tekniği hızı olmayan olcay'ı ben izlemek istemiyorum illede q7 alınsında demiyorum sizin zeka seviyeniz bunu algılaıyorsa onu bilemem q7'den daha iyisi varsa onu alalım elbette ancak q7 gelirsede sizin gibi yok hayır alınmasın demem.Q7 nin geçen senelere oranla daha başarılı olacağını düşünüyorum inşallah bu sefer algılamışsınızdır ;)
Ya

Bunların hepsi tamam Quaresma mükemmel tek masum o değil mi

5 yıldır aynı şey ya. Önü şöyleydi arkası böyleydi.
E Porto'da Danilo Jackson Martinez ile oynadı ona niye cevap gelmiyor hala

Arkadaşlar bakın kolay gerçekten. Savunmaya gerek yok. Çünkü savunulacak yanı yok adamın.
Sadece istiyoruz trivela rabona seyir zevki 5. de olsak farketmez diyin. Çünkü olan buydu.
Arkası şöyle önü böyle Ali Kuçik oynadı yok o yok bu olmaz ki böyle hepsini araştırınca görebiliyoruz öyle olmadığını.
Adam sakatım diye gitti ayı gibi döndü diyoruz ona da yakında napsın adam acıkmıştır diyeceksiniz