2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12869267 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ALDENYX

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Beşiktaşlı yöneticiler, Fenerbahçe Kulübü'nün dün akşam saatlerinde görüşmelerine başladığını duyurduğu Van Persie transferi için ısrarını son dakikaya kadar sürdürüyor. Yöneticiler, yakın çevrelerine bu transferle alakalı sürpriz gelişmeler yaşanılabiliceğini konuşuyor.

Fikret Orman'ı, Van Persie'nin Beşiktaşlı yöneticilerden istediği teminat mektubu düşündürüyor. Başkanın Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi'den teminat mektubu için destek istediği, Çebi'nin teminat konusunda kulübe yardımcı olmaya sıcak baktığı bilgisine ulaşıldı.

İlerleyen saatlerin ne getireceği merak konusu oldu.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

hadi bakalım aynı yerin şimdi ikinci haberi buna nekadar inanacak var...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Kadir G.

@CenkEksi: @barbunyazade @07RQuaresma  ABİİİİİİİİİİİİİİİ ŞOVMENİMİZ GELİYOR

Al seviye burda işte. Sıfır.

Çevrimdışı cursedofdragon

Söylediklerin uydurma düşünülmeden söylenmiş şeyler. Ernst vardı kapı gibi, sivok, deli ibo, guti vardı simao fernandes almeida vardı, roberto hilbert vardı...Savunmak istiyorsun ama söylediklerin mantıklı değil, bana bu sene q7nin Beşiktaş'ta sorunsuz bir şekilde nasıl başarılı olabileceğini anlatabiliyorsan anlat...Muhammed demirci top mu oynadı ali kuçik 2-3 maç dışında top mu oynadı da onları yazıyorsun aklınca kendini süper mantıklı sanıyorsun...

hangisi top oynadı guti karıdan kızdan kafasını kaldırdı mı ? Kendini dünya yıldızı zanneden fernandes top oynadı mı ? Rüzgarın oğlu diye aldığımız simao top oynadı mı ? Yada ayağını kullanma özürlüsü almeida top oynadı mı ? Süper akıllı davranan sensin guti,simao,almeida varmış.2-3 senede çok güzel bir kadro oturttu sosa olsun töre olsun takımın defansı kötüydü onuda bu sene biraz daha iyileştirmeye çalışıyoruz sağda töre sürekli çalışırken ortada sosa arı gibi çalışırken forvet çalışırken sol kanatta çalım atamayan tekniği hızı olmayan olcay'ı ben izlemek istemiyorum illede q7 alınsında demiyorum sizin zeka seviyeniz bunu algılaıyorsa onu bilemem q7'den daha iyisi varsa onu alalım elbette ancak q7 gelirsede sizin gibi yok hayır alınmasın demem.Q7 nin geçen senelere oranla daha başarılı olacağını düşünüyorum inşallah bu sefer algılamışsınızdır ;)

Çevrimdışı yavvuzz

Ben buradaki yazarlari biraz begenirdim . Ama sunu soliyim son uc gundur takip ediyorum bu forum da yozlazmaya baslamis . Quaresma gelemez kardesim bu kadar net , diyelim ki geldi . Bu sekilde aglayarak mi tepki koyacaksiniz . Allah askina bir birakin su galeyana gelmeyi . Ciddi diyorum kalite cok dustu bu forumda asil buraya transfer lazim .

Çevrimdışı Easthanbool

Rahat olun arkadaslar, yönetimin böyle bir düsüncesi oldugunu hic sanmiyorum. Gördügüm kadar hem burda hem forzada taraftarlarin yüzde 90'nindan büyük tepki var , görürsünüz en yakin zamanda yönetim aciklama yapavakdir, ve yalanlayacaklardir.

Forza dünden razı Quaresma'nın gelmesine
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Aykutt

2-3 şov yapacak taraftarı kendine bağlayacak oturduğu yerden para kazanacak ondan sonra Olcayım da Olcayım dersiniz.Şu hayırlı günde bizlere dzsudzsakı nasip eyle.Şenol Güneş böyle oyuncuları bildiğim kadarıyla hiç sevmez.Bakalım neler olacak.
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2015, 13:56:38 Aykutt ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 13:54:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Beşiktaşlı yöneticiler, Fenerbahçe Kulübü'nün dün akşam saatlerinde görüşmelerine başladığını duyurduğu Van Persie transferi için ısrarını son dakikaya kadar sürdürüyor. Yöneticiler, yakın çevrelerine bu transferle alakalı sürpriz gelişmeler yaşanılabiliceğini konuşuyor.

Fikret Orman'ı, Van Persie'nin Beşiktaşlı yöneticilerden istediği teminat mektubu düşündürüyor. Başkanın Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi'den teminat mektubu için destek istediği, Çebi'nin teminat konusunda kulübe yardımcı olmaya sıcak baktığı bilgisine ulaşıldı.

Abi sırf o değil Ntvspor da her tarafta son dakika geçti haberi. Onların değil yani haber.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şimdi onlar düşünsün :bandit: :bandit:
Sosyal Medya yıkılıyor renkliler Ağlıyor , Q7 Nani ve podolskiden daha iyi futbolcu diye
Sizde kötülemeye devam edin boyle....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı fatih e.

Sahada yine sosası velisi tolgayı kendini parçalayacak bu futboldan anlayan büyük zeka ürünleri quaresma quaresma diye bağıracak. Küsüp düşecek diğer futbolcular tek tek. Bu da daha başlangıcı bu meselenin yine kovularak gönderilir.
Sonuna kadar katılıyorum. takım içindeki ayrışma, quaresmaya pas vermeme, geriye gelmemesi, bencillik sonucu şenol güneş 18e bile almaz. şenol güneş taraftar yönetim gerginliği aldı başını gider. sonuç: oynasa da oynamasa da takıma zarar.

Çevrimdışı Kadir G.

Yahu zaten her mevkide iyi oyuncum varsa niye quaresma bidonunu alayım? Ekstra yaptığı bir şey yoksa ne yapalım onu? Gider ondan iyisini getirirsin takımı taşır köstek olmaz.

Çevrimdışı Anıl

ComebackQ7 hastagı ve İmza kampanyaları 25.000-30.000 civarında
2.000-3000 kişinin istemiyoruz demesi birşeyi degiltirmez
Buda taraftarın %95 i Quaresmayı istiyor anlamına geliyor :tabe:
1,5 milyon € çok ideal bir rakam , Fakat Disiplin konusunda gerekli Önlemler alınmalı ve sozleşmeye ekstra disiplin ve Ceza maddeleri konmalı, Hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını anlamalı quaresma :tabe:
33.000 taraftarımız var zaten dimi ? Mantığa bak mantığa

Çevrimdışı BavyeraKartali

Fikret Orman `a gösterilen tepkileri anlamak mümkün diil , klübün kapisina kilit vurulmak uzereyken biraz kuculmeyle takima rahat nefes alinmasini sagladi sonrasinda yabanci kurali sebebiyle hemen hemen en yetenekli yerlileri kazandik simdi ise elbette ki eldeki butcelerle hareket edecek stad borclar vs derken kim paranin hepsini transfere harcayabilir siz kendi cebinize sattiginioz esylarla para girdigini dusunun bu parayla gider duvardan duvara tv mi alirsiniz yoksa yuksek borcunuz varsa biraz olsun odemeye mi calisirsiniz.bence o kadar da haksilzk etmeyin bence gerekli transferleri yapacaktir ve hala  onun kredisi oldugunu dusunuyor haksiz elestiri yapanlari da elestiriyorum !
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimiçi Samet Ç

Böyle bir girişim var zatende o da yönetimin halt yemesi adamlar fenere çalım atacağız kafasında hala düşün işte nasıl gaza geldilerse küçük duruma düşmeyi göze alıyorlar. Bu kafadaki adamlardan Q7'de beklenir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 13:56:36
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
hangisi top oynadı guti karıdan kızdan kafasını kaldırdı mı ? Kendini dünya yıldızı zanneden fernandes top oynadı mı ? Rüzgarın oğlu diye aldığımız simao top oynadı mı ? Yada ayağını kullanma özürlüsü almeida top oynadı mı ? Süper akıllı davranan sensin guti,simao,almeida varmış.2-3 senede çok güzel bir kadro oturttu sosa olsun töre olsun takımın defansı kötüydü onuda bu sene biraz daha iyileştirmeye çalışıyoruz sağda töre sürekli çalışırken ortada sosa arı gibi çalışırken forvet çalışırken sol kanatta çalım atamayan tekniği hızı olmayan olcay'ı ben izlemek istemiyorum illede q7 alınsında demiyorum sizin zeka seviyeniz bunu algılaıyorsa onu bilemem q7'den daha iyisi varsa onu alalım elbette ancak q7 gelirsede sizin gibi yok hayır alınmasın demem.Q7 nin geçen senelere oranla daha başarılı olacağını düşünüyorum inşallah bu sefer algılamışsınızdır ;)

Ya  :kop:

Bunların hepsi tamam Quaresma mükemmel tek masum o değil mi :kop:

5 yıldır aynı şey ya. Önü şöyleydi arkası böyleydi.

E Porto'da Danilo Jackson Martinez ile oynadı ona niye cevap gelmiyor hala  :D

Arkadaşlar bakın kolay gerçekten. Savunmaya gerek yok. Çünkü savunulacak yanı yok adamın.

Sadece istiyoruz trivela rabona seyir zevki 5. de olsak farketmez diyin. Çünkü olan buydu.

Arkası şöyle önü böyle Ali Kuçik oynadı yok o yok bu olmaz ki böyle hepsini araştırınca görebiliyoruz öyle olmadığını.

Adam sakatım diye gitti ayı gibi döndü diyoruz ona da yakında napsın adam acıkmıştır diyeceksiniz :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

@cursedofdragon

Bak yedeklere. Yok mu forvet? 3 tane forvet var orada. Almaide, Pektemek ve Edu.

Carvahal sağ kanatta arkasında alan kaldığı hiç Hilbert'e destek vermediği için oynatmadı o maç sağ açıkta onu.

Atletico maçında oynatmaya kalktı onda 1.2 km koştu ve 3 tane yedik.

Sadece istiyoruz diyin trivela görmek istiyoruz diyin böyle astı astarı olmayan bahanelere sığınmayın.

Böyle her şeyi önünüze mi koyalım illa araştırıp yazmanız için.

adamı kötülemek için q7 nin kilo aldığı ve kötü olduğu zamanını gösteriyorsunuz onu ben her oyuncu için yaparım demba ba 2.ci yarı top filan oynamadı ? Töre derbide oynamamak için küfür etti devam edeyim mi ?

Çevrimdışı Kutay

quaresma gelsin naniyle beraber bol bol gece kulüplerinde takılırlar artık ikisininde sahada adım atacak hali kalmaz
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Tolga

Quaresma gelsin Şenol Hoca kadro dışı bırakır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Beyler Quaresma bir b.k veremez bu takıma.Hele Macar bittiği halde bu topa girdilerse yazıklar olsun.Bunun da tek sebebi Nani-RVP-Podolski transferleri bizim 1903'çü tayfayı susturmak için
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2015, 14:05:51 Celestine Babayaro ]

Çevrimdışı ALDENYX

Abi sırf o değil Ntvspor da her tarafta son dakika geçti haberi. Onların değil yani haber.

yok çağrım çok kızdım..""LÜTFEN"" "GEMİNİN DÜMENİNİ BIRAKMA " fırtına rüzgar dalgalar nekadar büyük ve şiddetli olsaDA...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı yavvuzz

"aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç ummaktır."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Quaresma gelsin Şenol Hoca kadro dışı bırakır.
şenol hoca istemez :D

Çevrimdışı aspireless

Quaresma tsl:2010-2011 3 gol 5 asist 2011-2012 5 gol 5 asist inanin olcayin yarisini verdi. Ve yüz kat fazla sevildi hala gelsin diyenler var. Ayip olmasin diye pektemek ile kiyaslamiyorum pektemege ayip olmasin diye o en azindan kosuyo. 

Çevrimdışı megiddo

@CenkEksi: @barbunyazade @07RQuaresma  ABİİİİİİİİİİİİİİİ ŞOVMENİMİZ GELİYOR

Al seviye burda işte. Sıfır.
maalesef ergenlerin kahramanı, beşiktaşa forma satışından başka pek bi işe yaramayacak, 1m ücrete oynayacaksa şımarmayacaksa olabilir en azından forma satışından kendini amorti eder.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Forza dünden razı Quaresma'nın gelmesine
yok kardesim, akli basinda olanlar hepsi tepki veriyor, gelmesini isteyenlerde hep ayni kisiler, fazlada degiler ama kendilerini öyle kapdirmislarki, her biri sirf kendilerini tatmin etmek icin 100tane mesaj yaziyor.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

@çağrı arkadaşımızında futbol bilgisi yerlerde ;)

adamın attığı gol sayısı assistleri burda bakarsınız.

356 maç 70 gol 87 assist çok kötü bu q7 sahaya işiyor sahada dal d...k geziyor.Taraftara oynuyor gol atmıyor hep hareket hep hareket.