2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12860770 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Gelsin yav Guti de dönsün Simao da gelsin forvete de Almeida dönsün.

Mükemmel kadro ile şampiyon oluruz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ayberk

Fikret Orman fanları ne diyecek bakalım bu gelişme üzerine Q7 adamdır pırıl pırıldır mı diyecekler ?  :lol:
Transferler sportif başarı için gerekli. sportif başarı için maddi kaynak gerekli. maddi kaynak için altyapısıyla, kurumsallaşmasıyla, tesisleşmesiyle, projeleriyle, sponsorluk anlaşmalarıyla güçlü bir kulüp gerekli. icraat yapmaya en sondan başlanmaz, bunları sağladığın zaman transferleri istediğin gibi yaparsın. futbolcu alımı göreceli bir iştir, sana bana göre değişir, herkesi memnun edemezsin. ama ekonomik gerçekler değişmez, bu güç sana bana göre değişmez. her transfer söylentisinde, fikstür çekiminde Yönetim gitsin﹗ demek kulübün istikrarını istememektir
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 13:16:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Q7'yi beğenmeyenleri anlamıyorum tribünü oynuyordu futbolcu diyorlar sahada kimle oynasın q7 zamanında mcgregor eneramo g.süzenler vardı adam vardıda q7 mi oynamadı şimdi sağda töre solda q7 orta saha atiba-tolgay-sosa forvete en kötü remy neyden bahsediyorsunuz.

Arkasında Real'e giden sağ bek oynadı. Önünde Milan'a giden forvet oynadı bu sene.

Nerdeydi muhteşem q7? Neden serbest bırakıyor Porto?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Vazgeçtim ya gelsin. Gelsin gerçekten. Şuan gelmesini destekleyenler bu sene sonunda oluşacak durumu bir kez daha görsünler.

Görsünler iyice sindirsinler neler olduğunu.

Bir Demirören dönemi yetmemiş size çok net görüyorum. Ben tek tek alıyorum isimleri.

Bu iş bittiğinde bu adam kaos yarattığında tek tek göreceğim destek çıkanları.

İlk 2-3 maç trivela 2-3 gol izleyin bize bak ben demiştim diyin sezon biterken ileriyi görmek nasıl bir şey neden önemli hep beraber tecrübe ederiz en acı şekilde.

İsteyenlere de hayat dersi olur.
Abi Macar'ı da alırlar mı acaba Bonservis vermeyecekler.Bizimki de bir umut...

Çevrimdışı cursedofdragon

Burdaki insanların çoğu q7 gelirse maç izlemem yaramaz oyuncu hareket çekiyor bilmem ne diyorlar.Adam necip,ismail,pektemek,olcay,serdar'ı izliyor q7 yi beğenmiyor vay anasını abi size olcay müstahak vallahi billahi.

Çevrimdışı Kadir G.

Q7'yi beğenmeyenleri anlamıyorum tribünü oynuyordu futbolcu diyorlar sahada kimle oynasın q7 zamanında mcgregor eneramo g.süzenler vardı adam vardıda q7 mi oynamadı şimdi sağda töre solda q7 orta saha atiba-tolgay-sosa forvete en kötü remy neyden bahsediyorsunuz.

Ya bırak Allah aşkına portoda da mı çöpler vardı. Arkasında danilo önünde jackson martinez yok muydu?

Gelsin diye savunacaksanız açık açık yapın bahanelere sığınmayın.

Çevrimdışı aspireless

Arkadaş lar panik yapmayın artik. Takima da sahip çıkalım iki stoper bir forvetlede yarışta olacağız. Ben baki mercimek koray avci ali cansun la bile bu kadar panik yapmamistim. O zaman bile inanmistim. Simdi en azından her mevkinin iyi sayilacak adamlari var bek ler kalitesiz di artik onlarda iyi. Bakiye bile inaniyordum:):)

Çevrimdışı Volkan Başaran

Atakan Kurt ‏@atakankurt2  1 dk.1 dakika önce
Quaresma ismi yöneticiler arasinda konuşuldu ancak Fikret Orman Quaresma ile ilgilenmediklerini ve bu transferi düşünmediklerini belirtti.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Aykutt

atakan kurt son dk başkan reddetmiş yazdı.
Atakan Kurta güveniyorum , güvenmek istiyorum.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ya bırak Allah aşkına portoda da mı çöpler vardı. Arkasında danilo önünde jackson martinez yok muydu?

Gelsin diye savunacaksanız açık açık yapın bahanelere sığınmayın.

Diyorum ya abi size olcay yakışır holosko eneramo yakışır.

Çevrimdışı Savaş

Atakan Kurt : Quaresma ismi yöneticiler arasinda konuşuldu ancak Fikret Orman Quaresma ile ilgilenmediklerini ve bu transferi düşünmediklerbini belirtti.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Paolo Maldini

Tello boşta biraz yaşlı ama twitterdan iki mesaj atsak yönetim alır herhalde

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 13:18:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi Macar'ı da alırlar mı acaba Bonservis vermeyecekler.Bizimki de bir umut...

Ya Ne Macar'ı kardeşim.

Şu transfer her şeyi gösteriyor işte.

Dün dedim utanmadan ergen gibi muamele etmeye kalkanlar oldu. Nerede şimdi onlar?

Plan program yok diyince siz çok mu iyi biliyorsunuz sadece siz mi biliyorsunuz ne oldu şimdi nereye geldi iş?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Birde buna şimdi 1.5 - 2 milyon verirler Töre 1.4'e oynuyorken. İnşallah bir tane gazeteci çıkıp sorar imza töreninde bu adam hani tesislerde çime işiyordu hani dal...... geziyordu diye bakalım cevapları nasıl olacak.

Çevrimdışı Kadir G.

Diyorum ya abi size olcay yakışır holosko eneramo yakışır.

İçi dolu tartışmaya gir gireceksen. Söyleyecek mantıklı bir şey bulamayıp komik duruma düşme.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Vazgeçtim ya gelsin. Gelsin gerçekten. Şuan gelmesini destekleyenler bu sene sonunda oluşacak durumu bir kez daha görsünler.

Görsünler iyice sindirsinler neler olduğunu.

Bir Demirören dönemi yetmemiş size çok net görüyorum. Ben tek tek alıyorum isimleri.

Bu iş bittiğinde bu adam kaos yarattığında tek tek göreceğim destek çıkanları.

İlk 2-3 maç trivela 2-3 gol izleyin bize bak ben demiştim diyin sezon biterken ileriyi görmek nasıl bir şey neden önemli hep beraber tecrübe ederiz en acı şekilde.

İsteyenlere de hayat dersi olur.
Deniroren le ne karıştırıyorsun ki , 3.7 milyona değil , 1,5 milyona oynayacak yahu çok makul bir fiyat bu gerçekten bu açıdan bak birde ...
Dzutszaka 2-3 milyon bonservsi verip kendisine de 2,7 bonservis verecegime q7 ye 1,5 veririm daha iyi...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ya Ne Macar'ı kardeşim.

Şu transfer her şeyi gösteriyor işte.

Dün dedim utanmadan ergen gibi muamele etmeye kalkanlar oldu. Nerede şimdi onlar?

Plan program yok diyince siz çok mu iyi biliyorsunuz sadece siz mi biliyorsunuz ne oldu şimdi nereye geldi iş?
saçmaladılar resmen forvet nerde stoper nerde :D

Çevrimdışı Savaş

Benim tanıdığım Fikret Orman o kadar laf ettiği Q7'yi tekrar getirmez. Hiç sanmıyorum ben bu adamın geleceğini.  Hatta bu konuşmalar bitsin diye Cucak bile imzalayabilir bu aralar. Karartmayın enseyi :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 13:19:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada bu transfer olur olmaz ayrı konu ben yarı yarıya destekleyen gördüm ya çok net söylüyorum.

Bu kulübe höt höt popülizme asla kulak asmayan dediğim dedik biri gelmeden bir halt olmaz Beşiktaş'tan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Beni tek üzen şey şu.

Q7 nin eline portoda 600-700 bin euro geçiyor, Gelsin beşiktaşa 2 milyona imzalasın diye yazan arkadaşlar başka birşey değil.

Neden 600 bin değil de 2 milyon, pektemek alıyor diye mi? e gelmesin beğenmiyorsa diyemiyorlar.

Çevrimdışı Kadir G.

Cidden öyleleri var ki bunu Beşiktaştan daha çok seviyor. Gelsin de takımı boşver değil mi? Çırpınıyorlar.

bir de  kaleci dusunseler keske
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2015, 20:27:21 siyahbeyaz7 ]

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Easthanbool

@Easthanbool kardeşim q7'nin gelmesini faydalı bulmak Beşiktaş'a yarar sağlayacağını düşünmek ayrı bir durumdur, buradaki arkadaşların zaten 100de 99u mantıklı düşünen anlayışlı insanlar. ergen olanları illa söyle dersen haber1903e bak orda 1 adet artısıyla eksisiyle bu transferi yorumlayan var mı? yoksa hepsi ooo quaresma oley fikret başkan(tabi başka bişey diyorlar) getir q7yi seçim senin yorumalrından geçilmiyor. Bunlar sürü halinde tag de açar destek de verir. 100de 95 olduklarını kim nerden çıkarıyor? Disiplin problemi olmasa zaten en yetenekli kanat oyuncularından biriydi gelip gelmemesini de konuşabiliriz tartışabilriiz. Ama adam biz yokmuşuz azınlıkmışız onların dediği olurmuş gibi bir mantıksızlıkla yanaşıyor. 100de 95 quaresmayı istese adalı başkan olurdu zaten.

Ben şov için istemiyorum Quaresma'yı.Takıma katkı sağlayacağını düşündüğüm için istiyorum.Eğer ki dudak oluyorsa o gelsin ben onu isterim.O malum sitedekiler için dediklerinizde %100 haklısınız çoğunluğu şov amaçlı istiyorlar.Takıma sağlayacağı katkı onların umurlarında değil.Ben buradakilere de kızıyorum yok gelirse asarım keserim bırakırım falan bunlara gerek yok.Eğer böyle yapılırsa o ergenlerden bir farkı olmaz durumun.Olurdu olmazdı bunu sabaha kadar konuşalım ama sakin sakin herkes anında celalleniyor
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 13:21:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Deniroren le ne karıştırıyorsun ki , 3.7 milyona değil , 1,5 milyona oynayacak yahu çok makul bir fiyat bu gerçekten bu açıdan bak birde ...
Dzutszaka 2-3 milyon bonservsi verip kendisine de 2,7 bonservis verecegime q7 ye 1,5 veririm daha iyi...

Ya mesele para mı? Bu kadar basit baktığın için kaybediyorsun zaten biraz geniş bakmayı öğren artık @Yunus Emre Dökmeci

Takımı sabote edecek bu adam sabote. Bu takımda bencil bir tane adam var zaten sağ kanatta. Onu adam etmeye çalışırken şu intihar. Görün şunu.

Ki Töre devamlı savunmaya gelir takım oyuncusudur. Bunda hiçbir şey yok!
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli