Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fikret Orman fanları ne diyecek bakalım bu gelişme üzerine Q7 adamdır pırıl pırıldır mı diyecekler ?
Q7'yi beğenmeyenleri anlamıyorum tribünü oynuyordu futbolcu diyorlar sahada kimle oynasın q7 zamanında mcgregor eneramo g.süzenler vardı adam vardıda q7 mi oynamadı şimdi sağda töre solda q7 orta saha atiba-tolgay-sosa forvete en kötü remy neyden bahsediyorsunuz.
Vazgeçtim ya gelsin. Gelsin gerçekten. Şuan gelmesini destekleyenler bu sene sonunda oluşacak durumu bir kez daha görsünler.Görsünler iyice sindirsinler neler olduğunu.Bir Demirören dönemi yetmemiş size çok net görüyorum. Ben tek tek alıyorum isimleri.Bu iş bittiğinde bu adam kaos yarattığında tek tek göreceğim destek çıkanları.İlk 2-3 maç trivela 2-3 gol izleyin bize bak ben demiştim diyin sezon biterken ileriyi görmek nasıl bir şey neden önemli hep beraber tecrübe ederiz en acı şekilde.İsteyenlere de hayat dersi olur.
atakan kurt son dk başkan reddetmiş yazdı.
Ya bırak Allah aşkına portoda da mı çöpler vardı. Arkasında danilo önünde jackson martinez yok muydu? Gelsin diye savunacaksanız açık açık yapın bahanelere sığınmayın.
Abi Macar'ı da alırlar mı acaba Bonservis vermeyecekler.Bizimki de bir umut...
Diyorum ya abi size olcay yakışır holosko eneramo yakışır.
Ya Ne Macar'ı kardeşim.Şu transfer her şeyi gösteriyor işte.Dün dedim utanmadan ergen gibi muamele etmeye kalkanlar oldu. Nerede şimdi onlar?Plan program yok diyince siz çok mu iyi biliyorsunuz sadece siz mi biliyorsunuz ne oldu şimdi nereye geldi iş?
@Easthanbool kardeşim q7'nin gelmesini faydalı bulmak Beşiktaş'a yarar sağlayacağını düşünmek ayrı bir durumdur, buradaki arkadaşların zaten 100de 99u mantıklı düşünen anlayışlı insanlar. ergen olanları illa söyle dersen haber1903e bak orda 1 adet artısıyla eksisiyle bu transferi yorumlayan var mı? yoksa hepsi ooo quaresma oley fikret başkan(tabi başka bişey diyorlar) getir q7yi seçim senin yorumalrından geçilmiyor. Bunlar sürü halinde tag de açar destek de verir. 100de 95 olduklarını kim nerden çıkarıyor? Disiplin problemi olmasa zaten en yetenekli kanat oyuncularından biriydi gelip gelmemesini de konuşabiliriz tartışabilriiz. Ama adam biz yokmuşuz azınlıkmışız onların dediği olurmuş gibi bir mantıksızlıkla yanaşıyor. 100de 95 quaresmayı istese adalı başkan olurdu zaten.
Deniroren le ne karıştırıyorsun ki , 3.7 milyona değil , 1,5 milyona oynayacak yahu çok makul bir fiyat bu gerçekten bu açıdan bak birde ...Dzutszaka 2-3 milyon bonservsi verip kendisine de 2,7 bonservis verecegime q7 ye 1,5 veririm daha iyi...