2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12867696 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Jukebox

Gelecekse gelsin ama 7 numarayı vermesinler 1m-1.5m arası bir maaş versinler kaptanlık falanda yok disiplinsiz hareketler maç seçmeler yok. oldu mu? direkt cezasını kessinler.
Kabul ediyorsa buyursun.
Taraftarda şımartmasın...
 :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bugün dahil pazartesiye kadar, yönetime transfer yapmama hakkı tanınmış oldu. kimse transfer nerede diye sormayacak şimdi q7 gelsin mi gelmesin mi denilecek.

Tam da olması gerektiği gibi oluyor süreç  :kop:

Çevrimdışı Jukebox

Gelecekse gelsin ama 7 numarayı vermesinler 1m-1.5m arası bir maaş versinler kaptanlık falanda yok disiplinsiz hareketler maç seçmeler yok. oldu mu? direkt cezasını kessinler.
Kabul ediyorsa buyursun.
Taraftarda şımartmasın...
 :steamed: :steamed:

Çevrimdışı cursedofdragon

Şuradaki yorumdan malesef q7sporlu profili ortaya çıkıyor. Bilgi, araştırma, yorumlama 0 sadece aklında kalan 3-5 hatırayı birleştirip çorba yapıyor.
q7 varken ne eneramo ne gökhan süzen vardı...McGrager'da iyi bonservisle sattığımız son topçuydu bu seneye kadar. Biraz destekli salla.

@cursedofdragon

gökhan süzen enaramo olmasın gir kardeşim bak 2011-2012 yılı kadroduna beşiktaşın.Ekrem dağ,mehmet akyüz,edu,tanju,muhammed demirci,umut kaya,ali güçik oynuyordu forvette yeter mi bu kadar.forvet yoktu hatırlasın braga maçında q7 yi geçirdik forvete ;)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bugün dahil pazartesiye kadar, yönetime transfer yapmama hakkı tanınmış oldu. kimse transfer nerede diye sormayacak şimdi q7 gelsin mi gelmesin mi denilecek.

olayları çok değişik yorumluyosun süre kazanmak için yönetim servis etmiş olabilir :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı aspireless

Ya akşam salah söylentilerine inanmiyordunuz. Bu gun qoresma söylentilerine inaniyosunuz. Gokhan töre varken ki var quaresma yi neden alsinlar beck gibi isabet yapan yönetim bu kadar yanılır mi . Yönetim haber sizdirmiyor diye artik sallamaya başladı lar.

Çevrimdışı Deniz

Bundan 5 gün önce Yönetim Quareşmayı düsünmuyordu ancak Beşiktaş Yönetimi bu ilgiyi fark etti.Birisi yönetime Taraftarın isteğini iletti. Quareşma 1 Hafta icinde tam 4 kez Beşiktaş Yönetimine beni alin diye mesaj yolamiş. Şuan Fikret Orman Remy icin Londra'da. Başkan dönunce bu olay resmiyet kazanir. Hayirlisi
Tamam da hocam transferler taraftarin istegine gore degil ,belli bir planlama cercevesinde gerçeklestirilir.bu planlar da cok onceden yapilir.eger bu planlama yapilmayip sadece taraftar istiyor diye oyuncu transferi yapiliyorsa kim olursa oldun ben o transferden bir hayir beklemem.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Easthanbool

Ben gelirse ne alacıyım gelmez ise de oturup ağlamam.

Ama dedikodusu bile yetti gündemi değiştirmeye ki muhtemelen gelmeyecek küfrün biri bin paraya gidecek
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bana da öyle geliyor birileri biz quaresmayı tartışalım diye yem attı sanki...

Çevrimdışı Kadir G.

Hala yanındakiler kötüydü diye söyleniyorsun arkadaşım portoda ekrem mi oynuyordu arkasında. Real Madride gidecek oyuncu oynadı.

Açık açık de q7 ciyim q7sporluyum de bahaneler sıralayıp olağanlaştırmaya çalışma.

Çevrimdışı Tolga

Ya akşam salah söylentilerine inanmiyordunuz. Bu gun qoresma söylentilerine inaniyosunuz. Gokhan töre varken ki var quaresma yi neden alsinlar beck gibi isabet yapan yönetim bu kadar yanılır mi . Yönetim haber sizdirmiyor diye artik sallamaya başladı lar.
Sol kanada alacaklar zaten Quaresma'yı.

Töre ile alakası yok.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 13:42:26
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
gökhan süzen enaramo olmasın gir kardeşim bak 2011-2012 yılı kadroduna beşiktaşın.Ekrem dağ,mehmet akyüz,edu,tanju,muhammed demirci,umut kaya,ali güçik oynuyordu forvette yeter mi bu kadar.forvet yoktu hatırlasın braga maçında q7 yi geçirdik forvete ;)

2011-2012 yılı Kadrosu.

Forvet yokluğundan değil Quaresma geriye destek vermediği için öne attı Carvahal Quaresma'yı hiç olmazsa eksik oynatmaz kanatlarda diye.

O kadar az hatırlıyorsunuz ki şimdi daha iyi anlıyorum neden istediğinizi dönmesini.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yedic

Bu adam gelirse quarizmayi cizeriz bu sene, net.

Tamam da hocam transferler taraftarin istegine gore degil ,belli bir planlama cercevesinde gerçeklestirilir.bu planlar da cok onceden yapilir.eger bu planlama yapilmayip sadece taraftar istiyor diye oyuncu transferi yapiliyorsa kim olursa oldun ben o transferden bir hayir beklemem.

zaten isimler var hocam ancak hep bir pürüz çıkıyor dzduak ile ilgileniyoruz onu klübü bırakmıyor kalması için bütün şartları zorluyor babel dedik o başka takıma imzaladı.Rhodolfo diyoruz 3 milyon € anlastık 5 milyon € cıktılar hep bir aksilik çıkıyor remy için 11 milyon €'dan aşağıya inmiyor chelsea şimdi salah ve q7 ile görüşüyoruz bu transfer işi kolay olmuyor hele ki cebinizde fazla paranız yoksa UEFA'dan ceza yemişseniz haliniz iyice kötü en kötü remy kiralıcaz sol kanat'a q7 yada salah gelcek olursa tabi 1 tanede stoper alıp transfer sezonunu kapatcaz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 13:45:31
  • Beşiktaş / Bodrum
.forvet yoktu hatırlasın braga maçında q7 yi geçirdik forvete ;)

@cursedofdragon

Bak yedeklere. Yok mu forvet? 3 tane forvet var orada. Almaide, Pektemek ve Edu.

Carvahal sağ kanatta arkasında alan kaldığı hiç Hilbert'e destek vermediği için oynatmadı o maç sağ açıkta onu.

Atletico maçında oynatmaya kalktı onda 1.2 km koştu ve 3 tane yedik.

Sadece istiyoruz diyin trivela görmek istiyoruz diyin böyle astı astarı olmayan bahanelere sığınmayın.

Böyle her şeyi önünüze mi koyalım illa araştırıp yazmanız için.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Söylediklerin uydurma düşünülmeden söylenmiş şeyler. Ernst vardı kapı gibi, sivok, deli ibo, guti vardı simao fernandes almeida vardı, roberto hilbert vardı...Savunmak istiyorsun ama söylediklerin mantıklı değil, bana bu sene q7nin Beşiktaş'ta sorunsuz bir şekilde nasıl başarılı olabileceğini anlatabiliyorsan anlat...Muhammed demirci top mu oynadı ali kuçik 2-3 maç dışında top mu oynadı da onları yazıyorsun aklınca kendini süper mantıklı sanıyorsun...

2011-2012 yılı Kadrosu.

Forvet yokluğundan değil Quaresma geriye destek vermediği için öne attı Carvahal Quaresma'yı hiç olmazsa eksik oynatmaz kanatlarda diye.

O kadar az hatırlıyorsunuz ki şimdi daha iyi anlıyorum neden istediğinizi dönmesini.

braga maçında almeida pektemek yoktu diye biliyorum :) Ben gördüğümü söylerim q7 takoz almeidaya bile o kadar gol attırdıysa yanında oynadığı adamlar bu kadar kötüyken birşeyler yapabildiyse şuanda daha başarı olacağını düşünüyorum q7sporlu q7delisi değilim ancak çalım atamayan tekniği olmayan sadece koşuyor geriye yardıma geliyor diyede olcay'ı izlemek istemiyorum... ;)

Çevrimdışı CUBUKLU

Doğru haber olamaz. Biri trollemiş çok belli. Kalbimizde ayrı bir yeri var kabul ama şuanki çizgide yakışmaz ŞANLI BEŞİKTAŞ'a
Beşiktaşk'ı vodafone arenaya sığacak mı ?

Çevrimdışı Kadir G.

Sallamak parayla değilmiş.

Çevrimdışı Tolga

Yazdım yine yazıyorum.

Q7 gelirse 2 gol 3 asist ile sezonu bitirir.

Buna +1 -1 ekleyebilir çıkartabilirsiniz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı aspireless

Olcay konusunuda anlamadim adam estetik futbol oynamiyor kabul ama bilicin formsuzken israri yüzünden herkes adama karşı, Yasinin kral olduğu ligde adam çöp yapildi ya olcayin sezon ortalamasi 10 gol 7 asist be. Ha quaresmayi begenenleri de anlamiyorum adam olcayin yarisi kadar katki sağladı. Alinmayacagindan emin oldugum icin rahatim ki ilk geldigin de de karsiydim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 13:49:13
  • Beşiktaş / Bodrum
@cursedofdragon

Bak yedeklere. Yok mu forvet? 3 tane forvet var orada. Almaide, Pektemek ve Edu.

Carvahal sağ kanatta arkasında alan kaldığı hiç Hilbert'e destek vermediği için oynatmadı o maç sağ açıkta onu.

Atletico maçında oynatmaya kalktı onda 1.2 km koştu ve 3 tane yedik.

Sadece istiyoruz diyin trivela görmek istiyoruz diyin böyle astı astarı olmayan bahanelere sığınmayın.

Böyle her şeyi önünüze mi koyalım illa araştırıp yazmanız için.

Quaresma'yı forvet oynatmasıyla ilgili bir soruya Carvalhal, ''Hocalar karar almak için o görevde bulunurlar. Bu kararları almak bazen zordur. Maçın skoruna göre 'Quaresma neden forvet oynadı' diye bir soru gelebilirdi. Takımımız için en doğru karar neyse onu almaya çalıştık. Quaresma'nın diğer arkadaşları gibi kazanma arzusu üst düzeydeydi'' yanıtını verdi.

http://www.fotospor.com/haber-quaresmayi-neden-forvet-oynatti-52108

Bundan 2 maç sonra da kadro dışı bıraktı Quaresma'yı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

braga maçında almeida pektemek yoktu diye biliyorum :) Ben gördüğümü söylerim q7 takoz almeidaya bile o kadar gol attırdıysa yanında oynadığı adamlar bu kadar kötüyken birşeyler yapabildiyse şuanda daha başarı olacağını düşünüyorum q7sporlu q7delisi değilim ancak çalım atamayan tekniği olmayan sadece koşuyor geriye yardıma geliyor diyede olcay'ı izlemek istemiyorum... ;)

dürüst ve dolaysız seyir zevki istiyorum desenize yok yanında ali guçik vardı yok bilmem ne

Çevrimdışı Ersoy

Q7 iyi olur.İnşallah gelecek.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Rahat olun arkadaslar, yönetimin böyle bir düsüncesi oldugunu hic sanmiyorum. Gördügüm kadar hem burda hem forzada taraftarlarin yüzde 90'nindan büyük tepki var , görürsünüz en yakin zamanda yönetim aciklama yapavakdir, ve yalanlayacaklardir.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !