2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12859228 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Rahat olun ya sinirlenince değişmeyecek çünkü salın gitsin.

kim gelirse gelsin yd hariç bu yönetimden kötüsü olamaz.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

geçmiş olsun böyle yöneticilerden ne zaman kurtulacağız yeter artık vallahi bıktım yeter hep sıkıntı stres

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yönetim Quaresma transferini yaparsa kendi kendini bitirmiş olur. Beceriksizliklerini, iş bitirememezliklerini, plansızlıklarını bazı kesimlerin gözünü boyayacak bir transfer yaparak unutturamazlar. Kombine alan, forma alan, dergiye abone olan asıl taraftarlarını kaybederler bu kadar basit ve net. Takıma ihanet adamın bu kulüpte işi yok hele kendi elinle gönderdiğin adamın hiç yok! Umarım gelirde o çok toz kondurmadığınız Fikret Orman'la ilgili yorumlarınızı burada zevkle okurum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Rahat olun ya sinirlenince değişmeyecek çünkü salın gitsin.

kim gelirse gelsin yd hariç bu yönetimden kötüsü olamaz.
en kötüsü gördük zaten :D

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Offffff ya bunlar Ramazan'da sövdürecekler kendilerine..Acaba kaç alacak

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2015, 13:44:05 siyahbeyaz7 ]

Çevrimdışı Paolo Maldini

Bi de buna bonservis mi verecegiz sözleşme sonu haziran 2016

Çevrimdışı beşiktaşk

Ya abilerim kardeşlerim onu bunu bilmem de ben Quaresma'nın iş yapacağı kanaatindeyim kendini affetireceği kanaatindeyim niye diyeceksiniz. Bu transferin tamamen Şenol hocanın bilgisi dahilinde olduğunu düşünerek Şenol hoca istiyorsa vardır bir bildiği diyorum. Eğer onun bir parmağı yoksa evet haklısınız yatacak yerleri yok tükürdüklerini yaladılar . Fakat Beşiktaş'ı bırakırım falan laflarını söyleyen hemen Beşiktaş'ı bıraksın ne biçim taraftarsınız anlamıyorum ya gidin fenerbahçeyi tutun

Çevrimdışı Dr.Zeck

Aspordada son dk geciyor q7 besiktasa donuyor diye :(

Çevrimdışı CUBUKLU

tüm spor sayfaları Q7 haberi geçiyor. nedir bu işin aslı astarı. bataklığa düşeceğiz yine
Beşiktaşk'ı vodafone arenaya sığacak mı ?

Çevrimiçi Samet Ç

Töre satılacak.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hadi büyük yıldız gelirse 500 bin forma bekliyorum %95 lik kesimden. Kıysınlar paraya 2 kendilerine 2-3 te hediye alsınlar.
Bak nediyorum , Geçen Sezon 2 Forma aldım , Bu sezon 1 Tane , Q7 gelirde 1 Tane daha alıp Arkasınada Q7 yazdıracağım :bandit:
Ben takımını futbolcu için tutmuyorum , Sizin gibi o gelrise maça gitmem forma almam demiyorum !!! Her şartta alıyorum formamı her şartta gidiyorum maçlara, Aşkımız armaya isteyen alınabilir hiç problem değil...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kadir G.

Sadece hayal et. Stad açılmış bu yine çift dalıp kırmızıyı yemiş taraftar ıslıklıyor. Kenara gelirken hareketini de çekiyor.

Aynı film tekrar yaşanacak çünkü ben izlemeyeceğim o ayrı.

Çevrimdışı Easthanbool

Quaresma'nın topu alıp onu bunu çalımlayıp bam diye topu auta atınca Fernandes'in Ernst2in ellerini açıp al kendin oyna diye yaptığı hareketleri nasıl unutrsunuz siz?

Quaresma çalıma gidip top kaptırıp boş olan Ernst'e topu atmayıp Ersnt'in de pres yapsa alacağı topu almayıp sen kaptırdın koş al diye işaret yapışını

Bunun üzerine bu pslik herifin gidip adama arkadan tekme atıp kırmızı gördüğünü nasıl unutursunuz?

Sakatım diyip Portekz'ie gidip 1.5 ay dönmeyip göbekli dönüşünü nasıl unutursunnuz?

Sen şurada bir adamlık değerlendir bakalım kardeşim yanıt bekliyorum sonra yönetimi de konuşuruz.

Çalıma gidip de yaptığı yanlışlar konusunda zaten hem fikiriz o konuda katılırım ama kırmızı kart konusunda bir şey diyemem anlık sinir ile yapılan harekettir son zamanlarda bütün topçularımız aynı kafadalar ona bakarsak.

Bu adam bir yerlere gidip de dönmüyorsa veya döndüğü zamanda bir şeyler ters gidiyorsa bu yönetimin zaafiyetidi futbolcularına sahip çıkacaklar öyle ise bu hepsi için geçerli.
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Ne oldu şimdi Duşcak'a.Elimize para geçti bonservis vermemek için bitmiş adamı aldık yazıklar olsun.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 13:13:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Vazgeçtim ya gelsin. Gelsin gerçekten. Şuan gelmesini destekleyenler bu sene sonunda oluşacak durumu bir kez daha görsünler.

Görsünler iyice sindirsinler neler olduğunu.

Bir Demirören dönemi yetmemiş size çok net görüyorum. Ben tek tek alıyorum isimleri.

Bu iş bittiğinde bu adam kaos yarattığında tek tek göreceğim destek çıkanları.

İlk 2-3 maç trivela 2-3 gol izleyin bize bak ben demiştim diyin sezon biterken ileriyi görmek nasıl bir şey neden önemli hep beraber tecrübe ederiz en acı şekilde.

İsteyenlere de hayat dersi olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Bak nediyorum , Geçen Sezon 2 Forma aldım , Bu sezon 1 Tane , Q7 gelirde 1 Tane daha alıp Arkasınada Q7 yazdıracağım :bandit:
Ben takımını futbolcu için tutmuyorum , Sizin gibi o gelrise maça gitmem forma almam demiyorum !!! Her şartta alıyorum formamı her şartta gidiyorum maçlara, Aşkımız armaya isteyen alınabilir hiç problem değil...

Senle boşu boşuna tartışmayacağım.

Ben takımımı bir zibididen yukarda görüyorum.

Çevrimdışı alimyafta

Haber yalandır dedim fakat doğru çıktı Allah yardımcımız olsun Bolu maçındaki gibi bir q7 çıkarsa hayattan soğurum  :s20:

Çevrimdışı Aykutt

http://www.cnnturk.com/video/spor/futbol/porto-bayern-munih-3-1-mac-ozeti

Daha 2 ay öncenin maçı..

Abartmayın.
Abi bizde böyle oynamaz;oynamadı.Maç seçti.Geldiği zaman beklenti çok yüksekti sakatlandı, kilo aldı duba gibi oldu sonra tekrar sakatlandı gönderildi.Pek hatırlayanlar olmaz.2-3 hareket yapıp taraftarımızın gözünü boyamaya geliyor.
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2015, 13:16:07 Aykutt ]

Çevrimdışı Reawers

Q7 sadece Maacabi maçında güzel oynadı o maçdan sonrada, sakatlanı verdi birden ne hikmetse sonrasındanda bir yarar göremedik.
Direk Portekizin yolunu tuttu hesapta tedavi amaçlı. Adama burada, gözümüzün önünde tedavi olucaksın bile diyemediler
Quaresmanın hava alanından gönderilişinde karşılaşmıştım Serdar Adalı gelmişti yolcu etmeye sarılıp öpüşüp gönderdi.

Çevrimdışı cursedofdragon

Q7'yi beğenmeyenleri anlamıyorum tribünü oynuyordu futbolcu diyorlar sahada kimle oynasın q7 zamanında mcgregor eneramo g.süzenler vardı adam vardıda q7 mi oynamadı şimdi sağda töre solda q7 orta saha atiba-tolgay-sosa forvete en kötü remy neyden bahsediyorsunuz.

Çevrimdışı can1903

https://twitter.com/ONURBJKAskeri/status/619449440315830272

Diyor arkadaşta , kendisi acaba kaçkere olimpiyata gitti. 2 Maç hariç full olmadı o stat.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

atakan kurt son dk başkan reddetmiş yazdı.