Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şuradaki yorumdan malesef q7sporlu profili ortaya çıkıyor. Bilgi, araştırma, yorumlama 0 sadece aklında kalan 3-5 hatırayı birleştirip çorba yapıyor.q7 varken ne eneramo ne gökhan süzen vardı...McGrager'da iyi bonservisle sattığımız son topçuydu bu seneye kadar. Biraz destekli salla.@cursedofdragon
Bugün dahil pazartesiye kadar, yönetime transfer yapmama hakkı tanınmış oldu. kimse transfer nerede diye sormayacak şimdi q7 gelsin mi gelmesin mi denilecek.Tam da olması gerektiği gibi oluyor süreç
Bundan 5 gün önce Yönetim Quareşmayı düsünmuyordu ancak Beşiktaş Yönetimi bu ilgiyi fark etti.Birisi yönetime Taraftarın isteğini iletti. Quareşma 1 Hafta icinde tam 4 kez Beşiktaş Yönetimine beni alin diye mesaj yolamiş. Şuan Fikret Orman Remy icin Londra'da. Başkan dönunce bu olay resmiyet kazanir. Hayirlisi
Ya akşam salah söylentilerine inanmiyordunuz. Bu gun qoresma söylentilerine inaniyosunuz. Gokhan töre varken ki var quaresma yi neden alsinlar beck gibi isabet yapan yönetim bu kadar yanılır mi . Yönetim haber sizdirmiyor diye artik sallamaya başladı lar.
gökhan süzen enaramo olmasın gir kardeşim bak 2011-2012 yılı kadroduna beşiktaşın.Ekrem dağ,mehmet akyüz,edu,tanju,muhammed demirci,umut kaya,ali güçik oynuyordu forvette yeter mi bu kadar.forvet yoktu hatırlasın braga maçında q7 yi geçirdik forvete ;)
Tamam da hocam transferler taraftarin istegine gore degil ,belli bir planlama cercevesinde gerçeklestirilir.bu planlar da cok onceden yapilir.eger bu planlama yapilmayip sadece taraftar istiyor diye oyuncu transferi yapiliyorsa kim olursa oldun ben o transferden bir hayir beklemem.
.forvet yoktu hatırlasın braga maçında q7 yi geçirdik forvete ;)
2011-2012 yılı Kadrosu.Forvet yokluğundan değil Quaresma geriye destek vermediği için öne attı Carvahal Quaresma'yı hiç olmazsa eksik oynatmaz kanatlarda diye.O kadar az hatırlıyorsunuz ki şimdi daha iyi anlıyorum neden istediğinizi dönmesini.
@cursedofdragon Bak yedeklere. Yok mu forvet? 3 tane forvet var orada. Almaide, Pektemek ve Edu.Carvahal sağ kanatta arkasında alan kaldığı hiç Hilbert'e destek vermediği için oynatmadı o maç sağ açıkta onu.Atletico maçında oynatmaya kalktı onda 1.2 km koştu ve 3 tane yedik.Sadece istiyoruz diyin trivela görmek istiyoruz diyin böyle astı astarı olmayan bahanelere sığınmayın.Böyle her şeyi önünüze mi koyalım illa araştırıp yazmanız için.
braga maçında almeida pektemek yoktu diye biliyorum Ben gördüğümü söylerim q7 takoz almeidaya bile o kadar gol attırdıysa yanında oynadığı adamlar bu kadar kötüyken birşeyler yapabildiyse şuanda daha başarı olacağını düşünüyorum q7sporlu q7delisi değilim ancak çalım atamayan tekniği olmayan sadece koşuyor geriye yardıma geliyor diyede olcay'ı izlemek istemiyorum... ;)