2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12856528 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ayberk

Bu sağda solda umut pompalayanlar dikkat ettiyseniz yönetimde tanıdığı olanlar.Akılları sıra yönetime toz kondurmayacaklar taraftarı enayi yerine koyacaklar...
sen kulübü gırtlağına kadar borca sokup,geleceğini karartan, hiç bir vizyonu olmayıp tam tersine fulya projesini eline yüzüne bulaştıran adamları tanıyıp onları tutuyorsan bu seni bağlar, milleti niye itham altında bırakıyorsun
Bunu yapmayın işte ya. Bizi bölen bu bunu yapmayın.
Yönetimi eleştirmek demek Demirörenci Adalıcı olmak demek ki?
Bir insan her ikisinin de yaptığı işten memnun olamaz mı. Niye hemen bu etiketleme olayı niye.
Adamı niye hemen Demirören Adalı fanı yaptın ki fikrini biliyor musun ? Başkanı eleştirince hemen damgayı vuruyorsunuz insanlara. Beşiktaş'a zarar veren de bu eleştiriye açık bir camia değiliz maalesef.  :)
baştan alınmayınca yorum da anlamını kaybediyor haliyle
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Serhat Akkaya

var cenk  :bandit:
aslında geçen yılda mutlu olmadık ne kadar transfer yaparsan yap bir tarafı eksik bırakırsan yaptığınında önemi kalmıyor.
Bu senede Kale orta saha(veli sakat, atiba sakatlığa açık) ve sol açık eksik kalacak gibi abi maalesef  :s20:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kutay

A sporda konuştu az önce röportaj verdi Hakan Gündoğara
:ok:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yönetimi eleştiren kişiye neden hemen Aşırı tepki gösteriyorsunuz , Açıklar mısınız ??? @Ayberk abi
Burada kimse Başkanın yaptıklarını inkar etmiyor , Tam aksine Herkes takdir ediyor ve Ondan başkasının bunları yapamayagını düşünüyor , En azından ben böyle düşünüyorum ....
Stad , Sponsor ve Borç azalışındaki başarıları Asla küçümsenemez ve İnkar edilmez!!! Sıkıntı yönetim şekliinde ve yönetim bazında , 3 YıldIr adam akılı bi yönetim kadrosu kuramadı , Koca kulubu 3 Kişi yonetiyor , Fikret Orman , Albayrak ve Anç !!! Sen hiç başka yönetici ismi duyuyormusum Medyada ??? Yönetim inanılmaz zayıf bu bir gerçek , Öncelikle iyi bir yönetim kadrosu kurulmalı , 3 Kişiyle olacak iş değil bu !!! 3 Kişi koca kulubu yönetemez ....
3-4 Yıldır , Sıfır kupa , Beğenmediğiniz TR kupası bile alamadık , futbolda 3.culuge abone olduk , Basket takımı tarihinde ilk kez Play oflara kalamadı , Voleybol takımı küme düştü!!! Daha ne olsun açıklarımısn ???
Burası BEŞİKTAŞ !! Bursaspor değil !!!
Başarılı olAmayan gider !! Beşiktaş Başarılı olmak zorundadır hedefi her zaman Buyuktur , Bu büyüklüğü kaldıramayanlar gereğini yapıp Görevi bırakmalıdır !!!
İlk yıl Kan ve göz yaşı vadediyorum dedi , Kimse itiraz etmedi hepimiz EYV dedik :tabe: :tabe:
Fakat 3 Sezondur aynı şeyleri tekrar edince Artık sabır falan kalmadı yani Açık ve Net !! Bu senede Şampiyonluk ve Kupalar gelmezse Başkan o Koltukta kalamaz zaten ...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı forzatunga

Burda yaş ortalamamız herhalde 25 filandır.Çoğumuzun 10 koyun gütmüşlüğü yoktur ama herşeyin en doğrusunu en iyisini biz biliyoruz.Vizyon,kurumsallık vb. hak getire ama milyon dolarlık şirketleri olan,emrinde binlerce kişi çalışan,yıllarca yönetim tecrübesi olan insanların dünyadan haberi yok öyle mi?
Senelerce profesyonel futbol oyna,teknik direktörlük yap ama bu forumda hiç bir değerin yok çünkü burdakiler herşeyin en mükemmelini hiç şüphesiz daha iyi biliyor.
Bu size mantıklı geliyor mu?

Çevrimdışı Ayberk

Ben şunu da anlamıyorum hep demirören örneği hep o. Ozaman hiçbir başkana bundan sonra laf edilmesin hepsi çok iyi mi denilsin?

Ben anlamıyorum şu 4 senedir profesyonelleşme adına ne yapıldı? Her sene planlama değişti masallar devam etti. Şimdi bu yönetimi savunanlar bu plansız programsız düzenden memnun yani öyle mi okumak lazım bu durumu?
Ben masal dinlediğimi düşünmüyorum. bu biraz da niyetle alakalı, duymak istediklerini duymamakla ilgili

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Yanlis anlama ama, madem inanmiyorsun, takip etmeyi birak? Biz Samet Aybabali feda sezonunda sampiyonluga inandik, imkansiza yakin oldugunu bilmemize ragmen. Taraftar olmak zaten inanmaktir. Böyle gerçekci yaklasacaksak satranç izleyelim daha iyi. Futbolun güzelligi bu imkansizlara inanmak, rakipleri kötülemek. Ben Töre Nani'den çok daha iyidir diyemeyeceksem, neden takip edeyim ki? Sonuçta bu oyun bir eglence. Baska birsey degil. Sen bu sezon bizim maçlari izlerken içinden 'nasil olsa sampiyon olamayiz 10 sene boyunca' diyerek mi izleyeceksin?
Sen sadece futbolseversin o zaman.Sorduklarında Beşiktaşlıyım da deme böyle bir mantık yok..Başarıyı için en iyiyi istemezsen,başarı için elinden geleni yapmazsan büyük takımlar arasında küçük enişte olursun sonra artık büyüklüğün falan kalmaz.

Çevrimdışı Ayberk

Peki gelecekten şimdiki zamana dönersek, eldeki bütçeyi kullanamama, planlayamam, programlayama konusunda görüşlerinizi de alabilir miyim?
bu sizin kendi görüşünüz. ben böyle olduğuna katılmıyorum

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Fenerbahçenin yeni orta saha transfer adayları.. Ramires-Obi mikel-Jordy Clasie

Bizim metin albayrak da veli ameliyat olursa, orta saha düşünürüz diyor.

arkadaşlar nasıl umutlu olsun insanlar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:duman: :duman: :bawling:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Bana mı diyorsun?

Yazdığım şeyi bir tek sen üstüne alınmışsın.
Evet sana diyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ferdi1903

Forvet icin Holosko, Ömer, Cenk ve Pektemek var. Daha ne istiyoruz ki.

Allah'tan belamızı mı?  :biggrinking:

belamizi vermis zaten daha ne olsun  :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:

Çevrimiçi Samet Ç

Ya inşaat şirketi yönetmekle futbol kulübü yönetmeyi aynı kefeye koyuyorsanız ben daha bir şey diyemem. Neyse boş verin biz ne kadar çenemizi yorsak da hiçbir şey değişmeyecek. Yarın öbür günde bu kulüp daha kötü durumlara düştüğünde yine bazı körü körüne bir şeyleri savunmaya çalışan insanlar ortaya çıkacak ve diyecek ki siz başkandan daha iyi mi biliyorsunuz hayatınız da koyun gütmüşlüğünüz yok karışmayın hiçbir şeye oturun oturduğunuz yere.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

@Kartal_Bakisi: Şenol Güneş: "Benim oyuncum, rakip oyuncudan korkarak oynayacaksa Beşiktaş'ta işi yok."

Şu adamın eline sağlam kadro vermiyorlar ya ne diyelim.

Çevrimdışı Ayberk

Yönetimi eleştiren kişiye neden hemen Aşırı tepki gösteriyorsunuz , Açıklar mısınız ??? @Ayberk abi
Burada kimse Başkanın yaptıklarını inkar etmiyor , Tam aksine Herkes takdir ediyor ve Ondan başkasının bunları yapamayagını düşünüyor , En azından ben böyle düşünüyorum ....
Stad , Sponsor ve Borç azalışındaki başarıları Asla küçümsenemez ve İnkar edilmez!!! Sıkıntı yönetim şekliinde ve yönetim bazında , 3 YıldIr adam akılı bi yönetim kadrosu kuramadı , Koca kulubu 3 Kişi yonetiyor , Fikret Orman , Albayrak ve Anç !!! Sen hiç başka yönetici ismi duyuyormusum Medyada ??? Yönetim inanılmaz zayıf bu bir gerçek , Öncelikle iyi bir yönetim kadrosu kurulmalı , 3 Kişiyle olacak iş değil bu !!! 3 Kişi koca kulubu yönetemez ....
3-4 Yıldır , Sıfır kupa , Beğenmediğiniz TR kupası bile alamadık , futbolda 3.culuge abone olduk , Basket takımı tarihinde ilk kez Play oflara kalamadı , Voleybol takımı küme düştü!!! Daha ne olsun açıklarımısn ???
Burası BEŞİKTAŞ !! Bursaspor değil !!!
Başarılı olAmayan gider !! Beşiktaş Başarılı olmak zorundadır hedefi her zaman Buyuktur , Bu büyüklüğü kaldıramayanlar gereğini yapıp Görevi bırakmalıdır !!!
İlk yıl Kan ve göz yaşı vadediyorum dedi , Kimse itiraz etmedi hepimiz EYV dedik :tabe: :tabe:
Fakat 3 Sezondur aynı şeyleri tekrar edince Artık sabır falan kalmadı yani Açık ve Net !! Bu senede Şampiyonluk ve Kupalar gelmezse Başkan o Koltukta kalamaz zaten ...
Cevap çok basit kardeşim, para yok.
Adamlar geldiklerinden beri kulübü kurtarmak için uğraşmaktan sportif başarı elde edemediler.
Hatırlarsan seçimlere de tek aday olarak girmişti Fikret Orman. bu kadar yükün altına girip sorumluluk alacak kimse çıkmadı

Çevrimdışı Kutay

Forvet icin Holosko, Ömer, Cenk ve Pektemek var. Daha ne istiyoruz ki.

Allah'tan belamızı mı?  :biggrinking:
holosko derken  :alala:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Burda yaş ortalamamız herhalde 25 filandır.Çoğumuzun 10 koyun gütmüşlüğü yoktur ama herşeyin en doğrusunu en iyisini biz biliyoruz.Vizyon,kurumsallık vb. hak getire ama milyon dolarlık şirketleri olan,emrinde binlerce kişi çalışan,yıllarca yönetim tecrübesi olan insanların dünyadan haberi yok öyle mi?
Senelerce profesyonel futbol oyna,teknik direktörlük yap ama bu forumda hiç bir değerin yok çünkü burdakiler herşeyin en mükemmelini hiç şüphesiz daha iyi biliyor.
Bu size mantıklı geliyor mu?
Bu tür forumların amacı eleştirmek zaten, pohpohlamak değil, Genel kurulda ve etraflarında yeterince pohpohlayan insan var. Kimse mükemmeli bildiğini iddia etmiyor ama bazı şeyleri örneklerle açıklayabilirsin. Bugün Sevilla kulübünün Beşiktaş'tan daha çok mu taraftarı var daha çok mu imkanı var? Hayır ama iki senede bir Uefa kupasını alıyorlar istiktarlı bir şekilde. Bu yapılanmayla alakalı bir şey. Bugün kurumsallık lafını buradaki insanlar çıkarmadı şu an yönetimde olan insanlar çıkardı. Milyon dolarlık şirketlerini acaba profesyoneller mi yönetiyor yoksa kendileri mi? Bizim istediğimiz milyon dolarlık şirketlerini profesyonellere bıraktıkları gibi futbol işini de profesyonellere bırakmaları. Bu kadar basit.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ALBATROS

necip var yetmezmi  :tabe:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Demirorenden Hesap soracağım dedi !! Şimdi İse Bir kısmını senet yapacağız bir kısmını da Tribün sponsorlufu vererek halledecegiz diyor !! 3 Yılda ne değişti ??
Herşey Beşiktaşılara açık olacak kulubu taraftar yonetecek Şeffaf olcagız dedi !! Hani Şeffaflık ???
Taraftarını Mahkemeye veren , Davası devam eden davada Taraftarını medyaya röportaj vererek SUÇLU ilan eden , Sürekli bahaneler üreten bir başkanımız var birde bu açıdan bak olaya @Ayberk abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Evet sana diyorum.

Uzatma haydi!

Kendini biliyorsun ki üzerine alınmışsın.

Polemik yaratma. Kimseye de laf sokmaya çalışma.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı talha

Bir Clasie sıkıntı gelirse.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ayayhan

biz BEŞİKTAŞ LIYIZ diye mutlu oluyoruz

bilmem kimin ismini kap ta görüp,  renklilerle sidik yarışı yapanlar düşünsün mutluluğu

forum iyice ağlama duvarına döndü

beşiktaşın yönetimine futbolcusuna sallamak burdada iyice moda 

güya bu bölümde sadece transfer konuşulucaktı

veli yokmuş sakatmış  koysun ESLEMİ  renkliler gibi hep paraylamı çözülücek sorunlar

adam 0 vaatle  2000 tl hiç bir değeri olmayan üyelik sattı  40 m Euro topladı

biz klübe üye bulamadık 1200  tl ye

sonra trilyonluk iş adamları twitirden sallıyor  yönetime

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 21:32:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bu sizin kendi görüşünüz. ben böyle olduğuna katılmıyorum

Geleceğe yönelik plan olduğunu, Tosic ve Beck'in bu 1 aylık periyotta yeterli buluyorsunuz yani doğru mu anlıyorum?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Bertug

Yönetici çıkıyor diyor ki "Almanya kampına yetiştirmeyi planlıyoruz, bizim bir tarama ekibimiz var" Be adam bugün de bitti yarın 10 temmuz 2015. Daha neyi tarıyorsunuz be daha neyi. Ya bu takım yeri geldi 8 yedi, yeri geldi saçma sapan işler yüzünden avrupa kupalarından men yedi, taraftarı başkanın paralı askerlerinden dayak yedi ama şu hiç biri şu son 1 ay kadar koymadı bana. Ama çok pardon suç sizde değil sizi oraya koyanda.
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2015, 21:34:13 Çağrı ]