2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12857790 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ayberk

Geçen sene kadrosu en güçlü takim bizdik, Bilic adisi yüzünden sampiyon olamadik orasi ayri. Simdi bir tek Ba gitti, birden kadromuz çok kötü mü oldu? Saçmaliga bak, 5. oluruz diyen bile var. Senin takiminda Töre, Sosa ve Tolgay var. Renklilerin birinde Sneijder Muslera disinda oyuncu yok, digeri zaten ölü takim; en güçlü yeri savunmaydi Egemen gitti Kjaer geldi diye mi Barcelona oldular? Yoksa Fernandao (bir Cenk Tosun degil) gibi bi kazma aldiklar için mi?

Bu sezon su ana kadar 3 gerçek transferleri var. Nani-Van Persie-Podolski. Jem Karacan'i biz alsak ne küfürler döner. Biz ise bekleri güçlendirdik, stoperimiz güçlenecek, büyük ihtimal sol kanat güclenecek ve bunun üstüne sezonun ikinci yarisi göremedigimiz Ba yerine daha iyi bir golcü gelecek. Tüm Besiktas taraftari toplandi kamera sakasi mi yapiyor diye düsünüyorum artik. Bizim kadromuz onlarinkinden güçlü baslayacak lige.
Boşuna kendini yorma güzel kardeşim. kafasını kuma gömüp yaşamaya çalışan, geleceği düşünmeyen, transferden başka vizyonu olmayan adamlara bitirilen uefa dosyalarını, kapatılan icra davalarını, stad projesini, yapılacak olan spor kompleksini, kartal yuvalarını, yenilenen tesisleri, sponsorluk anlaşmalarını, sorumsuzca yapılan transferler ve anlaşmalardan dolayı kulübün ne kadar zarara uğratıldığını anlatamazsın. iyi gün dostu olmak kolay ama Beşiktaşlı olmak zordur. bugün şu güzide kulüp için tek bir çivi çakmayanlar, yerden yere vurmayı kendilerinde hak görüyorlar. yapılanların, gelecek için ne kadar büyük işler olduğunu anlamak için biraz objektif bakmak yeterli. o yüzden sivri sinek saz , davul zurna az
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 20:54:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Forumda çift üyelik yasaktır. @rawen54

Süresiz ban.

@yigitcan1903 senin zaiyattan kastın bu muydu  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

stad biter yönetime futboldan anlayan değil anlayan kişileri getiren birileri gelir 2020 gibi bir şeyler olabilir. Yoksa şu şartlarda şu zihniyetle bir şey beklemiyorum.

Çevrimdışı mellfred

Forumda matem hakim yazık. Bu yıl transfer ve yıldız konusunda asla fenerle yaraşamayacağımız aşikar. Bana kalırsa yönetimin stratejisi 5 6 milyonluk gelecek vadeden bi kaç potansiyel bulsun,  bu yıl bize köfte düşmez ligde. En azından havası alınmış nefesi tükenmiş adamlara yıllık 4-5 milyonları akıtmayalım yazıktır

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Burası senin düşüncelerini dile getirme yerin değil sadece düşüncelerinin Beşiktaş olan kısmını dile getirebilirsin
biz buranın her şeyin konuşulacağı özgür bir platform olduğunu söylemiyoruz burası Beşiktaş forumudur ve sadece Beşiktaş konuşulur
baskımı dibine kadar yaparım sansürmü evet Beşiktaş dışındaki konulara sansür uygularım Beşiktaşın yerinde bundan daha doğal ne olabilir
o yüzden saçmalamayı kes her şeyden bahsetmek istiyorsan bir sürü ortak forum var burda her şeyden bahsedilmez @Yunus Emre Dökmeci
@Necmi abi burada tabiki Beşiktaşı konuşacağız onun için buradayız bizi birkeştiren nokta Beşiktaş !
Burada Transfer konuşurken strateji ve analiz yapıyoruz dolayısı ile kıyaslamada oluyor , Bizim Rakibimiz .mUnited , Liverpol vs vs degilki bu Renkliler
Şimdi transfer ve Kadro Analizi yaparken ister istemez renklileirde işin içine sokuyorsun...
Tek başımıza değiliz ki bu Ligde Bennkador kurarken ve dizilişi hesap ederken onlarında hangi dizilişle sahaya çıkacağını düşünüp ona göre kadro kuruyorum ve analiz ediyorum...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı dlcs

Borçlarınız var, yeni stad yapıyorsunuz, kulübün ismi de Beşiktaş.

İzlenmesi gereken transfer politikası nedir? Anladık yıldız filan istemiyor kimse ama biz bu yarışı hiçbir şey yapamayarak nasıl götüreceğiz? Biraz önce metin Albayrak'ın açıklamalarını dinledim; spiker rvp, podolski dedikçe yerin dibine girmiş. Üstelik transfer olacak mı sorusuna hala daha ''arayıştayız'' cevabı verebiliyor rahatlıkla.

Bu mudur yani sizin istediğiniz?
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2015, 21:02:21 dlcs ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 21:00:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Boşuna kendini yorma güzel kardeşim. kafasını kuma gömüp yaşamaya çalışan, geleceği düşünmeyen, transferden başka vizyonu olmayan adamlara bitirilen uefa dosyalarını, kapatılan icra davalarını, stad projesini, yapılacak olan spor kompleksini, kartal yuvalarını, yenilenen tesisleri, sponsorluk anlaşmalarını, sorumsuzca yapılan transferler ve anlaşmalardan dolayı kulübün ne kadar zarara uğratıldığını anlatamazsın. iyi gün dostu olmak kolay ama Beşiktaşlı olmak zordur. bugün şu güzide kulüp için tek bir çivi çakmayanlar, yerden yere vurmayı kendilerinde hak görüyorlar. yapılanların, gelecek için ne kadar büyük işler olduğunu anlamak için biraz objektif bakmak yeterli. o yüzden sivri sinek saz , davul zurna az

Yapılan tüm işler için minnettarım kendi adıma.

Gelecekte eminim çok da iyi geri dönüşleri olacaktır.

Peki gelecekten şimdiki zamana dönersek, eldeki bütçeyi kullanamama, planlayamam, programlayama konusunda görüşlerinizi de alabilir miyim?

Ama olacak bitecek yani gelecek olmasın mümkünse. 9 Haziran'dan 9 Temmuz'a.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ayberk

Bu sağda solda umut pompalayanlar dikkat ettiyseniz yönetimde tanıdığı olanlar.Akılları sıra yönetime toz kondurmayacaklar taraftarı enayi yerine koyacaklar...
sen kulübü gırtlağına kadar borca sokup,geleceğini karartan, hiç bir vizyonu olmayıp tam tersine fulya projesini eline yüzüne bulaştıran adamları tanıyıp onları tutuyorsan bu seni bağlar, milleti niye itham altında bırakıyorsun
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı canU

Kimi alırsa alsın fikret orman ben bu plansız programsız demirören vol 2 versiyonu 3 sene daha çekemem. Ya adam gibi yk kurulsun profesyoneller gelsin ama 1 tane değil çağrı nın dediği gibi 4-5 tane bir arada çalışan üstlerinde bir tane ya da değişsin başkan olmuyor böyle yarışamayız. Düzen zaten bizi dışarı itiyor bir de böyle plansız bizden cacık olmaz.
Geçen sene önder özen gidip yerine anç geçince yazmıştım ben hepsi istifa etsin böyle olmaz diye herkes kızıyordu fikret orman başlığında duruyordur yazdıklarım. Profesyonelleşip düzgün işler yapmaya acilen başlamamız lazım yoksa transfer kim gelirse gelsin olmaz.

Çevrimdışı Türkay

Plansızlık falan önemli tamam da benim moralimi bozan Dzsudzcak dan vazgeçmeleri. Çok kötü oldu ya  :s20:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kadir G.

Seçimde 3 yıl daha kulübün anahtarlarının teslim edildiğini düşünüyorum da Kabus.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 21:04:44
  • Beşiktaş / Bodrum
sen kulübü gırtlağına kadar borca sokup,geleceğini karartan, hiç bir vizyonu olmayıp tam tersine fulya projesini eline yüzüne bulaştıran adamları tanıyıp onları tutuyorsan bu seni bağlar, milleti niye itham altında bırakıyorsun

Bunu yapmayın işte ya. Bizi bölen bu bunu yapmayın.

Yönetimi eleştirmek demek Demirörenci Adalıcı olmak demek ki?

Bir insan her ikisinin de yaptığı işten memnun olamaz mı. Niye hemen bu etiketleme olayı niye.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı EagleForce

Ertan denilen adamin parayi cukkalamayacagi hicbir transfer olmayacak anlasilan. Sosyal medyada, stadta, her platformda buna tepki gostermek lazim. Baskan da anlar belki.

Çevrimiçi Samet Ç

Adamı niye hemen Demirören Adalı fanı yaptın ki fikrini biliyor musun ? Başkanı eleştirince hemen damgayı vuruyorsunuz insanlara. Beşiktaş'a zarar veren de bu eleştiriye açık bir camia değiliz maalesef.  :)
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2015, 21:09:31 Samet Ç ]

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi burada tabiki Beşiktaşı konuşacağız onun için buradayız bizi birkeştiren nokta Beşiktaş !
Burada Transfer konuşurken strateji ve analiz yapıyoruz dolayısı ile kıyaslamada oluyor , Bizim Rakibimiz .mUnited , Liverpol vs vs degilki bu Renkliler
Şimdi transfer ve Kadro Analizi yaparken ister istemez renklileirde işin içine sokuyorsun...
Tek başımıza değiliz ki bu Ligde Bennkador kurarken ve dizilişi hesap ederken onlarında hangi dizilişle sahaya çıkacağını düşünüp ona göre kadro kuruyorum ve analiz ediyorum...
ya bırak allah aşkına @Yunus Emre Dökmeci
şu şunu transfer etti bu bunu transfer etti şöyle güçlendiler böyle güçlendiler demenin nesi analiz
çocukmu kandırıyorsun sen burda renklileri övmenin ne mantığı var bize ne kimi alıyorlarsa alsınlar
biz kendi alacaklarımıza bakalım sanki transferi bitirdik takımlar sahaya çıktıda onbirleri üzerinden analiz yapıyoruz
maçları isimler kazanmaz takımlar kazanır ve önemli olan bizim nasıl bir takım olacağımız ortada bir şey yokken ne analizi yapıyorsun.
birde bırak sansür vs demeyi bu forum açıldığı günden beri temel ilkesidir burda renkli konuşulmaz yani yeni sansür uygulanmıyor
ta en başından beri vardı

Çevrimdışı JoseDemba

Şenol Hoca forvet için Remy ve Mitro dan daha iyileri var dedi bu kadar eleştirmiştik geçen yılda ama yine mutlu olacağız inşallah  :ok:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı forzatunga

Para harcadı borç yaptı da ne oldu batacaklar mı? Nisanda şampiyon olup iki katını çıkarınca bu takım yine avrupa ligine gidecek hatırlatırım.

garantisi var mı?

Çevrimdışı EagleForce

Allahtan tutunacaginiz Demiroren ornegi var. Yoksa Fikret Orman'in da kapasitesi belli. Demiroren gibi uc bir ornek olmasa o koltugu haketmedigi ortada. Her Fikret Orman gitsin diyen de Demiroren'we Adali'ya bayilmiyor. O kadar transfer sezonu gecti hala transferleri zamaninda yapmayi beceremiyor adam. Yildiz falan demiyorum. Tamam paran yoktur kisitlidir o zaman ona gore transfer yaparsin. Git RVP al demiyorum. Cagri basta olmak uzere bu konularla ilgili arkadaslar maliyeti uygun bi suru futbolcu adi soyluyor burda. Iclerinden butcene uygun olanlarla ideal bi kadro kur yeter cogu taraftara. Bir sag bek 3 yilda alinir mi ya? O geliyor baska yer gidiyor. Bir turlu tam bir kadro yok ortada. Her sene basi yeniden yapilanma zirvasiyla geciyor yillar.       

Çevrimdışı Kutay

Şenol Hoca forvet için Remy ve Mitro dan daha iyileri var dedi bu kadar eleştirmiştik geçen yılda ama yine mutlu olacağız inşallah  :ok:
kaynak ?
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol hocada inanmak istiyor maalesef  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

var cenk  :bandit:
aslında geçen yılda mutlu olmadık ne kadar transfer yaparsan yap bir tarafı eksik bırakırsan yaptığınında önemi kalmıyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 21:13:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Yapmak mümkün mü bilmiyorum ancak Demirören'in verdiği zararları çıkarıp;

Sadece Fikret Orman döneminde harcanan paraları yazıp gelirlerden düşersek ne kalacak çok merak ediyorum.

Anlayan varsa detaylı hesaptan yardımcı olurum.

Çünkü eminim yine ciddi zarar çıkacak sermaye arttırımlarını ve hisse satışlarını çıktığımız zaman.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Tamam çıkıp desinler forvet almayacağız Cenk ile devam edeceğiz yedeği de atıyorum Webo olacak Pektemek olmayacak desinler kabulüm Cenk'e güvenim sonsuz ama yedeği Pektemek olmaz.

Çevrimdışı JoseDemba

kaynak ?
A sporda konuştu az önce röportaj verdi Hakan Gündoğara
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı canU

Ben şunu da anlamıyorum hep demirören örneği hep o. Ozaman hiçbir başkana bundan sonra laf edilmesin hepsi çok iyi mi denilsin?

Ben anlamıyorum şu 4 senedir profesyonelleşme adına ne yapıldı? Her sene planlama değişti masallar devam etti. Şimdi bu yönetimi savunanlar bu plansız programsız düzenden memnun yani öyle mi okumak lazım bu durumu?