Yapma be Çagri abi, adamlarin geliri yillik 200 milyonsa seninki 70 milyon ve bununla stat yapiliyor. Buna ragmen onlarla yarisiyorsun. Su anda önemli olan kadro planlamasi felan degil; gelir yaratmak. Gelirlerin onlara yaklasmadikca sampiyon olsan bile Atl. Madrid gibi olursun. Bir sonraki sene yine 3.
Senin Van Persie'yi alma sansin yok. 0. Sifir. Sneijder sana asla gelmez. Onlar tutup getirebiliyor. Nasil yarisacaksin? Gelir yaratarak, o da statla olacak ancak. Simdi gelen gelirleri de stada harciyoruz. Su anda transferler konusunda onlarla yarismamizi bekleyen taraftari anlamiyorum. Biz iki yil önceki Töre gibi genç kendini kanitlamak isteyen gençlere yönelip kumar oynayabiliyoruz ancak. Kendini kanitlamis oyuncu getiremezsin. Getirebilecegin en iyi oyuncu Sosa, Ba. O kadar. Yapacak birsey yok. Yönetimin suçu yok.
Düsünsenize Bursaspor taraftari yönetimine kiziyor, niye Fener Nani'yi alirken biz yildiz almiyoruz diyor. Komik olmuyor mu biraz? Besiktasi bu hallere düsürenlere küfür edilsin, Besiktasi kurtarmaya çalisanlara degil.
Güzel kardeşim bak senin yaşındayken Demirören dönemini en ağır şekilde yaşadım. Görebileceğimin en kötüsünü gördüm yani.
İyimserliğini de anlıyorum ama mantıklı düşünmen gerek duygusal değil.
Söylediklerinin hepsini doğru kabul edelim hiç problem değil. Onun üzerinden de basit konuşalım.
Senin elinde 18 milyon cash para var. 3.5 milyon da hakkın var 21.5 milyon euro harcama hakkın var. Bütçe filan hepsini bir yana bırak bu senin şuan harcayabileceğin para.
Sen bu parayı doğru kullanabilirsen ben senin dediğin gibi Beşiktaşın geliri 500 milyon tl olunca da sana güvenirim.
Ama sen 21 milyon varken ilk kamp biterken daha 1 adam dışında adam getiremediysen en ufak planın yoksa ben seni tekme tokat kovarım taraftar olarak, hakkımdır da.
Alman gereken oyuncular belli ama daha adlarını ilk defa duydukları için görüşmeye 10 gün önce başlıyorlar.
Plan düzen disiplin scout ekibi dahil koca bir SIFIR.
Son olarak başkan Beşiktaş'ın bütçesnin bu sene 400 milyon olduğunu bizzat kendi beyan etti artık eşitiz yani başkana göre.