Yönetimi eleştiren kişiye neden hemen Aşırı tepki gösteriyorsunuz , Açıklar mısınız ???
@Ayberk abi
Burada kimse Başkanın yaptıklarını inkar etmiyor , Tam aksine Herkes takdir ediyor ve Ondan başkasının bunları yapamayagını düşünüyor , En azından ben böyle düşünüyorum ....
Stad , Sponsor ve Borç azalışındaki başarıları Asla küçümsenemez ve İnkar edilmez!!! Sıkıntı yönetim şekliinde ve yönetim bazında , 3 YıldIr adam akılı bi yönetim kadrosu kuramadı , Koca kulubu 3 Kişi yonetiyor , Fikret Orman , Albayrak ve Anç !!! Sen hiç başka yönetici ismi duyuyormusum Medyada ??? Yönetim inanılmaz zayıf bu bir gerçek , Öncelikle iyi bir yönetim kadrosu kurulmalı , 3 Kişiyle olacak iş değil bu !!! 3 Kişi koca kulubu yönetemez ....
3-4 Yıldır , Sıfır kupa , Beğenmediğiniz TR kupası bile alamadık , futbolda 3.culuge abone olduk , Basket takımı tarihinde ilk kez Play oflara kalamadı , Voleybol takımı küme düştü!!! Daha ne olsun açıklarımısn ???
Burası BEŞİKTAŞ !! Bursaspor değil !!!
Başarılı olAmayan gider !! Beşiktaş Başarılı olmak zorundadır hedefi her zaman Buyuktur , Bu büyüklüğü kaldıramayanlar gereğini yapıp Görevi bırakmalıdır !!!
İlk yıl Kan ve göz yaşı vadediyorum dedi , Kimse itiraz etmedi hepimiz EYV dedik

Fakat 3 Sezondur aynı şeyleri tekrar edince Artık sabır falan kalmadı yani Açık ve Net !! Bu senede Şampiyonluk ve Kupalar gelmezse Başkan o Koltukta kalamaz zaten ...