Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ölmüyorlar da mk... illa her sene bi takima gidecekler...
Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Osmanlıspor, teknik direktör Uğur Tütüneker ile yollarını ayırdı.Türk futbolunun durumu tam olarak budur. Takımların başkanları yıllardır bu hocamız gibi hocaları döndüre döndüre temcit pilavı gibi takımların başına getirir.Aşağıdan gelenlere hiç şans vermez. Eski ünlü futbolcu değilse asla genç yaşta şans bulamaz. Ama bulan da ömür boyu 20 takım düşürse de takım bulur kendine.Deve gibiyiz doğru hiçbir yanımız yok.Yıllardır olmadığını görmelerine rağmen; Mesut Bakkal, Uğur Tütüneker, Samet Aybaba, Hikmet Karaman, Güvenç Kurtar, Şota.Döndürün durun.
Şenol Güneş?
Şota pek uymadı tanıma
Ölsünler mi
sevgili arkadaşlar konu dışı ama önemli benim için kusura bakmayın şimdiden kayserili bi arkadas varsa özelden yazabilir mi kayseri çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığına mühendis olarak atandım şehirle ilgili hiçbir bilgim yok.
Joel Campbell Arsenal kamp kadrosuna alınmamış diyollaa
Başkan sadece Remy için taaa Londra'ya gidecek değil heralde
Cüneyt Dumlupınar rekor puanla Kayseri'yi üst lige taşıdı.Bu kadar genç potansiyelli adamı kovup Okan'ı getirdiler takıma.Tek dileğim Kayseri çatır çatır düşerken Cüneyt hoca'nın Karşıyaka ile Süper Lig'e çıkması.
Tabi ki değil, Ospina'yı alıp gelecek
herkes campbell diyor remy'nin yanında ama bence başkan süpriz yapacak akşama netleşir
Bu haber1903'e bazen gülmek için giriyorum. Elemanin biri şunu yazmis :Baskan Londra Besiktaslilar derneginin iftarina gidiyor Halimize bakin.