2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878628 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı JoseDemba

Remy yi niye alıyoruz anlamıyorum çift forvet için yada sola Remy sağa Campbell olabilir Töre giderse Remy tek forvet oyanayamaz çok iyi bir oyuncu hepimiz biliyoruz ama oynayamaz
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı atalay

Şimdi geçmiş mesajı bulamam da.

Ertan - Hurma ilişkisini paylaşmıştım zaten.

Glen'i bize iteleyecek olan da Ertan'dır.

Stellar firması.  :eyes

[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2015, 14:58:27 atalay ]

Çevrimdışı maksimus81

birkir bjarnsaon 1 mio £ ya basele gitmiş. milli maçta bizim sol tarafı otoban yapan sarışın arkadaş. bize ilaç olurdu..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 14:57:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
2016 yönetiminde Fikret Orman başkan olursa mutlaka ama mutlaka Ertan'ın transferlerini önleyecek güçlü 2-3 adam olmalı yönetimde.

Yoksa çok kötü şeyler olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Remy yi niye alıyoruz anlamıyorum çift forvet için yada sola Remy sağa Campbell olabilir Töre giderse Remy tek forvet oyanayamaz çok iyi bir oyuncu hepimiz biliyoruz ama oynayamaz

ya kardeşim kim diyor remy tek forvet oynayamaz diye ya kim kim kim..

Demba ba 1.89

Burak 1.88

Persie 1.86

Remy 1.85

Sen 2-3 cm i gözünle falan filan hiç bir şekilde ayırt edemezsin.

1.90 lık nba oyuncusu, 2.15 lik nba oyuncusundan daha iyi sıçrayabilir.

Neye istinaden tek başına oynayamıyor bu arkadaş?

hani boy değil, fizik desen, bir javier hernandez de değil bu adam ya.

Çevrimdışı atalay

Boy ile mi santrafor oynanıyor?  :D

Futbol bu mudur?

Neyse.

Remy, 50 maçlık planda ileri uçta tek santrafor oynayamaz.

Orijin pozisyonu sol kanat forvettir.

edit: İsterseniz nedeni de yazarım.  :eyes
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2015, 15:03:00 atalay ]

Çevrimdışı JoseDemba

Demba ba 1.89

Burak 1.88

Persie 1.86

Remy 1.85

Boyuyla ne alakası var adam hangi maç tek forvet oynamış adam mobil santrafor Şenol hoca bu adamı tek forvet oynatsın bidaha girmem bu foruma çok biliyorsunuz her şeyi takımda mutlaka pivot santrafor olmalıki remy nin verimi 2 katına çıksın
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Boyla alakası yok diyorum işte, E o zaman neye göre oynayamıyor bu adam tek santrafor.

Allahın danası Fernandaodan gol kralı çıkarttı bu adam, fernandao hangi golünü sırtında bir stoperle attı?

Okuyun öyle yorum yapın yazdıklarımı. 2 satır okuyup ahkam kesmeyin.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"Futbolcumuz Ersan Adem Gülüm'ün bel omurları arasındaki disklerde ve faset eklemlerinde aşınmaya bağlı dejenerasyon tespit edilmiştir.

Sezon öncesi kamp döneminde, antrenmanlar sonrasında ağrı şikayeti bulunan oyuncumuza, yarın (10 Temmuz) Fulya Acıbadem Hastanesi'nde genel anestezi altında ozon enjeksiyonu (ozononükleoliz) işlemi uygulanacaktır.

Ersan Adem Gülüm, bu gece kulüp doktorlarımızdan Murat Çevik ile birlikte İstanbul'a gelecek ve yarın yapılacak bu işlemlerden sonra aynı gece Almanya'ya dönerek, kamp programına ve antrenmanlara devam edecektir."

Bi rahat duramıyonuz zaten :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Boyuyla ne alakası var adam hangi maç tek forvet oynamış adam mobil santrafor Şenol hoca bu adamı tek forvet oynatsın bidaha girmem bu foruma çok biliyorsunuz her şeyi takımda mutlaka pivot santrafor olmalıki remy nin verimi 2 katına çıksın

Koçum bak, önce kimle konuştuğunu bil. üslubuna dikkat et.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gerilmeyelim arkadaşlar gerek yok ki hiç remy iş yapar gayet bazı maçlarda remy cenk bile oynar 4 4 2 yapabiliriz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 15:07:39
  • Beşiktaş / Bodrum

Demba ba 1.89

Burak 1.88

Persie 1.86

Remy 1.85

Remy tek forvet oynar da boy ile tek forvet oynamanın ilgisini anlamadım ben?

1.75 olan da oynar önemli olan alan kontrolü ve sırtı dönük oynamayı bilmesi forvetin.

Yoksa 2 metrelik Lacina Traore oynayamıyor işte.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Yok artık!

Jordy Clasie zu FB.

Mümkün değil ama...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

"Futbolcumuz Ersan Adem Gülüm'ün bel omurları arasındaki disklerde ve faset eklemlerinde aşınmaya bağlı dejenerasyon tespit edilmiştir.

Sezon öncesi kamp döneminde, antrenmanlar sonrasında ağrı şikayeti bulunan oyuncumuza, yarın (10 Temmuz) Fulya Acıbadem Hastanesi'nde genel anestezi altında ozon enjeksiyonu (ozononükleoliz) işlemi uygulanacaktır.

Ersan Adem Gülüm, bu gece kulüp doktorlarımızdan Murat Çevik ile birlikte İstanbul'a gelecek ve yarın yapılacak bu işlemlerden sonra aynı gece Almanya'ya dönerek, kamp programına ve antrenmanlara devam edecektir."

ersan pektemek filan bunlar iflah olmaz artık satarsak iyi olur ama kim alsın onları

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 15:09:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Yok artık!

Jordy Clasie zu FB.

Mümkün değil ama...

Yok ya bu kadarını yapamazlar 12-15 milyon fiyatı var adamın.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Remy tek forvet oynar da boy ile tek forvet oynamanın ilgisini anlamadım ben?

1.75 olan da oynar önemli olan alan kontrolü ve sırtı dönük oynamayı bilmesi forvetin.

Yoksa 2 metrelik Lacina Traore oynayamıyor işte.

Bak sonunda ne demişim, hadi boy değil desen sebebi, fizik desen, bu adamın fiziği de bir javier hernandez değil diyorum.

Boy sadece, kafalarda hani kısa kalır, hava toplarına hakim olamaz endişesi olabilir diye düşünenler varsa diye yazdım. Şenol hoca hava toplarında iyi birini istiyorum dedi ya, ona istinaden.

Remy yukarıda yazdığım adamların hemen hepsinden daha iyidir kafa toplarında.

Yok artık!

Jordy Clasie zu FB.

Mümkün değil ama...

Alırlarsa, cidden çok fazla transfer yapmayalım biz. Borç morç ödeyelim boşa gitmesin para.  :lol:

Çevrimdışı atalay

Yok ya bu kadarını yapamazlar 12-15 milyon fiyatı var adamın.

Topal'ı satabilirler.

edit: Mümkün olmayan kısım bonservis değil.

Oyuncunun buraya gelmesi.
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2015, 15:13:14 atalay ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 15:11:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Önemli olan oyunu nasıl oynayacağız.

Ortasaha'da Veli Atiba Sosa ya da Sosa Tolgay Atiba oynarsan Remy tek forvet filan oynayamaz.

Remy yaslanarak oynamaz çünkü. Yüzü kaleye dönük olması lazım.

3'lü ortasahanın 3^ü de teknik olursa + Sol için devamlı ortaya drible olursa, o zaman Remy her türlü oynar 20 tane de bırakır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ayayhan

bizim ercümanın ses tonu çok etkili

şenol güneş in de  tercümanlığını yapsın

Çevrimdışı Tolga

Yok artık!

Jordy Clasie zu FB.

Mümkün değil ama...
Yok o kadarını da yapamazlar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Şenol Hocanın Gol kralı çıkarttığı oyunculara bakalım.

Burak? adamı forvete iten adam şenol güneştir.

Şota.

Fatih tekke.

ve fernandao.

Bir tek fernandao fizik olarak rakipleriyle boğuşabilecek, ezip geçebilecek bir fiziki yeterliliğe sahipti. Gerçi her ne kadar sırtında stoper goller atmamış olsada.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 15:13:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Bak sonunda ne demişim, hadi boy değil desen sebebi, fizik desen, bu adamın fiziği de bir javier hernandez değil diyorum.

Boy sadece, kafalarda hani kısa kalır, hava toplarına hakim olamaz endişesi olabilir diye düşünenler varsa diye yazdım. Şenol hoca hava toplarında iyi birini istiyorum dedi ya, ona istinaden.

Remy yukarıda yazdığım adamların hemen hepsinden daha iyidir kafa toplarında.

Tekrar okudum tamamen boya ve fiziğe vurgu yapmışsın. Zaten örnek verdiğin Fernandao ya 2 ya 3 kafa golü attı düşün.

Önemli olan duvar olup set bilmesi. Remy de bunlar iyi düzeyde değil.

Remy hızını çabukluğunu iyi kullanan forvet oyuncusu yüzü devamlı dönük olması lazım kaleye.

O yüzden ortasaha ve sol açık almazsak mümkün değil tek forvet oynayamaz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Aspor da Atiba'nın basın toplantısı vardı.
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2015, 15:16:45 Tolga_ ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hicks

Bel fıtığı :) Bu adamdan hayır gelmez artık, yol yakınken 2 stoper alalım bari...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...