Sıkıldım arkadaş ben bu gizemden. Herkeste ayrı bi hava he. Herkes herşeyi biliyor. Kesin biri demiştir bunlara öyle böyle bir adam değil diye bunlarda sıktıkça sıkıyo.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
açık ve net söyleyeyim söylenen hiç bir isim doğru değil hiç bir şekilde kimseye isim açıklanmıyor
Beşiktaş scoutları bile bilmiyor kimin peşinde olunduğunu bu güne kadar ortada dolanan hiç bir forvet ismi resmi ağızdan çıkmış değil
bir tek macarın ismi telafuz edildi oda isim olarak değil ima olarak bu gün Fikret Ormanla karşılaşsam şu isimle ilgileniyoruz dese inanmam
bu yönetimde böyle bir tecrübe sahibi olduk o nedenle takılmayın sohbetinizi yapın herkes bir şeyler söylüyor merak etmeyin kimse atmıyor
onlarada o şekilde söyleniyor duyduklarını iletiyorlar. isim açıklasalar pazarlığı sekteye uğratırlar ama bir konuda rahatım olur olmaz ama bu kadar uzun sürüyorsa isim büyüktür. Büyük balığı almadan küçüklerini kenarda tutuyorlar belki diğer transferler forvete göre şekillenecek bilemeyiz gizleniyorsa Beşiktaş menfaati için gizleniyor