2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913414 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2015, 02:08:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sana bende bulamadım.

Kulüpte de kimse bilmiyor dedim.

"Hayır, var böyle bir kural" dedin.  :D

Çünkü okuduğumu eminim 3-4 yıl önce ama nerde  :s20:  :D

Bosman'a bakmak lazım muhtemelen onun içinde bu :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Morgan Schneiderlin

DEV derken o gelmesin???

:evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ulan içim daraldı yemin ediyorum.

1 şişe buzlu suyu diktim kafaya bu nedir :akuma:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kadir G.

Sahuru yapın transfer neyinize :)

Çevrimdışı Sedat.Y

Kamp günlüğünü izliyorum gecenin 1 bucuğunda.. hoca bütün defansı toplamış ayak tenisi oynatıyor. Sanırım pergellerini düzeltmeye çalışıyor. Neşeli çocuk ismail, samuray imajlı ersan, şarkıcı kocası tosiç, sarılardan andreas, parlak kafa serdar, alemci motta, genç takımdan adını bilmediğim bir çocuk, ve karşınızda necip.

Sanırım necip kendine defans hattında yer bulacak.

Ya da pergeli düzelsin diye uğraşılıyor.

Not: tosic çok acaip volelerle fileye hakim.. artist...

Not2: andreas karşı tarafa atmaktan ziyade  takım arkadaşlarına asist ve pas veriyor. Güzel de veriyor.

Hay çok yaşa emi   :D :D :D  gece gece ne güldüm yaa   :D :D  gözümden yaş geldi   :D :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2015, 02:11:42
  • Beşiktaş / Bodrum
30 yaş üstü transfer olan kalburüstü futbolcu varsa hatırladığınız yazın bakalım.

Kime baktıysam ya free gitmiş ya da maaşının çok altına.

Fazlasını veren tek enayi bizim takımlarımız var  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

bunu birkaç kere bende sordum.demek kimse bilmiyormuş :D benim aklımda kalan 31 yaş üstü oyuncuların sözleşmelerinin son senesinde alacağı ücreti yatırarak serbest kalablidiğiydi.yalnız burada bunu 29 a kadar düşürdünüz. :D

Çevrimdışı atalay

Necip'in pergeller düzelmez.

Onda mimarı bir sorun var; ancak T cetveli görür onun işini.  :lol:
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2015, 02:14:14 atalay ]

Çevrimdışı Kadir G.

Kamp günlüğünü izliyorum gecenin 1 bucuğunda.. hoca bütün defansı toplamış ayak tenisi oynatıyor. Sanırım pergellerini düzeltmeye çalışıyor. Neşeli çocuk ismail, samuray imajlı ersan, şarkıcı kocası tosiç, sarılardan andreas, parlak kafa serdar, alemci motta, genç takımdan adını bilmediğim bir çocuk, ve karşınızda necip.

Sanırım necip kendine defans hattında yer bulacak.

Ya da pergeli düzelsin diye uğraşılıyor.

Not: tosic çok acaip volelerle fileye hakim.. artist...

Not2: andreas karşı tarafa atmaktan ziyade  takım arkadaşlarına asist ve pas veriyor. Güzel de veriyor.

Kamp günlüğü bu senede yayınlanıyor mu? Nerede?

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Kamp sonunda, pektemek ismail necip ve ersandan en az 3 ünü istemiyorum derse şenol hoca, sezonu kaçıncı bitirirse bitirsin, tek laf edersem namerdim.

Çevrimiçi Necmi

Evet, @Necmi ağabey Teleks kullanılıyor.

Zabitlik; kısa, uzun, genel, tahditli neydi?

Elektronik ise birinci sınıf mı; ikinci sınıf mı?  :D
uzun yol zabitlik sınavıydı Dünya üzerindeki en değerli telsiz zabit diplomasıydı
o kadar değerliki o nedenle kimseye vermiyorlardı :D
sınavları ulaştırma bakanlığı Telsiz işleri genel müdürlüğü yapıyordu.
6 ayda bir olurdu 5 yada altı sınava girdim 3 yılda bu süre zarfında sadece 1 kişi kazanabildi :) @atalay

Çevrimdışı mehmetthedum

Digiturk 74 üncü kanalda.

(Bjktv)
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimiçi Samet Ç

Fener Emenike'yi Al-Ain'e kiralamış 3.5 milyona

Çevrimdışı Gorgaze

Yannick Ferreira Carrasco is closing in on a move to Atletico Madrid, according to Cadena COPE.

Töreden vazgeçerler artık

Yannick Ferreirayı monaco oyle 12 ye vermez.Oyuncunun mart gıbı Arsenalda peşindeydi adamın piyasası oynadığı lig ve gelişimi açısından yüksek. Bizimkilerin fiyatı arttırmak için rest çekip Töreyi antrenmana çıkarması Gökhan kalıyor demesine misilleme olarak düşünüyorum bu haberi. Atletico Töre teklifini 15 e çıkarması halinde bence Gökhan gidebilir. Transfer sezonunda ağır olmamızın nedenlerinden birininde bu olay olduğunu düşünüyorum.
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Yannick Ferreirayı monaco oyle 12 ye vermez.Oyuncunun mart gıbı Arsenalda peşindeydi adamın piyasası oynadığı lig ve gelişimi açısından yüksek. Bizimkilerin fiyatı arttırmak için rest çekip Töreyi antrenmana çıkarması Gökhan kalıyor demesine misilleme olarak düşünüyorum bu haberi. Atletico Töre teklifini 15 e çıkarması halinde bence Gökhan gidebilir. Transfer sezonunda ağır olmamızın nedenlerinden birininde bu olay olduğunu düşünüyorum.

Bu hafta açıklanacak diyorlar Carrasco

Çevrimdışı atalay

Şu ilk golden az atmadım.  :icool:

İyi Geceler.

Çevrimdışı Tugay

Ne zaman transfer yapacağız merak ediyorum.

Çevrimdışı TALAT

https://en.wikipedia.org/wiki/Webster_ruling

hepsini okumadım fakat anladığım kadarıyla fifa kurallarındaki açıktan yararlanıp bosman gibi kullanabiliyormuşsun. fakat fifa tam olarak kabul etmiş mi onu açıkçası araştırmadım
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Medya Beşiktaş ‏@MedyaBesiktasTV  25 sn.25 saniye önce
TRANSFER | Seydou Doumbia, Beşiktaş'ın kendisine yaptığı yıllık 3 milyon Euro'luk teklifi reddetti. (via @ANobelito)

Çevrimdışı Onur Can

Reddit'te gordugum bir Brugge taraftari BJK maclari De Sutter'in belki kariyerinin en iyi maclaridir diyor. 2 milyon Euro'ya alicisi olsa gobek ata ata satariz diyorlar.

Büyük tesadüf olmali, Reddit'te konustugum bir Brugge taraftari bana bunlari söylemisti.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2015, 02:44:22
  • Beşiktaş / Bodrum
https://en.wikipedia.org/wiki/Webster_ruling

hepsini okumadım fakat anladığım kadarıyla fifa kurallarındaki açıktan yararlanıp bosman gibi kullanabiliyormuşsun. fakat fifa tam olarak kabul etmiş mi onu açıkçası araştırmadım

Teşekkürler. Durum bu aynen. @atalay

Article 17 of FIFA's Regulations for the Status and Transfer of Players is entitled "Consequences of Terminating a Contract Without Just Cause", and is the fifth article of Chapter IV, "Maintenance of Contractual Stability between Professionals and Clubs". It outlines the provisions which apply if a contract is terminated without just cause, and the requirement for the party in breach to pay compensation.[9] Specifically, it states that any player who signed a contract before the age of 28 can buy himself out of the contract three years after the deal was signed. If he is 28 or older the time limit is shortened to two years.[10][11] Article 17 was introduced in December 2004, with effect from 1 July 2005

Bu arada buna sebep olan da en kalas defans oyuncularından Andy Webster adam bir gol atmış ama tam atmış  :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2015, 02:46:47 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Article 17 of FIFA's Regulations for the Status and Transfer of Players is entitled "Consequences of Terminating a Contract Without Just Cause", and is the fifth article of Chapter IV, "Maintenance of Contractual Stability between Professionals and Clubs". It outlines the provisions which apply if a contract is terminated without just cause, and the requirement for the party in breach to pay compensation.[9] Specifically, it states that any player who signed a contract before the age of 28 can buy himself out of the contract three years after the deal was signed. If he is 28 or older the time limit is shortened to two years.[10][11] Article 17 was introduced in December 2004, with effect from 1 July 2005

Bu arada buna sebep olan da en kalas defans oyuncularından Andy Webster adam bir gol atmış ama tam atmış  :kop: :kop:

Bırak şimdi @Çağrı abi bunları, transferler nerede ? Taraftar transfer istiyor, KAP istiyor. Televizyonlar da renklilerin transferlerini görüp üzülüyoruz, bizim niye transferimiz yok bize niye transfer yapmıyorsunuz ? Bunları yönetime ilet lütfen :D

Çevrimdışı TALAT

http://www.goal.com/en-gb/news/2892/transfer-zone/2015/04/03/10418312/could-liverpool-lose-sterling-for-just-15m-under-the-webster

bu link daha açıklayıcı. böyle bir kural aslında tam olarak uygulanamıyor. olay webster'in AB yasalarından yararlanarak bir şekilde kendini transfer ettirmesi fakat sadece son seneki maaşı ödemek yetmeyebiliyor. karşı takım CAS'a başvurur ise CAS'ın oyuncunun market değerini ödenmesine hükmedebileceği ya da benzer bir oyuncu almasına yetecek kadar bir fiyat biçebileceği söyleniyor.

sanırım bu yüzdne bu kural bugüne kadar fazla kullanılmamış.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Türkay

TRANSFER | Seydou Doumbia, Beşiktaş'ın kendisine yaptığı yıllık 3 milyon Euro'luk teklifi reddetti. (via @ANobelito)
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

TRANSFER İSTİYORUZ LAAAANNNNN

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."