2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913755 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Karabay

KAP'ın geleceği yok biz gidelim  :ishock:
davulcu geldi uyarmı :)

Çevrimdışı mehmetthedum

Kamp günlüğünü izliyorum gecenin 1 bucuğunda.. hoca bütün defansı toplamış ayak tenisi oynatıyor. Sanırım pergellerini düzeltmeye çalışıyor. Neşeli çocuk ismail, samuray imajlı ersan, şarkıcı kocası tosiç, sarılardan andreas, parlak kafa serdar, alemci motta, genç takımdan adını bilmediğim bir çocuk, ve karşınızda necip.

Sanırım necip kendine defans hattında yer bulacak.

Ya da pergeli düzelsin diye uğraşılıyor.

Not: tosic çok acaip volelerle fileye hakim.. artist...

Not2: andreas karşı tarafa atmaktan ziyade  takım arkadaşlarına asist ve pas veriyor. Güzel de veriyor.
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2015, 01:53:25 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Hasan Akten

Oğlan demiş 10 gündür kap bekliyorum tık yok. Kız demiş ne kadar Beşiktaş bir takım. Kız oğlana acımış.

Çevrimdışı Morgan Schneiderlin

Yannick Ferreira Carrasco is closing in on a move to Atletico Madrid, according to Cadena COPE.

Töreden vazgeçerler artık

Çevrimdışı Türkay

davulcu geldi uyarmı :)

Davulun sesini artık dan dan diye değil Kap Kap diye duymaya başladım  :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Ayberk

İsmail Er'in dediğinin doğru olma ihtimali olabilir mi takip eden var mi?  :alala:
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Llorentenin beğenilmeyip, Sutter olmalı diyenleri gördükçe ben çıldırıyorum. Beşiktaşın taraftarı bu kadar vizyonsuzken, yönetime vizyonsuz demek abesle iştigal etmektir.

Reddit'te gordugum bir Brugge taraftari BJK maclari De Sutter'in belki kariyerinin en iyi maclaridir diyor. 2 milyon Euro'ya alicisi olsa gobek ata ata satariz diyorlar.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yannick Ferreira Carrasco is closing in on a move to Atletico Madrid, according to Cadena COPE.

Töreden vazgeçerler artık

ohh seneye 45 milyon euroya satarız töreyi.. Ama bu sene kalecisiz ön liberosuz falan süper bir lig geçiririz  :lol: :lol:

Çevrimdışı Anıl

Orta saha için Gökhan İnleri alsak ?

31 yaşında ve sözleşmesinin son senesi :)

Çevrimdışı Anıl

İsmail Er'in dediğinin doğru olma ihtimali olabilir mi takip eden var mi?  :alala:
Yarın görücez artık :)

Çevrimdışı Hasan Akten

İsmail Air diyoruz abi ona. Beyaz dediğin siyah diye bakarım.

Reddit'te gordugum bir Brugge taraftari BJK maclari De Sutter'in belki kariyerinin en iyi maclaridir diyor. 2 milyon Euro'ya alicisi olsa gobek ata ata satariz diyorlar.

Ben aylar öncesinde yazdım zaten. tam bir ersen martindir o adam. İyi gününde, ibrahimoviç golleri oyunu, kötü gününde bildiğin ersen martin ve senede iyi maçı 5-6 yı geçmez.

Yazık bu kafalara ulaşan adamları görüyoruz işte. Llorente tükaka, sutter harika.

Çevrimdışı Ayberk

Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Türkay

Demin okudum Gs 3.5 M bonservis + 2.5 m de Gökhan'a veriyormuş. Bi ara konuşuluyordu Gs almazsa belki biz alırız  :tabe: (almadık)
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Anıl

Demin okudum Gs 3.5 M bonservis + 2.5 m de Gökhan'a veriyormuş. Bi ara konuşuluyordu Gs almazsa belki biz alırız  :tabe: (almadık)
Aman gs alsın o zaman :D Biz Veloso'yu alalım :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Llorente de Mitroglou da bu ligde tabiki iş yapar ama beklentimizi öyle yükselttiler ki şöyle bakıyoruz: "............>Dzeko>Remy>......
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Güzel olur.

Böyle bir kuralın varlığını bilememe rağmen; Napoli geçenlerde Britos ile beraber Watford'a 11 milyona satıyordu.  :alala:

Gs'ya gidecek gibi.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih Berker

Yalnız Lukaku ismi benim can damarımdan vurdu bu öyle bir isim ki benim gözümde nirvanadır.Artık gözüm Mitro ve Adebayor'u görmüyor ama Remy olur,Llorente olur gerçekten beklentiler yükseldi.

Çevrimdışı atalay

yok telsiz zabitliği için sınavlara girmiştim gençlikte @atalay
şimdi gemilerde telex kullanıyorlar sanırım

Evet, @Necmi ağabey Teleks kullanılıyor.

Zabitlik; kısa, uzun, genel, tahditli neydi?

Elektronik ise birinci sınıf mı; ikinci sınıf mı?  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2015, 02:04:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Güzel olur.

Böyle bir kuralın varlığını bilememe rağmen; Napoli geçenlerde Britos ile beraber Watford'a 11 milyona satıyordu.  :alala:

Gs'ya gidecek gibi.

Bu kuralda bir anormallik var araştırıyorum bulamıyorum ingilizce olarak da.

Detayını bilmek lazım bu kadar kolaya indirgenmiş olsa çok oyuncu yer değiştirirdi şimdiye dek bu şekilde.

30 yaş civarı bonservisle giden oyuncuları incelemek lazım son 9-10 yılda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2015, 02:05:23
  • Beşiktaş / Bodrum
gençler genel sohbete alalım sizi. İnsanlar buraya transfer haberlerini öğrenmek için giriyor.  :lol: :lol:
:claps: :claps:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Bu amerikayı rusyayı kuzey koreyi iranı falan allahtan ben yönetmiyorum. valla patır patır nükleer başlıkları fırlatırdım bu sinirle, kızdığım ülkelere.

Çevrimdışı atalay

Bu kuralda bir anormallik var araştırıyorum bulamıyorum ingilizce olarak da.

Detayını bilmek lazım bu kadar kolaya indirgenmiş olsa çok oyuncu yer değiştirirdi şimdiye dek bu şekilde.

30 yaş civarı bonservisle giden oyuncuları incelemek lazım son 9-10 yılda.

Sana bende bulamadım.

Kulüpte de kimse bilmiyor dedim.

"Hayır, var böyle bir kural" dedin.  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2015, 02:07:17
  • Beşiktaş / Bodrum
Zaten transfer biraz daha gelmezse entellektüel konular üzerinden konu dışını serbest bırakmayı düşünüyorum hiç olmazsa bir şeyler öğreniriz  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli