2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914376 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Akten

Gökhan'ın 10 milyona terliğini satmam.

Anlamıyorlar.

Almanya pasaportu var. Chelsea, Leverkusen altyapı ürünü. Keşfeden adam: Frank Arnesen (marka)

Kariyerinde hiçbir şey yapmamışken 3 milyon, 4 milyon küsur fiyatlara bonservis ücreti verilmiş.

Yükselen bir form grafiği var. AL'nin en değerli kanat oyuncusu.

Asla sonradan kazanılamayacak temel becerileri var.

ve 10 milyon.  :kop:

edit: Henüz 23 yaşında.

Aynen öyle. Hayatında Avrupa Liginde oynamamış adam bu ligden 8 milyona gidebiliyor, Avrupa liginin en iyi 11'ine girmiş adam 10 milyona gidebilir deniyor.

Neyse Gökhan'ım bu sene satılsın diyenleri çok utandıracak inşallah.

Çevrimdışı Kadir G.

Peki Ozan'ın 8 milyon ettiği yerde Gökhan'ı 10 milyona satarım diyenlere ne demeli?

Birde gökhana 20 milyon isteriz diyince alay edenler var. Şahsen altına satılmayacağını düşünüyorum. Bu peşin olmaz belki sonraki satıştan pay olur.

Madride giden ardadan daha iyi gözümde.

Çevrimdışı Hasan Akten

Birde gökhana 20 milyon isteriz diyince alay edenler var. Şahsen altına satılmayacağını düşünüyorum. Bu peşin olmaz belki sonraki satıştan pay olur.

Madride giden ardadan daha iyi gözümde.

Potansiyel olarak Arda'dan daha iyi gerçekten. Bunu Arda'yı hem seven hem çok beğenen biri olarak söylüyorum. Zaten beğenmesem ne yazar adam Barca'ya gitti :D

Satılacaksa kesinlikle sonraki satışından pay alınmalı.

Çevrimdışı TALAT

yalnız yabancı sayısının sınırsız olması ile muhtemelen takımlarımız avrupada daha başarılı olacak, daha şimdiden bir sürü türk oyuncu avrupaya gitti, süper lig aş kurulması ile yine muhtemelen takımların gelirleri artacak. bunları alt alta yazınca bir 5-10 sene sonra bizim (Hakaret Yasak)₂ efsane federasyon başkanı olarak anılabilir.

bir yandan da güzel bir şey sonuçta orda ne kadar kalırsa bize zararı daha az olur :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Kutay

bu arada yarın fikstür çekiliyormuş inşallah ilk yarı bütün derbileri deplasmanda, 2. yarı bütün derbileri içeride oynarız
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Besiktas are bidding to test Chelsea's insistence that Loic Remy is not for sale.

The Turkish club are seeking a season-long loan with a view to a permanent deal for the 28-year-old striker.

Crystal Palace and Swansea have been keen on the Frenchman even before the arrival of Falcao on loan.

Blues boss Jose Mourinho, however, blocked Remy’s exit as he wants to keep experienced back-up at the club.

That has not stopped Besiktas expressing an interest.

The Superlig outfit, who finished third in their domestic league last season, are hunting a replacement for Demba Ba, who was sold to Shanghai Shenhua in June.

http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/chelsea-transfers-loic-remy-loan-6021864?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+co%2FNyiC+%28Mirror.co.uk+-+Home+-+Sport%29

Aksine mourinho satmak istiyor diye biliyorum
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Yarın fikstür çekiliyor ilk yarıda derbiler deplasmanda mı olur bilemem ama ilk 6 hafta içerisine yine bir Gs maçı sıkıştırırlar klasik oldu bu artık.

Çevrimdışı safa burak

fener ilk turda elenirse uefaya gidebiliyor mu? eskiden gidilmiyordu diye bilioyrum. gerçi benim dediğim dönem nouma'lı scala'lı dönem  :D
On eleme oynayarak gider

Çevrimdışı Volkan Başaran

bu arada yarın fikstür çekiliyormuş inşallah ilk yarı bütün derbileri deplasmanda, 2. yarı bütün derbileri içeride oynarız
Vodafone Arena 2. devre açılır mı sanıyorsun  :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi Necmi

RVP'yi yazmışlar o yüzden 1. sıraya koydum @Necmi abi :)

Sen bize kimin geleceğini söyle hemen editliyim mesajı :bandit:
:bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Kutay

valla inşaat işinden anlamam ama stad başlığındaki  birçok kişi öyle yazıyor.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

Aynen, Kasım sonu açılacak :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aynen, Kasım sonu açılacak :)

Bencede :tabe: Daha fazla gecikmez diye tahmin ediyorum.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Bu neyin kafası :evillol:

Bu kadın ne zaman Dzudzak dese hafif gülümsüyor  :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi Necmi

140 harf iyiymiş.  :icool:

Dakikada 5 kelime yeterli.  :D

En üst seviye 20-25 kelime.

140 harf demek; extra class demek. @Necmi ağabey.
bir yıl kursa gittim 3 yıl boyunca sınavlara girdim kazanamadım :D
ama kimse kazanamadı 3 yıl boyunca  :bandit:  vermiyorlardı
sanırım şimdi tam hatırlamıyorum ama 130 harfi yazmak gerekiyordu sınavı geçmek için
yapıyorduk ama sözlü sınavlarda bırakıyorlardı @atalay

Çevrimdışı Türkay

Bi duyum yazın bi şey yazın çok kuru kaldı buralar  :s19:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kutay

malum 1903 te özel haber yapmıyor artık hayatımda gördüğüm en sıkıcı transfer dönemlerinden biri  :bandit:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI

Çevrimdışı Tolga

İlk 5-6 hafta içerisinde mutlaka bir iç saha derbisi sıkıştıracaklardır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Plansız iş yapıyoruz, programsız iş yapıyoruz dediğimizde, kardeşim daha lige şu kadar var bilmem ne..

e geçen sene ne yaptık diyorum, ba yı 2.kampın sonuna doğru getirdik, sosayı arsenal maçı sonrası getirdik. Buralarda hepimiz ağladık, sosa olsaydı farklı olurdu diye.

Şimdi sosadan ettiğin kar mı? yoksa edemediğin kar mı daha büyük? Haydi söyleyin.

Sezonun başlamasına 1 ay kalmış, bu hafta bitti arkadaşlar, yarın adamı açıklasak, istanbula geldi muayene kontrol gitti, eşofman giydi cuma olacak. 14-15 ağustosta ilk maça çıkacağız. 1 puanın dahi telafisi olmayabilecek bir lig düşünmüyormusunuz? Geçen sene de öyle değil miydi?

Bahsettiğimiz yerlerden en kritiği savunma, tamam hadi forveti geç açıkla eyvallah diyeyim, ba süpriz oldu de(yersen), kardeşim takımda en önemki şey savunma ve orta sahada ön liberonun uyumudur. 2 stoper önlerinde 1 ön libero, bunlar kaymaları, kademeleri uzun uzun çalışmak zorunda. Futbol izlerken kolay da, aynı dili konuşamadığın adamla bu iş o kadar kolay değil. Futbol dilinden bahsediyorum, diğeri anlaşılır az çok.

Savunmaya beck aldın, sol bek tosic aldın yeni, ama birlikte oynayacakları stoper belli değil. Şimdi pedro-ersanla sistem kuracaksan tamam eyvallah şuan oturup çalışsınlar. Sen pedronun yerine şak diye başka birini koyarsan nasıl olacak. Kaldı ki pedro da milosevic de daha kampta bile değiller.

Şenol hoca diyor bir türlü bitirilemiyor 10 gündür. Arkadaşlar bakın, sen beşiktaşsın. Bitiremediğin adam douglas rhodolfo braz toloi falan olamaz, olmamalı, kabul dahi edilemez.

Örneğin, skrtel için uğraşıyorsundur bak onu anlarım 10 günü, 15 günü. Ama kardeşim yapmayın. Sonra bu kadar uğraşıp getirdiğiniz adam rhodolfomu derler adama ki çok beğenirim kendisini.

Hani her mevkinin alternatifi hazırdı. Sene boyunca bunları duymadık mı? Demba ba gitti sap gibi kaldık ortada. Bahsi geçen forvetlerin hepsinin özellikleri başka.

Bu hafta sonuna kadar töre satıldı satıldı, sonra satılırsa ben ağır konuşurum. Madem satacaksın, adam kampa gitmeden sat. Sattığın gününün akşamına yeni transferini açıkla, kurumsalım diye konuşuyorsunuz orada burada, her gidenin arkasından 2hafta oyuncu arıyoruz, bu nasıl kurumsallık allah aşkına.

Şimdi soruyorum size, aklı selim hangi futbol adamı, hocam, pektemeğe talip var, gönderelim guidettiyi alalım yerine deseniz kabul etmez? Şimdi guidetti de mi alınamayacak bir oyuncu? adam celticde oynadı, hepi topu bu. Gs alma peşinde şuanda.

Neyse velhasıl kelam, buda aynı stat başlığında ki gibi, plan programa uygun gidiyor masalları ile geçen günlerden işte. o plan program hep bir aksilik çıkıyor uzuyor, bizim transfer işleride öyle. Hep bir aksilik çıkar zaten.

Çevrimdışı Efe

gs ve fb iç saha maçları ocaktan sonra olsunda gerisi hiç önemli değil :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

İlk 5-6 hafta içerisinde mutlaka bir iç saha derbisi sıkıştıracaklardır.
bu sefer olmayacak fb ve gs iç saha maçları 2.yarıya kalacak totem yapalım olsun :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bi duyum yazın bi şey yazın çok kuru kaldı buralar  :s19:
duyum falan yok hadi okula :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı atalay

bir yıl kursa gittim 3 yıl boyunca sınavlara girdim kazanamadım :D
ama kimse kazanamadı 3 yıl boyunca  :bandit:  vermiyorlardı
sanırım şimdi tam hatırlamıyorum ama 130 harfi yazmak gerekiyordu sınavı geçmek için
yapıyorduk ama sözlü sınavlarda bırakıyorlardı @atalay
@Necmi abi.

Dakikada 15 kelime yazarım.  :D

Gemilerde bugün yok galiba lakin Enigma tarzı şifreli yazışmalarda kullanılıyor.

Ben kendiliğimden öğrendim.

Kaptanlık için mi lazımdı; yoksa Alan Turing misin?  :D