2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914377 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Llorentenin beğenilmeyip, Sutter olmalı diyenleri gördükçe ben çıldırıyorum. Beşiktaşın taraftarı bu kadar vizyonsuzken, yönetime vizyonsuz demek abesle iştigal etmektir.

Çevrimdışı Türkay

KAP'ın geleceği yok biz gidelim  :ishock:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı safa burak

Yonetim transferde iyi pazarlik yapiyor eyvallah da plansizlik oldugu cok bariz.
Sivokun gidecegi ocaktan beri belliydi neden yerine oyuncu aramak icin transfer donemini beklerler ki sen listeni yaparsin donem acilinca gorusmelerini yaparsin. Veya orta saha ve sol kanat transferine ihtiyac olduguna neden simdi karar veriyorlar ki ocaktan beri ne degisti? Temmuz olmus aa bize sol acik lazim hadi sol acik arayalim diye is mi olur?

Bu yazdiklarim kendi elestirilerim olabilir ama asla yaa bunlar olmadi biz bu sene de sampiyon olamayacaz en iyisi beklentileri dusuk tutalim diye dusunmem. Kimse de boyle takimina inancsiz olmamali

Çevrimdışı Efe

KAP'ın geleceği yok biz gidelim  :ishock:
kap gelmezse kapma gelir  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yonetim transferde iyi pazarlik yapiyor eyvallah da plansizlik oldugu cok bariz.
Sivokun gidecegi ocaktan beri belliydi neden yerine oyuncu aramak icin transfer donemini beklerler ki sen listeni yaparsin donem acilinca gorusmelerini yaparsin. Veya orta saha ve sol kanat transferine ihtiyac olduguna neden simdi karar veriyorlar ki ocaktan beri ne degisti? Temmuz olmus aa bize sol acik lazim hadi sol acik arayalim diye is mi olur?

Bu yazdiklarim kendi elestirilerim olabilir ama asla yaa bunlar olmadi biz bu sene de sampiyon olamayacaz en iyisi beklentileri dusuk tutalim diye dusunmem. Kimse de boyle takimina inancsiz olmamali
15 ağustosa kadar stoper gelir bayram hediyesi sonrada forvet en sonda sol açık 31 ağustostada 2. stoper :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

15 ağustosa kadar stoper gelir bayram hediyesi sonrada forvet en sonda sol açık 31 ağustostada 2. stoper :icool:

hediyelere bak hediyelere, tura çıkalım.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ergin1903

Dün ve bugün gelisme bekliyordum ama yanıldım. Bizimkiler pazarligin dibini göruyorlar anlasilan.
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2015, 01:31:30 SeytanTuyu1903 ]

Çevrimdışı Hasan Akten

Genelde her gece birileri yarın kap gelecek hissediyorum derdi. Bugün daha kimse yazmadı herhalde. Yazmayın da bir de böyle deneyelim bakalım :D

Alıp alabileceğimiz en faydalı forvet Llorente olur. Fernandaonun 25 gollere yaklaştığını düşünürsek, daha temiz ayağı olan Llorente en az o kadar gol atabilir diye düşünüyorum. bahsettiği hava toplarında etkili, ve orta sahaya gelip pas oyununa katılabilecek bir tekniğe sahip.

Almeida ile kıyaslayanlar var, Yukarda da allah var.

Çevrimdışı Tugay

Pazarlığı bedava adam almak zannetmesinler sonra alacak adam bulamazlar.

Twitter da gördüm bir arkadaş yazmış..

İki transfer yaptık, onlarda kaybolmasın diye el ele tutuşturmuşlar..

Çevrimdışı atalay

Umarım Afellay'ı transfer etmek gibi bir hata yapmazlar.

Çevrimdışı talha

Alıp alabileceğimiz en faydalı forvet Llorente olur. Fernandaonun 25 gollere yaklaştığını düşünürsek, daha temiz ayağı olan Llorente en az o kadar gol atabilir diye düşünüyorum. bahsettiği hava toplarında etkili, ve orta sahaya gelip pas oyununa katılabilecek bir tekniğe sahip.

Sen nereyi okuyon böyle gaza geldin.  :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ergin1903

Armağan Llorente'nin gercekten gündemimizde oldugunu dusunuyor musun ? ben sahsen ihtimal vermiyorum. O degil İbrahimovic zehrini kim saldi allah askina  :lol: Transfersizlikten, realiteden hayal dunyasina iyice kaydik :lol:

Çevrimdışı Ergin1903

İçimdeki hislere göre Beck ve Tosic bize cok faydali olacak diyor :evillol:

Armağan Llorente'nin gercekten gündemimizde oldugunu dusunuyor musun ? ben sahsen ihtimal vermiyorum. O degil İbrahimovic zehrini kim saldi allah askina  :lol: Transfersizlikten, realiteden hayal dunyasina iyice kaydik :lol:

bana en makul gelen bu ya. yıldız santrafor(Başkanın alabileceği, demba ba ismi altında ezilmeyecek)
+ şenol hocanın bahsettiği profil birleşince böyle çıkarım oluşuyor bende. juventus bu transfer döneminde, mandzukic ve bugün de zazayı aldılar. e morata zaten ellerinde. Llorente 4.forvet konumuna düştü, zaten az şans buluyordu.

Başka da biri aklıma gelmiyor yani, bahsettikleri adam kostas sanmıştım ilk olarak ama kostası yıldız diye sunana da çok şey derim yani.

Sen nereyi okuyon böyle gaza geldin.  :kop:

orada burada. Her yorumu okumaya çalışırım, ama bazen dayanılmaz oluyor.

Çevrimdışı genki1914

Katılıyorum  hatta al yaninda de sutteride yedek yap nolur nolmaz 2 milyona alınır o adam ah su pektemek gitse

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Katılıyorum  hatta al yaninda de sutteride yedek yap nolur nolmaz 2 milyona alınır o adam ah su pektemek gitse

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Llorentenin yedeği zaten var, cenk tosun. Guidetti olabilir. Gezen forvet Guidetti. 4-4-2 oynar 4-3-3 kanat forvet oynar.

2 yıl sözleşmesi var, satın alma opsiyonlu kirala hiç yoksa, ver juveye 2.5, opsiyonu koydur 5 milyon euro. bitti gitti.

Çevrimdışı Gorgaze

bana en makul gelen bu ya. yıldız santrafor(Başkanın alabileceği, demba ba ismi altında ezilmeyecek)
+ şenol hocanın bahsettiği profil birleşince böyle çıkarım oluşuyor bende. juventus bu transfer döneminde, mandzukic ve bugün de zazayı aldılar. e morata zaten ellerinde. Llorente 4.forvet konumuna düştü, zaten az şans buluyordu.

Başka da biri aklıma gelmiyor yani, bahsettikleri adam kostas sanmıştım ilk olarak ama kostası yıldız diye sunana da çok şey derim yani.

kesinlikle katılıyorum ama böyle bir düşüncede olduklarını hiç zannetmiyorum.
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi.

Dakikada 15 kelime yazarım.  :D

Gemilerde bugün yok galiba lakin Enigma tarzı şifreli yazışmalarda kullanılıyor.

Ben kendiliğimden öğrendim.

Kaptanlık için mi lazımdı; yoksa Alan Turing misin?  :D

yok telsiz zabitliği için sınavlara girmiştim gençlikte @atalay
şimdi gemilerde telex kullanıyorlar sanırım

Çevrimdışı Ergin1903

Bugün senol hocanin konusmalarindan da anlasilacagi üzere,Milo muhtemelen yolcu.Bu durumda 2 stoper alacagiz. Umarim en az biri hizli olur. Yoksa hücüm oynayacagimiz için defansi ilerde kurariz. stoperlerimiz yavas olursa arkaya atilacak toplarda sıkıntı yasariz.

yok telsiz zabitliği için sınavlara girmiştim gençlikte @atalay
şimdi gemilerde telex kullanıyorlar sanırım

gençler genel sohbete alalım sizi. İnsanlar buraya transfer haberlerini öğrenmek için giriyor.  :lol: :lol: