2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12919691 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

Onlar baya planlıymış kardeşim. Ben iki transferini beğendim sadece ama mesele plan program.

Lig bitti sportif direktör geldi çat teknik direktör geldi çat çat transferler geldi hepsi anlaşılmış çok önceden çok bariz.

ya şu çok beğenilen fenerbahçe transfer hamleleri sadece bu sene planlıymış gibi gözüktü. bundan öncekileri hatırlayın. avrupadan elenirler ertesi gün yıldız transfer yaparlardı. tamam biz de geç kalıyoruz ama para olmadığı için mecburen son güne kadar bekleniyor.

tek bir transferde yüzde on indirim alabilsek pazarlıkla belki pek bir şey ifade etmez ama 5 transferde bunu alabilirsen bir transferi bedavaya getirebilirsin.

para konusunda sıkıntımız olmasa eyw geç kalıyoruz derim ama şartlar bu ise biraz da empati yapmak gerekir.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Kemal

Campbell'i yazdık.

Geç.

Töre oynuyor; orada.

Töre > Campbell.

@atalay  duyum var mı yarın nerde iftardalar ?  :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Fener ŞM gidebilmek için kellesini sahaya attı  gruplardan vs çıkamasalar paket olur aziz ağlamaya TFF yardıma soyunur...! Şampiyon yapar 60 m tl Cukkalarlar bizde baka kalırız...!

Çevrimdışı mert_

Fenerbahçe, De Souza için Sao Paulo kulübüne €8M ödeyecek.

:lol: :lol:

Bu nedir Allah Aşkına ya

Bu paralar bize mi büyük geliyor yoksa bunlar Gerizekalı mı anlamadım.

Şampiyonlar Ligine gidemezlerse bu 2 senede, gör ondan sonraki şenliği
bu renklilere bir şey olmuyor arkadaş bir şekilde kurtarıyorlar paçayı. özellikle son iki sezondur yaptığı balon transferlere verdiği milyonlar yüzünden normal şartlar altında gesenin çoktan patlaması lazımdı ama yok patlamadığı gibi bir de üstüne şampiyon oldu. sistem ayakta tutuyor bunları bir şekilde.

Çevrimdışı Anıl

(CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM)  Birazda istediğimiz gibi bir kadro kurulamaz ise ne yapabiliriz bunu konuşmak istiyorum.
Şöyle birşey düşünüyorum ;
1 Stoper geliceği kesin , İlgilenilen bütün isimler ve istenen stoper tipi aynı özellikle hava toplarında etkili oyuncu olması , buna rhodolfo diyelim ,douglasda işimizi görür.
Forvet için isim söylemiyorum , bence takımımız için uyumlu olan forvet , belirli özelliği ön plana çıkan değil.Daha dengeli bir forvete ihtiyacımız var.Orta saha ile al veri iyi olucak , kontrada etkili , sırtı dönük oynıyabilecek , kafa toplarında etkili.

Teknik direktörümüz ŞENOL GÜNEŞ , Belkide fb ve gs den en avantajlı oldugumuz pozisyon.Şenol Güneş'in bana göre en büyük özelliği; kadroya göre en doğru sistemi seçerek oyunculardan maksimum performansı almak.Bunun yanında oyuncuları sürekli formda tutmayıda iyi biliyor
Bu sezon beşiktaşı değerlendirirken herkesin bunu dikkate alması gerekiyor bence.

şenol güneş ile birlikte tolga bana göre çok çalışır ve odaklanırsa süper ligde şampiyonluk için yeterli .
defans hattımız , tosic - ersan - rhodolfo - beck şeklinde olursa  şampiyonluk için yeterli olduğunu düşünüyorum
orta saha (şenol güneş 4-1-4-1 olabilir demişti) defans önünde atiba , önünde tolga ve sosa , sağda töre , solda olcay

(hucumu değerlendirirken olcayın formda olduğu zamanlarındaki durumunu varsayıyorum)
olcayın anadolu takımlarının bir tık üstündeki , fb gs ye göre bir tık aşağıdaki sol kanat performansı
kontrada etkiliyiz sosa ve tolgayın ara pasları, töre ve olcayın dribbling leri forvetin bitiriciliği
yerleşik savunmalara karşı  , sağ açıkta töre ve beckin bindirmesin , sosa töre beck üçgeni ile adam eksiltme , törenin 2-3 kişiyi peşine takıp topu geriye becke çıkartması ve yapılacak ortalar , hucum sağdan yapılırken olcayın arka direk koşuları , dönen toplarda sosa tolgay şutları ,
duran toplarda defansdan gelen ersan rhodolfo tosic + forvet + atiba etkili kafa vuruşları gibi gibi çok fazla gol yolumuz var

Şampiyonluk için gerekli olan - anadolu kulüplerine karşı fb ve gs den daha az puan kaybı , bilicin eksik olan yanı buydu anadolu kulüplerine karşı büyük kulüp futbolu oynatmıyordu , şenol güneş ile birikte bunun değişeceğini düşünüyorum.

Derbiler için ts yi sağmıyorum 2 maçtada yeneriz. kendi evimizdeki 2 maçtan birini kazan diğeri berabere , deplasmanda birini kaybet diğer berabere

alsana beşiktaş şampiyon . Geldiğinden beri Şenol güneşin açıklamalarına bakıyorum yüz ifadesi konuşurken tavrı , antremandaki hal hareketleri , bence o kafasında şampiyon oldu bile çok güveniyor hem kendisine hem takıma , ihtiyacı olan  şeyler 1 stoper mümkünse 2 , çok yönlü bi forvet. sol açık ve ortasaha alınırsa ohooo

Yani arkadaşlar lütfen artık umutsuzca  yorumları azaltın , Hepimiz ölümüne kadar beşiktaşlıyız sonuna kadar tam destek diyoruz o zaman öyle yapalım, galibiyet serisi yaparsak ve taraftar ile kenetlenirsek şampiyon oluruz çünkü artık çocukların başında şenol hoca var.

Son bir not : forvete sponsor + 10m bonservis ile dzeko , 4-5-6 artık kaça olursa sol tarafa dzsudzsak , şenol hoca dedi bu kaleciler ile olmaz iyi bi kaleci , veli dönmedi , velosa ayarında bi orta saha alındı. Al sana 9 puanla şampiyon beşiktaş  :super:
Siz ne düşünüyorsunuz , ben bu kadro ile bile şampiyon olabiliriz diyorum @Tolga @Anıl @Çağrı @Tolga_ @Armağan Bozkurt

Resimdeki kadroyla şampiyonluk zor :)

Çevrimdışı atalay

@atalay  duyum var mı yarın nerde iftardalar ?  :)

Duyumcu filan değilim; o yüzden duyum yok.  :)

İftarları bilemem.

Beni davet etmiyorlar.  :D

Çevrimdışı Kutay

Fener ŞM gidebilmek için kellesini sahaya attı  gruplardan vs çıkamasalar paket olur aziz ağlamaya TFF yardıma soyunur...! Şampiyon yapar 60 m tl Cukkalarlar bizde baka kalırız...!

fener 2 turda da seri başı değil ikisinde de zor takımlar gelecek bence şampiyonlar ligine gitmeleri çok zor
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2015, 00:24:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sen bu Sudsakı çok beğeniyorsun, ben de Olcay yerine bir adam gelsin de kim gelirse gelsin dedim, avatarı Sudsak yaptım ama bu adamın Dinamo Moskova istatistiği pek iç açıcı değil. 111 maç 13 gol 30 asist. Özellikle gol sayısı inanılmaz düşük. Neden olaki?

Gerçekten bu ligde Top Class çünkü ligin en iyi kanat oyuncusu olur direk. Kanat değil sadece bu adam 3. bölgenin yüzde 50'lik alanını komple kullanıyor.

İçe dışa her yere çat diye dönebiliyor dönemezse uzaktan vuruyor yine sokuyor içeri.

Bu sezon 54 gol atmış Dinamo 18 gole doğrudan etkisi var. Takımın 1/3'ü.

2 sezon önce yine 41 atmışlar 15 gol doğrudan etki. %40'ı takımın.

Bir tek geçen sene 1 gol 3 asist yapmış o düşürüyor istatistiğini bir şey yaşamış o sezon belli araştırmak lazım muhtemelen sıkıntısı vardı.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

fener 2 turda da seri başı değil ikisinde de zor takımlar gelecek bence şampiyonlar ligine gitmeleri çok zor

fener ilk turda elenirse uefaya gidebiliyor mu? eskiden gidilmiyordu diye bilioyrum. gerçi benim dediğim dönem nouma'lı scala'lı dönem  :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Kemal

İyi olması şart değil abi. Ama iyi olmayacaksa farklı bir tarzda olacak.

Demba'dan iyisi Remy diyemeyiz mesela tarzları farklı.

Mesela Elkeson'u alabilirsin. Farklı tarzda adam.

Ha bulamadın mı iyi forvet? Git çok iyi 10 numara al + Guidett'yi al o zaman öyle de çözersin.

Aynı şeyi söylüyorum Macar'ı alsınlar Cenk oynasın o da+15 yazacak ama iyi bir ortasaha almak şartıyla.

Ben derim , Ba nin adam geçme hız mücadele gibi özellikleri yok ve bu bizim ligimizde önemli , tamam çok düzgün vuruşlari var akıyla oynuyor , harika penalti atıyor ama çoğu maçta da ezildi, kilitlendi ilk saydığım özelliklerle , bilic bazı maçlar yanına gezen ve Ba yi rahatlatan forvet pektemek koydu ki nefes alsın.

Bu yüzden remy bence ba dan iyidir özellikle bizim takıma ve lige

Çevrimdışı Kutay

fener ilk turda elenirse uefaya gidebiliyor mu? eskiden gidilmiyordu diye bilioyrum. gerçi benim dediğim dönem nouma'lı scala'lı dönem  :D
evet uefada play-off turuna gidiyorlar orada da zayıf bir takım geliyor zaten bildiğim kadarıyla
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2015, 00:27:45
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hiç tanımıyorum ama bir kaç yerde eleştiriler okumuştum.Ama kimlerdi bilmiyorum. Topal'ın aynısı yazmışlardı. Emreyi arar demişlerdi ama görmeden bilmiyorum..

Ben o ülkeden bir adama bu parayı zor veririm yine de. Çok ciddi paralar bu rakamlar bence ne olursa olsun..

Fener'e normal.

Meireles 10

Alper 7

Emre 7

Topuz 8

unuttuklarım vardır  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Duyumcu filan değilim; o yüzden duyum yok.  :)

İftarları bilemem.

Beni davet etmiyorlar.  :D

Hayır yakın yere iftara gelirse pide yaptıracam üzerine susamdan TARAFTAR CATLADI TRANSFER YAP yazdıracam :)

Çevrimdışı Hasan Akten

Gerçekten bu ligde Top Class çünkü ligin en iyi kanat oyuncusu olur direk. Kanat değil sadece bu adam 3. bölgenin yüzde 50'lik alanını komple kullanıyor.

İçe dışa her yere çat diye dönebiliyor dönemezse uzaktan vuruyor yine sokuyor içeri.

Bu sezon 54 gol atmış Dinamo 18 gole doğrudan etkisi var. Takımın 1/3'ü.

2 sezon önce yine 41 atmışlar 15 gol doğrudan etki. %40'ı takımın.

Bir tek geçen sene 1 gol 3 asist yapmış o düşürüyor istatistiğini bir şey yaşamış o sezon belli araştırmak lazım muhtemelen sıkıntısı vardı.

Evet baktım şimdi, dediğin gibi geçen sene oldukça kötü sezon geçirmiş onun dışında istatistikleri gayet iyi.

Gelsin ulan bu cudcak!!!!

Çevrimiçi Samet Ç

büyük olasılıkla satın alıcakmış olmassa kiralık dedi  :sevinc
Altı ay kalmış sözleşmesinin bitmesine ne kiralığı ? Bunlar da haber alamıyor içeriden aynı haberleri ısıtıp ısıtıp önümüze koymamak için eski haberlerde ufak tefek oynamalar yapıyorlar ama mantıksız oluyor onlarda. :D

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı atalay

Ozan Tufan için Valencia çok doğru tercih olur.

Oyun profili için biçilmiş kaftan.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Besiktas are bidding to test Chelsea's insistence that Loic Remy is not for sale.

The Turkish club are seeking a season-long loan with a view to a permanent deal for the 28-year-old striker.

Crystal Palace and Swansea have been keen on the Frenchman even before the arrival of Falcao on loan.

Blues boss Jose Mourinho, however, blocked Remy’s exit as he wants to keep experienced back-up at the club.

That has not stopped Besiktas expressing an interest.

The Superlig outfit, who finished third in their domestic league last season, are hunting a replacement for Demba Ba, who was sold to Shanghai Shenhua in June.

http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/chelsea-transfers-loic-remy-loan-6021864?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+co%2FNyiC+%28Mirror.co.uk+-+Home+-+Sport%29
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Hasan Akten

Ozan Tufan için Valencia çok doğru tercih olur.

Oyun profili için biçilmiş kaftan.

Peki Ozan'ın 8 milyon ettiği yerde Gökhan'ı 10 milyona satarım diyenlere ne demeli?

Çevrimdışı Anıl

Bryan Ruiz zu Sporting.

1 milyon euro bonservis bedeliyle...

Çevrimdışı Hasan Akten

Besiktas are bidding to test Chelsea's insistence that Loic Remy is not for sale.

The Turkish club are seeking a season-long loan with a view to a permanent deal for the 28-year-old striker.

Crystal Palace and Swansea have been keen on the Frenchman even before the arrival of Falcao on loan.

Blues boss Jose Mourinho, however, blocked Remy’s exit as he wants to keep experienced back-up at the club.

That has not stopped Besiktas expressing an interest.

The Superlig outfit, who finished third in their domestic league last season, are hunting a replacement for Demba Ba, who was sold to Shanghai Shenhua in June.

http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/chelsea-transfers-loic-remy-loan-6021864?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+co%2FNyiC+%28Mirror.co.uk+-+Home+-+Sport%29

Mourinho Remy'i takımda tutmak istiyor diyor.

Ulan elinde Diego Costa var Falcao var. Ne gözü doymaz adamsın

Çevrimdışı Kutay

Mourinho Remy'i takımda tutmak istiyor diyor.

Ulan elinde Diego Costa var Falcao var. Ne gözü doymaz adamsın
abi onlarda fa cup ,şampiyonlar ligi,premier lig ,lig kupası zart zurt bir sürü kulvar var ondandır heralde
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI

Çevrimdışı Fr1xsivE

(CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM)  Birazda istediğimiz gibi bir kadro kurulamaz ise ne yapabiliriz bunu konuşmak istiyorum.
Şöyle birşey düşünüyorum ;
1 Stoper geliceği kesin , İlgilenilen bütün isimler ve istenen stoper tipi aynı özellikle hava toplarında etkili oyuncu olması , buna rhodolfo diyelim ,douglasda işimizi görür.
Forvet için isim söylemiyorum , bence takımımız için uyumlu olan forvet , belirli özelliği ön plana çıkan değil.Daha dengeli bir forvete ihtiyacımız var.Orta saha ile al veri iyi olucak , kontrada etkili , sırtı dönük oynıyabilecek , kafa toplarında etkili.

Teknik direktörümüz ŞENOL GÜNEŞ , Belkide fb ve gs den en avantajlı oldugumuz pozisyon.Şenol Güneş'in bana göre en büyük özelliği; kadroya göre en doğru sistemi seçerek oyunculardan maksimum performansı almak.Bunun yanında oyuncuları sürekli formda tutmayıda iyi biliyor
Bu sezon beşiktaşı değerlendirirken herkesin bunu dikkate alması gerekiyor bence.

şenol güneş ile birlikte tolga bana göre çok çalışır ve odaklanırsa süper ligde şampiyonluk için yeterli .
defans hattımız , tosic - ersan - rhodolfo - beck şeklinde olursa  şampiyonluk için yeterli olduğunu düşünüyorum
orta saha (şenol güneş 4-1-4-1 olabilir demişti) defans önünde atiba , önünde tolga ve sosa , sağda töre , solda olcay

(hucumu değerlendirirken olcayın formda olduğu zamanlarındaki durumunu varsayıyorum)
olcayın anadolu takımlarının bir tık üstündeki , fb gs ye göre bir tık aşağıdaki sol kanat performansı
kontrada etkiliyiz sosa ve tolgayın ara pasları, töre ve olcayın dribbling leri forvetin bitiriciliği
yerleşik savunmalara karşı  , sağ açıkta töre ve beckin bindirmesin , sosa töre beck üçgeni ile adam eksiltme , törenin 2-3 kişiyi peşine takıp topu geriye becke çıkartması ve yapılacak ortalar , hucum sağdan yapılırken olcayın arka direk koşuları , dönen toplarda sosa tolgay şutları ,
duran toplarda defansdan gelen ersan rhodolfo tosic + forvet + atiba etkili kafa vuruşları gibi gibi çok fazla gol yolumuz var

Şampiyonluk için gerekli olan - anadolu kulüplerine karşı fb ve gs den daha az puan kaybı , bilicin eksik olan yanı buydu anadolu kulüplerine karşı büyük kulüp futbolu oynatmıyordu , şenol güneş ile birikte bunun değişeceğini düşünüyorum.

Derbiler için ts yi sağmıyorum 2 maçtada yeneriz. kendi evimizdeki 2 maçtan birini kazan diğeri berabere , deplasmanda birini kaybet diğer berabere

alsana beşiktaş şampiyon . Geldiğinden beri Şenol güneşin açıklamalarına bakıyorum yüz ifadesi konuşurken tavrı , antremandaki hal hareketleri , bence o kafasında şampiyon oldu bile çok güveniyor hem kendisine hem takıma , ihtiyacı olan  şeyler 1 stoper mümkünse 2 , çok yönlü bi forvet. sol açık ve ortasaha alınırsa ohooo

Yani arkadaşlar lütfen artık umutsuzca  yorumları azaltın , Hepimiz ölümüne kadar beşiktaşlıyız sonuna kadar tam destek diyoruz o zaman öyle yapalım, galibiyet serisi yaparsak ve taraftar ile kenetlenirsek şampiyon oluruz çünkü artık çocukların başında şenol hoca var.

Son bir not : forvete sponsor + 10m bonservis ile dzeko , 4-5-6 artık kaça olursa sol tarafa dzsudzsak , şenol hoca dedi bu kaleciler ile olmaz iyi bi kaleci , veli dönmedi , velosa ayarında bi orta saha alındı. Al sana 9 puanla şampiyon beşiktaş  :super:
Siz ne düşünüyorsunuz , ben bu kadro ile bile şampiyon olabiliriz diyorum @Tolga @Anıl @Çağrı @Tolga_ @Armağan Bozkurt

Hocam hepsini okudum ellerine saglık cok güzel yazmışsın fakat cok iyi niyetlisin.

Bizim ilk 11 imizde Tolga ve Olcay oldugu taktirde bu takımın şampiyon olma olasılıgı yok simdi " gecen sene son 5 haftaya lider girdik " falan diyebilirsiniz evet girdik peki sonuc ?

Rakiplerin aldıgı oyuncular cok iyi güzel hatta diyoruz ki zamanında bizde doldurduk böyle yıldızları fakat 5. olduk yani yıldızla olmuyor falan diyoruzda bu adamların aldıgı oyunculardan bazıları bizim o dönem aldıklarımızla kaliteleri eşit veya yukarıda ve ekstradan daha disiplinli oyuncular.

Şöyle bir kadro vardı elimizde fakat iclerinde disiplinli olan 4 oyuncu vardı . Sivok - Hilbert - Ernst - Rüstü e bunlarda maglum sadece gol yememe üzerine calısan futbolcular aldıgımız hücümcüların hepsi disiplinsizdi.

Almeida - Bebe

Simao - Guti - Quaresma

Fernandes - Ernst

Sivok - Ferrari - Hilbert

Rüstü

Eger biz bir sekilde minimum şu düzeyde bir kadro kurmazsak kusura bakmayın ama yukarıdada dedigim gibi kalesinde Tolga kanadında Olcay yedek forveti hatta bazen as forveti Mustafa orta saha rotasyonundaki ismi Necip olan bir takım şampiyon olamaz.

Minimum kurulması gereken kadro ; http://lineupbuilder.com/2014/custom/?sk=7w40
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı atalay

Peki Ozan'ın 8 milyon ettiği yerde Gökhan'ı 10 milyona satarım diyenlere ne demeli?

Gökhan'ın 10 milyona terliğini satmam.

Anlamıyorlar.

Alman pasaportu var. Chelsea, Leverkusen altyapı ürünü. Keşfeden adam: Frank Arnesen (marka)

Kariyerinde hiçbir şey yapmamışken 3 milyon, 4 milyon küsur fiyatlara bonservis ücreti verilmiş.

Yükselen bir form grafiği var. AL'nin en değerli kanat oyuncusu.

Asla sonradan kazanılamayacak temel becerileri var.

ve 10 milyon.  :kop:

edit: Henüz 23 yaşında.

edit2: Bu adamın menajeri Ahmet Bulut.  :eyes
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2015, 01:00:05 atalay ]

Çevrimdışı Hasan Akten

abi onlarda fa cup ,şampiyonlar ligi,premier lig ,lig kupası zart zurt bir sürü kulvar var ondandır heralde

Öyle de bu adam 3. santrafor olacağını bile bile takımda kalırsa garipserim. FA cup vs. çok önem vermiyorlar zaten. Orada genelde genç oyuncuları test ediyorlar.