2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914379 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Birde kişisel fikrim bilinmedik biri şak diye bildirilince fazla etki oluşturmuyor ama mesela bir cucak gelse buralar yıkılır.

Tabi ilk yazdığım bazı durumlar için geçerli değil çok iyi biri gelir buralar yine :)

Çevrimdışı Özgür K.

Biraz elde var olandan gidelim, sizce anderas beck-nani veya podolski eslesmeleri nasil olur. Sampiyonluk yolu bu eslesmelerde. Ben sahsen beckin geri adim atacagini beklemiyorum ama benim ki sadece sezgi diyelim. Oldukca zevkli olacaktir.
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2015, 23:35:29 Özgür K. ]
PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Mitroglou - Dzsudzsak - Rhodolfo - Toloi - Veloso

Birçok kişi şu beşliye fit olur bence.
Bu kadar adam almayız.Ayrıca bence bunlara ilave bir tane daha orta saha lazım.

Çevrimdışı canU

Ramazan bitsin de bi hele fikret orman zaman bulur çıkar transfer seferine...

Çevrimdışı TØLGA

Bu kadar adam almayız.Ayrıca bence bunlara ilave bir tane daha orta saha lazım.
veloso ortasaha zaten  :alala:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

veloso ortasaha zaten  :alala:
Bir tane daha yazdım oraya

Çevrimdışı Kadir G.

Biraz elde var olandan gidelim, sizce anderas beck-nani veya podolski eslesmeleri nasil olur. Sampiyonluk yolu bu eslesmelerde. Ben sahsen beckin geri adim atacagini beklemiyorum ama benim ki sadece sezgi diyelim. Oldukca zevkli olacaktir.

Çok daha iyilerine karşı iyi performans veren bir bekimiz var. Önünde de gökhan gibi savunması çok iyi bir kanat var. Orayı rahat kapatırlar. Diğer iki rakibe kıyaslayınca sağ kanadımız(bek+açık) ikisinden de üstün.

Sadece naniyle karşılaşacak ikili tosiç-dzsudzsak olacak. Sağda oynar o.

Çevrimdışı mert_

bu adam hala oynuyo mu yav  :D

"Beşiktaş'ın bombası ortaya çıktı!
Siyah-Beyazlı ekibin gizliden gizliye yürüttüğü transfer operasyonu deşifre olmaya başladı. Hedefteki isim Brezilyalı santrfor Vagner Love...

Beşiktaş, Çin ekibi Shanghai Shenhua'ya sattığı Demba Ba'nın yerini doldurmak için gece gündüz çalışıyor. Bugüne dek ön plana çıkmış somut bir isim yoktu. Siyah-Beyazlılar, savunma hattına yapılacak takviye için mesai harcarken, gizlice yürütülen transfer görüşmelerinde bambaşka bir hedef ortaya çıktı: Vagner Love.

CSKA Moskova'daki performansıyla zirve yaptıktan sonra, kariyerinde duraklama dönemine giren 31 yaşındaki Brezilyalı santrforun şartları tam Beşiktaş'a göre. Ülkesinde Corinthians forması giyen yıldız oyuncunun bonservis bedeli 4 milyon Euro civarında."

kaynak: milliyet

Çevrimdışı can1903

Kişisel fikrim , Dzsudzsak olmayacak. :by2: :eyes
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kişisel fikrim , Dzsudzsak olmayacak. :by2: :eyes

Anladık kardeşim.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

Ntvspor u sağlam protesto etmemiz gerekiyor. Adamlar resmen bizi yok sayıyor
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

Bir tane daha yazdım oraya
biz 1 tane alınır mı diyoruz 2 tane hiçten olmaz  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı yagiz1903

Gece yazdıklarım basina düştü arkadaşlar rvp ile ilgili

Çevrimdışı Özgür K.

Çok daha iyilerine karşı iyi performans veren bir bekimiz var. Önünde de gökhan gibi savunması çok iyi bir kanat var. Orayı rahat kapatırlar. Diğer iki rakibe kıyaslayınca sağ kanadımız(bek+açık) ikisinden de üstün.

Sadece naniyle karşılaşacak ikili tosiç-dzsudzsak olacak. Sağda oynar o.

Naninin her iki kanattada oynayacigini varsaydim ve ayni tartismayi tosic-motta icin de yapabiliriz tabiki.

Sag tarafimiz en guclu yerimiz olacak.
PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

Çevrimdışı Kadir G.

Son durum nedir? Açıktan önce forvet gelecek dendi o da yok ortalıkta :)

biz 1 tane alınır mı diyoruz 2 tane hiçten olmaz  :evillol:
Şampiyon olacaksak almalıyız.
Tolgay-Atiba-Veli-Necip.
Bunların en az 2'si Gs-Fb'de kadroya giremez.

Çevrimdışı FedericoGiunti

Kesinlikle katılıyorum. Bir de güntekin onay var orda ama ne hikmetse yok sayılıyoruz. Varsa yoksa renkliler.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Türkay

Kesinlikle katılıyorum. Bir de güntekin onay var orda ama ne hikmetse yok sayılıyoruz. Varsa yoksa renkliler.

Bugün Şenol Güneş in toplantısı yarıda kesildi, programlarda son 5 dakika zamn ayırılıyor fb gs konusuluyor sürekli. Taraftar Q7 isteyeceğine sunları protesto etse

Çevrimdışı Fr1xsivE

Dogrusunu  yapıyorlar varmıyız ki ?

Bu dudsak haberleride tamamen bitti nerdeyse o transferde olmayacak gibi
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Hasan Akten

Dediğin gibi sağlam bir tokat atmak gerekiyor bunlara. Yalnız bu taraftarın değil yönetimin görevidir.

Şenol hocanın konuşmasını yarıda kesip o kadar önemli ne haber verdiler acaba bugün? Fener'in Galatasaray'ın hocası 3 saat konuşsa kesmezler bizim hocaya 20 dk dayanabildiler. Resmen terbiyesizlik. Seni takmıyorum ben demektir bu. Ben Beşiktaş klübü başkanı veya üst düzey bir yöneticisi olsam ya ntvspor'a hayatta bağlanmam, ya da ilk bağlanmamda yüzlerine vurur rezil ederim bunları. Tabi bunu yapacaklar mı? Hayır.

Çevrimdışı TØLGA

Şampiyon olacaksak almalıyız.
Tolgay-Atiba-Veli-Necip.
Bunların en az 2'si Gs-Fb'de kadroya giremez.
o konuda katılıyorum yetersiz olduklarına ama
alınmaz malesef  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı can1903

RVP GELİRSE Bİ MAÇA GELEBİLİRSEM SENLE BULUŞUP FOTO ÇEKTİRME HAYALİM VAR ABİ :)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Ntvspor'u uzun zamandır takip etmiyorum sizde öyle yapın. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Dogrusunu  yapıyorlar varmıyız ki ?

Bu dudsak haberleride tamamen bitti nerdeyse o transferde olmayacak gibi

Bu yeni degil her zaman böyle anca avrupa da macımız oldugu zaman düzgün zaman ayrılıyor geri kalan zamanda hep renkliler konusuluyor

Ayrıca Gs de bi Podo yu aldı onları neden bu kadar cok konusuyorlar

Çevrimdışı Fr1xsivE

Ntv Sporta Futbol Aktuel diye bir program yapılıyor orada Ali Ece , Güntekin Onay , Ercan Taner , Metin Tekin hepsi beşiktaşlı olmasına ragmen yine 5dk konusuyorlar bu adamların sucu degil bizde konusulacak malzeme yok.Millet nani yi alıyor van persie yolda biz ne yaptık ? Genclerden tosici aldık bunumu konussun adamlar.
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin