2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12921270 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kutay

forvet için asamoah gyanda alınabilirdi belki ama adam çine gitmiş
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Kemal

Biraz da gerçekleri konuşalım ama arkama doluşup işi vandalizme çevirmeyin  :biggrinking:

Transfer dönemi başlarken free oyuncuları almadıysan girişmediysen ki girişmedin kafanda Ba'yı satmak vardı doğru mu? Doğru.

Bu tekliflerin daha sezon bitmeden geldiğini söylediler doğru mu? Doğru.

O zaman sen eline ne geçecek 3 aşağı 5 yukarı biliyor muydun? Senin hocan daha Mart ayında West Ham'ın başına geçmedi mi?

Peki tüm bunlar belliyse sen nasıl bu kadar plansız programsız olursun? Senin Dzsduzsak için kulübüyle görüşmek için illa Kono'nun imza mı atması gerekiyordu?

Gidip daha öncesinde adam ve kulüple anlaşıp adam Sevilla'ya gittiği anda gövde gösterisi yapamaz mıoydın? Yapsan taraftarın saygınlığını ulan helal olsun plan var program var b planı var diye kazanmaz mıydın?

Stoper ihtiyacın 2 yıldır varken nasıl gidip bu stoper için 1 ay önceden anlaşmazsın kulübüyle de pazarlık buralara kalır?

Forvet için nasıl alternatif üretemezsin? Şuan elini atsa 10 tane aday çıkar. Neden sadece Premier ligdesin adamlar için?

Ortasaha ihtiyacın varken göz göre göre Belluschi'yi nasıl kaçırırsın?

Olmuyor. Sabır tamam da ciddi plansızlık almış gidiyor resmen 1-2 menajer ve yöneticinin yeteneğine kalıyor koca kulübün transferi.

@Çağrı nin duyumlarda patladı beyler , adamda doğal olarak sinirlendi , dagilabiliriz :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Ya televizyonla ne alakası var..

Benim kiracım var.Büyük bir sitede cafe işletiyor. 20 bin lira Digitürke para ödüyor..

Bu sene almıyor. Neden dedim. Sadece Galatasaray ve Fenerbahçe ile yürümüyor diyor..

Beşiktaşın artık Şampiyon olması lazım. 5 senede 2 yada 3 kez olup ben halen buradayım demesi lazım..

Yoksa Ntv nin sahibi sizde olsanız sizde aynısını yaparsınız..

Çünkü eriyoruz.

:claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Biraz da gerçekleri konuşalım ama arkama doluşup işi vandalizme çevirmeyin  :biggrinking:

Transfer dönemi başlarken free oyuncuları almadıysan girişmediysen ki girişmedin kafanda Ba'yı satmak vardı doğru mu? Doğru.

Bu tekliflerin daha sezon bitmeden geldiğini söylediler doğru mu? Doğru.

O zaman sen eline ne geçecek 3 aşağı 5 yukarı biliyor muydun? Senin hocan daha Mart ayında West Ham'ın başına geçmedi mi?

Peki tüm bunlar belliyse sen nasıl bu kadar plansız programsız olursun? Senin Dzsduzsak için kulübüyle görüşmek için illa Kono'nun imza mı atması gerekiyordu?

Gidip daha öncesinde adam ve kulüple anlaşıp adam Sevilla'ya gittiği anda gövde gösterisi yapamaz mıoydın? Yapsan taraftarın saygınlığını ulan helal olsun plan var program var b planı var diye kazanmaz mıydın?

Stoper ihtiyacın 2 yıldır varken nasıl gidip bu stoper için 1 ay önceden anlaşmazsın kulübüyle de pazarlık buralara kalır?

Forvet için nasıl alternatif üretemezsin? Şuan elini atsa 10 tane aday çıkar. Neden sadece Premier ligdesin adamlar için?

Ortasaha ihtiyacın varken göz göre göre Belluschi'yi nasıl kaçırırsın?

Olmuyor. Sabır tamam da ciddi plansızlık almış gidiyor resmen 1-2 menajer ve yöneticinin yeteneğine kalıyor koca kulübün transferi.

:claps: :claps: :claps:

Bizim tepkimiz de buna zaten.

Ama abi bi yandan da fenere diyoruz çehresini değiştirdi falan diye. Nani son haftalarda konuşulmasına rağmen o da bu zamana kadar sürdü.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hasan Akten

Televizyonlar ticarethane arkadaşlar , kim para kazandırıyorsa onu yayınlar adamlar , Türkiyede de 10 adamdan anca 1 i Beşiktaşlı olduğu için adamlar o diğer 9 a çalışıyorlar.Yanlış anlaşılma olmasın az olmamız kötü bir şey demiyorum ama gerçekler bunlar.

Bir de badem ilk 3 günün yıldızı Eslem demiş , Tolgay-Eslem yapmasın Şenol Hoca  :icool:

Yahu ben bu badem kadar düz bir herif görmedim. Oradan buradan topladığı haberleri yeni bir şeymiş gibi millete satıyor twitter'da. Şimdi de her sene yapılan geyiği daha üçüncü günden yapmış işte. Daha takım kondisyon yüklüyor. En fazla pas çalışması yapıyorlar. Ne ara görmüş Eslem'in yıldızlığını.

Çevrimdışı Volkan Başaran

SPORX ÖZEL - FLAŞ! Bursaspor, Ozan Tufan'ın transferi için Valencia ile 8 milyon euroya anlaşma sağladı!
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Bertug

Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  14 dk.14 dakika önce
Remy için opsiyon 7.5M Eur'dan aşağıya düşmüyor. Alternatif bakılıyor kiralık. Isimleri söylemek istemiyorum. Haklı sebeplerim var.

Fikret Başkan donanımhaber ölücülerini geçti valla doğruysa  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2015, 00:12:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı nin duyumlarda patladı beyler , adamda doğal olarak sinirlendi , dagilabiliriz :)

Yok duyumlar aynı fazlası da var abi rahat ol :)

Ama ben böyle yönetim şekli istemiyorum.

Bu plansız programsız iş bildiğin. Geçen sene de doğru adımlar atıldı hep son anlarda.

Transfer zor diyip duruyorlar transfer zor evet ama son güne kalacak kadar zor iş değil.

Ya görüş yani neden bekliyorsun? neyi bekliyorsun?

Abartısız söylüyorum ben şuan forvetler olmuyorsa direk Guidetti ile imzalarım. Hiç çekinmem risk alacaksan böyle al.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kutay

guiddetti gs ye gidiyormuş galiba  :s20: :s20:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Tugay

Yarın kime iftar yemeği veriliyor ? Boşuna transfer beklemenin anlamı yok.Yönetim ayrı telden çalıyor.

Çevrimdışı Ersoy

SPORX ÖZEL - FLAŞ! Bursaspor, Ozan Tufan'ın transferi için Valencia ile 8 milyon euroya anlaşma sağladı!

Bursa'da hiç gündeme gelmese de kaliteli transferler yapıyor.Saman altından su yürütüyorlar.Ozan'ı da 8'e vermişlerse bu parayı verimli kullanırlar.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2015, 00:13:13
  • Beşiktaş / Bodrum

Mehmet Topal vol2'yi izliyoruz.

2 sene sonra Fener'de.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Yağız Çelikyüz ‏@yagiz1903  3 dk.3 dakika önce
Joel Campbell ?

Yağız Çelikyüz ‏@yagiz1903  2 dk.2 dakika önce
Kanat için tabiki
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2015, 00:14:15
  • Beşiktaş / Bodrum
:claps: :claps: :claps:

Bizim tepkimiz de buna zaten.

Ama abi bi yandan da fenere diyoruz çehresini değiştirdi falan diye. Nani son haftalarda konuşulmasına rağmen o da bu zamana kadar sürdü.

Onlar baya planlıymış kardeşim. Ben iki transferini beğendim sadece ama mesele plan program.

Lig bitti sportif direktör geldi çat teknik direktör geldi çat çat transferler geldi hepsi anlaşılmış çok önceden çok bariz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2015, 00:14:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Yağız Çelikyüz ‏@yagiz1903  3 dk.3 dakika önce
Joel Campbell ?

Yağız Çelikyüz ‏@yagiz1903  2 dk.2 dakika önce
Kanat için tabiki

Dzsudzsak / 2 = Camphell
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Mehmet Topal vol2'yi izliyoruz.

2 sene sonra Fener'de.
Katılıyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Fenerbahçe, De Souza için Sao Paulo kulübüne €8M ödeyecek.

:lol: :lol:

Bu nedir Allah Aşkına ya

Bu paralar bize mi büyük geliyor yoksa bunlar Gerizekalı mı anlamadım.

Şampiyonlar Ligine gidemezlerse bu 2 senede, gör ondan sonraki şenliği
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Ersoy

Dzsudzsak / 2 = Camphell

Aynen öyle.Yönetim yine iş olmazsa ne olur acaba diye sızdırıyor bu haberleri bence taraftarı sınıyorlar.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kemal

Yok duyumlar aynı fazlası da var abi rahat ol :)

Ama ben böyle yönetim şekli istemiyorum.

Bu plansız programsız iş bildiğin. Geçen sene de doğru adımlar atıldı hep son anlarda.

Transfer zor diyip duruyorlar transfer zor evet ama son güne kalacak kadar zor iş değil.

Ya görüş yani neden bekliyorsun? neyi bekliyorsun?

Abartısız söylüyorum ben şuan forvetler olmuyorsa direk Guidetti ile imzalarım. Hiç çekinmem risk alacaksan böyle al.

Çağrı forvete alacağın isim ba dan iyi olacak ki ben bu adami bundan satıp parada kazandım diyeceksin , senin elinde anlaştığı oyuncu yok habire taraftara yancilarinla haber pompaliyorsun , bıraksınlar bu işleri , cok kotu forvet gelir ben size soliyeyim . 2 yıldır stoperle anlasamiyorlar , koneyi baglayamiyorlar. Beck nasıl geldi hayret

Çevrimdışı atalay

Campbell'i yazdık.

Geç.

Töre oynuyor; orada.

Töre > Campbell.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2015, 00:18:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Fenerbahçe, De Souza için Sao Paulo kulübüne €8M ödeyecek.

:lol: :lol:

Bu nedir Allah Aşkına ya

Bu paralar bize mi büyük geliyor yoksa bunlar Gerizekalı mı anlamadım.

Şampiyonlar Ligine gidemezlerse bu 2 senede, gör ondan sonraki şenliği

Bu adam bu parayı eder yalnız Volkan.

Çok iyi ortasaha oyuncusu aldılar. Topal'ın top tekniği iyi pas yapan dikine gidebilen versiyonunu düşünün böyle bir adam bu çok göze batıyordu izlerken ligini.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Akten

Dzsudzsak / 2 = Camphell

Sen bu Sudsakı çok beğeniyorsun, ben de Olcay yerine bir adam gelsin de kim gelirse gelsin dedim, avatarı Sudsak yaptım ama bu adamın Dinamo Moskova istatistiği pek iç açıcı değil. 111 maç 13 gol 30 asist. Özellikle gol sayısı inanılmaz düşük. Neden olaki?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2015, 00:20:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Çağrı forvete alacağın isim ba dan iyi olacak ki ben bu adami bundan satıp parada kazandım diyeceksin , senin elinde anlaştığı oyuncu yok habire taraftara yancilarinla haber pompaliyorsun , bıraksınlar bu işleri , cok kotu forvet gelir ben size soliyeyim . 2 yıldır stoperle anlasamiyorlar , koneyi baglayamiyorlar. Beck nasıl geldi hayret

İyi olması şart değil abi. Ama iyi olmayacaksa farklı bir tarzda olacak.

Demba'dan iyisi Remy diyemeyiz mesela tarzları farklı.

Mesela Elkeson'u alabilirsin. Farklı tarzda adam.

Ha bulamadın mı iyi forvet? Git çok iyi 10 numara al + Guidett'yi al o zaman öyle de çözersin.

Aynı şeyi söylüyorum Macar'ı alsınlar Cenk oynasın o da+15 yazacak ama iyi bir ortasaha almak şartıyla.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Bu adam bu parayı eder yalnız Volkan.

Çok iyi ortasaha oyuncusu aldılar. Topal'ın top tekniği iyi pas yapan dikine gidebilen versiyonunu düşünün böyle bir adam bu çok göze batıyordu izlerken ligini.

Hiç tanımıyorum ama bir kaç yerde eleştiriler okumuştum.Ama kimlerdi bilmiyorum. Topal'ın aynısı yazmışlardı. Emreyi arar demişlerdi ama görmeden bilmiyorum..

Ben o ülkeden bir adama bu parayı zor veririm yine de. Çok ciddi paralar bu rakamlar bence ne olursa olsun..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net