2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12911978 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

anladım, tercih daglıstan yana ama çok bariz fark yok diğeri de olur o zaman.

Digeride olurda Douglas daha güzel olur abi :)

Çevrimdışı dlcs

Onca şeye rağmen q7 yazan taraftarımız var. Bu kulübün batmasına sebep olan demirören değil. Ben bunu çok net anladım artık.
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2015, 23:49:47 dlcs ]

Çevrimiçi Necmi

Yani bu konuda sadece beşiktaşın transfer haberlerini paylaşmalıyız diyorsun öyle mi?
hayır transfer haberi değil görmek istediğiniz oyuncular olur oyuncu kritikleri olabilir
başka yerlerde yazan duyumların tartışması olabilir ama bu Beşiktaşla sınırlı olmalı
Beşiktaş dışında bir haber bu başlıkta konuşulmaz mesela Beşiktaş forumlarını diğer takım forumlarından ayıran bir
özellik vardır bizde renklilere ait konu başlığı açılmaz çok önemli konular türk futbolu başlığı altında konuşulur
ama Beşiktaş forumlarında Beşiktaş konuşulur. Zaten doğru olanda bu siz gençler pek anlamıyorsunuz ama renkliler
bizim için yok hükmündedir biz onları muatap almayız hak ettiklerinden daha fazla değerde vermeyiz
onların forumlarına gidin nerdeyse her oyuncumuz için başkanımız için başlık açılmıştır bırakın konuşsunlar Büyük olan
konuşulur bizim için onlar büyük değilki konuşalım

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bekara  karı  boşamak  kolay  tabii.Bas bas  paraları  Leylaya  dimi.Ohhhh  ne güzel  dünya.Pazarlık yapma  elde  avuçta ne  varsa  ver.Maksat rakiplerle aynı anda açıkla  transferleri.Bumu  senin görüşün şimdi  Yunus  Emre.Aferin sana.24 yaşındasın.Çalışıyormusun bilmiyorum ama çalışma  yaşındasın.Bir işe  gireceksin,sana bir  bütçe  verecekler.İhtiyaç  belirtecekler.Sen araştırmadan,soruşturmadan,pazarlık etmeden şirketinin ihtiyacını önüne çıkan ilk firmadan kaç para olduğuna bakmadan temin  edeceksin.Öylemi?Yap bakalım öyle bir  alışverişde  genel müdüründen hayatının fırçasını  nasıl  yiyorsun  göreyim  seni.
Pazarlık sunnettir abi tabiki yapacaksın pazarlıgı ama bizimkiler suyunu çıkarıyor işin sonra adamalr vazgeçincede Zaten ilk tercihimiz değildi diye açıklama yapıyoruz :bandit:
Herşeyin Aşırısı zarar onu söylemek istedim :tabe: demekki ne demek istedigimi tam olarak anlayamamışsın @Coşkun Mevsim abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mert_

Digeride olurda Douglas daha güzel olur abi :)
daglıs psikopat  :halay:

Çevrimdışı Mehmet57

Onca şeye rağmen q7 yazan taraftarımız var. Bu kulübün batmasıne sebep olan demirören değil. Ben bunu çok net anladım artık.

Zaten kesinlikle taraftar profili. Sonmus, sorunlu oyuncu sevdasi. Yildiz olsun camurdan olsun.

Çevrimiçi Necmi

Douglas gelirse cüneyt çakırı korner bayrağı ile kovalar söyleyim  :bandit: :bandit:
sadece kovalarmı :bandit:

Çevrimdışı Efe

Douglas gelirse cüneyt çakırı korner bayrağı ile kovalar söyleyim  :bandit: :bandit:
kovalasın belki bi daha yapmaz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

Twitterda falan okuyorum Dewe'de aynısını yazmış 10 senede bir şampiyon oluyoruz zaten bari Q7'yi getirsinler de azıcık şov yapsın keyfimize bakalım diyorlar.Bu adamlar bu takımı tutmayı hak etmiyor. Takımının nasıl başarılı olacağını düşünmüyorlar da gittikçe kötü olması için ellerinden geleni yapıyorlar.

Haberler şu. Şenol hoca rhodolfoyu istemiş douglas yerine.

Menajeri çağırılmış rhodolfonun. Oturup konuşulacakmış, oyuncu ile anlaşırlarsa, bu kez brezilya kulubü ile görüşmelere başlanacakmış.

Brezilya ile olan saat farkı mesafe göz önüne alınırsa, 10 güne kadar netleşir transfer.  :lol: :lol:
Bende şöyle okudum haberi : Şenol hoca Douglas tan daha hızlısını alabiliriz demiş oyuzden ibre Rodolfhoya dönmüş :bandit:
Ama benim bildiğim Dpuglas , Rodolfhodan daha Hızlı :alala: @Armağan Bozkurt abi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Twitterda falan okuyorum Dewe'de aynısını yazmış 10 senede bir şampiyon oluyoruz zaten bari Q7'yi getirsinler de azıcık şov yapsın keyfimize bakalım diyorlar. Dediğim bu işte bu adamlar bu takımı tutmayı hak etmiyor. Takımının nasıl başarılı olacağını düşünmüyorlar da gittikçe kötü olması için ellerinden geleni yapıyorlar.

:ebebe: :ebebe: :ebebe:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ONUR KOLCU

daglıs psikopat  :halay:

O yuzden Douglas abi bu bizim Efendilik adı altında futbolcularımızın sahada rakibe hakeme karsı sinmeleri hoşuma gitmiyor o yuzdende kaybediyoruz.

Ben  geç ama temiz transferler yapacagımıza inanıyorum.

Çevrimdışı uğur07

Hastayım şu beşiktaşlıların kendi oyuncularına ya paha biçememesine yada yerin dibine sokma huyuna ya. 

arası yok kimsede, asla.
hayirdir Sen baska takimdansin galiba :) Biz beşiktaşlılar Böyleyiz biraz naparsin

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı FedericoGiunti

Madem çok istiyor taraftar, yönetim qureasmayı getirsin. Ancak aylık 1500 tl ve full akbil versin fazlası bu adama haram.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Tekrar tekrar yanlış anlaşılan konu şu: Burası Beşiktaş forumu ve atılan mesajların çoğunluğu bu takımla ilgili olur. Bir günde atılan 500 mesaj varsa ve bunun yarısından fazlası renklilerin transferi, Q7 geri gelsin mesajları olursa orda sıkıntı var demektir. Naniyi futbol tarihinin en iyi kanatlarından ilan edeni de gördük bizim takım tamamen çöp diyeni de. O kadar kötüyüz ve rakip o kadar iyi ki oyumcumuza 15 az 20 olsun yoksa pay versinleri konuşurken neden 6 milyonluk üst düzey naniye talip olan yoktu? Sorsan kjaer douglası rhodolfoyu ikiye üçe katlar mesela neden çünkü biri 3 milyon diğeri 7-8 milyon 4 milyonda maaş. İnsan artık bıkıyor bu mesajlardan geçen hafta yine fener de konışuluyordu diğeri de ama dozundaydı. İki kap bildirimi dağıttı şurayı.

Douglas mı Rodolfho mı diye tartışmak ....
Rofolfhoda iyi ama Douglas daha iyi , Eğer Douglas olmazsa Rodolfhoya donmeli ibre , İlk tercih Douglas olmalı...

Çevrimdışı Tolga

Twitterda falan okuyorum Dewe'de aynısını yazmış 10 senede bir şampiyon oluyoruz zaten bari Q7'yi getirsinler de azıcık şov yapsın keyfimize bakalım diyorlar. Dediğim bu işte bu adamlar bu takımı tutmayı hak etmiyor. Takımının nasıl başarılı olacağını düşünmüyorlar da gittikçe kötü olması için ellerinden geleni yapıyorlar.
Dediğim gibi bir kısım taraftar şampiyonlukla hava atamadığı için sahte yıldızlarla hava atma derdinde.

Bu tarz taraftarın azalması için şampiyonluk şart.

Şampiyonluklar gelmeye başlayınca o zaman yıldız yıldız diye tutturmaktan vazgeçecekler.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı FedericoGiunti

O yuzden Douglas abi bu bizim Efendilik adı altında futbolcularımızın sahada rakibe hakeme karsı sinmeleri hoşuma gitmiyor o yuzdende kaybediyoruz.

Ben  geç ama temiz transferler yapacagımıza inanıyorum.
Temiz transferler bize başarıyı getirecektir.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Pazarlık sunnettir abi tabiki yapacaksın pazarlıgı ama bizimkiler suyunu çıkarıyor işin sonra adamalr vazgeçincede Zaten ilk tercihimiz değildi diye açıklama yapıyoruz :bandit:
Herşeyin Aşırısı zarar onu söylemek istedim :tabe: demekki ne demek istedigimi tam olarak anlayamamışsın @Coşkun Mevsim abi
HEr zamanki gibi boş ve gereksiz yere bol bol  konuşuyorsun.Yapma bunu.Hem özel  hemde iş hayatında  başına çok iş  açarsın.Benden sana  abi,amca,dede  (ne dersen de )  tavsiyesi.Pazarlığı uzatıp da  boş yere  kimi kaçırdık bu sene.De bakem  bana  bu arada.

Çevrimdışı Hasan Akten

hayır transfer haberi değil görmek istediğiniz oyuncular olur oyuncu kritikleri olabilir
başka yerlerde yazan duyumların tartışması olabilir ama bu Beşiktaşla sınırlı olmalı
Beşiktaş dışında bir haber bu başlıkta konuşulmaz mesela Beşiktaş forumlarını diğer takım forumlarından ayıran bir
özellik vardır bizde renklilere ait konu başlığı açılmaz çok önemli konular türk futbolu başlığı altında konuşulur
ama Beşiktaş forumlarında Beşiktaş konuşulur. Zaten doğru olanda bu siz gençler pek anlamıyorsunuz ama renkliler
bizim için yok hükmündedir biz onları muatap almayız hak ettiklerinden daha fazla değerde vermeyiz
onların forumlarına gidin nerdeyse her oyuncumuz için başkanımız için başlık açılmıştır bırakın konuşsunlar Büyük olan
konuşulur bizim için onlar büyük değilki konuşalım

Abi sadece fb ve gs değil konu, Antalya'nın Eto'o Ronaldinho transferlerinden, dünyadaki bir çok takımın yaptığı transferlere kadar, futbolla transferle ilgili her şey konuşuluyor burada. Bence konunun çok ziyaret edilmesinin bir nedeni de bu. Benim hoşuma giden de bu. Bu sayede daha önce ismini bile duymadığım bir çok futbolcudan haberdar oldum mesela. Sadece beşiktaşla ilgili yazılacak dediğiniz de bu mesajlar da gelmeyecek.

Bazı konuların gereğinden çok konuşulduğu konusunda haklısın. İpin ucu kaçabiliyor bazen. Ama dediğim gibi Beşiktaşla ilgili bir haber olsa herkes o konuda yazar zaten.

Çevrimdışı talha

Dediğim gibi bir kısım taraftar şampiyonlukla hava atamadığı için sahte yıldızlarla hava atma derdinde.

Bu tarz taraftarın azalması için şampiyonluk şart.

Şampiyonluklar gelmeye başlayınca o zaman yıldız yıldız diye tutturmaktan vazgeçecekler.

Bunlar hep YD in ortaya çıkardığı suni duygular
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Mehmet57

Douglas'in yani sira orta sahaya Van Bommel karakterinde biri gelmeli. Bu yumusak takima biraz sertlik, atesleyen tipler gerekli.

Çevrimdışı Yusuf

Abi sadece fb ve gs değil konu, Antalya'nın Eto'o Ronaldinho transferlerinden, dünyadaki bir çok takımın yaptığı transferlere kadar, futbolla transferle ilgili her şey konuşuluyor burada. Bence konunun çok ziyaret edilmesinin bir nedeni de bu. Benim hoşuma giden de bu. Bu sayede daha önce ismini bile duymadığım bir çok futbolcudan haberdar oldum mesela. Sadece beşiktaşla ilgili yazılacak dediğiniz de bu mesajlar da gelmeyecek.

Bazı konuların gereğinden çok konuşulduğu konusunda haklısın. İpin ucu kaçabiliyor bazen. Ama dediğim gibi Beşiktaşla ilgili bir haber olsa herkes o konuda yazar zaten.

Katiliyorum. Konunun bu kadar ziyaret edilmesinin en büyük nedeni bu.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

hayirdir Sen baska takimdansin galiba :) Biz beşiktaşlılar Böyleyiz biraz naparsin

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Türkiyesporluyum ben:))

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Madem çok istiyor taraftar, yönetim qureasmayı getirsin. Ancak aylık 1500 tl ve full akbil versin fazlası bu adama haram.

Abi Boş hayal kuranlar var. :) Fikret Orman var Allahtan  kapıdan giremez , girmemeli de zaten..