2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12908521 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Burada rakip takımların transferlerinin konuşulması beni rahatsız etmez ama her 3 mesajından 2'sinde "biz şöyle geride kaldık, böyle bittik, bizim yöneticiler zaten beceriksiz, transfer yapamazlar, yine üçüncüyüz, üçüncü bile olamayız, Q7 gelsin" yazanlar ciddi anlamda can sıkıyor.

O klavyeyi yere bırakıp bir sakinleşin hele. Elbette transfer yapacağız, sezona böyle gireceğimizi düşünmüyorsunuz herhalde?
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı ONUR KOLCU

1 Günde 3 Transfer yapıldımı zaten o 3 transfer 15-20 Gün konuşulur burada , Analiz yapılır hızı yeknigi tartışılır vs vs , Bu durumda senin söylediğin mantıksız çıkıyor @ONUR KOLCU kardeşim

ne alakası var kardeşim  15 20 gün sonra ne olacak yinemi transfer olsunda konusalım diye bekleyeceksiniz ,

Konu amacını aşmaya baslayınca  Müdahale edilmesi gayet normaldir , bundan dogal bişey olamaz..

bu forumda herşeyin bi başlıgı var herkes her istediğini heryerde tartısabilir.

burası BEŞİKTAŞ transfer bölümü arkadaşlar.

Çevrimdışı Hasan Akten

Konuyu bir Dzsudzsak KAP'ı paklar, başka türlü zor :D

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Emre tileve göre, Q7 ciddi ciddi gündemdeymiş.

Çevrimdışı mert_

bugünkü rudolfo haberleri daglıstan vazgeçildiği anlamına mı geliyor? @Çağrı ne düşünüyorsun?

Çevrimdışı Hasan Akten

ne alakası var kardeşim  15 20 gün sonra ne olacak yinemi transfer olsunda konusalım diye bekleyeceksiniz ,

Konu amacını aşmaya baslayınca  Müdahale edilmesi gayet normaldir , bundan dogal bişey olamaz..

bu forumda herşeyin bi başlıgı var herkes her istediğini heryerde tartısabilir.

burası BEŞİKTAŞ transfer bölümü arkadaşlar.

Yani bu konuda sadece beşiktaşın transfer haberlerini paylaşmalıyız diyorsun öyle mi?

Çevrimdışı FedericoGiunti

Douglas, macar, sağlam bir forvet belkide kaleci, bir ihtimal ön libero tranferi olursa geri kaldık diyenler ne diyecek merak ediyorum. Geri filan kalmadık yönetim emin adımlarla ilerliyor bu sene bence. Umarım buda başarıyı getirecektir Beşiktaşıma.
BEŞİKTAŞK

Çevrimiçi Necmi

Evet gordugunuz gibi yaptıgınız uygulamaya tepkiler giderek artıyor @Necmi abi
Gelen bir Tosiç birde Beck var , Gerçekten ne konuşacağız biz ? İster istemez renklilerin transferleinide konuşuyoruz tabiki , Bundan doğal ne var ?? Konuşmazsak sıkıntı zaten onlar bizim rakibimiz onalrın yaptığı transferler bizi doğrudan ilgilendiriyor , Dolayısı ile Burada karşılaştırmalar yaparak Kadro analizi yapabiliyoruz tabi Forum sizin kurallarınızda ısrarcıysanız yapacak bişey yok tabi.....
forum bizim değil tüm Beşiktaş taraftarının bu gün bu seviyeye geldiyse bu kurallar yüzünden geldi
ve bu kuralları kaldırdığımız anda 3-4 kişinin sohbet alanına döner sohbet etmek istiyorsanız muhabbet cafeye gidin
küfür olmadığı sürece istediğiniz gibi konuşun
türk sporu konuşmak istiyorsanız onunda başlığı var kısıtlama yok ama her yazdığınızı konusunda yazacaksınız
kurallarda ısrarcı olmak zorundayız çünkü tersi foruma zarar verir dört kişinin sohbet ettiği yer olur çıkar
bunun örneklerini sen çok iyi görüyorsundur. Amaç burayı büyük bir Beşiktaş taraftar forumu yapmaksa
bu iş kurallardan geçer yok bildiğimiz gibi konuşalım kafamıza göre takılalım derseniz bende saldım çayıra mevlam kayıra derim
görün bakalım stad bitene kadar ayakta durabiliyormu burası

Çevrimdışı talha

Burada rakip takımların transferlerinin konuşulması beni rahatsız etmez ama her 3 mesajından 2'sinde "biz şöyle geride kaldık, böyle bittik, bizim yöneticiler zaten beceriksiz, transfer yapamazlar, yine üçüncüyüz, üçüncü bile olamayız, Q7 gelsin" yazanlar ciddi anlamda can sıkıyor.

O klavyeyi yere bırakıp bir sakinleşin hele. Elbette transfer yapacağız, sezona böyle gireceğimizi düşünmüyorsunuz herhalde?

A hahahaha geçen seneye çık benzemiyor mu gene millet çıldırmış tır bunlar Fernandes yerini almeida nın yerini falan nasıl dolduracak diye :D millet heralde o gün sattın mı hemen diğerini getirdin getirdin daha da transfer yapamazsın kafasında
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı can1903

http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-201516-sezonu/2015-2016-sezonu/

Gelecek sezon , Beşiktaş'ta öne çıkan futbolcu kim olur?

Yeni gelecek oyuncular eklenecektir.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ne facebookta nede Twitterde Takip etmediğim Beşiktaş sayfası yok , Bir kaç Beşiktaş forumunuda takip ediyorum ama üye değilim , Bir tanesine üyeyim ama yazmıyorum artık o forumada Buradaki Yönetici ve tanıdığım abilerime kardeşlerime ayıp olmasın diye
Diyeceğim şuki bu kadar takip ettiğim sayfa ve forum içerisinde , Q7 den bu kadar nefret edilen , Sevilmeyen tek platform burası Gerçekten heryer dua ediyor ne olur gelsin diye ama burada durum çok farklı hatta tam tersi ama burasıda forum ve benim fikrim Q7 nin faydalı olacağı yönünde bunu söylemekten neden çekineyim ???? Yazma hakkım var bunu yazıyorum diye bana yazma diye tepki Gosteremezsiniz !! bende Beşiktaşlıyım ve bende sizin kadar düşünüyorum Beşiktaşı :tabe:
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2015, 23:41:39 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tugay

Q7 kapıdan içeri giremez göndermekle iyi yaptık  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 23:40:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bugünkü rudolfo haberleri daglıstan vazgeçildiği anlamına mı geliyor? @Çağrı ne düşünüyorsun?

Fikrim yok abi Rhodolfo da Douglas gibi iyi oyuncu ama benim gönlüm Douglas'ta.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bence 2 oyuncuda bize katkı verecektir abi hangisi gelirse bana uyar ama Douglas ın Gelmesini daha cok istiyorum nedense

Çevrimdışı talha

Emre tileve göre, Q7 ciddi ciddi gündemdeymiş.

Valla ben olsam getiririm baksana o kadar isteyeni var iki tirivela çeker  millette mest olur.  Ama tabi yine başarısız olduk mu sorumlusu da Quaresma değil arkasında Motta sağında veli önünde cenk vardı diye olur :)
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kadir G.

Q7 top taşıyıcı olarak bile giremez bu kulübe. Biletini alıp gelirse gökhanı izler.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

40 Milyona ne transferler yapılırda , Bizim yönetim yaparmı orası tartışılır işte :bandit:
6 milyona 3 Taksitle Ba yı aldık iyi güzel ama bu taktiği bütün transferlerde kullnamaya başladık artık , Bıktırdık artık takımları pazarlık yapmaktan , Bak Chelsea 11 milyonluk opsiyon koydurmak istiyor Remy e , Sutten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali @Türkay
Bekara  karı  boşamak  kolay  tabii.Bas bas  paraları  Leylaya  dimi.Ohhhh  ne güzel  dünya.Pazarlık yapma  elde  avuçta ne  varsa  ver.Maksat rakiplerle aynı anda açıkla  transferleri.Bumu  senin görüşün şimdi  Yunus  Emre.Aferin sana.24 yaşındasın.Çalışıyormusun bilmiyorum ama çalışma  yaşındasın.Bir işe  gireceksin,sana bir  bütçe  verecekler.İhtiyaç  belirtecekler.Sen araştırmadan,soruşturmadan,pazarlık etmeden şirketinin ihtiyacını önüne çıkan ilk firmadan kaç para olduğuna bakmadan temin  edeceksin.Öylemi?Yap bakalım öyle bir  alışverişde  genel müdüründen hayatının fırçasını  nasıl  yiyorsun  göreyim  seni.

Bende oyumu Douglas tan yana kullanıyorum :tabe:

Çevrimdışı Yusuf

Açıkçası ben de çok fazla yazmamama rağmen insanların yazdıklarının kısıtlanmasından rahatsız oldum. Beşiktaş taraftarı olarak takımımızı tabii ki Fenerbahçe ve Galatasaray gibi direk rakibimiz olan takımlarla kıyaslayacağız. Eğer bu konuda sadece transferler konuşulursa konu canlılığını kaybeder,insanlar artık daha az siteye uğrar hale gelir. Ayrıca Quaresma,Arda gibi konuların konuşulması da gayet doğal,biri eski futbolcumuz diğeriyse Barcelona'ya transfer olmuş be bizim takımımızı da ilgilendiren bir futbolcu. Yöneticiler konuların uzamasından endişe ediyorlar ama gördüğüm kadarıyla bu platformda insanlar görüşlerini birbirine kabul ettirmeye çalışmak yerine uzlaşmayı tercih ediyorlar. Biraz uzun oldu ama bu konu hakkında düşüncelerim böyle,özetle bu baskıcı tutumun forumu olumsuz yönde etkileyeceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı mert_

Fikrim yok abi Rhodolfo da Douglas gibi iyi oyuncu ama benim gönlüm Douglas'ta.
Bence 2 oyuncuda bize katkı verecektir abi hangisi gelirse bana uyar ama Douglas ın Gelmesini daha cok istiyorum nedense
anladım, tercih daglıstan yana ama çok bariz fark yok diğeri de olur o zaman.

Çevrimdışı Mehmet57

Q7 gelir, iki trivela yapar, borcum var kanimi akitirim der, taraftar arasinda buyuk bir grup herseyi unutur baslar yine "quaresma quaresma oley oley oley"

Bence cok buyuk hata olur. O sansini kaybetti.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Haberler şu. Şenol hoca rhodolfoyu istemiş douglas yerine.

Menajeri çağırılmış rhodolfonun. Oturup konuşulacakmış, oyuncu ile anlaşırlarsa, bu kez brezilya kulubü ile görüşmelere başlanacakmış.

Brezilya ile olan saat farkı mesafe göz önüne alınırsa, 10 güne kadar netleşir transfer.  :lol: :lol:

Çevrimdışı Savaş

Ben anlamadım madem rhodolfo ile gorusecektik yani Senol hoca onu istiyordu biz neden bilmem kac gundur douglas pesinde kosuyoruz? Bu calismalar Senol hocaya sorulmuyor mu? Hadi anlasamadik diyelim neden her yerde yarin kap gelebilir yaziyor. Arkadas o kadar cok bilgi kirliliği var ki inanilmaz yani. Eskiden sadece gazeteler ve spor programlari olurdu hatta spor programida degil haberlerinden bakar ogrenirdik simdi sosyal medya oyle bir sisiriyor ki haberleri inanilmaz bilgi kirliligi olusuyor. Biri a diyor biri b biri c biri ab biri abc..... Sonra gerginlik diz boyu. En iyisi kimseye inanmadan beklemek cunku herkes herseyi biliyor, bildim demek icin salliyor..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Deniz

Douglas gelirse cüneyt çakırı korner bayrağı ile kovalar söyleyim  :bandit: :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba