arda nın barca ya transeri Türk futbol tarihi için büyük bir olaydır. ve bence transfer başlığında geçiyor olması gayet normaldir.sonuçta hergün böyle haberler almıyoruz ki başka şeylerle kıyaslansın.ben bir Beşiktaş lı olarak gs den nefret etmeme ragmen gurur duydum.bizlere düşen kafamızı diğer tarafa çevirip banane abi ardadan demek değil, başarılar dilemektir.sonuçta arda için Türk kelimesi geçecek.bu bile bizi yakından ilgilendirmeli diye düşünüyorum.
saygılar.
Banane kardeşim ardadan yada onun türk olmasından
ben milliyetçi değilimki insanı insan olarak görürüm ırkçılık yapmam.
bak kendi ağzınla diyorsun türk futbol tarihi diye o zaman gideceksin türk futbolu başlığında konuşacaksın
burda ardayla ilgili başlık bile açılsa anında silinir eğer arda konuşmak istiyorsan nette bununla ilgili bir sürü site vardır
ama Burası Beşiktaş forumu ve sadece Beşiktaş konuşulur. Bak o kadar önemliyse bizim gencecik çocuğumuz 5 M€ ya gitti
bu biliyormusun ardadan çok daha büyük bir transfer sen stopere 5 M bir yıldız getirir koyarsın gurur duyacaksan bununla gurur duy
arda kadar burda konuşuldumu yok ama 5 e gencecik bir stoper gönderdin forvet olsa normal ama defans için astronomik bir transfer bu
biz o paralara nihatı ilhanı gönderdik işte başarı budur