2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12908320 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Evet Messi Yapar  :lol: :lol: :lol:
tabi arjantini dünya şampiyonu yapıyor değilmi.
Arjantin milli takımında nasıl sıradanlaştığını göremiyormusun

Çevrimdışı Scout

1- Töre'nin gitme ihtimallerine karşı alternatifleri hazır
2- Şimdi 15'e gitse seneye max 20 olur değeri
3- Beck ile gelecek olan adam da uçar :)
Bence Tamamen Eksik Mevkilere Odaklandılar , Alternatifini Bulamazlar Bulsalarda Her Oyuncuyu Alamazsınız
Pika Pika

Çevrimdışı Türkay

O değilde kulüp hala Arda Turan'ı kutlamadı resmi siteden  :D Fener kutlamış genelde ilk biz yapardık ama  :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

18'e Töre'yi verelim 6'ya Campbell'i alalım. 

Çevrimdışı KAP

Töre denildiği gibi 18 m e gitse toplamda (18+13+5+3) 40M e yakın bonservis hakkımız olacak tepe tepe harcarız bence sat gitsin Töre'yi
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimiçi Necmi

Töre - atletico dedikoduları

Arda yerine törenin düşünülmesi dedikodusu.

Ardanın rekor ücrete satılması..

Ardanın daha nasıl ilgisi olsun beşiktaşla ilgili, resmen birinci dereceden ilgilendiriyor necmi abi :))
suyunun suyunun suyu diyorsun yani sonra dönerler ardalı Barça kadroları yaparlar bir bakmışsın konunun nereye gittiğini anlamaışsın
ben burda iki gündür kaçtane fener kadrosu yazan mesaj sildim biliyormusun

Çevrimdışı Scout

tabi arjantini dünya şampiyonu yapıyor değilmi.
Arjantin milli takımında nasıl sıradanlaştığını göremiyormusun
Türkiye Ligini Kastediyoruz Abi  :money: @Necmi
Pika Pika

Çevrimdışı Türkay

Töre denildiği gibi 18 m e gitse toplamda (18+13+5+3) 40M e yakın bonservis hakkımız olacak tepe tepe harcarız bence sat gitsin Töre'yi

Aynen öyle 40 milyon euro'ya da transfer yapamazsak kapatalım biz dükkanı

Çevrimiçi Samet Ç

Töre'nin gitmesi gerektiğini düşünüyorum bu sene satmazsın seneye satarsın belki 20 eder 15 veriyorlarsa hemen gönderilmeli. Elimizdeki para 30 milyon olunca daha hızlı yaparlar belki transferleri. Hiç olmazsa arada 4-5 milyon basket takımına yatırım yaparız.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Töre nin alternatifinin hazır olduğunu düşünmüyorum , Satılırsa orada Sosa yada Kerim oynatılır herşey beklenir yani....
Daha sola adam bulamadık , 1,5 Konop efendinin peşinden koştum şimidide Dzutsakın peşinden koşuyoruz...
Önce duzustsakla anlaşılıp , Konop olmazsa Duzustsakı açıklamalıydık işte bunlar hep plansızlığın gostergesi :steamed: :steamed:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

suyunun suyunun suyu diyorsun yani sonra dönerler ardalı Barça kadroları yaparlar bir bakmışsın konunun nereye gittiğini anlamaışsın
ben burda iki gündür kaçtane fener kadrosu yazan mesaj sildim biliyormusun

niye siliyorsun abi, ne zararı var ki?

direkt rakibimiz işte, karşılaştırmayı onlarla yapacağım tabi ki, gençlerbirliği kasımpaşa ile değil.

Çok fazla takılıyorsunuz böyle şeylere.

2 transfer yaparız, o gün nani mani hepsi unutulur gider.

Çevrimiçi Necmi

Türkiye Ligini Kastediyoruz Abi  :money: @Necmi
hee o arjantin kadrosunda varlığı yok gelecek burda yapacak iki günde bacaklarını kırar eline verirler
banada zorla konu dışı yaptırıyorsunuz :bandit:

Çevrimdışı Scout

Burası Beşiktaş transfer başlığı sen bana ardanın Barçaya gitmesinin bizimle olan ilgisin söyle
bilelim. nedeninin bilde öyle itiraz et Biz göz yumduğumuz an tüm dünyanın transferleri konuşulur uzun tartışmalar çıkar
ve arada Beşiktaş haberlerini göremezsiniz bile senin barça haberine herkes bir mesaj atsa birden on sayfa ilerler konu @Scout
geçen fenerin kadrosunu sildim yaklaşık on saniye durdu forumda farkedip hemen sildim ama 7-8 mesaj anında atılmıştı
peşinden onlarıda silmek zorunda kaldım.
bu arada uyarıyoruz ya atmayın diye ama hep uyaracağız sanmayın bir iki uyarırız peşinden mesaj atamaz konumuna getiririz.
Atleticonun Töre İlgisi , Gelecekte Atınç İyi Bir Takıma Giderse Onuda Konuşmamız Saçma Olur Ozaman
Pika Pika

Çevrimdışı Efe

Töre'nin gitmesi gerektiğini düşünüyorum bu sene satmazsın seneye satarsın belki 20 eder 15 veriyorlarsa hemen gönderilmeli. Elimizdeki para 30 milyon olunca daha hızlı yaparlar belki transferleri. Hiç olmazsa arada 4-5 milyon basket takımına yatırım yaparız.
basket takıma yatırım yapıp futbol takımının en önemli oyuncusunu satalım diyorsun yani bazı şeyleri parayla ölçmemeliyiz  bu takımı kurabilmek için çaba harcandı forvet iyi paraya gitti ama başka kilit oyuncu göndermek hata alınacak oyuncular aynı katkıyı vermezse çok sıkıntı çeker yönetim o yüzden para için bazı şeylerden vaz geçilmemeli :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hamahakki

Töre nin alternatifinin hazır olduğunu düşünmüyorum , Satılırsa orada Sosa yada Kerim oynatılır herşey beklenir yani....
Daha sola adam bulamadık , 1,5 Konop efendinin peşinden koştum şimidide Dzutsakın peşinden koşuyoruz...
Önce duzustsakla anlaşılıp , Konop olmazsa Duzustsakı açıklamalıydık işte bunlar hep plansızlığın gostergesi :steamed: :steamed:

Bu işin planlaması olmaz ki.adam demez mi benle anlaştınız ama konoplyanka'yla görüşüyosunuz.
Hem öyle birşey olsa şu an tottenham,stoke ya da atletico şu ana kadar imza attırmaz mıydı?
Birde bu yönden bak

Çevrimdışı FedericoGiunti

Arkadaş beni mazur görün ama arda ve quresma mesajı atanları elimde olsa anında banlarım. Beşiktaş forumunda ardanın ne işi var. Birde töre gitsin querasma gelsin diyor. Yapmayın yahu üzmeyin insanı.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı quentine83

arda nın barca ya transeri Türk futbol tarihi için büyük bir olaydır. ve bence transfer başlığında geçiyor olması gayet normaldir.sonuçta hergün böyle haberler almıyoruz ki başka şeylerle kıyaslansın.ben bir Beşiktaş lı olarak gs den nefret etmeme ragmen gurur duydum.bizlere düşen kafamızı diğer tarafa çevirip banane abi ardadan demek değil, başarılar dilemektir.sonuçta arda için Türk kelimesi geçecek.bu bile bizi yakından ilgilendirmeli diye düşünüyorum.
saygılar.
İsmet Yarkın ONUR

Aynen öyle 40 milyon euro'ya da transfer yapamazsak kapatalım biz dükkanı
40 Milyona ne transferler yapılırda , Bizim yönetim yaparmı orası tartışılır işte :bandit:
6 milyona 3 Taksitle Ba yı aldık iyi güzel ama bu taktiği bütün transferlerde kullnamaya başladık artık , Bıktırdık artık takımları pazarlık yapmaktan , Bak Chelsea 11 milyonluk opsiyon koydurmak istiyor Remy e , Sutten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali @Türkay

Çevrimiçi Necmi

niye siliyorsun abi, ne zararı var ki?

direkt rakibimiz işte, karşılaştırmayı onlarla yapacağım tabi ki, gençlerbirliği kasımpaşa ile değil.

Çok fazla takılıyorsunuz böyle şeylere.

2 transfer yaparız, o gün nani mani hepsi unutulur gider.
ama hep burda olup sohbeti yapanları düşünüyorsun bu da 100 kişinin içinde döner
ama unutma gün içinde burayı 50000 e yakın kişi takip ediyor ve bu insanların çoğu iş yerlerinde
gizli kapaklı giriyor iki dakika transfer ne oldu bakmak için ne yapsın bir mesaj için 20 sayfa fener kadrosumu
okusun konuşacaksanız türk futbolu başlığı var orda konuşabilirsiniz o zamanda diyorlar kimse gelmiyor takip
etmiyor bende diyorumki işte kimsenin ilgilenmediği bir konuyu burda yazıpta kalabalık etmeyin burda başkalarınında
hakkı var onların transfer takip hakkını ellerinden alıyorsunuz  @Armağan Bozkurt

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Açın bakın stat başlığına, eskiden bir günde 20-30 sayfa atan başlık, 2 günde yarım sayfa 1 sayfa zoraki atıyor.

Eğer onu konuşma bunu konuşma, ardadan banane, fenerden banane dersek, bu başlıkta aynı akıbete uğrayacak zira bizimle ilgili ısrarla hiç bir gelişme olmuyor.

Olmayan şeyide ne kadar konuşayım. Remy cudcak demekten sıkıldım ben, açıyorum bakıyorum başka kimler olabilir diye, günlerdir. e ne konuşacağız onuda bilmiyorum.

Töreyi satalım mı satmayalım mı konu bu 2 gündür. E gelen yoksa giden tartışılır. Giden de resmi birşey yok.

öyle belirsizlik içinde gidiyoruz.

Arkadaş beni mazur görün ama arda ve quresma mesajı atanları elimde olsa anında banlarım. Beşiktaş forumunda ardanın ne işi var. Birde töre gitsin querasma gelsin diyor. Yapmayın yahu üzmeyin insanı.
Neyi banlıyorsun abi ???
Senin kadar bende Beşiktaşı düşünüyorum! Burası forum yani tartışma platformu !! Bana göre Q7 faydalı olur sana göre olmaz herkesin fikri farklı , Ben olsam Banlarım falan Hoş değil yani böyle mesajlar @FedericoGiunti

Çevrimdışı Anıl

:claps: :claps:

Çevrimdışı Scout

Dzudzsak Ne Oldu ? Küçük Pürüzler Kalmıştı
Pika Pika

Çevrimdışı mert_

töre'yle ilgisi olabilir diye yazıyorum, arda'nın sözleşmesinde gelen başkan için opsiyon bırakılmış. 18 temmuzdaki seçimde laporta seçilirse 20 temmuza kadar arda'yı iade etme hakkı var. o yüzden töre atletico'ya transfer olacaksa bile bu tarihten önce olmaz. tabi bu durum atletico'nun töre'ye ilgisi arda'nın gidişi ile ilgiliyse geçerli.

Çevrimdışı Türkay

40 Milyona ne transferler yapılırda , Bizim yönetim yaparmı orası tartışılır işte :bandit:
6 milyona 3 Taksitle Ba yı aldık iyi güzel ama bu taktiği bütün transferlerde kullnamaya başladık artık , Bıktırdık artık takımları pazarlık yapmaktan , Bak Chelsea 11 milyonluk opsiyon koydurmak istiyor Remy e , Sutten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali @Türkay

Yaparlar abi niye yapmasınlar şimdi elde 40 M var desek bu parayı taraftarın keyfi olsun diye bi an önce çarçuk etmek saçma. 6 ay sonra sözleşmesi bitecek Dzsudzscak'a 5 milyon bonservis veririz 3M de ücret veririrz yarın Almanya kampına katılır, Remy'e Ba dan gelen parayı direk akıtır 11 milyon euroya alırız o da yarın açıklanır ama gerek var mı? Tabi ki yok. Pazarlıkla - ki pazarlıkta iyiyiz- daha makul seviyelerde alabileceğimiz oyuncuları niye aceleye getirip boşa para harcayalım ki? @Yunus Emre Dökmeci