2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12908518 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı FedericoGiunti

Ben buraya Beşiktaşımın transfer gündemi hakkında bilgi almak için giriyorum. Bu sayfanın amacıda bu zaten. Başka takım bilgisi almak istesem gider diğer takımların sayflarına bakarım. Banane Beşiktaşım dışındakilerden.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Ergin1903

Bence de konular birbirinden cok bagimsiz degil, en aktif konu oldugu için icerisinde bazen baska takimlrdan bahsedbiliyoruz. Bu konuda fazla keskin olunmamasi gerektigini düsünüyorum.Gercekten bizim traansferlerden bahsedebilecegimiz pek bir sey yok bu aralar. Papagan gibi ayni seyleri söyluyoruz kac gündür.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dzudzsak Ne Oldu ? Küçük Pürüzler Kalmıştı
Pazarlık yapmaktan bıktırıp Alamayız , Sonrada İlk tercihimiz değildi zaten deriz :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ben buraya Beşiktaşımın transfer gündemi hakkında bilgi almak için giriyorum. Bu sayfanın amacıda bu zaten. Başka takım bilgisi almak istesem gider diğer takımların sayflarına bakarım. Banane Beşiktaşım dışındakilerden.

tamam abi, bizimle ilgili gelişme yok.

Hadi ne konuşalım. Çıkıp gideceksin bir gelişme olmadığını öğrenince?  e gitme gel başka şeyler konuşalım. daha iyi değil mi.

Çevrimiçi Samet Ç

Onu yazma bunu yazma bizde zaten hiç bir gelişme yok neyi konuşalım ?

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

arda nın barca ya transeri Türk futbol tarihi için büyük bir olaydır. ve bence transfer başlığında geçiyor olması gayet normaldir.sonuçta hergün böyle haberler almıyoruz ki başka şeylerle kıyaslansın.ben bir Beşiktaş lı olarak gs den nefret etmeme ragmen gurur duydum.bizlere düşen kafamızı diğer tarafa çevirip banane abi ardadan demek değil, başarılar dilemektir.sonuçta arda için Türk kelimesi geçecek.bu bile bizi yakından ilgilendirmeli diye düşünüyorum.
saygılar.
Banane kardeşim ardadan yada onun türk olmasından
ben milliyetçi değilimki insanı insan olarak görürüm ırkçılık yapmam.
bak kendi ağzınla diyorsun türk futbol tarihi diye o zaman gideceksin türk futbolu başlığında konuşacaksın
burda ardayla ilgili başlık bile açılsa anında silinir eğer arda konuşmak istiyorsan nette bununla ilgili bir sürü site vardır
ama Burası Beşiktaş forumu ve sadece Beşiktaş konuşulur. Bak o kadar önemliyse bizim gencecik çocuğumuz 5 M€ ya gitti
bu biliyormusun ardadan çok daha büyük bir transfer sen stopere 5 M bir yıldız getirir koyarsın gurur duyacaksan bununla gurur duy
arda kadar burda konuşuldumu yok ama 5 e gencecik bir stoper gönderdin forvet olsa normal ama defans için astronomik bir transfer bu
biz o paralara nihatı ilhanı gönderdik işte başarı budur

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Herkes Herşeyi ne kadar cok biliyor .

Çevrimdışı Anıl

Onu yazma bunu yazma bizde zaten hiç bir gelişme yok neyi konuşalım ?
Katılıyorum :)

Evet gordugunuz gibi yaptıgınız uygulamaya tepkiler giderek artıyor @Necmi abi
Gelen bir Tosiç birde Beck var , Gerçekten ne konuşacağız biz ? İster istemez renklilerin transferleinide konuşuyoruz tabiki , Bundan doğal ne var ?? Konuşmazsak sıkıntı zaten onlar bizim rakibimiz onalrın yaptığı transferler bizi doğrudan ilgilendiriyor , Dolayısı ile Burada karşılaştırmalar yaparak Kadro analizi yapabiliyoruz tabi Forum sizin kurallarınızda ısrarcıysanız yapacak bişey yok tabi.....

Hadi ne konuşalım. Çıkıp gideceksin bir gelişme olmadığını öğrenince?  e gitme gel başka şeyler konuşalım. daha iyi değil mi.
Konuşalım üstat Beşiktaş olsunda konuşalım. Veloso ne oldu? Gelir mi acep?
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Hasan Akten

İnsanlara şu konuda yazın, bu konuda yazarsanız mesajlarınız silinecek derseniz insanların foruma yazma istekleri azalır. Konu transfer konusu, şampiyonluk yolundaki iki rakibimizin transferlerinin konuşulması son derece normal. Ben Beşiktaş'ın transfer haberleri için takip ediyorum forumu, neden fb'nin gs'nin transferlerini okumak zorunda kalıyorum diyenlere de saygı duyuyorum ama burada zaten hepimiz beşiktaşlıyız. Beşiktaşla ilgili bir haber olsa zaten fb'yi gs'yi kimse konuşmaz.

Çevrimdışı dlcs

Ya şu başka takım muhabbetine takılanlar neyden şikayetçi tam olarak? Beşiktaş'ın rekipleri transfer yapmışsa tabii ki beşiktaş transfer başlığında da bundan söz edilir. Nani ya da podolski neyse de rvp bildiğin bu ligin dengesini değiştirir. Hesaplarımızı buna göre yapıp hareket etmezsek nasıl başarılı olacağız? Beşiktaş'ın şampiyonluk dışında bir hedefi mi var?

Evet gordugunuz gibi yaptıgınız uygulamaya tepkiler giderek artıyor @Necmi abi
Gelen bir Tosiç birde Beck var , Gerçekten ne konuşacağız biz ? İster istemez renklilerin transferleinide konuşuyoruz tabiki , Bundan doğal ne var ?? Konuşmazsak sıkıntı zaten onlar bizim rakibimiz onalrın yaptığı transferler bizi doğrudan ilgilendiriyor , Dolayısı ile Burada karşılaştırmalar yaparak Kadro analizi yapabiliyoruz tabi Forum sizin kurallarınızda ısrarcıysanız yapacak bişey yok tabi.....

Çevrimdışı Hamahakki

turuncu kafam benim  :biggrinking:

Acaba şenol hoca töre'ye de bi hoşgeldin idmanı yaptırmış mıdır?

Çevrimdışı can1903

Sayfa 1610.
Tosiç geldi.
Şenol Güneş geldi.
Demba ba gitti.
Atınç gitti.
Andreas Beck geldi.

Konuşulcak herşeyi konuştuk  :eyes
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

bir tek bu başlık yokki gideceksin ilgili başlıkta konuşacaksın forum olmanın anlamı bu her konu başlığında tartışılır arayanda
başlığında bulur yoksa şimdi konuştuğunu 5 dakika sonra kimse görmez hatırlamaz birde sio çalışmasınıda bozuyor
forumada zarar vermiş oluyorsunuz  herşeyin konuşulduğu bir sayfa için forum açmayızki bir blok oluştururuz her kes istediğini konuşur
bu gün konuştuğunu yarın bulamazsın ama bura öyle değilki geriye gidip mesaj arıyorsun buda düzenli olmayı gerektiriyor

Çevrimdışı Deniz

Arkadaşlar diğer takımların transferleri tek tük konuşuluyor onlara ses edilmiyor ama 10 sayfanın 6-7 si başka takımlarla ilgili olunca konu amacından sapıyor..

Daha önce diğer takımların transferleri için başlık açmıştım burada konuşabilirsiniz:

http://besiktasarena.com/turk-ve-dunya-sporu/spor-toto-super-lig-transfer-haberleri/
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bu konuda herkes sürekli bişey konussun diye kulup ozaman sürekli transfer yapsın mantık dısı konusmalar

diyelim ki 1 günde 3 oyuncu bildirildi daha sonra kapatacazmı bu konuyu . ?

Çevrimdışı talha

Ben hak veriyorum mesela üç gündür saçma bir Quaresma mevzusu döndü :D bakın kaç gündür Nani ve Podolski olayı dönüyor niye dönüyor ¿ bana D gına gelmişti çünkü konu kilitleniyor artık mesela inadına yok onlarda sow ve Fernandao konusu döndü niye döndü ¿  bence ortam çok aşırı elektriklendiğinden istenmiyor
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı mert_

sakin olmakta fayda var, bu forum asla yazılana çizilene karışan bir yönetime sahip değil. sadece konuların asıl amaçlarından sapması noktasında endişelerimiz oluyor. değerli kartal kardeşlerimiz konu dahilinde yazdığı sürece akış normale döner. şu transfer başlığı başta ilgili yönetici arkadaşlar ve siz değerli kartal kardeşlerimizin çabalarıyla ülkedeki forumlar içinde en kaliteli transfer konusu oldu. gerek paylaşılan futbolcular gerek saygı çerçevesinde dönen eleştiri veya tavsiyeler bu konuda seviyeyi çok yukarılara çekti ve bunu el birliği ile korumamız gerektiğini düşünüyorum dostlar. ihtiyacımız olan biraz karşılıklı anlayış hepsi bu. kimse mesaj silinmesi olayını kişisel almasın yeri geliyor bizim mesajlarımız da siliniyor.

bu konuda herkes sürekli bişey konussun diye kulup ozaman sürekli transfer yapsın mantık dısı konusmalar

1 Günde 3 Transfer yapıldımı zaten o 3 transfer 15-20 Gün konuşulur burada , Analiz yapılır hızı yeknigi tartışılır vs vs , Bu durumda senin söylediğin mantıksız çıkıyor @ONUR KOLCU kardeşim

Katılıyorum.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Ben hak veriyorum mesela üç gündür saçma bir Quaresma mevzusu döndü :D bakın kaç gündür Nani ve Podolski olayı dönüyor niye dönüyor ¿ bana D gına gelmişti çünkü konu kilitleniyor artık mesela inadına yok onlarda sow ve Fernandao konusu döndü niye döndü ¿  bence ortam çok aşırı elektriklendiğinden istenmiyor

Aynen böyle bazı konular artık bıkkınlık verdi.

Çevrimdışı talha

Artı ne zaman muhabbet koptuğunu gördünüz burada her zaman konuşulacak konu çıkar Beşiktaş ile  ilgili
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.