Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dayak yicen hazır ol
Burada Rakiplerimizin kurduğu kadro bizi tabiki Yakından ilgilendiriyor , Tabiki takip edeceğiz Kıyaslama da yapacağız bu işin dogası bu , Her türlü staratejiyi ve kıyaslamayı yapıyoruz yapmazsak hata var demektir zaten Ha bana Troll imasında bulunuyorsan Face Proflime girip bakabilirsin Nasıl bir Beşiktaşlı oldugumu görmek istiyorsan @Kadir GüneyYoksa renklilerlen alakalı konışmaktan bende Hoşnut değilim , İkisindende NEFRET ediyorum özellikle Kırmızı olanından
Douglas iyidir iyi @Hasan Tahsin abiRodolfodan bir tık daha hızlı ve Saglam
Töre'nin transferi yakındır.
Gsye Kiralanmayacağını Hepimiz Biliyoruz , Ve Senin Agresif Hareketlerin Bizide AgresifleştiriyorArda Türkiyenin Oyuncusu Artık Gsnin Değil
Kardeşim biliyorsan o tür mesajların neden silineceğini de anlamışsındır diye umuyorum. Sizden kastın ne mesela burda bireyselsin kendi adına konuşuyorsun fazlası demagojiye girer. Renkli mesajlarından dolayı uyarılan sen değil miydin? Burası Beşiktaşın forumu arda haberinden bile patlak veriyor. Zaten transferleri şu mesajlar bitsin diye istiyorum iyice saçma sapan bir hal aldı.
Töre Satılmayacak Yerini Zor Doldururuz
Ben 15 yasindayim genelleme yapicak olursak forumun buyuk bolumunden kucugum.Ben burda bazi besiktasli abilerimin sampiyonluga, takima inanci olmadigini diger takimlarin yaptiklari transferlerin onlari etki altina aldiklarini goruyorum.Bu beni uzuyor.Biz buyuk besiktasin buyuk taraftarlari,biz umudumuzu kesersek sahada oyuncularimiz nasil oynayacak. Biz inanmazsak onlar nasil konsantre olacaklar...Yonetimi,oyunculari,menajerleri,teknik direktorleri vs. elestirelim ama isimler uzerinden besiktasa tepki koymayalim.Aslolan besiktas'dir.. ve son olarak biz kucuklere boyle ogretmeyin gostermeyin biz de besiktasliligi abilerimizden babamizdan ogreniyoruz sonucta.
Oda gitsin Ersanda gitsin , Sosa da gitsin , Paf takımlamı çıkacagız sahaya Onunuze geleni satıyorsunuz Daha Sol tarafa adam bulamamışız Sag kanadımızı satmaktan bahsediyoruz ...Ha tabi ya Solda Olcay , Sağda Kerim oynar dimi onu unutmuşum ben
Gökhan Töre'yi 15 milyon euro ve bir sonraki satıştan %20 pay ile satmak harika bir iş olur. Türkiye'deki bir adama daha fazlasını vermez kulüpler her ülkenin bir pazarı vardır.
Abi abartıyosun artık yapma. 1 adam satıp 3 mevkiye transfer yapma şansımız var. Hem bak Töre giderse yerine q7 var
atleticonun 18 e kadar cikmasi bekleniyormus @Serhat Akkaya
İngiltereye kiralanır o manchester biçilmiş kaftan
aaa konuşmayın başka takmın transferlerini ardanın gitçeği takımın şampiyonlarliginde flen oynamaması lazım göz önünde bulundurun bunu
15 milyona töreyi satarsan, ön libero kaleci ve sağ kanata 3 kalite isim rahat rahat alırsın.Yada töreyi tutarsın, seneye maksimum 18-20 milyona satarsın, oda maksimumu. ama 2 bölgen eksik kalır bu sene.