2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12904544 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Dayak yicen hazır ol :evillol:
Haydaa ortalık karışmış hiç haberim yok :D

Çevrimdışı Kadir G.

Burada Rakiplerimizin kurduğu kadro bizi tabiki Yakından ilgilendiriyor , Tabiki takip edeceğiz :money:
Kıyaslama da yapacağız bu işin dogası bu , Her türlü staratejiyi ve kıyaslamayı yapıyoruz yapmazsak hata var demektir zaten :tabe:
Ha bana Troll imasında bulunuyorsan Face Proflime girip bakabilirsin Nasıl bir Beşiktaşlı oldugumu görmek istiyorsan :bandit: @Kadir Güney
Yoksa renklilerlen alakalı konışmaktan bende Hoşnut değilim , İkisindende NEFRET ediyorum özellikle Kırmızı olanından :akuma:

Troll imasında bulunmadım. Beşiktaşlılıpını da ben sorgulayamam. Öyle bir şey yok zaten. Ama bir şeyi yazıyorsun bütün gündemin o oluyor. Yani bi babeli en az 10 gün yalan haberden sowu bütün gün yazmıştın. Çok fazla üzerinde duruyorsun. Objektif yorumlamaya çalışıyorum kıyaslamak zaten olması gereken bir şey fakat suyunu çıkarmamak lazım.

Çevrimdışı Hamahakki

Douglas iyidir iyi :icool: :icool: @Hasan Tahsin abi
Rodolfodan bir tık daha hızlı ve Saglam :bandit:

Gece verildiğinden dolayı genelde brezilya ligini pek takip edemiyorum ama rusya ligi falan da veriyorlar arada.sanki bana rhodolfo daha hızlı daha iyi gibi geliyor

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Töre'nin transferi yakındır.
Oda gitsin Ersanda gitsin , Sosa da gitsin , Paf takımlamı çıkacagız sahaya :akuma:
Onunuze geleni satıyorsunuz :akuma:
Daha Sol tarafa adam bulamamışız Sag kanadımızı satmaktan bahsediyoruz ...
Ha tabi ya Solda Olcay , Sağda Kerim oynar dimi onu unutmuşum ben :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kadir G.

Gsye Kiralanmayacağını Hepimiz Biliyoruz , Ve Senin Agresif Hareketlerin Bizide Agresifleştiriyor
Arda Türkiyenin Oyuncusu Artık Gsnin Değil

Kardeşim biliyorsan o tür mesajların neden silineceğini de anlamışsındır diye umuyorum. Sizden kastın ne mesela burda bireyselsin kendi adına konuşuyorsun fazlası demagojiye girer.

Renkli mesajlarından dolayı uyarılan sen değil miydin? Burası Beşiktaşın forumu arda haberinden bile patlak veriyor.

Zaten transferleri şu mesajlar bitsin diye istiyorum iyice saçma sapan bir hal aldı.

Çevrimdışı Scout

Töre Satılmayacak Yerini Zor Doldururuz  :money:
Pika Pika

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gökhan Töre'yi 15 milyon euro ve bir sonraki satıştan %20 pay ile satmak harika bir iş olur. Türkiye'deki bir adama daha fazlasını vermez kulüpler her ülkenin bir pazarı vardır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı TØLGA

turuncu kafam benim  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Ardayı merkezde oyun zekasıyla barcaya nasıl yakıştırıyorsam töreyi de bayerne yakıştırıyorum. Bakalım bir 5-6 yıl sonra nerde olacak.

Çevrimdışı Erhan

İngiltereye kiralanır o manchester biçilmiş kaftan

Çevrimdışı Scout

Kardeşim biliyorsan o tür mesajların neden silineceğini de anlamışsındır diye umuyorum. Sizden kastın ne mesela burda bireyselsin kendi adına konuşuyorsun fazlası demagojiye girer.

Renkli mesajlarından dolayı uyarılan sen değil miydin? Burası Beşiktaşın forumu arda haberinden bile patlak veriyor.

Zaten transferleri şu mesajlar bitsin diye istiyorum iyice saçma sapan bir hal aldı.
Bu Konu Uzarsa İkimizde Üzülürüz , Kapatalım Bu Konuyu Yoksa Çok Uzar Bu Mesele  :ok:
Pika Pika

Töre Satılmayacak Yerini Zor Doldururuz  :money:
Yerini Zor doldururuz Değil !!! DOL-DU-RA-MA-YIZ
Şu aşamada Toreyi Satmak = İNTİHAR :bandit:

Çevrimdışı murat

Ben 15 yasindayim genelleme yapicak olursak forumun buyuk bolumunden kucugum.Ben burda bazi besiktasli abilerimin sampiyonluga, takima inanci olmadigini diger takimlarin yaptiklari transferlerin onlari etki altina aldiklarini goruyorum.Bu beni uzuyor.Biz buyuk besiktasin buyuk taraftarlari,biz umudumuzu kesersek sahada oyuncularimiz nasil oynayacak. Biz inanmazsak onlar nasil konsantre olacaklar...Yonetimi,oyunculari,menajerleri,teknik direktorleri vs. elestirelim ama isimler uzerinden besiktasa tepki koymayalim.Aslolan besiktas'dir.. ve son olarak biz kucuklere boyle ogretmeyin gostermeyin biz de besiktasliligi abilerimizden babamizdan ogreniyoruz sonucta.
:claps: :claps:

Çevrimdışı Anıl

Oda gitsin Ersanda gitsin , Sosa da gitsin , Paf takımlamı çıkacagız sahaya :akuma:
Onunuze geleni satıyorsunuz :akuma:
Daha Sol tarafa adam bulamamışız Sag kanadımızı satmaktan bahsediyoruz ...
Ha tabi ya Solda Olcay , Sağda Kerim oynar dimi onu unutmuşum ben :bandit:
Abi abartıyosun artık yapma. 1 adam satıp 3 mevkiye transfer yapma şansımız var. Hem bak Töre giderse yerine q7 var :D

Çevrimdışı ZEKI

Gökhan Töre'yi 15 milyon euro ve bir sonraki satıştan %20 pay ile satmak harika bir iş olur. Türkiye'deki bir adama daha fazlasını vermez kulüpler her ülkenin bir pazarı vardır.
atleticonun 18 e kadar cikmasi bekleniyormus @Serhat Akkaya

Çevrimdışı Abdullah

Abi abartıyosun artık yapma. 1 adam satıp 3 mevkiye transfer yapma şansımız var. Hem bak Töre giderse yerine q7 var :D
:evillol:

Çevrimdışı Easthanbool

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, Almanya kampında yarın(7 Temmuz) TSİ 15.30’da basın mensuplarına kamp çalışmaları hakkında değerlendirmede bulunacak ve soruları yanıtlayacak.

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/62987/
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Ersoy

Yapma be abi bizimkiler satar o zaman.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TØLGA

İngiltereye kiralanır o manchester biçilmiş kaftan
aaa konuşmayın başka takmın transferlerini  :evillol: :evillol:
ardanın gitçeği takımın şampiyonlarliginde flen oynamaması lazım göz önünde bulundurun bunu
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

15 milyona töreyi satarsan, ön libero kaleci ve sağ kanata 3 kalite isim rahat rahat alırsın.

Yada töreyi tutarsın, seneye maksimum 18-20 milyona satarsın, oda maksimumu.

ama 2 bölgen eksik kalır bu sene.

Çevrimdışı Alper1903

Gökhan Töre'yi de büyük takımlarda görmek isterim. En az 15 milyona gider, onun yerine de illa ki birini doldururuz. O kadar paraya ağaç olsa doldurur.

Töreyi satıp , Q7 gelecekse Okey de , Mevcut yönetim Hayatta almayacağına göre , Töre Kalmalı :tabe:

Çevrimdışı Abdullah

aaa konuşmayın başka takmın transferlerini  :evillol: :evillol:
ardanın gitçeği takımın şampiyonlarliginde flen oynamaması lazım göz önünde bulundurun bunu
bize kiralasınlar o zaman  :evillol:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Zeki Abi 20 milyon versinler anlaşalım öyle alacaklar bizden 15 16 ya  2 sene sonra 63 milyon euroya satacaklar..

Gokhan Töre Orda eksik yönlerini tamamladıktan sonra  zaten Avrupa piyasasanı alt ust eder..

15 milyona töreyi satarsan, ön libero kaleci ve sağ kanata 3 kalite isim rahat rahat alırsın.

Yada töreyi tutarsın, seneye maksimum 18-20 milyona satarsın, oda maksimumu.

ama 2 bölgen eksik kalır bu sene.
Yada 1 Transfer yapıp kalanını stada yatırırsın :money: :money: