2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897023 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Dzudzsak'ta da sona yaklaşıldı dedi Övünç .

Çevrimdışı TALAT

Övünç ilk aday artık Rhodolfo dedi yarın menajeri İstanbul'a çağırılacakmış

bir iki saat önce douglas demişti, neden değişmiş ?
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

bir iki saat önce douglas demişti, neden değişmiş ?
Şenol hoca Rhodolfo'yu istemiş dedi.

Çevrimdışı Kutay

douglas gelse daha iyi olurdu bence ama rhodolfoda iydir tabi
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Scout

Rhodolfo Daha Öne Çıkmış Ntvsporda Diyor
Pika Pika

Çevrimdışı Kitap

Forumdaki olumsuz düşünenleri anlayamıyorum. Bir de renklilerin yaptığı transferlerle kıyaslayanlar var. Bir düşünsenize adamlar Nani ellerinin altında iken yanaşmıyorlar bile ama senin Töre'ne, Kerim'ine, Tolgay'ı na vs göz koymuşlar. Bu saydıklarımın yanında Sosa, Oğuzhan, hatta Ersan ve hatta Pektemek ve hatta Necip Şenol Hoca'nın parlatması ile bizi çok rahat şampiyonluğa taşıyabilir . Benim inancım tam. Şu anda beğenmeseniz de iki nokta transfer yapmışız sağa ve sola. 1 hafta içinde üç transfer daha yaparsak çok iyi olur. Onların transferi belirsiz, uyum sağlar mı, ligimizi ne zaman tanır meçhul. Oysa bizim oyuncuların yapacağı tel şey Şenol hoca ile kendilerini bulmak.

sonuna kadar katılıyorum abi  :claps:

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Birde  böyle  söylentiler  var.

Alex Guerrero
‏@AlexGuerr93
David Ospina should go to Everton! He'll show Arsenal fans why he's better than Petr Cech!

Çevrimdışı Kadir G.

Douglasın bonservisi daha az olur büyük ihtimalle. Ben yarın bildirilir ertesi gün imzalanır diyorum. Şahsen bende douglası istiyorum. Oyunu dışında biraz 'pislik' bir oyuncu. İhtiyacımız var.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

o zaman nasıl olsa gitmezler diye oy verme kardeşim ne diyeyim. belli ki ne desem sabit bir fikrin var değişmeyecek. yd'ye gelince q7 gbi adamları getircem dese oy verecek o kadar cok adam var ki başkan olamaz diyemem. dediğim gibi beşiktaşın en büyük gücü taraftarı olduğu gibi en büyük kötülükte taraftar
Bundan bahsediyorum KONGRE, YD nin tek elinde :tabe:
YD kimi isterse o Başkan olur , YD kendisi Aday olsun EZİCİ ustunlukle Başkan seçilir ...
İşin özü YD , yönetimden desteğini çekerse İlk Seçimde Mevcut yönetim Duşer NET !!
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TØLGA

girer o kadarda değil çatı ağustosta kalkacak havaya görünen ve yürüyen iş hızı bunu gösteriyor saha yapımı için çimcilerin vereceği tarihi bekliyoruz ne kadarda hazır olacak adamlar gelecek yakında asıl onların vereceği tarih çok önemli 29 ekim sınırda şuan verecekleri tarihe göre açılış belirlenecek yoksa iç tarftarlarda işler gece gündüz sürüyor onlar eylül sonu bitecektir yada çok az kalır çatı ve çimi bekliyoruz :icool:
bitsin artık yiterrr yaa valla  girelim şuraya :D :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

Anlaşıldı ne Macar ne Douglas nerde Rhodolpho olacak hayır korkuyorum Afellay gibi bir tipi getirecekler :D
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı can1903

Rhodolfo mu Douglas mı
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TØLGA

rhodolfo nerden çıktı yaa douglasa ısınmıştım ben hazır  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

son gelişmelerden sonra hiç umudum kalmadı douglas da yatar dzudzsak da. Affelay gelirse şaşırmam.  :by2:

Çevrimdışı talha

Üç gündür neyin sonu anlamadım arkadaş bu zamana takım kurulur :D
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Douglas derken ne oldu  birden 180 derece döndük Hani gece operasyonu renkli basın?

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Arkadaşlar cogu kişi videolardan Fm den keşfettiği oyncuları gelip yazıyorsunuz Gökhan Töre den daha iyi olur falan diyorsunuz , Tamam Gökhan Bencilleşebiliyor kendi basına  oynadıgıda oluyor ama  O Campell Falan  Gökhanın bu takımda yaptıklarının  yanına  yaklaşamaz cok net söylüoyrum burada bize sundugunuz  Futbolcuların maçına denk gelip izledinizmi veya bu kadar cok üstelediğiniz oyuncuları bazı siteler var geçmişe dönük maçları bulup analizini yapabilrsiniz.

Transfermakt verilerine göre  transfer yapmayacak bu kulup veya Youtube videolarına göre.

Kendi kendimize Bi Transfer edilecek oyuncu yaratıyoruz Yönetim ilgilenmeyince yok ya bi cacık olmaz muhabbetlerine giriyoruz burada.

Ben inanıyorum  3 tane hepimizin tatmin olacagı oyuncu alınacaktır Acele edince iyi oyuncu gelmez daha Transfer döneminin kapanmasına cok var.

Çevrimdışı Efe

bitçek biraz daha sabır artık 2 ay sonra çok çok netleşecek yönetim transfer yapsın yeter gerisini vodafone arenada biz halledeceğiz :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bitçek biraz daha sabır artık 2 ay sonra çok çok netleşecek yönetim transfer yapsın yeter gerisini vodafone arenada biz halledeceğiz :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Douglas derken ne oldu  birden 180 derece döndük Hani gece operasyonu renkli basın?
Şenol Hoca , Douglastan daha hızlısını alabiliriz demiş :bandit: Ama benim bildiğim Rodolfho , Douglas'tan daha yavaş ve hantal :alala: :alala:
Douglas daha hızlı Rodolfhodan...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Şimdi soruyorum.

Balazs Cudcak mı, Jeremain Lens mi ?

Çevrimdışı Ahmet Kale

Rhodolfo ismi öne çıkmış, acaba Milosevic ile iyi bir ikili olurlar mı?

Şenol hocaya stoper transferi konusunda güvenmek istiyorum.