2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897026 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

bu transferler olmazsa taraftar yönetimi aynen böyle yapar  :boxin:

Çevrimdışı talha

Onu bilmiyordum. Bu konuda bir haber var mı yoksa duyumcular mı söyledi bunu da?

Ben Dinamo'nun yeni sözleşme önerdiğini okudum bir haberde, ondan böyle yazdım. Açık açık ben gitmek istiyorum deseydi sözleşme önermezlerdi herhalde.

Bir de duyum değil gazeteler yazmıştı sanırım burada transfer zamanı açıldığında konuşuyorduk.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hep varsayimlar uzerinden birseyler turetmeye calisiyoruz. Klupten transfer ile ilgili hic bir bilgi cikmiyor. Hep duyumlar. Kapı arkasinda olan konusmalar bize bu oyuncu ile ilgileniliyor gibi aksettirliyor belkide. Beck hic ismi cikmadi. Bir anda klupten aciklama yapildi. Hepimiz Maxi olsa kese diye beklerken. Kimsenin burda aciklanana kadar Beck ismini telafuz ettigini gormedim.
Macar "bizlerin" cok istedigi bir oyuncu keza remy ve dzeko da. Klüpten bilgi gelmemesi acikcasi guzel. Belkide tepkileri ölçmeye calisiyorlar.
Biz taraftarlar olarak evet baski kurmaliyiz. Ama bu baskiyi Q7 ile yapmaya kalkarsan inandiriciligini kaybedersin. Gelin Veloso için, ospina icin macar icin yapalim. Faks cekelim sosyal medyadan yazalim. Ama bunu Q7 ile yaparsak kimseye inandiramayiz kendimizi.
Yönetim herşeyin en iyisini bilir , Bizim yapacağımız baskıyla mı transfer yapacak yönetim !!! Diyen taraftara , Yönetim ne yaparsa onu kabullenmiş , PASİF kalmış taraftara mı diyorsun bunu @ZEKI abi
Sabahtan beri nabız ölçüyorum BASKI yapalım diye , aldıgım tepkiler yukarıda yazdıklarım gerisini sen düşün artık @ZEKI abi...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı talha

Bakkalinin karakter olarak sorunlu bi adam o yuzden psv de çok şans bulamadi

Şenol hoca Volkan gibi bir afedersin davarı adam etmiş Bakkali'mi adam edemeyecek.  :evillol:

Çevrimdışı forzatunga

Burası ne hollanda ne portekiz rakiplerin belli, sen gidip en iyi oyuncunu satarsan hedefin şampiyonluk değil demektir.Astronomik bir ücret verilmedikten sonra Töre'yi satmak saçma daha 3 yıl sözleşmesi var.Demba'nın yaşı satılmaya müsaitti ama Töre için erken.

Çevrimdışı talha

Burası ne hollanda ne portekiz rakiplerin belli, sen gidip en iyi oyuncunu satarsan hedefin şampiyonluk değil demektir.Astronomik bir ücret verilmedikten sonra Töre'yi satmak saçma daha 3 yıl sözleşmesi var.Demba'nın yaşı satılmaya müsaitti ama Töre için erken.

Niye? Portekiz veya Hollanda'da rekabet yok mu? :D

Tamam orada alternatif bulmakta sıkıntı çekiyoruz ama değerini bulan herkesi satacaksın.

Çevrimdışı TALAT

gören de bu sezon hiç transfer yapmadık yapmayacağız sanacak. öyle bir algı yarattınız ki kaç gündür burada saçma sapan şeyler konuşuluyor. quaresma gelsin isteyen mi ararsın, gelmesin diyen mi, yönetimin transfer yapma özürlü olduğunu ima edenler mi, töre satılsın ama bunlar yerine adam bulamaz diyenler mi.

böyle zamanlarda bizim stadın neden en çok kapanan stad olduğunu, neden küfür cezalarında bir numara olduğumuzu anlıyorum. adam gelen bir transferi tartışmıyor, yönetime kin kusmak için beceremezler, alamazlar, yapamazlar diyor. transferler bir açıklansın, beğenirsin beğenmezsin, erken geldi geç geldi dersin. fikrine göre yönetimden memnun değilsen gider oy verirsin giderler.

millet yerinde oturup tutmak yerine couch turizm yapar kendini geliştirir, bizde couch yorumculuk var. bir de forma aldım, kombine aldım transfer istiyorum yıldız istiyorum derler. ee o zman bunları bende aldım ama sadece almak için ismi yıldız olanlara karşıyım. son iki sene de olduğu gibi potansiyel yıldızlara takıma kültürüne uyan adamları istiyorum. hangimizin istediği yapılacak. takımın sahibi hangimiz?

lütfen biraz daha sabır. transfer sezonu biter o zaman bütün eleştirilerinizi sıralarsınız ama doğmamış bebeğe de don biçmeye gerek yok.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı ferdi1903

bugünb gene bir tane yaprak bile kimildamamis galiba burada  :bawling: :bawling:

Daha sol kanada bile Adam bulamamışken , Toreyi satmak intihar Olur NET :steamed: :steamed:
Birde Sağ tarafamı adam araayacagız , Oldu olacak Paf takomdan 4-5 Adam çıkarıp öyle mücadele edelim Avrupa ve Ligde, Bu satMa işini abartıyorsunuz Artık :akuma:

Çevrimdışı Bertug

Bugün de boş geçti diye hemen panik havası içine girmeye hiç gerek yok. Bazı abiler, arkadaşlar Fikret başkanın en ünlü sözünü çok çabuk unutmuşlar.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Törenin yarı parasından da azına alınabilecek oyuncular..

Joel Campbell

adnane tighadouini

Hakim Ziyech

Anwar El Ghazi

Çevrimdışı Efe

Bugün de boş geçti diye hemen panik havası içine girmeye hiç gerek yok. Bazı abiler, arkadaşlar Fikret başkanın en ünlü sözünü çok çabuk unutmuşlar.

ben yukarıda hatırlattım haftaya netleşirrrr :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı talha

Kim kimle dalga geçmeye çalışıyor akıllı olsun.

Burada sizin iki katınız üç katınızı görmüş geçirmiş abileriniz var.

18-19 yşaında hayatta daha yeni anlam bulmuşsunuz abilerinizine kinaye yapmak için daha çok gençsiniz.

Herkes öncelikle bir yerini belirlesin gerilim çıkarmaya çalışmasın.  :busted_cop:

gören de bu sezon hiç transfer yapmadık yapmayacağız sanacak. öyle bir algı yarattınız ki kaç gündür burada saçma sapan şeyler konuşuluyor. quaresma gelsin isteyen mi ararsın, gelmesin diyen mi, yönetimin transfer yapma özürlü olduğunu ima edenler mi, töre satılsın ama bunlar yerine adam bulamaz diyenler mi.

böyle zamanlarda bizim stadın neden en çok kapanan stad olduğunu, neden küfür cezalarında bir numara olduğumuzu anlıyorum. adam gelen bir transferi tartışmıyor, yönetime kin kusmak için beceremezler, alamazlar, yapamazlar diyor. transferler bir açıklansın, beğenirsin beğenmezsin, erken geldi geç geldi dersin. fikrine göre yönetimden memnun değilsen gider oy verirsin giderler.

millet yerinde oturup tutmak yerine couch turizm yapar kendini geliştirir, bizde couch yorumculuk var. bir de forma aldım, kombine aldım transfer istiyorum yıldız istiyorum derler. ee o zman bunları bende aldım ama sadece almak için ismi yıldız olanlara karşıyım. son iki sene de olduğu gibi potansiyel yıldızlara takıma kültürüne uyan adamları istiyorum. hangimizin istediği yapılacak. takımın sahibi hangimiz?

lütfen biraz daha sabır. transfer sezonu biter o zaman bütün eleştirilerinizi sıralarsınız ama doğmamış bebeğe de don biçmeye gerek yok.
Hala oy veririrsin giderler diyebiliyormusunuz yahu !! Bu işler oy ver gitsin demekle olmuyor gitmiyorlar çünkü !!
En büyük ormek siyasetten , Yıllardır ne eylemler oldu ne yolsuzluklar oldu gittiler mi ???? Dahada artırdılar oylarını
Kongre üyelerinin buyuk çogunlugu YD nin adamları bu gerçeği görmemek için KÖR olmak lazım , YD nin zamanında Yapılan üyeler KONGRE FARELERİ ... hala uye şuanda
Ve YD , Mevcut yönetimi destekliyor , Kim çıkarsa çıksın Fikret Ormanın karşısında Kazanma Şansı YOK !
Şöyle bir örnek daha vereceğim : YD bugün Tff den istifa edip Beşiktaşa Başkan adayı olsa İLK SEÇİMDE Başkan olur !!! Bunu inkar edebilecek birisi varmı aramızda ??? Yok dimi !!!
Umarım ne demek istediğim Anlaşılmıştır :tabe: :tabe:

Çevrimdışı Aykutt

Ben artık bir hareketlilik bekliyorum.Cumaya kadar transfer açıklaması yapılır.

Çevrimdışı TØLGA

@Efe abi takım ocakta kesin girer mi vodafone arenaya? :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Törenin yarı parasından da azına alınabilecek oyuncular..

Joel Campbell

adnane tighadouini

Hakim Ziyech

Anwar El Ghazi

töre satılmayacak armağan net yine sosada pedroda sadece istenmesede parasal açıdan rahatlamak için bayı verdiler atınç ta bonus oldu aslında ersanı değerlendiremedikleri için atıncı verdiler bence bu saatten sonra 3 transfer yapılacak başkada oyuncu gelip gitmez bence töreyi seneye yine 10 milyona okutursun bi şekilde ama 15 e 20 ye okutma şansında olabilir sadece tek taraflı düşünme kötü değil iyi olacak 20 kazanacağız de :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Rhodolfo-Douglas nasıl olur sizce?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TALAT

Hala oy veririrsin giderler diyebiliyormusunuz yahu !! Bu işler oy ver gitsin demekle olmuyor gitmiyorlar çünkü !!
En büyük ormek siyasetten , Yıllardır ne eylemler oldu ne yolsuzluklar oldu gittiler mi ???? Dahada artırdılar oylarını
Kongre üyelerinin buyuk çogunlugu YD nin adamları bu gerçeği görmemek için KÖR olmak lazım , YD nin zamanında Yapılan üyeler KONGRE FARELERİ ... hala uye şuanda
Ve YD , Mevcut yönetimi destekliyor , Kim çıkarsa çıksın Fikret Ormanın karşısında Kazanma Şansı YOK !
Şöyle bir örnek daha vereceğim : YD bugün Tff den istifa edip Beşiktaşa Başkan adayı olsa İLK SEÇİMDE Başkan olur !!! Bunu inkar edebilecek birisi varmı aramızda ??? Yok dimi !!!
Umarım ne demek istediğim Anlaşılmıştır :tabe: :tabe:

o zaman nasıl olsa gitmezler diye oy verme kardeşim ne diyeyim. belli ki ne desem sabit bir fikrin var değişmeyecek. yd'ye gelince q7 gbi adamları getircem dese oy verecek o kadar cok adam var ki başkan olamaz diyemem. dediğim gibi beşiktaşın en büyük gücü taraftarı olduğu gibi en büyük kötülükte taraftar
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Mesele sadece stoper-sol açık-forvet değil.Bize en temizinden 2 tane orta saha lazım.Yoksa çok büyük sıkıntılar olacak o bölgede.NECİP-VELİ bu adamlardan daha katkı alamayız.Tolgay-Atiba'nın 3 kulvarda bu yükü kaldırması da imkansız.Yönetim Remy'i alma gibi bir lükse kalkışmamalı bu kadar eksik varken.Benzer sıkıntı stoperde de var.Bu sıkıntıların aynısı geçen sene de yaşandı belki şampiyonluktan etti bizi.Bir de her şeyin üstüne sen mevcut sol bekinden alacağın katkıyı veremeyecek sol bek almışsın.Temmuzu yarılayacaz hala bir tık yok.Eksik olan oyuncu sayısı 1-2 olsa bir şey demeyeceğiz ama deli gibi eksik var her şey ortada.Sonra neden umutsuzsunuz oluyor.Umutsuzluk değil bu ortada olan bariz görünen bir şey.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

töre satılmayacak armağan net yine sosada pedroda sadece istenmesede parasal açıdan rahatlamak için bayı verdiler atınç ta bonus oldu aslında ersanı değerlendiremedikleri için atıncı verdiler bence bu saatten sonra 3 transfer yapılacak başkada oyuncu gelip gitmez bence töreyi seneye yine 10 milyona okutursun bi şekilde ama 15 e 20 ye okutma şansında olabilir sadece tek taraflı düşünme kötü değil iyi olacak 20 kazanacağız de :D

Ben zaten 13-15 bandı bir rakam olacak diye düşünüyorum. 10 a falan verilmez tahminim.

Bu yukarıdaki adamların hepsini 4 milyon euroya alabilirsin.

10 milyon sana kalır. Kaleci ön libero hatta 1 yedek forvet bile alabilirsin bununla.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Gökhan gitsin diyenler futbolcunun gizil gücünün farkında değildir ya da oyuncuyla herhangi bir takıntısı vardır, bu kadar açık ve belirgin.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

KAynak ne derece  güvenilebilir  bilmiyorum  ama..........

Spor Spikeri ‏@SporSpikeri  8 dk.8 dakika önce
Kartal, D.Moskova'dan 'bücür' lakaplı Valbuena'ya talip oldu. 1.67'lik oyuncu korner bayrağından sadece 7 santim uzun ama tam bir joker.

Çevrimdışı Efe

@Efe abi takım ocakta kesin girer mi vodafone arenaya? :bandit:
girer o kadarda değil çatı ağustosta kalkacak havaya görünen ve yürüyen iş hızı bunu gösteriyor saha yapımı için çimcilerin vereceği tarihi bekliyoruz ne kadarda hazır olacak adamlar gelecek yakında asıl onların vereceği tarih çok önemli 29 ekim sınırda şuan verecekleri tarihe göre açılış belirlenecek yoksa iç tarftarlarda işler gece gündüz sürüyor onlar eylül sonu bitecektir yada çok az kalır çatı ve çimi bekliyoruz :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

Övünç ilk aday artık Rhodolfo dedi yarın menajeri İstanbul'a çağırılacakmış