gören de bu sezon hiç transfer yapmadık yapmayacağız sanacak. öyle bir algı yarattınız ki kaç gündür burada saçma sapan şeyler konuşuluyor. quaresma gelsin isteyen mi ararsın, gelmesin diyen mi, yönetimin transfer yapma özürlü olduğunu ima edenler mi, töre satılsın ama bunlar yerine adam bulamaz diyenler mi.
böyle zamanlarda bizim stadın neden en çok kapanan stad olduğunu, neden küfür cezalarında bir numara olduğumuzu anlıyorum. adam gelen bir transferi tartışmıyor, yönetime kin kusmak için beceremezler, alamazlar, yapamazlar diyor. transferler bir açıklansın, beğenirsin beğenmezsin, erken geldi geç geldi dersin. fikrine göre yönetimden memnun değilsen gider oy verirsin giderler.
millet yerinde oturup tutmak yerine couch turizm yapar kendini geliştirir, bizde couch yorumculuk var. bir de forma aldım, kombine aldım transfer istiyorum yıldız istiyorum derler. ee o zman bunları bende aldım ama sadece almak için ismi yıldız olanlara karşıyım. son iki sene de olduğu gibi potansiyel yıldızlara takıma kültürüne uyan adamları istiyorum. hangimizin istediği yapılacak. takımın sahibi hangimiz?
lütfen biraz daha sabır. transfer sezonu biter o zaman bütün eleştirilerinizi sıralarsınız ama doğmamış bebeğe de don biçmeye gerek yok.