Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yok yok Çok yakın Olsun , Q7 Yakın meşaleleri Yakın İnternette 10.000 imza toplanmış , Resmi steye mesaj yağıyor. , Twiterde comebackq7 hastagı listeye girdi
Ya he imzayla geri getirirler. ayrıca onu kovan kişi hala bu kulübün başkanı hatırlayın.
E süper bu change sayesinde Başkan'ın politikasını değiştirdiniz desene nelerle uğraşıyorlar ya ama gelmeyi bırak stada giremez kudur
Seni hiç sevmedim süt oğlan
Bir o kadarda dontcomeback@7 var..Q7 kim bu takimin sanli formasini bir kez daha giyecek ne vermis bu klube. Metin Ali Feyyaz gelsin diye bu kadar bir yerlerinizi yırtmazdiniz.
Konop'un alternatifinin Cucak olması bile yönetimin doğru transfer politikası izlediğini gösterir. Nedense korkmuyorum artık saçma sapan transfer yapacaklar diye. Bi güven geldi son 2 senedir bana bu konuda.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Douglas ve cucak'in bugun veya yarın aciklanmasini bekliyorum.
Bu arada bugün yaptığım bir analiz.Fernando ve Bursa'nın gollerini izledim bugün 2-3 saat.Fernandao'nun attığı gollerin %80'i Bursa'nın hızlı hücumunda oturmamış savunmada Volkan'ın kenardan getirip ön direk ya da yaya çıkardığı paslarda yapılan vuruşlar.Şimdi bunun iki anlamı var. İlki Şenol Güneş bunu bize monte edecektir çünkü oyun yapımıza çok uyuyor.İkincisi Fernandao lanse edildiği gibi statik alan forveti değil. Hava hakimiyeti ile attığı gol sayısı 2-3'ü geçmiyor. Fener ise bunun için aldı bu adamı.Yerleşik savunmada etkili olamazsa bu senin en balon transferi olarak tarihteki yerini alabilir.
Bugün ikisi açıklansa çok iyi olur sabır kalmadı.
Yönetim ilk yıllarındaki hatalarını yapmıyor artık, daha dogru bir transfer politikasi izliyor. Bende rahatim artik insallah yanıltmazlar
Bakın hiç bakmadım ama haber1903 emin olun Q7 Q7 diye inliyordur şuan bütün yorumlarda Allah'tan buraya aklı başında insanlar geliyor a adam akıllı futbol konuşabiliyoruz yıllar sonra.
Fener iyice bir şovunu yapsın önce.Nani'den sonra Dzsduzsak onların forvetinden sonra bizim forvet açıklanır muhtemelen.
Niye bu durumda ben ve benim gibi düşünenler AKILSIZ mı oluyor ????